jozo Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Мразя дребосъци които се мислят за много отворени и имат огромно самочуствие!!Писна ми да ме занимават такива и след време аз каквото им съм казал се оказва вярно и чак тогава разбират че аз съм прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Мразя дребосъци които се мислят за много отворени и имат огромно самочуствие!!Писна ми да ме занимават такива и след време аз каквото им съм казал се оказва вярно и чак тогава разбират че аз съм прав <{POST_SNAPBACK}> И аз така, ама не само дребосъците. Освен това понякога ми се струва, че мразя целия свят. А през останалото време въобще не ми пука за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 На първо място циганите На второ много мраза хора които се правят на недостежими а всъщност са пълни боклуци Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Мразях старото училище заради някои учители. Сега новото ще го видим и за сега още не го мразя Мразя болестите, насекомите и тея дето хапят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Мразя съседите си, защото връзват кучето по обяд или баш сутринта, а то лае, плаче та са съдира, а покрай него и мойте нерви, както са нагнетени напоследък, ми иде да излезна да ги запукам със чехлите(съседите ми)... Няма значение кога го връзват, винаги ги мразя за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Мразя лъжата,кражбата и болката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Мразя жегата! PS:Обичам лятото!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Мразя дребосъци които се мислят за много отворени и имат огромно самочуствие!!Писна ми да ме занимават такива и след време аз каквото им съм казал се оказва вярно и чак тогава разбират че аз съм прав <{POST_SNAPBACK}> Да прав си.И мен много ме дразни няккъф недоралас лилипут да ми са отваря.Няма значение дали е на 15 или на 35 години.Също така МНОГО МРАЗЯ ШИБА'''Е МАНГАЛИ .Неска си варвя по центара на Сопот(към 11 часа вечерта)и с един пич си приказваме как в една от дискотеките има много мангали.И пак един от въпросните лилипути(ама мангасър) почна да ни се отваря и да са ебава с нас,след това естествено беше доста "добре боядисан". Другото нещо което мразя са металите.Ама не хората които просто си слушат метъл ами закоравялите метъли дето са дрогират и така нататък . Айде започвайте сега:расовата дискриминация,метълите Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Да прав си.И мен много ме дразни няккъф недоралас лилипут да ми са отваря.Няма значение дали е на 15 или на 35 години.Също така МНОГО МРАЗЯ ШИБА'''Е МАНГАЛИ .Неска си варвя по центара на Сопот(към 11 часа вечерта)и с един пич си приказваме как в една от дискотеките има много мангали.И пак един от въпросните лилипути(ама мангасър) почна да ни се отваря и да са ебава с нас,след това естествено беше доста "добре боядисан".Другото нещо което мразя са металите.Ама не хората които просто си слушат метъл ами закоравялите метъли дето са дрогират и така нататък . Айде започвайте сега:расовата дискриминация,метълите <{POST_SNAPBACK}> Не съм съгласен с тебе и Джозо, аз съм на 16(пише ми го в профила), а ти като си толкова против "малките лилипути и педерастчета", що не напишеш в профила си на коко си, или и ти си на не повече от 15?Пример ви давам с @Найуолф, той е роден 1990, обаче спазва правилата на форума и никога не прави излишни постове и спорове(поне аз не съм забелязал).Иначе за металите и мангалите сме на едно мнение.А и също много мразя някой метал с кожени гащи и обици и дълга коса и темподобни...факана работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Мисля,че омразата е прекалено силно чувство и обикновено хората,които биват мразени не го заслужават,защото са отрепки и не заслужават друго освен да се държим безразлично с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Мисля,че омразата е прекалено силно чувство и обикновено хората,които биват мразени не го заслужават,защото са отрепки и не заслужават друго освен да се държим безразлично с тях <{POST_SNAPBACK}> Според мен безразличието е по-лошо и от омразата. Като мразиш някой поне му обръщаш внимание... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Според мен безразличието е по-лошо и от омразата. Като мразиш някой поне му обръщаш внимание... <{POST_SNAPBACK}> A според мене лицемерието е по лошо и от безразличието, безразличието може да е по лошо от омразата, защото при омразата поне имаш отношение към човека , но прилицемерието, го заблуждаваш и лъжеш, което е още по гадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 A според мене лицемерието е по лошо и от безразличието, безразличието може да е по лошо от омразата, защото при омразата поне имаш отношение към човека , но прилицемерието, го заблуждаваш и лъжеш, което е още по гадно. <{POST_SNAPBACK}> ААА лицемерите не са хора, така че не се брои. Няма нищо по жестоко от това да заблуждаваш някого Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ААА лицемерите не са хора, така че не се брои. Няма нищо по жестоко от това да заблуждаваш някого <{POST_SNAPBACK}> А-аа има по жестоко...(виж си аватара ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 А-аа има по жестоко...(виж си аватара ) <{POST_SNAPBACK}> Това не е жестоко, а просто тъп начин да избягаш от проблемите си вместо да се изправиш и да ги разрешиш (добре че вече не ми минават подобни мисли). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Може да ви стори тъпо..но просто мразя да мразя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Напоследък започнах да мразя да обичам (тъпо звучи ама си е вярно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Напоследък започнах да мразя да обичам (тъпо звучи ама си е вярно). <{POST_SNAPBACK}> Найстина звучи тъпо..ако мразиш да обичаш..що тогава живееш/не се обиждай/ ама според мен това е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Найстина звучи тъпо..ако мразиш да обичаш..що тогава живееш/не се обиждай/ ама според мен това е истината <{POST_SNAPBACK}> Не се обиждам, просто се чудя ако е толкова хубаво да обичаш, защо трябва да боли толкова много? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Мразя,чя губя контрол над нервите си понякога и агресивноста ми пречи от което губя много ценни неща по някога уви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Не се обиждам, просто се чудя ако е толкова хубаво да обичаш, защо трябва да боли толкова много? <{POST_SNAPBACK}> Въобще не е хубаво да обичаш ... за мен тва е болест от която не мога да се излекувам ... искам никога да не се влюбвам и да не изпитвам чувства на превързаност и любов... искам да изпитвам само омраза .... за съжаление не мога да контролирам чувствата си... и трябва да се търпя такова тъпо същество каквото съм ... ако не обичах щеше да ми е супер аиляшко нямаше за кого да мисля и да се притеснявам щях да спа спокойно без да мисля за когото и да било ... любовта е лайнарщина прецакваща умовете на хората за които има надежда да станат нещо в тоя живот ... щот тъпаците дет само гледат кво да наибът няма от какво да се притесняват и от какво да им пука и жените много повече ги предпочитат ... но уви такъф е шибания живот ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Въобще не е хубаво да обичаш ... за мен тва е болест от която не мога да се излекувам ... искам никога да не се влюбвам и да не изпитвам чувства на превързаност и любов... искам да изпитвам само омраза .... за съжаление не мога да контролирам чувствата си... и трябва да се търпя такова тъпо същество каквото съм ... ако не обичах щеше да ми е супер аиляшко нямаше за кого да мисля и да се притеснявам щях да спа спокойно без да мисля за когото и да било ... любовта е лайнарщина прецакваща умовете на хората за които има надежда да станат нещо в тоя живот ... щот тъпаците дет само гледат кво да наибът няма от какво да се притесняват и от какво да им пука и жените много повече ги предпочитат ... но уви такъф е шибания живот ... <{POST_SNAPBACK}> Уау, неочаквах да прочета нещо от теб с което да съм напълно съгласен. Любовта е това което се случва с другите, а на нас ни остава само да се мъчим. Колкото и де се опитвам да стана дървото, което бях 22 години, нестава от няколко седмици направо незнам къде съм и какво правя. Абе лоша работа, още по-лошото е че продължавам да обичам въпреки, че нямам никакъв шанс. Ще си остана ЕТ в любовта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Хмм... че боли, боли... че те 'превзема', превзема те... но ако не си обичал... няма как да усетиш, че си живял, ако не те е боляло - също. Наскоро четох интересна статия по въпроса, за съжаление не мога да ви я дам да я прочетете. Но аз предпочитам да ме боли, но да чувствам, че съм жива. А не накрая да си умреш сам, и да знаеш, че цял живот си бил сам(ако можеш да го осъзнаеш де). EDIT: Любовта е това което се случва с другите, а на нас ни остава само да се мъчим. Мисля си, че всеки мисли така преди да срещне човека за себе си. Важното е да не се отчайва човек... винаги има изход(не че е подходящата фраза, но се сещате де). Мисля, че ако имате още сили... не трябва да се затваряте в себе си... Не ви познавам, не съм ви виждала, но ми е кофти като чета, че интелигентни (да, това имам в предвид ) хора като вас се отчайват... Айде стига, че ще ме набиете ако пиша още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Хмм... че боли, боли... че те 'превзема', превзема те... но ако не си обичал... няма как да усетиш, че си живял, ако не те е боляло - също. Наскоро четох интересна статия по въпроса, за съжаление не мога да ви я дам да я прочетете. Но аз предпочитам да ме боли, но да чувствам, че съм жива. А не накрая да си умреш сам, и да знаеш, че цял живот си бил сам(ако можеш да го осъзнаеш де). <{POST_SNAPBACK}> Права си. Вече съм опитал почти всички възможни физически болки и страдания. Парализа, смърт (моята) и то не веднъж, страх от рак, постоянно напрежение от незнанието в кой момент ще ми откаже някой орган и огромни количества физическа болка... на всичко издържах... без да трепна. А сега... адски боли, както никога до сега, само че този път не се издържа... наистина чувстваш, че си жив, за пръв път чувствам, че съм жив... ПП ти кого обиждаш на интилигентен . Няма да те бием, най-много да дойдем да те разцелуваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Добре де, а вариантът да си щастлив в тази самота?Да не са ти необходими други хора за да "живееш истински"?Мразя да съм зависима...мразя да чакам някого...мразя щастието ми да зависи от странични фактори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.