Mila Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Напротив, колкото по-малко хора покрай мен, толкова по-добре, най-вече тея с добрите намерения (подмазвачи, използвачи ). Ти на кой викаш дюмбел (а какво е дюмбел ) <{POST_SNAPBACK}> 1/ Странно, щом подмазвачите и използвачите са с добри намерение, ами да взема да си потърся и аз от тях 2/Хич не знам какво е дюмбел, и дали има такава дума, ама звучи като дебел и мързелив. Може и да е дембел, де да знам. Напомня и на дюбел хехехе, т.е. не мърда от ... където е сложен Абе баш всички сте такива Мерси, и аз се постарах да ти кажа нещо хубаво Така е. Като видят че са завоювали сърцето на някой мъж.. вдигат си самочувствието и мерника и търсят някое по-голямо предизвикателство. А доскорошният любим остава отново сам... <{POST_SNAPBACK}> Абе кво тръгнахте пак с обобщенията... Всички сте такива, всички сте онакива... Ей това не го обичам... Като сте се опарили на няколко (готварски хехехе) печки, например, да възвестите мъдро, че всички неща с подобна форма са опасни и не трябва да се пипат! И край! Не ги пипате и хич не се опитвате дори да ги поразгледате. А може някои да са телевизори например, а други - подаръка, от този/тази, които сте чакали с години... Как ще го познаете... Откъде ми дойде това с печките, нямам си идея - дори и не готвя особено. Пак отиде много на офф тая тема. Ами... Затваряйте си се в черупките колкото искате, самоизяждайте се от съмнения... Това си е лично ваш избор.Еdit: Ей това мразя у хората <{POST_SNAPBACK}> Верно, и аз не го обичам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Абе всички печки са опасни...трябва да знаеш как да работиш с тях, а това няма да стане само с легадене, иска си практика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Абе всички печки са опасни...трябва да знаеш как да работиш с тях, а това няма да стане само с легадене, иска си практика. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз го бях писал някъде, с рогите напред и се надяваш главата да ти е по-твърда от стената (печката). !!!ВНИМАНИЕ!!! безрогатите зодии да слагат каски. Мразя да ми дават акъл... имам си достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Ами аз съм зодия риби, дори е още по-опасно, може направо в тигана да падна. Aquila, не мога да те разбера. Хем търсиш утеха някъде, съчувствие, хем като го получиш, роптаеш срещу него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Aquila, не мога да те разбера. Хем търсиш утеха някъде, съчувствие, хем като го получиш, роптаеш срещу него. <{POST_SNAPBACK}> Не, не аз общо казвам. Уча за един изпит и ме хвана яд на доцента. И между утеха и акъл има разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Така е. Като видят че са завоювали сърцето на някой мъж.. вдигат си самочувствието и мерника и търсят някое по-голямо предизвикателство. А доскорошният любим остава отново сам... <{POST_SNAPBACK}> А мерникът се вдига все към по-възрастни мъже. Едва ли е случайност. Жените търсят закрила, а само по-силните от тях могат да им дадат такава. А лудо влюбените не са никак силни. Те са лигави парцали. А коя жена харесва парцали повече от нова и удобна дреха??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Абе.. не е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Абе.. не е така <{POST_SNAPBACK}> Не е, ами... Той като е лудо влюбен, планини повдига за мене... И аз също - я вижте Родопите, дето ги местих снощи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 я вижте Родопите, дето ги местих снощи <{POST_SNAPBACK}> Браво, добра работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Мразя,че не съм постигнал нещо,което съм можел и съм го искал заради недообмислени и елементарни грешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Хора, овапцахте темата. Btw снощи сънувах Aquila. Беше на някакво легло, косата му падаше в/у лицето, беше потен, мръсен и ядосан. Не искаше да го докосват и ставаше агресивен когато се опитах да го погаля. Ръцете му бяха нарязани, целите в кръвясали бинтове. Подробности няма да разказвам, ама накрая повдигна глава, показа лицето си и се усмихна. (Не го познавам, но в съня ми имаше очила!?!). След това сънувах хиляди други глупости, ама сега се сетих за това. Та какво исках да кажа....а да...трябва да направим poll за най-депресиран/черноглед/наранен съфорумник. Чудя се кой ли ще спечели? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Та какво исках да кажа....а да...трябва да направим poll за най-депресиран/черноглед/наранен съфорумник. Чудя се кой ли ще спечели? <{POST_SNAPBACK}> Сакън нИдей, щот ша са избият за таз титла! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Хора, овапцахте темата. Btw снощи сънувах Aquila. Беше на някакво легло, косата му падаше в/у лицето, беше потен, мръсен и ядосан. Не искаше да го докосват и ставаше агресивен когато се опитах да го погаля. Ръцете му бяха нарязани, целите в кръвясали бинтове. Подробности няма да разказвам, ама накрая повдигна глава, показа лицето си и се усмихна. (Не го познавам, но в съня ми имаше очила!?!). След това сънувах хиляди други глупости, ама сега се сетих за това. Та какво исках да кажа....а да...трябва да направим poll за най-депресиран/черноглед/наранен съфорумник. Чудя се кой ли ще спечели? <{POST_SNAPBACK}> хехехе някой и мене да ме сънува . Това се казва ясновидство, не само, че съм с очила и постоянно ядосан, но и от вчера съм с кървясали бинтове на ръцете (правихами блокада на лактите, че тая болка се нетърпи). А сега се и усмихвам :smile:, само дето не съм агресивен. Искам подробностите на ЛС. Ама как ми оправи настроението Та какво исках да кажа....а да...трябва да направим poll за най-депресиран/черноглед/наранен съфорумник. Чудя се кой ли ще спечели? <{POST_SNAPBACK}> Нещо да не намекваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Btw снощи сънувах Aquila <...> <{POST_SNAPBACK}> Това се казва ясновидство <{POST_SNAPBACK}> Snejko, това си е жива дарба!!! Развиваш ли я и правиш ли изобщо нещо по въпроса? трябва да направим poll за най-депресиран/черноглед/наранен съфорумник. Чудя се кой ли ще спечели? Интересно ще бъде, ако кандидатурите могат да се предлагат както от други, така и всеки да предлага себе си - хем ще се види дали те усещат колко депресивно звучат понякога... Дали това "огледало" пък не би ги депресирало още повече...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 QUOTE(Mila @ Aug 21 2005, 18:49 PM) Snejko, това си е жива дарба!!! Развиваш ли я и правиш ли изобщо нещо по въпроса? <{POST_SNAPBACK}> Чак пък дарба Верно, че понякога имам ужасни дежавута. Последното беше адски стряскащо: преди няколко месеца сънувах себе си в купе на влак, държа малко момиченце в скута си, а отсреща имаше малко момченце. Когато се събудих си казах, че майчинския инстинкт яката ме е треснал, но скоро се наложи да ходя до Бургас с един мой ученик, на връщане бяхме аз, той и сестричката му в купе сами, като тя беше седнала в мен, а той беше срещу нас и си говорехме. Когато осъзнах, че цялата тази ситуация съм я сънувала си казах "Йеее...вижам в бъдещето!" и веднага след това "Мамка му...нима всичко ми е предначертано и аз за тези месеци не съм направила нищо, за да го изменя???". Хвана ме страх. Ужасен страх. И друг път ми са се случвали подобни неща, но не им обръщам особено внимание, гледам да ги подминавам, понеже ме плашат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Мразя да ме смятат за даденост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 И аз така... Сега си припомних какво мразя. Мразя, ама ужасно много мразя да ми лекуват кариес на жив зъб!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 да ме лъжат.....лъжат....лъжат......ЛЪЖАТ.... Да ми се спестяват важни подробности.... Да съм добра и с най-лошите хора кви ги върша..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Да ми се спестяват важни подробности.... : <{POST_SNAPBACK}> И аз го мразя. Колкото и да са лоши по-добре да са изказани, а не само да подозираш. Мразя хардуера да ми се скапва точно в момента, в който ми трябва най-много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 В тоя ред на мисли аз пък мразя Netscape да ми бъде на вярна служба няколко години и вчера като написах 20к писмо, той да вземе да се скапе и да трябва да го пиша наново. А днес след като цял ден нямам интернет и трябва да пратя новото писмо, докато са ми врътнали кранчето за около 3минути, той пак да се скапе и да чакам някой и друг час да го пратя....ей такива неща ги мразя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Мразя да ме смятат за даденост. <{POST_SNAPBACK}> казано точно както се чувствах преди 10 мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Мразя тъпи мързеливи лекри, които първо си допиват кафето и ако са на кеф те преглеждах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Охо...изобщо мразя лекарското съсловие в България...просто няма нужда да разправям историйки...особено пък на теб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Мразя големи игли забити в гръбнакът ми. ПП стискайте палци за утре, че може това да ми е последният пост айде чао(Збогом) (без ЛС-та плийссссс) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Мразя големи игли забити в гръбнакът ми. ПП стискайте палци за утре, че може това да ми е последният пост айде чао(Збогом) (без ЛС-та плийссссс) <{POST_SNAPBACK}> Успех утре - приготви се всичко да мине чудесно и ще чакаме новини след това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.