Jump to content
BulForum.com

tarsia edna programka

777

Recommended Posts

Na4i za kakvo stava vapros - az sam v LAN s o6te dvama priateli.Predi vreme 4uh 4e imalo niakakva programka s koiato moga da vijdam dekstop-ovete na dvata compa v LAN-a v smisal se edno sam pred tiaxnite kompiutri .Ta iskam da pitam ako niakoi znae za podobna programka de - moga li da upravliavam dekstpovete, moga li da vijdam tova koeto te praviat na compovete(primerno sa v niakoi sait i az go vijdam) - tva e nai vajnia mi vapros??... i razbira se ot kade moga da ia nabaram programata :)

Programkata e super :) .....samo det nerazbrah kak se raboti s neia :confused Tia 100 ikoni ima Gore dolu shvanah samo da pitam Dreamer ako pak zabeleje posta mi de - dali triabva za da vijdam dekstopa na drugia, toi(drugia) triabva li da mi e dade dostap do negovia komp(ne stava vapros za LAN-a tam da e 6arnat ili ne6o takova, a za ne6o drugo dali e nujno osven tova - da imam programata :confused )

Да ама крака не работи...

A mi az imam rabotesta versia (10.5) deto ne i triabva nikakav krak. Ne ia znam kakva e tochno versiata, no raboti bez krak i ne sam imal problemi s neia. Moga da ia kacha. Ako iskate kazete i ste ia kacha.

Ave ia mi kajete - Az sam si v neta prierno v wareza i niakoi ot LAN-a moje li da vidi tova v smisal da vijda tova koeto i az vijdam ili primerno si gledam film i bez da znam i niakoi drug go gleda i kak moje da stane i kak moga da go predotvrata triaaa li da sam pusnal Remote dekstop ili Remote Assistance(na XP sam)??? 4e mnogo zadalbah s tezi programi Naiavam se se se6ate za6to pitam

Remote Assistance ti trqbva, ako iska6 da dade6 dostyp na nqkoi do tvoeto PC. Primerno ne moje6 da opravi6 nqkoi problem i povikva6 nqkoi tvoi priqtel online da go opravi vmesto teb. Tova e polezno, ako nqkoq firma se zanimava s poddryjkata na pc-to ti. Za Remote Desktop ne sym mnogo naqsno, no mai pak dava6 ili polu4ava6 dostyp do Desktopa/file-ovete na syotvetnoto PC.

Ave ia mi kajete - Az sam si v neta prierno v wareza i niakoi ot LAN-a moje li da vidi tova v smisal da vijda tova koeto i az vijdam ili primerno si gledam film i bez da znam i niakoi drug go gleda i kak moje da stane i kak moga da go predotvrata  triaaa li da sam pusnal Remote dekstop ili Remote Assistance(na XP sam)??? 4e mnogo zadalbah s tezi programi Naiavam se se se6ate za6to pitam

Ako imash pusnata niakakva programa, koiato da pozvoliava na remote users da ti vizdat PC-to i da go upravliavat, to bi moglo niakoi da se logne kam teb i da vizda kakvo pravish. Za celta obache toi triabva da znae parolata s koiato da se logne za da moze da napravi tova.

Pri PC anywhere ima indikator, koga niakoi se e lognal. Za remote desctop-a na XP-to neznam dali iam takova neshto, ne sam go polzval.

Principno, tezi programi sa napraveni za da mozesh remotely (distancionno) da komandvash niakoe PC naprimer niakoi sarvar, koito se namira da rechem v rabotata ti, ili neshto ot roda, neznam kakav primer da ti dam.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...