Jump to content
BulForum.com

Как да забравим жена :(

Recommended Posts

XpucTyyy, malko si prekalil, ama ina4e vse edno mi 4ete6 mislite - davam ti ocenka 9/10. trqbva da ima pove4e hora kato teb, 6toto ina4e e qko skuka - nqkvi sladnikavi, ligavi postove, koito me e gnus da gi 4eta polovinata, ama na tva se razcepih. Ako imah i az tolkova svobodno vreme kato teb i az 6tqh da otgovorq na polovinata ligotii, koito se bulvat v toq forum.

P.S. samo DMX :punk

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply
P.S. samo DMX  :punk

tststs,XpucTyyy rulira....Ami na JIS moje da mu e kofti,ama taka stava kato spodelq lichniq si jivot po razni forOOOmi...Ne vqrvam na vyprosnoto hubavo kakche Reni da i e bilo mn priqtno kato e prochela kakvi usiliq polaga nashiqt chovek ,za da q zabravi...Plius tova ,v svoite iskreni otkroveniq JIS kak taka syvsem sluchaino zabravi da spomene za svoqta iznevqra<<confused>>...i sled tova kofti mu e na choveka i btw,taka i ne razbrah dali iska da q zabravi ili ne<<really confused>>kofti mu stana ot 1viq post na icito deto kazva che e bodnal negovoto gadje, obache tova nali mu pomagalo da zabravi Renito,emi radvai...kato vqrvash tolkova na prikazkite iz foruma...ako bqh na neino mqsto edva li shtqh da postypq po-hubavo:)ti spodelqsh na celiq forum kolko mnogo te bila naranila, a btw nikoi ne znae kak e ot neinata strana i vseki dava nqkakvo mnenie kakva bila ,shto bila ,kolko zaslujavala da byde zapomnena...Bat Hristo baq cvqt vnese v temichkata,10x,Hristo i Reni ,priznavam gi ,otlichno zamisleno...tsts,nqmat proshka

P.S.syjalqvam za shliokavicata:(

DMX ynPaB/|qBa :pPPpPPpp

Ще добавя коментарите, по както ти го нарече (което всъщност е доста грубо и просташко за човек толкова интелигентен за колкото ти се приемаш) "мисловната ти пръдня".. в твоята си собствена пумийка, защото не мисля да отделям толкова време колкото ти си отделил да съчиняваш това и да му се смееш и радваш сам, за да цитирам всичко по отделно.

Заглавие на темата:Ицкоо ще акаааааа

Подзаглавие:Клозетен сешън…номер…пореден…че им загубих бройката вече…

Ицко като ще "акаааааа" да ходи да си "акаааааааа" в креватчето и после да си спи върху него както по принцип прави и предполагам, че ще продължава да прави по простата причина, че на "ицко" явно му харесва.

Хех антикавалера…Ицко е винаги на върха!Бива като пост,главно от това,че таиш по-голяма неприязън към JIS,отколкото към мен….поне плоскодънната ти особа да е веднъж на моя страна…

Ицко винаги може да е бил на върха на своята собствена класация от 3 "личности" (ицко, двуклетъчен организъм и папагал епилептик), макар че и в тази класация винаги нещата са били спорни.

Ти беше ония с презервативите,нали?Яко смяхх браточкааа…как не те е срам да се появяваш още в публичното пространство… явно съзнанието ти по отношение на поемането на срам е бездънно…

Слушай сега какво ще ти кажа "посерко". ти и тогава не ме разбра... обясних ти човешки.. ти пак не разбра.. започна да псуваш, запазих добрия тон.. пак не разбра... проблема си е лично твой. никва браточка не съм ти. ясен ли съм "посерко"? браточка ще викаш на един от двамата си единствени приятели дето си пийвате безалкохолна бира в общежитието, изолирани от лошите хора които не ви разбират, и след втората изпадате в алкохолен делириум.

Ицко хормони няма налии…да бе даа….говори ми ги тия…

Много ясно, че има хормони ицко. та нали според него, всяко живо същество, което е по акт за раждане от женски пол. е красиво, богиня и Ицко е готов едва ли не да даде живота си в негова защита? и на тва ако не му викаш хормони.. незнам как му се вика.

Идва ред и на Бобърчооо,за който това да се постави на мястото на другия e като това да научи да пее опера на Вагнер в ре мажор.Толкова ли си зле със секса,че така наивно да го аналогираш с хвалба пред девствени момиченца?Толкова рядко ли ти се случва…винаги е пагубно да съдиш за хората по себе си…

1. учудвам се, че не те е срам да употребяваш думичката "секс".

2. не виждам къде въпросното момче е сравнило така заветния за теб "секс" с "хвалба пред девствени МОМЧЕНЦА (следващия път ако може и да прочиташ нещата както трябва, че от толкова злоба направо започваш да се излагаш.)

Бобърчооо….2 дубъл :) Стандартна е за кое?За това,че се е влюбила в друг,ли?Мии що тогава повечето жени само,а не всички?Като пишеш мислиш ли въобще?Или целия ти мисловен потенциал се използва,за двигателната функция-дишане?

от кога двигателна функция изисква мисловен процес бе.. ицеееее.

Сещаш ли се колко ниско седиш в йерархията….

А ти сещаш ли се колко под всеки които си обидил в този си твой "пост" седиш? редом с папагала епилептик и двуклетъчното. "сещаш ли се"?

емчи прост си….за пореден път.Но от описания ти от мен огледален образ,до осъзнаването му от теб пътя е дълъг….дерзаййй….и добре,че не правиш често секс,че с този подход(всички помните темата нали) до сега да си татко….

тука толкова много думи употреби във второто изречение, че се обърка чак. "дерзаййй" викаш? ти не си ми никъв, че да ми казваш какво да правя? ясен ли съм "посерко"? секс правя по-често от теб. независимо ти какво разбираш под секс. до сега не съм станал татко, независимо че не използвам презерватив, които ти употребяваш като средство за удължаване на краткия полов акт с така безценните за теб 2 минути. (не те виня. така или иначе рядко ти пада полумъртва от алкохол жена с която да упражниш и на живо сексуалните си желания, поне като ще е "секс" .. да е "секс"). нещастник.

Заключение с елемент на потресаваща изненада:

Спрете да се излагате кретени прости, форОмци ФИЛМИРАНИ, МАХНЕТЕ СИ СКАПАНИТЕ ФОРoМСКИ ОЧИЛА, ПИСНА МИ НА КУРА(цензурирайте си очите за таз дума). ЗАЩО СТЕ ТОЛКО МАЛОУМНИ ?!

Честитооооооооооооооо!!!Вие участвахте в скрита камераааа!!!

Да бе да. айде ся... "наакахте" положението и изведнъж : "ма то не беше така". за рени е ясно.. то това е женска работа, ама ти къде се буташ там дето не ти е мястото? мъжкото съсловие те отхвърли и се опитваш да се приобщиш към женското? ми за какъв секс говориш тогава???!!! О! НЕ! Не ми казвай!!! СЕТИХ СЕ!!! станал си пеперудка!!!!! язък ти на изказванията. и така брутално да се издадеш накрая.

Никой не е лягал с НИКОЙ.С Рени се разбрахме да измисля и пусна поста,който е един голям ТАШАК. Никой не се е хвалил с никой скапани тъпи копелета.

Никой не се е изтъквал или още 4892348934289 кретении,които избълвахте от форОмните си човки.Простотията не се показва просто ей такаа…тя трябва да бъде провокирана.Всичко е една голяма манипулация.Вие сте просто тъпите опитни зайчетаааа.

Вие сте е едно огромно форОмско племе кретени, МАМКА МУ СТАРА и не търпите развитие.

Оооо форОмци,яжте от лайната на мисловните ми проблясъци,

пийнете си от пикнята на сарказма ми,

дишайте въздуха на гневните ми интелигентни анални пръдни,

слушайте крясъците на безмълвното ми изражение,

хванете и раздрусайте х*я на вулгарността ми,

милвайте и цункайте дупето на самочувствието ми,

и тогава форОмци….чак тогава,бъдете вие хора…

Лягайте да спите :D

В последните няколко реда има толкова псувни колкото ние "тъпите форумци" не сме писали изобщо измежду всичките си постове. доказа на всички за какъв нещастник става въпрос в твое лице. подсещаше ни.. "акаше", за теми които са толкова далеч от теб колкото съм аз от Императорски пингвин говори (да да... правилно си се сетил. за така блянувания от теб "секс" става въпрос.), я сега се спри и иди да си спинкаш на "аканото".

И в Монголия да идеш.. пак няма да се образоваш. можеш да се скриеш където си поискаш.. ти ще си останеш един комплексиран (незнайно от какво... може и да си грозен като камилски гъз (примерно), но ти не си виновен все пак) тип.. дето ще "ака" навсякъде, ще бъде отбягван от мъжете, а жените май цял живот ще гледат на теб като приятелка.

Чао Пеперудке. Много поздрави на родителите ти... целуни майка ти задължително.. с тая уста, където толкова простащини изговори с нея. (не ме поправяй, че е форум, защото ако тук си такъв... навсякъде си такъв - простак.)

тип.. дето ще "ака" навсякъде, ще бъде отбягван от мъжете, а жените май цял живот ще гледат на теб като приятелка.

A tova pyk kakvo obshto...Ako pravish takiva izvodi po nqkakvi za chovek po izkazvane vyv forum ,ami jalko...i ako naistina si se pochuvstval tolkova zasegnat ot poslednite nqkolko reda tvorchesko vyobrajenie na bat ico, ami kolkoto poveche govorish, tolkova poveche potvyrjdavash ,che si takyv...A toi govorel za raboti ,koito ne go zasqgali..a nima teb te zasqga kak izglejda vyprosnoto momiche, che dori i da i davash ocenki ,i da kazvash dali si zaslujava ili ne...plius tova kato govorish koi razbiral ot jeni, koi bil prosto parche i s koi se konkuriral,ami she trqq i da tyrpish na obidi ,bate.I kakvo sega kato se razbra vsichko-spekana rabota, za sichko bat XpucTyyy vinoven,che vie predi tova cql forOm mu se nahvyrlqte ,che se pohvalil s momicheto si...eee,verno golqma prostotiq izvyrshil choveka i to za smetka na tova che strada JIS/koito na ne rabravqme ,che i toi ima vina/kak taka izkarahte otnosheniqta mejdu dvama dushi tolkoz prosti/v toq sluchai napylno podkrepqm kakvi ste,ako sydq po izkazvaniqta vi vyv forOma kakto prai wOOx/.Aide JIS nevinnichiq,mackata typa ,za nishto ne stavala, tyrpqla neznam si kakvo otnoshenie, bila grozna....i tova vsichkoto po mnogo inteligenten nachin kazano,nali/pochti kolkoto vie ste inteligentni/???tova nikoi ne zasqga, nali???aide ,che kaza veche da ne se pripomnq ,che tova bilo forum...nqma da go napomnqm,shte napomnq samo ,che vyv foruma ima pravila, ima i moderatori ,koito mogat da iztriqt neshto ,koeto smqtat,kak beshe:che narushava dobriq ton vyv foruma/mali,sled warncheto naizust sym go zapomnila/.....a otgore shtom ne predpriemat nishto/dokolkoto znam i JIS e mod:)))/bati Icu Idul,haha,dobre go napravi,pyk i na mqstoto na Reni nz kak bih se pochuvstvala,ako momcheto ,s koeto sym imala seriozna vryzka tolkova vreme/2god dokolkoto pomnq/pishe v nqkakvo forumche/estestveno nai-qkoto i nai-dobroto:pPPp/,che iska da me zabravi, estestveno ,che mu se pada ,ne prostak i ploskomislesht da mu kaja,mi toi Icu veche go e kazal,da ne go povtarqm!!!

XpucTyyy, malko si prekalil, ama ina4e vse edno mi 4ete6 mislite - davam ti ocenka 9/10. trqbva da ima pove4e hora kato teb, 6toto ina4e e qko skuka - nqkvi sladnikavi, ligavi postove, koito me e gnus da gi 4eta polovinata, ama na tva se razcepih. Ako imah i az tolkova svobodno vreme kato teb i az 6tqh da otgovorq na polovinata ligotii, koito se bulvat v toq forum.

P.S. samo DMX  :punk

Ти нали слушаще нео метъл бе , не си спомням DMX да има нещо общо :wacko:

Значи темата супер изпростя,ама просто видях пета точка от интересите на рулиращия ХрисТууу както каза Джейн Ду който сам най добре се е самоохарактеризирал

5.тъп съм,но съм готин...едното мисля компенсира другото

XpucTyyy та не е ясно много дали си по високо в йерархията от мен,както казваш ;)

Бъди жив и здрав и успехи в следването ти желая.

Заключение с елемент на потресаваща изненада:

Спрете да се излагате кретени прости, форОмци ФИЛМИРАНИ, МАХНЕТЕ СИ СКАПАНИТЕ ФОРoМСКИ ОЧИЛА, ПИСНА МИ НА КУРА(цензурирайте си очите за таз дума). ЗАЩО СТЕ ТОЛКО МАЛОУМНИ ?!

Ненапразно са казали хората - "Голямо в малка реч".Така като гледам вееш бърни наляво и надясно.JIS не ми е симпатичен, но ти ми стана яко противен.И не видях къде плюя по осбствените си прииоми, защото за мен една връзка никога не е била прииом ;). Ама карай - ти си надарения откъм соя в мозъка, и откъм веещи се на бързи обороти бърни.Давай в същия дух - поне ще си освободиш черепната кутия от газовете(жалко, че го правиш тука) и с право ще можем да те наречем куха лейка.Засега можем само да те класифицираме като лайненомозъчен идиот.

христу верно си тъп, майка ти знае ли ??? чъдех се кво да ти кажа щото то верно бг език е богат сладкозвучни изрази но пък баш за такава ПРОСТОТИЯ не се сетих израз но май ти го казаха вече явно си некъв комплексар, който се прави на мъж из форумите абе хич не ме радват такива нежни момченца но както и да е вече ти го казаха че не струваш и си некъв прост пич няма да ти го казвам и аз, че да не се повтаряме ... Джейн Доу ти пък кво го защитаваш не моа разбера

Тази тема става все по "интересна" :rolleyes:

Както е казал поета - правете любов, не война. Призовавам всички да заемат някаква по .. наблюдателна позиция. Ицето ми направи забележка че не ми схващал логиката - така е, все пак не защитавам никой тук.

Просто.. искам да се обичате :love :D

Прочетох дългото слово на Христо,какво да кажа,отново многословност,но никакъв смисъл.Ние сме много зле,Христо е велик.Аз съм плоскодънна особа,Смартмомбъра бил боър,който радко прави секс,друг не можел да накара приятелката си да свърши.Ти можеш всичко бе,Христоо,но го можеш само тук.Не вярвам,че в реалния живот ще се осмелиш да кажеш и капчица от написаното от теб на някой от нас,защото там съществува и болка.А когато някой,който не ме познава въобще,започне да бълва глупости пред мен,очи в очи,въобще няма да се замисля и ще му причиня болка,което мисля,ще сторят и повечето от хората.И понеже съм простак,антикавалер и прочие-поздрави на скъата ти майка,която е отгледала и възпитала такова нищожество

Не вярвам,че в реалния живот ще се осмелиш да кажеш и капчица от написаното от теб на някой от нас,защото там съществува и болка.

Култова реплика!!!!! :excl: :punk

Ами на 15 е момичето , зарибява се по такива мачовци  ;)

Това са ми "любимите" мацки. Не може да се опише колко ги "обичам" :evil

edit: Чувствам че се изчерпи темата. :zzz

Не разбирам за какво му отговаряте на младежа? Той точно това иска,ако се замислите! Сега се кефи още повече с болния си мозък.Провокация е неговото-нищо повече!

Предлагам да се затваря вече тая тема.И без това беше глупава още от самото й пръкване!

@[ds]snolp Aбе, човек, как ги направи тези 50 поста до 11 часа сутринта? Ти направо си се престарал. To няма толкова активни теми във форума:) Успокой топката!

Той точно това иска,ако се замислите! Сега се кефи още повече с болния си мозък.

И сигурно мастурбира от радост в нааканото си легълце, че е успял да ни "грабне" вниманието.

Аре не затваряйте темата - стана ми весело, ама много!!!От много време не бях се сблъсквал с толкова патологична простотия :)

A tova pyk kakvo obshto...Ako pravish takiva izvodi po nqkakvi za chovek po izkazvane vyv forum ,ami jalko...i ako naistina si se pochuvstval tolkova zasegnat ot poslednite nqkolko reda tvorchesko vyobrajenie na bat ico, ami kolkoto poveche govorish, tolkova poveche potvyrjdavash ,che si takyv...A toi govorel za raboti ,koito ne go zasqgali..a nima teb te zasqga kak izglejda vyprosnoto momiche, che dori i da i davash ocenki ,i da kazvash dali si zaslujava ili ne...plius tova kato govorish koi razbiral ot jeni, koi bil prosto parche i s koi se konkuriral,ami she trqq i da tyrpish na obidi ,bate.I kakvo sega kato se razbra vsichko-spekana rabota, za sichko bat XpucTyyy vinoven,che vie predi tova cql forOm mu se nahvyrlqte ,che se pohvalil s momicheto si...eee,verno golqma prostotiq izvyrshil choveka i to za smetka na tova che strada JIS/koito na ne rabravqme ,che i toi ima vina/kak taka izkarahte otnosheniqta mejdu dvama dushi tolkoz prosti/v toq sluchai napylno podkrepqm kakvi ste,ako sydq po izkazvaniqta vi vyv forOma kakto prai wOOx/.Aide JIS nevinnichiq,mackata typa ,za nishto ne stavala, tyrpqla neznam si kakvo otnoshenie, bila grozna....i tova vsichkoto po mnogo inteligenten nachin kazano,nali/pochti kolkoto vie ste inteligentni/???tova nikoi ne zasqga, nali???aide ,che kaza veche da ne se pripomnq ,che tova bilo forum...nqma da go napomnqm,shte napomnq samo ,che vyv foruma ima pravila, ima i moderatori ,koito mogat da iztriqt neshto ,koeto smqtat,kak beshe:che narushava dobriq ton vyv foruma/mali,sled warncheto naizust sym go zapomnila/.....a otgore shtom ne predpriemat nishto/dokolkoto znam i JIS e mod:)))/bati Icu Idul,haha,dobre go napravi,pyk i na mqstoto na Reni nz kak bih se pochuvstvala,ako momcheto ,s koeto sym imala seriozna vryzka tolkova vreme/2god dokolkoto pomnq/pishe v nqkakvo forumche/estestveno nai-qkoto i nai-dobroto:pPPp/,che iska da me zabravi, estestveno ,che mu se pada ,ne prostak i ploskomislesht da mu kaja,mi toi Icu veche go e kazal,da ne go povtarqm!!!

ЕЕЕЕЕЕ.. момент. фен клуба. по принцип не съм против писането на латиница, но когато мнението е толкова дълго, разбъркано, пълно с грешки и на латиница, направо съм ЗА забраната със закон. това дето си го цитирала... можеш да видиш от къде съм си направил извод. аз съм си го написал, но кой да чете? кой да чете? нали някой трябва да чете все пак? не може всички да пишат някакви си неща. аз никой никъде не съм обидил (поне не в прав текст) затова ще те помоля да не ми слагаш думи в устата. хич ама хич не ме интерсува как изглежда момичето, но аз не критикувам и не обиждам... за сметка на твоя идол (той компенсира за всички, а ти го издигаш в култ). JIS е модератор толкова колкото си и ти.

na mqstoto na Reni nz kak bih se pochuvstvala,ako momcheto ,s koeto sym imala seriozna vryzka tolkova vreme/2god dokolkoto pomnq/pishe v nqkakvo forumche/estestveno nai-qkoto i nai-dobroto:pPPp/,che iska da me zabravi

най-детското изказване е това. типичен пример за чувството на собственост на момичетата. вие искате всичко да е ваше... даже и вие да не сте до него, пак искате то да е ваше. как може да кажеш, че си го заслужава ако иска да те забрави? ти изобщо чувствала ли си нещо подобно, за да обсъждаш и критикуваш? ако ти се наложи да прекъснеш сериозна връзка и се опитваш да забравиш момчето с което си била, а той каже, че ти си го заслужаваш всичко гадно което ти се случи.. след като се опитваш да го забравиш? как ли би се почувствала? щеше да го наречеш глупак нали? това е все едно да ти забия един нож на място на което само ще те боли (без опасност за живота естествено).. докато съм с теб да не те боли раната, като се разделим да почне да те боли и ти да искаш да изкараш острието, а тогава аз да дойда и да ти кажа, че всичко лошо което ще ти се случи ще ти е малко след като се опитваш да махнеш острието което аз съм забил. ами много ще ме извиняваш, но май си толкова опиянена от батко си Ицо, че чак вече не знаеш къде се намираш.

и ето финала:

BurningAcid (01:34 AM) :

4e 2 godini i polovina ne sam ti izneverqvala. ne sam spala, ne sam se celuvala i ne sam se svalqla daje s nikogo, za6toto imah o4i samo za teb. o4i koito ti si lagal. nai 4estnite o4i na sveta ti prinadlejaha a ti se izplu varhu men. zahvarli me kato bukluk. no ne znae6e 4e az sam nai hubavoto ne6to koeto si mojel da ima6 nqkoga. povqrvai mi taka e

JIS ти си бати и мръсника , мацката ти е била вярна завинаги , а ти така да се погавриш с нея :bgrin: :P

P.S Къде ги такива жени :D :blink: ;)

JIS ти си бати и мръсника , мацката ти е била вярна завинаги , а ти така да се погавриш с нея  :bgrin:  :P

P.S Къде ги такива жени  :D  :blink:  ;)

да бе ....доколкото разбрах и момичето на 15 било..

Jane_Doe

Ами ако 1-во ако ходиш с някой 2 години би трябвало да му имаш доверие...JIS изневерява и признава (това как тя ще реагира зависи изцяло от характера й) А аз разбрах че от поста на Христу JIS разбира че е участник във любовен триъгълник ;) после му била верна до гроб , ай стига глупости

2-ро Много по-лесно се споделя с непознат (каквито сме за него тук във форума) и ако ти си убидена от това че някой не може да те забрави и иска съвет пт форум , мога само да те съжелявам

JIS ти си бати и мръсника , мацката ти е била вярна завинаги , а ти така да се погавриш с нея  :bgrin:  :P

P.S Къде ги такива жени  :D  :blink:  ;)

бе после се оказа че и това е поредната лъжа...

и някой от изневерите били истина ... не знам сега на кое да вярвам.

било игра!

а кажете ми ... тия дето ме плюят, харесва ли ви да играете на тази ИГРА? или само да гледате е гот? сигурно е забавно да гледаш особенно след като нямаш приятели там... ръси простотии наред и без да ти пука. човека не го познаваш, не си го виждал.

извадих си една поука: НИКОГА вече не вярвам на ЖЕНИ!

плюйте бе... ама единствено ме хваща гнус от вас. едва ли ХРИСТууууууууу знае колко съм се старал да сме заедно... независимо от това колко пъти съм преспивал с друга... НИКОЙ от вас не ще ме разбере, знам. Щом най-добрите ми приятели не успяха да ми дадът съвет, какво очайвах от вас.

Очаквах малко да се разсея, малко простотия да видя... но се стигна съвсем надалеч. УСПЯХ, т.е. сега ще успея да я забравя след като видях какво коварно същество е...

Не си играйте със чувствата на хората!

tststs,aide sega,opianeno ot bate si Icu 15godishnoto devoiche se vprqga i trygva da pishe iz forumite za neshta ,koito samo v prikazkite e chelu,kakva ma izkarahte samo.Ot zaemane na poziciq ,sega she trqbva da trygvam da zashtitavam sebe si,no za razlika ot JIS nqma da razkazvam moite se istorii ,za da tyrsq bezpoleznite vi syveti..Dobre vidqh kakvo posyvetvahte JIS,i kak temata ot tova da mu pomognete se prevyrna da nae*em Ico forOmno, za kakyv se misli ,che govoril taka/ne vqrvam pyk ako neshe tolkova golqm kompleksar deto go izkarahte, vsichki da mu se vryzvat na akyla i da izpishat tri stranici ,za dsa otgovorqt na edn mnenie/...Hmmm w00x:nikoi ne sym obidil,pone ne v prav text...A tova ,che Icu si go kazva v prav text ,qvno mnogo te pritesni.Ne kazvam...A tova za detskoto izkazvane..nikoga ne sym kriela ,che sym dete, taka che dobre,moje i da si prav, obache sled kato JIS tolkova iska da zabravi Reni i hristo mu pomaga s onoFa mnenie...kakyv e problema..Ami znaete li kakyv, che ako se poqvi nqkoi ,koito smqta razlichno ot vas,vie mu se vyrzvate na mozychenceto i mu se nahvyrlqte...Kolkoto da necenzuriranite dumichki v kraq na proslovutoto mnenie ,ami dobre nz kakyv e JIS ,ama si ima modove,tyrsete spravedlivost ot tqh,edno reportche i.......ama vie im se hvashtate ....a onova za idola ,koeto kazah,tsts, vie verno ne zagrqvate jestokata ironiq ,koqto vlagam, basi,ako ne vi se kaje vsichko v prav text ,kakto go e kazal bat XpucTyyy ,edva li shte go razberete...btw,JIS aidi zabravqi q veche,mislq ,che dostatychno ti pomognaha vyv foruma ,kato q izkaraha podla ,gadna ,groznovata jenica,koqto ako e haresala drug znachi ne razbira ot myje...i otnovo iskam da popitam kak smetna za malovajno JIS da spoene za malkata podrobnost za negovata iznevqra,zashtoto priznavam si ,ako ne beshe tq vyobshte nqmashe da se mesq v smeshniq vi spor mejdu hristo i celiq forum.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...