Grimjaur Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 може ли да ми покажеш някои път как смъркаш грах ??? <{POST_SNAPBACK}> Оки.Стига да не е едър и с люто. Допитай се до pyroman отде са ми тия идеи в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Оки.Стига да не е едър и с люто.Допитай се до pyroman отде са ми тия идеи в главата <{POST_SNAPBACK}> А пред камера ще го направиш ли , защото т'ва наистина е LOL .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Мразя, когато съм си купил нов панталон, да ме опръскаВ 1 милион автомобила, вървейки си по тротоара!!!!!!!!!!!!!Един чак тениската ми изпръска......мамка му!!! Да ме беше удавил поне!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Аз пък мразя баби с обратни захапки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 А пред камера ще го направиш ли , защото т'ва наистина е LOL .... <{POST_SNAPBACK}> Нямаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Нямаш проблеми <{POST_SNAPBACK}> ei zapi6ete go tfa s graha 6a napraim tema ~ ama e gadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Мразя хора, които не оценяват това което имат, дори след като го загубят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Мразя хора, които не оценяват това което имат, дори след като го загубят. <{POST_SNAPBACK}> Тогава трябва да мразиш страшно много хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Мразя хора, които не оценяват това което имат, дори след като го загубят. <{POST_SNAPBACK}> Ставаме двама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Мразя: 1.Мързела в мен 2.Лъжите, лицемерието, фалша 3.Фрикасе 4.Хора с липса на Цели, Мечти, Хоби, Идеи (има такива) 5.Хора с огромно самочувствие на база на пари или външен вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 1. Мразя на пъроман пишката да излиза на снимките ... 2. Мразя да ми е топло в залата като има 3 климатика и поради тва че шефа плаща 500 лв ток за цялото заведение да не се пускат и вътре да смърди на насрани заици 3. Мразя да ми са сере и да се стискам и лайното да започне да се стича бавно по краченцето ми и да ми се напълни маратонката с дрисня ... 4. Мразя некои да ме модерира форумално и анално ... 5. Мразя да нема убава тема в която да се изявя а да тъпчем върху стари теми дет има изписано 10 страници и всеки го мързи да ги прочете ... 6. Мразя да немам тоалетна хартия в кенефа и да трябва да се бърша със списания щот тая гланцирана хартия кат си бършеш гъза и чак до гърба ти се качва .... 7. Мразя сутрин рано да вадя от гъза си болчета от разглобявани PC-та у нас ... 8. Мразя да разпечатвам текст правен на М$ Ворд и несъразмерим с ОпенОфис щот рестартирам ебания принтер след всяка страница и седя надупен кат манаф ... 9. Мразя малки противни птички да не ме оставят да спа а цяла нощ да цирикат от клетката си а въздушната пушка да е тъй далеко ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 mrazq drebnavite hora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 9. Мразя малки противни птички да не ме оставят да спа а цяла нощ да цирикат от клетката си а въздушната пушка да е тъй далеко ... <{POST_SNAPBACK}> az imam su6tia problem idvami da gi mina s buy->5->1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Мразя да ми са сере и да се стискам и лайното да започне да се стича бавно по краченцето ми и да ми се напълни маратонката с дрисня ...Е такова животно нЕма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 1 въпрос!Защо го няма включен и Мъжът горе!?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 1 въпрос!Защо го няма включен и Мъжът горе!?!?!?!?! <{POST_SNAPBACK}> За да има същества като теб да питат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Тогава трябва да мразиш страшно много хора... <{POST_SNAPBACK}> Ами някъде към шест милиарда са, но постоянно се увеличават, мамицата им Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 За да има същества като теб да питат ... <{POST_SNAPBACK}> Не се заяждай и тук!!!Стигаш ми като те вида(макар и рядко) !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Ами някъде към шест милиарда са, но постоянно се увеличават, мамицата им <{POST_SNAPBACK}> Един полезен съвет от мен - по-добре мрази самия факт, че не оценяват това, което губят/притежават... Ще мразиш по-малко и ще имаш по-малко главоболия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Един полезен съвет от мен - по-добре мрази самия факт, че не оценяват това, което губят/притежават... Ще мразиш по-малко и ще имаш по-малко главоболия <{POST_SNAPBACK}> Е така много неконкретно обичам да мразя конкретни личности. А главоболията не ме притесняват, след една руска рулетка веднага отшумяват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Мразя простотията :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Мразя всички които пишат в този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Мразя всички които пишат в този форум <{POST_SNAPBACK}> И ние тебМразя гадният машинист, който всяка сутрин в 6.00 надува свирката на локомотива и буди хората (живея до ЖП прелез). Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 И ние тебМразя гадният машинист, който всяка сутрин в 6.00 надува свирката на локомотива и буди хората (живея до ЖП прелез). <{POST_SNAPBACK}> Благодаря ти иначе свирката на влака е романтика... като малък всяко лято живеех при баба и дядо които живееха близо до ТЕТ-а тогава.. и свирката на влака ми се е запечатала в съзнанието.. ехх.. добрите стари времена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.