Jump to content
BulForum.com

Какво мразите

Какво мразите най-много?  

509 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

:blink:  може ли да ми покажеш някои път как смъркаш грах ???

Оки.Стига да не е едър и с люто.

Допитай се до pyroman отде са ми тия идеи в главата :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Мразя, когато съм си купил нов панталон, да ме опръскаВ 1 милион автомобила, вървейки си по тротоара!!!!!!!!!!!!!Един чак тениската ми изпръска......мамка му!!! Да ме беше удавил поне!!!!!!!!!!

Мразя хора, които не оценяват това което имат, дори след като го загубят.

Мразя:

1.Мързела в мен

2.Лъжите, лицемерието, фалша

3.Фрикасе

4.Хора с липса на Цели, Мечти, Хоби, Идеи (има такива)

5.Хора с огромно самочувствие на база на пари или външен вид

1. Мразя на пъроман пишката да излиза на снимките ...

2. Мразя да ми е топло в залата като има 3 климатика и поради тва че шефа плаща 500 лв ток за цялото заведение да не се пускат и вътре да смърди на насрани заици

3. Мразя да ми са сере и да се стискам и лайното да започне да се стича бавно по краченцето ми и да ми се напълни маратонката с дрисня ...

4. Мразя некои да ме модерира форумално и анално ...

5. Мразя да нема убава тема в която да се изявя а да тъпчем върху стари теми дет има изписано 10 страници и всеки го мързи да ги прочете ...

6. Мразя да немам тоалетна хартия в кенефа и да трябва да се бърша със списания щот тая гланцирана хартия кат си бършеш гъза и чак до гърба ти се качва ....

7. Мразя сутрин рано да вадя от гъза си болчета от разглобявани PC-та у нас ...

8. Мразя да разпечатвам текст правен на М$ Ворд и несъразмерим с ОпенОфис щот рестартирам ебания принтер след всяка страница и седя надупен кат манаф ...

9. Мразя малки противни птички да не ме оставят да спа а цяла нощ да цирикат от клетката си а въздушната пушка да е тъй далеко ...

9. Мразя малки противни птички да не ме оставят да спа а цяла нощ да цирикат от клетката си а въздушната пушка да е тъй далеко ...

az imam su6tia problem :( idvami da gi mina s buy->5->1

Мразя да ми са сере и да се стискам и лайното да започне да се стича бавно по краченцето ми и да ми се напълни маратонката с дрисня ...
Е такова животно нЕма! :woot

Тогава трябва да мразиш страшно много хора... :huh:

Ами някъде към шест милиарда са, но постоянно се увеличават, мамицата им :angry1

Ами някъде към шест милиарда са, но постоянно се увеличават, мамицата им :angry1

Един полезен съвет от мен - по-добре мрази самия факт, че не оценяват това, което губят/притежават... Ще мразиш по-малко и ще имаш по-малко главоболия :)

Един полезен съвет от мен - по-добре мрази самия факт, че не оценяват това, което губят/притежават... Ще мразиш по-малко и ще имаш по-малко главоболия  :)

Е така много неконкретно :lol: обичам да мразя конкретни личности. А главоболията не ме притесняват, след една руска рулетка веднага отшумяват.

Мразя всички които пишат в този форум ;)

И ние теб:)

Мразя гадният машинист, който всяка сутрин в 6.00 надува свирката на локомотива и буди хората:) (живея до ЖП прелез).

И ние теб:)

Мразя гадният машинист, който всяка сутрин в 6.00 надува свирката на локомотива и буди хората:) (живея до ЖП прелез).

Благодаря ти :love

иначе свирката на влака е романтика... като малък всяко лято живеех при баба и дядо които живееха близо до ТЕТ-а тогава.. и свирката на влака ми се е запечатала в съзнанието.. ехх.. добрите стари времена :) :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...