Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Мразя големи игли забити в гръбнакът ми.

ПП стискайте палци за утре, че може това да ми е последният пост :devil  айде чао(Збогом) (без ЛС-та плийссссс)

С теб сме ;)

Мисля че това определено няма да е последния ти пост :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Още една бройка подкрепа. Всичко ще мине, както трябва...едно нещо поне, в което съм сигурен. Принципно съм див оптимист, но някакви гадни съмнения ме тровят напоследък. За теб обаче не се съмнявам. Всичко ще е наред.

Аз попринцип съм позитивно настроена личност. Мразя единствено парите...и понякога живота, но това само понякога :)

Life is WC!

• 2 weeks later...

Мразя, когато си чистя зъбите, конецът да заседне между два зъба и да прекарам следващите двайсет минути дърпайки го!

Мразя да ми е тъпо, а още повече мразя да чета тъпи теми и тъпи изказвания от вдлъбнати хора...

Мразя, че лакът ми още не е изсъхнал и не мога да заема хоризонтално положение.

Мразя да пуша повече от една кутия цигари на ден.

Мразя да се разтрепервам след третото кафе. Т`ва гадно тяло не привикна ли вече към него.

Мразя да ми парят очите.

Мразя да ме хапат комари...

Мразя да ме сърби ухото отвътре и да няма как да си го почеша.

Мразя да изпростявам. :devil

Ааааааа т'ва за ухото и аз го мразя! Особено, когато ти се втечни ушната кал и като размърдаш ушната мида и отвътре джвака... За това в раницата си винаги имам клечки за уши - за екстремни ситуации :]]

Мразя хора, които се интересуват от мен по задължение, да ми се бъркат в живота.

ме 2 :)

Също мразя и даскалото, само ни промиват мозъците  :bgrin:

Ахахаха.А би трябвало да не е така щото няма да имаш желание да ходиш,а то ще ти трябва :excl: Мен само ме дразнят някои от учителите и в последствие на това започва да ме дразни и даскалото :) Иначе мразя парите и тоя дет ги е измислил. :sick ;)

Ааааааа т'ва за ухото и аз го мразя! Особено, когато ти се втечни ушната кал и като размърдаш ушната мида и отвътре джвака... За това в раницата си винаги имам клечки за уши - за екстремни ситуации :]]

Скорпионе, пусни си дълъг нокът на кутрето. :devil

Мразя тъпите, малоумни, ограничени задници,които имат невероятно самочуствие и които си избиват комплексите пишейки"остроумни" мисли по форумите.Даже не ги мразя-то не си и заслужава.....

Мразя да съм скапан от умора и като се прибера вкъщи "никой" да няма.

Мразя да ставам тъпу дЪрво, но понякога е неизбежно(или наложително и аз несъм сигуренconfused.gif)

Абе ти преди време не го ли харесваше толкова много, колкото сега го мразиш или аз нещо се бъркам  :unsure:

da,да,не се бъркаш,много го харесвах,ама...... :wacko:

Мразя шибания съдия на Болтън - Локо banghead.gif

Мразя шибаните комплексирани жълтури Battered.gif emot-fuckoff.gif

Мразя гадовете, които убиха Жоро Илиев dead.gif

Мразя гадните "хакерчета" cybered.gif

Мразя умрелите "скейтъри" box.gif

П.П Поста ми няма за цел да обиди никой :rolleyes:

Мразя шибания съдия на Болтън - Локо banghead.gif

Мразя шибаните комплексирани жълтури Battered.gif emot-fuckoff.gif

Мразя гадовете, които убиха Жоро Илиев dead.gif

Мразя гадните "хакерчета" cybered.gif

И аз съм с теб!!! :beer:

п.с.Много яки иконки :punk

Мразя депутатите :angry1 и сякви такива тъпанари от "софийското" народно събрание.(ей само някой депутат да не прочете поста ми че... :wacko: :huh: )хеххех

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...