vas90 Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Значи пускам си PC-то и уж всичко си върви нормално , зарежда си windows , desktop , но когато цъкна на някоя програма , снимка , песен , клип , игра (всякакви файлове) , ми се появява бял екран , без PC-то да е блокирало Пример : пускам някоя снимка и се появява следното : generating preview , а снимката я няма . PC-то не е блокирало , можеш да си чатиш примерно по скайп , но нищо друго . След минута - две се оправя , зарежда си снимката , всичко се оправя и от там нататък няма проблем . Интересното е , че не всеки път , когато включа PC-то става така . Понякога си е съвсем нормално . Та въпроса е дали е от windows , или пък нешо по самото PC-то - захранване глупости П.С Някой ако е имал същия проблем , моля да сподели , как се е оправил с него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Ако питаш мен мини го с TuneUp Utilities първо , после му удари един check със spybota , инсталирай си bitdefender 8 да видиш за вирусчета , ако и тогава не се оправи търси проблема някъде хардуерно . При мен се е получавало особено след като играя Swat 4 долу горе така ми увисва машинката и като минах с TuneUp си оправих регистрите и имах 8гб излишни глупости на HDD то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Мисля, че разбирам горе долу за какво говориш. И на мен понякога ми се случва, не често, още при зареждането преди да се появи десктопа, си проличава дали буут-а е 'добър', така да се изразя. Ако не видя Welcome екрана както трябва, а само син фон, буута не е добър, и всичко ще си работи, обаче чат пат се случват такива работи като описаните от теб, също така винаги в тези случаи шътдауна отнема 3-4 пъти повече време. Затова просто рестартирам веднага. Но това е рядко, вероятно се дължи на някоя системна услуга (service). Преди години ми ставаше от скапания IIS, след като го инсталирах. И противно на повечето, които биха дали съвет че е вирус/червей, не е. Поне в моя случай. Но това е вече толкова рядко, че почти съм забравил, все пак тоя уиндоус ми е на близо 2 години, освен това, друг въртел не ми е правил, и смея да твърдя че текущата ми инсталация е 'добра' щом издържа толкова години. Защото случвало ми се е инсталация да е 'лоша', още по време на инсталасе усеща, някакви малки проблеми, и после много бързо се стига до преинстал. Повечето ще ме разберат за какво говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.