afx Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Мразя големи игли забити в гръбнакът ми. ПП стискайте палци за утре, че може това да ми е последният пост айде чао(Збогом) (без ЛС-та плийссссс) <{POST_SNAPBACK}> С теб сме Мисля че това определено няма да е последния ти пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Още една бройка подкрепа. Всичко ще мине, както трябва...едно нещо поне, в което съм сигурен. Принципно съм див оптимист, но някакви гадни съмнения ме тровят напоследък. За теб обаче не се съмнявам. Всичко ще е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 И да звучи тривиално и тъпо: Духът ми е с теб, интуицията ми казва - всичко ще е наред! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Мразя лъжците,ама много! Мразя Челси! ...и мъничко даскалото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Мразя скованите си крака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 лъжата. лицемерието и интригите! ...и най-вече клишетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Аз попринцип съм позитивно настроена личност. Мразя единствено парите...и понякога живота, но това само понякога Life is WC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Мразя, когато си чистя зъбите, конецът да заседне между два зъба и да прекарам следващите двайсет минути дърпайки го! Мразя да ми е тъпо, а още повече мразя да чета тъпи теми и тъпи изказвания от вдлъбнати хора... Мразя, че лакът ми още не е изсъхнал и не мога да заема хоризонтално положение. Мразя да пуша повече от една кутия цигари на ден. Мразя да се разтрепервам след третото кафе. Т`ва гадно тяло не привикна ли вече към него. Мразя да ми парят очите. Мразя да ме хапат комари... Мразя да ме сърби ухото отвътре и да няма как да си го почеша. Мразя да изпростявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ааааааа т'ва за ухото и аз го мразя! Особено, когато ти се втечни ушната кал и като размърдаш ушната мида и отвътре джвака... За това в раницата си винаги имам клечки за уши - за екстремни ситуации :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Мразя хора, които се интересуват от мен по задължение, да ми се бъркат в живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 ме 2 Също мразя и даскалото, само ни промиват мозъците <{POST_SNAPBACK}> Ахахаха.А би трябвало да не е така щото няма да имаш желание да ходиш,а то ще ти трябва Мен само ме дразнят някои от учителите и в последствие на това започва да ме дразни и даскалото Иначе мразя парите и тоя дет ги е измислил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 ama turete i ciganite de, da vidim dali nqma da saberat naj-mnogo glasove Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Ааааааа т'ва за ухото и аз го мразя! Особено, когато ти се втечни ушната кал и като размърдаш ушната мида и отвътре джвака... За това в раницата си винаги имам клечки за уши - за екстремни ситуации :]] <{POST_SNAPBACK}> Скорпионе, пусни си дълъг нокът на кутрето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 мразя го аз него,ама той мен 10000000000000000000000 пъти повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 мразя го аз него,ама той мен 10000000000000000000000 пъти повече <{POST_SNAPBACK}> Абе ти преди време не го ли харесваше толкова много, колкото сега го мразиш или аз нещо се бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPACEWOLF Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Мразя тъпите, малоумни, ограничени задници,които имат невероятно самочуствие и които си избиват комплексите пишейки"остроумни" мисли по форумите.Даже не ги мразя-то не си и заслужава..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Мразя да съм скапан от умора и като се прибера вкъщи "никой" да няма. Мразя да ставам тъпу дЪрво, но понякога е неизбежно(или наложително и аз несъм сигурен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Абе ти преди време не го ли харесваше толкова много, колкото сега го мразиш или аз нещо се бъркам <{POST_SNAPBACK}> da,да,не се бъркаш,много го харесвах,ама...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 da,да,не се бъркаш,много го харесвах,ама...... <{POST_SNAPBACK}> Мноо хубаво си е направо на лошо. Мразя София Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Мразя шибания съдия на Болтън - Локо Мразя шибаните комплексирани жълтури Мразя гадовете, които убиха Жоро Илиев Мразя гадните "хакерчета" Мразя умрелите "скейтъри" П.П Поста ми няма за цел да обиди никой Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Мразя шибания съдия на Болтън - Локо Мразя шибаните комплексирани жълтури Мразя гадовете, които убиха Жоро Илиев Мразя гадните "хакерчета" <{POST_SNAPBACK}> И аз съм с теб!!! п.с.Много яки иконки Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Мразя депутатите и сякви такива тъпанари от "софийското" народно събрание.(ей само някой депутат да не прочете поста ми че... )хеххех Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Mrazq 6ibanite zakoni v darjavata,mrazq gadnite intriganti i licemeri,mrazq da mi se obajda qzvata,mrazq da mi svar6va sinioto victory,mrazq otvorkovcite bez pokritie,mrazq majete,koito biqt jenite si Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Мразя голове от засада (защитник съм все пак ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Мразя футболът и останалите безсмислени спортове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.