Hard Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Мразя хаус музика пълна боза .. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 да нямам настроение.... побърквам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Мразя да вали!Да е студено!Да няма какво да правя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Мразя да вали!Да е студено!Да няма какво да правя! <{POST_SNAPBACK}> и да съм болно прасе Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Мразя да вали!Да е студено!Да няма какво да правя! <{POST_SNAPBACK}> Отврат е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Мразя да вали!Да е студено!Да няма какво да правя! <{POST_SNAPBACK}> Отврат е <{POST_SNAPBACK}> Никога несъм разбирал този номер с "няма какво да правя", как може човек да няма какво да прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Мразя да вали!Да е студено!Да няма какво да правя! <{POST_SNAPBACK}> Супер Яко !!! През цялото време спЪ и ядЪ ... мечтая си за такова нещо ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Мразя лицемери и надувки мразя чалга мразя Локо, които имат наглостта да се наричат пловдивчани мразя да ми са ресва компа шото съм пуснал некоя песен а през тва време ми цъква скайпа че имам съобщения също и някой манджи ама тва иде дойде ... Иначе живота мноо го обичам ... понякога Щях да забравя, че мразя циганите с цялата си душа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Мразя заядливи педалчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyla Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Мразя, когато хората казват, че мразят лицемерието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Мразя педалчета, които циврят за Жорето Илиев - "борец", "бизнесмен" и, между другото, изнасилвач. Естествено, простено му е, щом като е "попечителствал" някакъв си там футболен тим. Мир на прахта му, докато един ден не се изпикая върху нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Мразя педалчета, които циврят за Жорето Илиев - "борец", "бизнесмен" и, между другото, изнасилвач. Естествено, простено му е, щом като е "попечителствал" някакъв си там футболен тим. Мир на прахта му, докато един ден не се изпикая върху нея. Не че нещо ама - за мъртвите или добро или нищо. Мразя хора които си спестяват мисленето преди да натиснат бутонче от рода на "Add Reply" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Не че нещо ама - за мъртвите или добро или нищо. Казва кой? Мене к'ви ми пука, че е мъртъв? Т'ва, че е мъртъв как променя каквото и да било? А момичето, което е изнасилил, примерно, дали е забравило 'сичко, 'щото е умрял? *ба ти тъпата мисъл, въобще, изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Казва кой? Мене к'ви ми пука, че е мъртъв? Т'ва, че е мъртъв как променя каквото и да било? А момичето, което е изнасилил, примерно, дали е забравило 'сичко, 'щото е умрял? *ба ти тъпата мисъл, въобще, изобщо. офф: 1. Липса на възпитани, както ти казаха вече - за мъртвите или добро или нищо. 2. За изнасилването е бил натопен. /офф Мразя да си мия калеврите Мразя селските отборчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Мразя тъпи съкращения от рода на : WTF и мн се дразня някой като ги прилага Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Мразя малоумните селски предавания от типа Бай Лайнар 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Мразя малоумните селски предавания от типа Бай Лайнар 2 А така!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Вече все по-често започвам да намразвам и американското кино, за сметка на руското Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Мразя много набожените хора...разбирам да вярваш ама да ми я пробутва тая вяра в лицето и да ми вика "Ще гниеш в ада щот не вярваш в бог" е точно най-добрия начин да ми целуне обувките или да усети един прав здрав между очите.... Мразя някой да се оправдава а всъщност знае че грешката е негова.... Мразя сектантите...и сектите заедно с тях! Мразя лиготията....просто ме изкарва извън нерви(особенно ако някво момче се лигави....за момиче разбирам ама момче е направо ужасно!) Мразя някой да убижда родителите ми...просто бой бой бой бой докато не му видя кръвта...е ако не е приятел де тогава си правя пас и се опитвам да го забравя ама повторили го най-малкото е да му направя забележка. Мразя НЯКОИ даскали например ся една по История закъснявам с една минута....и арее целия час отива за мен то нестига че ми писа закъснение за 1 мин. а отгоре на това ме изпита и забележка ми писа!Закъснение добре ще се примеря....двойката беше тотално пресилена като се има впредвит че отговорих на 3 от 5 въпроса....и кат ми писа двойка се чу само "Еб*л съм те в гъза!" и забележката си дойде на мястото... Мразя отворковците дето преди 1 седмица не са знаели какво е процесор и кат научат се смеят на по незнаещите.... Мразя това че мразя прекалено много.... Мразя пц-то кат даде поредния проблем Мразя когато ми е топло...студено се търпи ама жегата ме влудява.... Мразя Ненавиждам Презирам Отхвърлям Плуя на Чалгата....отвратително ама просто .....гледам някви дето до преди 1 седмица ми говорят как не тряя да има мангали в БГ а се гърчат кат настапан червей на мангалски кючеци!!! Мразя това че остават цели 2 седмици до ВЕЛИКОТО ДЕРБИ!!! Мразя Христолов...Съдиите...и липсата на гол майстори в Ботев!!! Мразя това че ще ме вкарат в затвора ако се сбия преди мач или повреме на мач....а то това е неизменна част от футбола...вземете за пример Английските Firms бой преди и след мача победиш ли слава паднеш ли доста здрави синини!Искам го това тук сега бой за чест и слава!!! Мразя че Хулиганството е забранено!!! Мразя че всички се правят на интересни като са с агитката на отбора си ама стигне ли се до бой мълцина се бият до края!!! Мразя е стига съм мразил че не е хубаво.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Нищо и никой не МРАЗЯ. МРАЗЯ е измислена дума от неможещите и незнаещите за да могат да се оправдават всеки път като немогат да доведат дадена работа до края Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Нищо и никой не МРАЗЯ. МРАЗЯ е измислена дума от неможещите и незнаещите за да могат да се оправдават всеки път като немогат да доведат дадена работа до края не знам за теб,но най обичам ,когато мен ме мрази някой-направо ми прави душевна Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Мразя мухи, мразя комари, мразя да стоя без секс дълго време, мразя ужасните летни жеги в Пловдив, мразя топла бира, мразя престояли пържени картофи, мразя намръщени сервитьорки, мразя продавачки, които ми говорят на "Ти", мразя полуготовите храни, мразя още може би около 1000 неща, които не зависят от мен, но никой човек не мразя, защото да мразиш човек е слабост. Виж да ги презирам/съжалявам/взимам на подбив/ядосвам/вбесявам - това е друга работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 не знам за теб,но най обичам ,когато мен ме мрази някой-направо ми прави дГшевна Твойто е направо вид перверзия поне аз така го определям Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Мразя това че ще ме вкарат в затвора ако се сбия преди мач или повреме на мач....а то това е неизменна част от футбола...вземете за пример Английските Firms бой преди и след мача победиш ли слава паднеш ли доста здрави синини!Искам го това тук сега бой за чест и слава!!! Мразя че Хулиганството е забранено!!! Мразя че всички се правят на интересни като са с агитката на отбора си ама стигне ли се до бой мълцина се бият до края!!! Мразя е стига съм мразил че не е хубаво.... Не мислиш ли, че си доста малък за да говориш за истинското хулиганство без да го познаваш Не мислиш ли, че ако хулиганството не беше забранено щеше да има произвол и анархия във всяка страна Не мислиш ли, че хулиганските филми прекалено много те надъхват и са направени за малки хулиганчета да им се радват( Разбирай го така - нищо лошо няма във филмите даже напротив, но прекалено много хора се вживяват от тях) Точно тези неща мразя аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Точно тези неща мразя аз Значи имаме голяма разлика двамата....достатъчно бой съм ял и достатъчно бой съм хвърлял че да знам какво е Хулиганство....филми гледам което няма нищо лошо надъхвам се ама не само от филмите...от музика....от приятели които ме подкрепят и са готови да скочат за мен при нужда....за анархията съм съгласен ама поне да не е толкова сурово наказуемо!!!Бия се аз ям бой аз съм потърпевшия кво ги е**ва че аз ще съм син или че ще кървя не е тяхна работа моя си е да не се бъркат.....и отново казвам за поредн стотен и направо почва да ме нерви някой като каже "не си ли още малък" ми кат не ме познавате от де знаете че нямам опит в точно тези области.....cheers mate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.