Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Мразя простотията  :ph34r:

Ууууу линчувайте я !!! Без простотия в този форум ша изпростеим .... тряя да има олигоферени кат мен да ва дразнят ...

Мразя всички които пишат в този форум ;)

..аз също та обичам ... е видя как ти са нафърлих ония ден .. напрао скъсах синджира ...

Нова специална серия неща които мразя посветена на онова чудо на природата - съществото ЖЕНА (нема казвам хора или човеци поради лични съображения).

Мразя да гледам хубави момичета с некви манекени ... мамицата им изкам да ги изтрепя ... за мен тези кчсерсеми са "циганска сган" обаче light (светлата) версия.

Мразя смесените бракове на хора от различни раси и народности ...

Мразя всяка една да ме реже ... ем талант съм и имам неминуем успех ... (послание за 97% от тези които са ме отрязали "мамицата ви тъпа курвенска цял живот на мек х♚й да се мъчите" а за останалите 3% "не знаете какво сте изгубили")

Мразя да гледам неква яка пичка с некаф по-грозен от мен (пример днеска видях една стабилна си беше ама ходише с некаф серсем с ланец от казанчето на кенефа и с косми по рамената по дълги от тези на косата ми ...)

Мразя неква да гледа как да се наебе с всеки як пич на купона (кучкииии)

Мразя тея дет са навити да ми пуснат са по по-грозни от гъза ми в профил ...

Гудо, тези последните сякаш аз съм ги казал :) Особено това за кучките и за синджира от казанчето ;)

Това е пич.. живота е гаден.. ще си умрем незадоволени :)

Мразя дефлораторите тъй като всеки един от тях намаля шансовете да бъда някога с девствено момиче. Гррр

Едит: обещавам да бъда нежен :D

Гудо, тези последните сякаш аз съм ги казал :) Особено това за кучките и за синджира от казанчето ;)

Това е пич.. живота е гаден.. ще си умрем незадоволени :)

Мразя дефлораторите тъй като всеки един от тях намаля шансовете да бъда някога с девствено момиче. Гррр

Едит: обещавам да бъда нежен  :D

Ке умрем пред тоз пустии Линукс и цял живот чекии шъ си въртим ... а за девственоста ... за ко ти е ве мноу кръв мноу нещо .. единственото предиство е "благата ракия" .. яд ме е че от farell не сме изкарали такаа ракия ма то преди 10 години все още не пиехме ракия ...

Мразя пребързаните заключения

Мразя нимфоманки

Мразя хора, които се опитват да ме разиграват

Мразя да ръся много приказки на вятъра

Мразя когато съм прекалено разсеян(става често :angry1 )

Мразя фешън-дупета с фланелки на Iron Maiden да се мяткат на "песента" на Азис, докато самия Азис бива ебан от попа(на клипа)... следкоето ми казват да се "отпусна" :confused :sick :angry1

Мразя псевдо-философи, налагащи мъдростите си на 15-16 годишни момиченца, които сядат след това да ме поучават с заучени фрази :laughing:

Тежко и горко на онези които са гласували че мразят админите :laughing:

А пък мразя много работи, например:

Метъла

Селянията

Грубите продавачи и продавачки

МРАЗЯ НАДУТИТЕ П*ТКИ

ъъм.. :huh:

мразя да се потя..

мразя МАНГАЛИТЕ ГАДНИ ГНУСНИ ДОЛНИ естествено

мразя осите..много са ме жилили.. :(

и други работи мразя.. :rolleyes:

Буахаха, аз пЪ мразйЪ нйе-мйетълити...

Иначе да ви се похваля, вече съм Most active in "Тя и Той"

Оф, имам чувството, че от тоя форум могат да ме изкарат само с полиция (или 100% warn)...

Бих мразил да бъда дефлоратор!

Дано не ми се наложи...

това пък защо?

Ке умрем пред тоз пустии Линукс и цял живот чекии шъ си въртим

Хехе, сега се сещам за един коментар от slashdot.org:

BSD guys are a lot like Linux guys, except they have kissed girls.

:)

Мразя фешън-дупета с фланелки на Iron Maiden да се мяткат на "песента" на Азис, докато самия Азис бива ебан от попа(на клипа)... следкоето ми казват да се "отпусна" :confused  :sick  :angry1

:woot :wtf:

Не чатна кво е станало ли?

Миналото лято съм на лагер с "готинътъ" компания: половината метъли, другите - етно-ронкаджии(чалгари)... Отиваме една вечер на дискотека в която има телевизор с кино екран, на който(естествено!!!) е пуснат "Планета"... И по едно време гледам на тоя екран Азис, който почва да "пее". На клипа той влиза в изповедалнята на една църква, следкоето излиза заедно с попа и почват да се ебът... Всичко живо денси!!! Мойте хора и те! И ми викат да съм се поотпуснел :angry:

И ми викат да съм се поотпуснел :angry:

Явно не си пил достатъчно :D

За мен чалгата е музика за маса, няма какво да си кривим душата ;) Като седнеш на маса.. какво друго да пуснеш освен 106,5 :)

Като седнеш на маса.. какво друго да пуснеш освен 106,5 :)

Айде пак стария рефрен - "какво слушаш на маса". Айде пък да попитам, според теб по рожденните ми дни изнасят всички маси от вкъщи ли? Или се нареждаме в кръг, насядали по пода? Как па не ми се е случило веднъж да пусна чалга на купон в нас? И мога да ти кажа 5-6 човека, които можем да се наречем компания, дето никой от нас не е правил този компромис? Или ние не сме хора?

Мразя лафа "к'во слушаш като седнеш на маса?" !

Айде пак стария рефрен - "какво слушаш на маса". Айде пък да попитам, според теб по рожденните ми дни изнасят всички маси от вкъщи ли? Или се нареждаме в кръг, насядали по пода? Как па не ми се е случило веднъж да пусна чалга на купон в нас? И мога да ти кажа 5-6 човека, които можем да се наречем компания, дето никой от нас не е правил този компромис? Или ние не сме хора?

Мразя лафа "к'во слушаш като седнеш на маса?" !

Аз те разбирам прекрасно :)

Само че аз правя компромиси защото така или иначе не познавам друг човек който да споделя моите музикални вкусове.. така че :) важното е купона да тече :D

Тежко и горко на онези които са гласували че мразят админите  :laughing:

А пък мразя много работи, например:

Метъла

Селянията

Грубите продавачи и продавачки

МРАЗЯ НАДУТИТЕ П*ТКИ

ъъм.. :huh:

мразя да се потя..

мразя МАНГАЛИТЕ ГАДНИ ГНУСНИ ДОЛНИ естествено

мразя осите..много са ме жилили..  :(

и други работи мразя.. :rolleyes:

За админите съм съгласен ... лошо им се пише ...

А за метъла вече работата загрубява щот повече от половин форум след като прочете поста ти ша та псува до 9-то коляно ... за мангалите и осите сме на едно мнение.

@weasel батка така си е за тва ке минааме на BSD ;) (да да верую) ...

afx, старая се да правя минимум компромиси, гледам да следвам моралните си ценности, с което запазвам самоуважението си!

Мразя да вървя по изрината главна, толкова е грозна и мръсна че нямам думи :sayjin ,

а ако в същото време от джамията на джумаята се разнася и пеенето на рязан просто... :sick

А за чалгата спор няма, на който му харсва да си я слуша...по-далеч от мен! :excl:

тъпанари , които по стечение на съдбата са ми шефове

и само взимат тъпи решения който ми костват много много безсмислена работа

и отгоре на сичко като си исках парите за тая седмица ми казаха :"ще се опревим по нататък "

мразя и наивната глупост на ментално недоразвитите индивиди от обществото

с които по неволя се срещам

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...