Jump to content
BulForum.com

Как да забравим жена :(

Recommended Posts

бе после се оказа че и това е поредната лъжа...

и някой от изневерите били истина ... не знам сега на кое да вярвам.

било игра!

а кажете ми ... тия дето ме плюят, харесва ли ви да играете на тази ИГРА? или само да гледате е гот? сигурно е забавно да гледаш особенно след като нямаш приятели там... ръси простотии наред и без да ти пука. човека не го

mda,opsna igra ,no koi q zapochna ... bi trqbvalo da ochakvash naistina vsichko kato trygnesh da spodelqsh iz forumi:)))ama aide,che az sym malku takova, az sam na tli i trqbva da mi se obisnqva kat na dvegodishnu....ami da,got e,shtoto e vyv foruma, shtoto ne se znaem naistina,btw,DON_ANTON tuk da se nagledash na prostotiika, zashto pyk da ne go zashtitq, i vse pak sme forum ,naistina kak mu se vryzvate ne znam/chak i az se poovlqkoh :rolleyes: /.....ei pone mi olekna ,che JIS mu e po-leko ,shtoto q e zabravil:)i za tova mai nai-mnogo doprinse hristu a ne vie,bezpolezni syveti kolkoto iskash...ama istinskata pomosht doide ot namesata aide da ne kazvam pak koi..zashto da ne go zashtitavam, izkefi me, za vas ne ostava drugo osven da se smeete na 15godishniq mi akyl:)\

P.S.Naistina izkliuchitelno mnogo syjalqvam za shliokavicata

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Хрисууууу,евала бате!

Това заприлича на сапунка :unsure: Тия глупости 'повече няма да вярвам на жена'....вярваш ли си JIS ? :confused И айде моля ви не обвинявайте само жените/момичетата.Има си ХОРА И...ХОРА! :huh: На тоя свят какво ли няма,има тъпи мъже колкото си искаш,тъпи жени колкото си искаш,умни мъже.....е,те са по-малко,както и умните жени :wacko: И аз вярвам,че за всеки има някого на тоя свят,някои се намират по-рано :) ,други много късно :rolleyes: ,а трети....може би никога :( Абе важното е да вярваш на любимия/любимата си и всичко ще е добре! :love :) И тея дето са се отчаяли сега....споко,животът тепърва предстои,ще си намерите майсторката/майстора :D :)

П.Ц. - Моля не ме нападайте задето си изказах мнението! :)

бе после се оказа че и това е поредната лъжа...

и някой от изневерите били истина ... не знам сега на кое да вярвам.

било игра!

а кажете ми ... тия дето ме плюят, харесва ли ви да играете на тази ИГРА? или само да гледате е гот? сигурно е забавно да гледаш особенно след като нямаш приятели там... ръси простотии наред и без да ти пука. човека не го познаваш, не си го виждал.

извадих си една поука: НИКОГА вече не вярвам на ЖЕНИ!

плюйте бе... ама единствено ме хваща гнус от вас. едва ли ХРИСТууууууууу знае колко съм се старал да сме заедно... независимо от това колко пъти съм преспивал с друга... НИКОЙ от вас не ще ме разбере, знам. Щом най-добрите ми приятели не успяха да ми дадът съвет, какво очайвах от вас.

Очаквах малко да се разсея, малко простотия да видя... но се стигна съвсем надалеч. УСПЯХ, т.е. сега ще успея да я забравя след като видях какво коварно същество е...

Не си играйте със чувствата на хората!

сефте. скоро и тя ще се обърка какво е правила и какво не. толкова е разгневена, че не става точно така както тя иска, че започва да преиначава истината. женска работа.

mda,opsna igra ,no koi q zapochna ... bi trqbvalo da ochakvash naistina vsichko kato trygnesh da spodelqsh iz forumi:)))ama aide,che az sym malku takova, az sam na tli i trqbva da mi se obisnqva kat na dvegodishnu....ami da,got e,shtoto e vyv foruma, shtoto ne se znaem naistina,btw,DON_ANTON tuk da se nagledash na prostotiika, zashto pyk da ne go zashtitq, i vse pak sme forum ,naistina kak mu se vryzvate ne znam/chak i az se poovlqkoh :rolleyes: /.....ei pone mi olekna ,che JIS mu e po-leko ,shtoto q e zabravil:)i za tova mai nai-mnogo doprinse hristu a ne vie,bezpolezni syveti kolkoto iskash...ama istinskata pomosht doide ot namesata aide da ne kazvam pak koi..zashto da ne go zashtitavam, izkefi me, za vas ne ostava drugo osven da se smeete na 15godishniq mi akyl:)\

P.S.Naistina izkliuchitelno mnogo syjalqvam za shliokavicata

Наистина изключително много ще те помоля да си пестиш думите, след като са написани с латински букви, неграмотно и непрегледно. просто вече като погледна за нови мнения в темата и се моля да не си написала нищо. По постовете ти разбирам, че изобщо не знаеш за какво става въпрос тук. единствената причина, поради която последваха толкова много постове след този на твоя идол (който ти пък взе да иронизираш вече), е че той най-безцеремонно и показвайки цялата си провинциална същност, напсува и нагруби всички. ако това е твоя идеал... евала. евала на такива момичета (и съответно - момчета).

За латиницата и неграмотното писане - това е въпрос на ниско образование. Взехте ми думите от устата - това си Е жива сапунка. Многосерийна със всичките необходими нещица за един сапунен сериал - любовни авантюри, изневери, триъгълници и пълен комплект мини-интриги.

Ще си направя труда някой ден да прочета цялата тема и да видя на какво се дължи всичката тази злоба и агресия по адрес на Христу, който трябва да призная харесвам, и също така, май не съм виждал от тектоничните размествания в warez.ru.

Някой хора май се преселиха от реалния живот във форумите. Приятно прекарване...

shte byda kratka;pwoox ti naistina ot vsichko mnogo razbirash;PPppP ...ami ako shtom ste se pochuvstvali "nagrubeni" ot "selskite psuvni"//koito spored men ne trqbva da bydat vzeti tolkova nadylboko...eee,da mu gi triinat modovete i tova e i edno60%warnche //na XpucTyyy tova ne pokazva li ,che mu se hvashtate na dumite, i to v edin forum... ai che pak se ovlekoh]

EDIt: naistina nqmam vyzmojnost da pisha na kirilica:(

P.S. Ama aide priznaite si pone vednyj ,che ne vie doprinesohte nai-mnogo za tova JIS da q zabravi;PPppPp,a hristo kato razigra celiq tozi serial:)))to ot syveti i ligotii temichkata malko i ostavashe...ne vie,Hristo pomogna nai-mnogo na JIS da zabravi Reni

става все по-забавно. такава караница не е имало от темата за кавалерството и то пак благодарение на ицко.

съжалявам че и аз съм се изказвал в темата.

за всички, които отговарят толкоз съвестно на провокациите(и ицковите и джисовите и джейндоувските) искам да цитирам част от сигнатурата на "Veno", a.k.a. "Admin": HE WHO ANGERS YOU CONTROLS YOU

свободен превод за непозналите красотата на английската реч: "този, който те гневи, те владее."

малка ми Jane_Doe :)

имам 2-ма братя ... набор '91

ми как да приема твоето мнение и съвети ???

се едно да слушам братята си, с които и без тва .. бе няма значение за тях.

не те познавам достатъчно и не мога да приема твоето мнение за достатъчно компетентно по простата причина че всички девойки на 15 години дето познавам за зажадняли за секс, толко много обичат приятели си, мноооого... бе нямам думи как се вманиачават просто ...

та идеята ми е: едва ли ти разбираш какво значи изневяра и колко е опасна и гадна тя.

за мен изневярата не е толко страшна. страшното е това което може да последва след нея. ако съм сигурен че няма да се повтори тогава няма да има проблем да я преглътна. разбираш ли, не е толкова важно какво си направил, а това какво възнамеряваш да направиш!

LPFC мъник нямам думи ... ако нямаш време да изкажеш мнение ... не трупай постове само.

Jane_Doe относто това че съм бил мод :P ... аз съм един от най-скараните хора със "мод-овете" в този форУм... и не обичам да клюкам.. когато някой си е изказал мнението използвайки псувни.. ми толкова му е културата бе ;)

Оффффффффф!!топик

Хора!!!Спрете!То беше,беше, ама сега вече блато взе да става от глупости.Не се издържа вече бе хора!!!Имайте милост към нас!!

JIS..az dori ne se opitvam da ti davam syveti bate:))))))))mnogo qsno ,che nqma da gi priemesh,ama dori nqmam i kakvi syveti da ti dam de,to e qsno...kolkoto do moq opit v choveshkite vzaimootnosheniq, mislq ,che ne foruma e mqstoto:PpPpp.....vqrno e ,che za men nqma znachenie kakvo shte stane mejdu vas s kaka Reni...prosto izkazvam mnenie, ne ochakvam da se prieme estestveno:))))btw,imam predstava kakvo znachi iznevqra i bih q prostila ,no stava mnogo slojno,ne iskam da vi razpravqm s moqta istoriq:))))nz zashto sym ostanala s vpechatlenie otnosno tova za moda:)))))chuvstvai se polaskan...kolkoto do kulturata na XpucTyyy, ne bih kazala ,che e nekulturen kompleksar, ako sydim sprqmo izqvata mu vyv foruma kato cqlo ,a ne ot 2 posta...ama nqkoi sa tolkova kompetentni i tolova zasegnati ,che go izkaraha selqnin:))))no more words:)))))))

Аз пак пропуснах въргалето... Както и да е...имах прекрасна вечер и доста добра сутрин и някак си не смятам, че съм пропуснал много... Какво да кажа? То просто е ясно - нащу Ристю пак ни затапи. Ама така хубаво ни го каза, че направо ни побърка. То не беше логика, то не беше цветущи изрази, най ми беше лични нападки и откровения за личния живот на някои от нас. Еееми така е, Ристьо ти си толкова готин, толкова си страхотен, ти си...изумруд.

Колкото казаното за мен, предполагам знаеш, колко много ме интересува твоето мнение за мен. А относно "тъпата ми приятелка"...отива да учи в Cornell University архитектура. Тъй като си много осведомен тип предполагам няма нужда да ти обяснявам, че това е един от 5те най-добри университета в света за архтектура и че за скъпи специалности като медицина, право и архитектура на взимат особено много чужденци или поне не дават стипендии, но за "тъпата ми приятелка" дават по $50 000 годишно, за да учи... Просто така осведомително...да си свериш часовника за нивото ти и за това на хората, които се пробваш да обиждаш...

LPFC мъник нямам думи ... ако нямаш време да изкажеш мнение ... не трупай постове само.

off/Само искам да пипитам JIS това "мъник"нещо със сексуален подтекст ли е???Щото в края на краищата хич не съм малък,към 1.90 отивам... :huh:

Втора аксиома на интернет потребителя: Щом юзера не е Аз - то значи е по-дребен, по-глупав, по-комплексиран, с по-рядък сексуален живот от мен Въобще в интернет мотото на всеки юзер е "Аз съм пича!". (образно казано, знам, че има и мадами)

намек към наборчето ти е

оффтопик : лпфк как така си против насиелието във футбола, а аватара ти е как е обесен явно фен на Ботев плд и като гледам си "фен" на Лаута Арми ???

намек към наборчето ти е

оффтопик : лпфк как така си против насиелието във футбола, а аватара ти е как е обесен явно фен на Ботев плд и като гледам си "фен" на Лаута Арми ???

/оффДон Антон,писах ПМ на JIS,ще кажа и на теб:ако си малко по-досетлив ще се сетиш,че трудно би могло да е вярно това,което стой като мой набор в личните ми данни.Не знам,но там съм писал,че съм роден през далечната 1994,когато бях в 7 или 8 клас.

Освен това аватарът ми съвсем не представлява обесен ботевист,а обесен човек на фона на залязващо слънце.Символиката му далеч не е свързано с футбола,колкото и да ти е странно.

А това,че съм "фен"на Lauta Army съвсем не значи,че не съм против насилето във футбола.

JIS,специален поздрав за теб:

offspring-Spare me the details:

My girlfriend, my dumb donut

Went out to a party just the other night

But 3 hours later and 7 shots of jäger,

She was in the bedroom with another guy

And I don't really want to know

So don't tell me anymore

And I really don't want to hear

About her feet all up in the air

And well, I'm not the one who acted like a ho

Why must I be the one who has to know?

I'm not the one who messed up big time

So spare me the details, if you don't mind

Now I can understand friends who want to tell me

Think they're gonna help me open up my eyes

But the play-by-play makes me want to lose it

Everytime you do it, man, it turns the knife

So don't tell me anymore

And i really don't want to hear

And well, I'm not the one who acted like a ho

Now I don't need to hear about the sounds they were making

And I don't need to hear about how long he was taking

Or how the walls, they were shaking

Now I'm lying in bed, wallowing in sorrow

Missing the tomorrow that we could have had

Running through my head, over and over

Things I never told her now just make me sad

And it drives me insane, sitting with a vision

Stuck with that image burned into my brain

And I feel so dumb that I could ever trust her

But someone else fucked her, then he walked away

So don't tell me anymore

And I really don't want to hear

And so, I'm not the one who acted like a ho

(Cause I don't wanna know)

(Don't wanna know) Spare me the details if you don't mind

(Don't wanna know)

(Don't wanna know) Spare me the details if you don't mind

:punk

А от мен това и за двамата :

Моя мила/Срам и Позор

-Скъпа, да те пазя?

-Не. Е пък тоя мой чести късмет.

Ой Ой Ой

Когато те срещнах беше на 16

и тогава си казах обладай се

и беше прекрасна и беше красива

стана ми ясно, че за мен си мила!

Пр.: Моя мила, но ти си тъй красива.

Моя мила, но аз съм певец.

Моя мила, но ти си тъй красива.

Моя мила, но аз съм певец.

Обичам те страстно та дори и ужасно,

но виновен ли съм че, се влюбих в теб?

и от тях наранена и шут във корема,

излъгаме бурно ти тръгна със друг

Пр.: Моя мила, но ти си тъй красива.

А моя мила, но тръгна със друг.

Моя мила, но ти си тъй красива.

А моя мила, но тръгна със друг.

И въобще ми не пука от тази несполука,

че кретена ти влезна, даде му ти,

че ходиш да се чукаш с тъпите болкуци

за някакви мангизи, в някакви коли.

Пр.: А моя мила, но ти си дриперлива.

Моя мила, но ти си боклук.

А моя мила, но ти си дриперлива.

Моя мила, но ти си боклук.

съжалявам че и аз съм се изказвал в темата.

за всички, които отговарят толкоз съвестно на провокациите(и ицковите и джисовите и джейндоувските) искам да цитирам част от сигнатурата на "Veno", a.k.a. "Admin": HE WHO ANGERS YOU CONTROLS YOU

свободен превод за непозналите красотата на английската реч: "този, който те гневи, те владее."

Аз това отдавна го разправям, братле,ама кой да ни чуе! Напълни се с простотии тоя форум!

За да кажеш толкова много неща по адрес на някого (в случая на Христу по адрес на много хора) в нормалния случай трябва да си му много ядосан или много злоба да си трупал срещу него (тях).

Обикновено в реалния живот когато двама мъже си говорят такива неща, със сигурност и двамата искат да се разберат чрез хубав, всеобхватен, пълноценен и разтоварващ бой.

Единственият други вариант е кучешкия - един приятел ми разправяше как пудела му лаел с неистова злоба по едно голямо коли и когато колито дошло към него, пуделът се покатерил от зор чак на врата на стопанина си. Е тук обаче пуделът, може би пинчерът, си лае на воля и знае че никой няма да му пречи на заниманието.

Ако след вереме порастнеш, пич и си същото лаещо беззъбо лайно каквото си сега, едва ли ще има някой стойностен човек, който да иска да има нещо общо с теб.

Очевадно е, че сега нищо не може да се промени спрямо теб, така че си джафкай на воля, но ако все пак решиш, може и да се позамислиш...

Xaxaaaaaaaaaaaa

Темата беше готина, ама "15" годишното ми развали кефа със шльокавицата. Знам, че се извини момичето, ама ...да беше направила нещо по въпроса вместо да се извинява. Както и да е...Не се заяждам ;)

Въпросът е ТИ ХРИСТУУУУ ОЛИГОФРЕН ЛИ СИ?

Казваш нещо, после....не е вярно ебавах се с вас...

Ми...то все едно да пуснеш тема Продавам си телефона и след 20 поста да кажеш...хаха колко сте тъпи, не си го продавам. :blink: :blink: :blink: :blink:

Естествено, че ти повярвахме (вкл. и аз). Никога не съм предполагал, че някой може да е толкова тъп, че да излъже толкова нелепо. + това хората във форума (повечето) са зрели хора. А ти....май малко на 7-8ми клас ми приличаш, по действия и разсъждения де. А ако си по-голям...толкова по-зле за теб :wacko:

Супер детинско изпълнение

Ah da doide Hristo kak she vi naredi nabyrzo:)joke:)Nelepa lyja...Nali choveka obqsni ,che sa go izmislili zaedno s Renitu ,qvno ,za da vidqt kak shte reagira otchaqno potynal v mykite si JIS....A toi kaza ,che tova mu pomognalo da q zabravi, a onezi necenzurirani dumichki v kraq na posta mu, ne vqrvam JIS da gi e priel tolkova navytre kolkoto vas...Vajnoto e ,che razbrahme nachina kak se zabravq jena:)))JIS ,i vse pak ne e losho da kajesh....Zabravi li q i kak, moje pyk da pomognesh na drugi...i aide sichki ste se razpravqli s toq icu:)

Ah da doide Hristo kak she vi naredi nabyrzo:)joke:)Nelepa lyja...Nali choveka obqsni ,che sa go izmislili zaedno s Renitu ,qvno ,za da vidqt kak shte reagira otchaqno potynal v mykite si JIS....A toi kaza ,che tova mu pomognalo da q zabravi, a onezi necenzurirani dumichki v kraq na posta mu, ne vqrvam JIS da gi e priel tolkova navytre kolkoto vas...Vajnoto e ,che razbrahme nachina kak se zabravq jena:)))JIS ,i vse pak ne e losho da kajesh....Zabravi li q i kak, moje pyk da pomognesh na drugi...i aide sichki ste se razpravqli s toq icu:)

ти явно си от ония тип.... "те го плюят, то си мисли, че дъжд вали".. еми ние не сме и не подминаваме с лека ръка обиди и то от неориентиран и социално задръстен човек.

zashto li ne se chuvstvam opliuta,sigurno zashtoto ne vzeh naseriozno oshte pyrviq post na Hristo, sled tova razbrah za iznevqrata na JIS ,koqto beshe spestena, sled koeto se okazva ,che vsichko e bilo zamisleno ot Reni...Kyde se vpisvam az...koi me obijda, mnogo qsno ,che nqma da se zasegna ot nqkolko necenzurirani dumichki na nqkakyv batko ,reshil da si napravi kefa vyv foruma...Kakto kaza JIS vyobshte ne me interesuva kakvo shte se sluchi ot tuk natatyk s Reni i po nikakyv nachin ne me zasqga, zatova ne se i opitvah da davam syveti ,zatova i spored teb sym ot oniq tipovedeto neznam si kakvo praveli...Vypros na mnenie, uvajavam tvoeto...Za men vajnoto e ,che JIS moje bi veche q e zabravil.

zashto li ne se chuvstvam opliuta,sigurno zashtoto ne vzeh naseriozno oshte pyrviq post na Hristo

Чудя се какво ли трябва да ти направят за да го вземеш насериозно... :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...