don_anton Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 хех ще вида какво ще правя мерси добър съвет иначе за ферари мерси все пак имаме напредък подиум заковахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 хех ще вида какво ще правя мерси добър съвет иначе за ферари мерси все пак имаме напредък подиум заковахме Пак ще ти повторя.. никога след раздяла... чувствата не са същите. знам го от опит и то няколко пъти. това, че може да са по-силни.. са глупости. това може да стане ако "раздялата" е била 2-3-5-7 дена. веднъж щом момичето е погледнало друго момче (а тя със сигурност го е направила след като е неангажирана) .. връщане назад няма. момичетата не знаят какво искат.. никога не са знаели. видят ли, че нещо е в ръцете им.. те си играят с него (изключения няма. ако го изпуснат, дават всичко за да си го получат пак (ако го искат разбира се). ако им е безразлично дали го имат или не... го оставят да прави каквото си иска и знаят, и си мислят, че ще се върне все някога. Ако мислиш, че си заслужава... опитай пак, но не се унижавай до толкова, че тя да види как тичаш след нея. Ако се чудиш, по-добре се откажи. явно и на теб ти е безразлично... просто не си сигурен още и си афектиран от доскорошната ви връзка. ходи с друго момиче и виж реакцията и. също ще можеш и да се убедиш, че така ще я забравиш. Но недей да ходиш с другото момиче и да си мислиш "оле ся ако може да ме види * ... сигурно ще ревнува" и да излагаш приятелката си на показност, за да има по-голяма възможност да се засечеш с бившата. бъди си с новото момиче и не мисли за бившата. тя ако иска ще се обади, а ако не.. прав и път. Трябва да дадем на жените да разберат, че не са толкова сложни за разгадаване и не са единствени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 абе не си играе с мен а и честно казано не бих тичал подир нея като кученце както и да е момичето е супер свястно и никога не е крила как стоят нещата или нещо подобно абе както казвах момичето е супер свястно и добро и само суперлативи мога да кажа за нея ... както и да е ще реша какво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Хора, има 2 типа жени. 1 - не си струва да бъдат помнени 2 - изключителни създание, които не би трябвало да се забравят изобщо проблеми при 2 е, че НЯКОИ от тях може и да се самозабравят Аз съм радостен, че съм намерил сродна душа от 2 тип, която е стъпила здраво на земята Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 марто коя ве ? хаха базикам се бе Ваня е номер 1 и да ме поканите на уедингъ мисля че и "мойта" е като номер 2 от твойта класация и не се самозабравя абе неам думи баси ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Хора, има 2 типа жени.1 - не си струва да бъдат помнени 2 - изключителни създание, които не би трябвало да се забравят изобщо проблеми при 2 е, че НЯКОИ от тях може и да се самозабравят Аз съм радостен, че съм намерил сродна душа от 2 тип, която е стъпила здраво на земята aко е от тип 2 и не се самозабравя и знае какво иска (това са твои думи.. аз ги обобщавам).. значи не иска да е с теб. затова ти предлагам да не се буташ там където не си желан, за да запазиш поне приятелство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 w00x, е как реши че "значи не иска да е с теб"?нещо не те чаткам Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 И аз принципно не ми е казвала такова нещо Едит- Тони, добре се сети Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 е и аз не моа разбера ква ти е логиката woox честно казано мисля че няма все пак Марто и Ваня мачкат наред заедно сиг. вече към 2год. Марто да каже колко точно ако иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 добре... следете ми мисълта. 1. тя е "изключително създание което трябва да се помни" - от тук съдим, че си заслужава и не е някаква глупачка 2. не се самозабравя - от тук съдим, че не са качва на главите на тези които и угаждат и знае къде е границата 3. знае какво иска - от това няма какво да следва.. то си е казано. - знае какво иска. 4. не е с теб. след като е напълно на ясно какво иска и къде трябва да спре .. и не е с теб.. значи не иска да е с теб. сега разбра ли логиката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 е и аз не моа разбера ква ти е логиката woox честно казано мисля че няма <{POST_SNAPBACK}> ima ,ima, tuk stava vapros ne za martin i vanq a za teb i "tvoita"...>>>>syveta na woox be6e kym teb,prosto ne se razbrahte Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Хора, има 2 типа жени.1 - не си струва да бъдат помнени 2 - изключителни създание, които не би трябвало да се забравят изобщо проблеми при 2 е, че НЯКОИ от тях може и да се самозабравят Аз съм радостен, че съм намерил сродна душа от 2 тип, която е стъпила здраво на земята <{POST_SNAPBACK}> Само два? Сигурен ли си, че нямаш грешка при броенето? Пък и как така ги типологизира? Че те всички жени тогава ще трябва да се поразкъсат мъничко, защото попадат и в двата типа... Виж, ако ми кажеш, че има два ВИДА жени, които обичаш и такива, които не обичаш, по-бих се съгласила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 No woman ,no cry:)))pozdrav za si4ki:))))))a btw,@JIS ,kakvo stana zabravi li q,i btw,iska6 li da q zabravi6??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 woox самоче тва го каза нефариоус а той е с приятелката си от 2 години такаче тя знае кво иска трябваше да поразпиташ за подробности поне аз разбрах че думите ти са към марто а иначе "мойта" не е сигурна или айде да го кажа най-силно за момента чъвстава и не са достатъчно силни п.с. - женски му работи но както и да е ще си реша кво да прааа п.с - как ме заваля дъжда ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 juji, ако ми кажеш още 1 тип в тази категория за дали си струва да помния някоя може и да се съглася. w00x, ти ме цитираш и после казваш "теб", как да се сети човек, че си говорил на дон-тони Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 juji, ако ми кажеш още 1 тип в тази категория за дали си струва да помния някоя може и да се съглася. w00x, ти ме цитираш и после казваш "теб", как да се сети човек, че си говорил на дон-тони ти каза типовете. затова цитирах теб. той потвърди и каза, че тя знае какво прави. значи е съгласен. говорех изцяло на него.. не на теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Ами JIS, аз да та питам... Ти наистина ли искаш да я забравиш тая жена? Ако да, що праиш тема за тва? Не мислиш ли, че ш си спомняш когато погледнеш темата? А междо другото ся са сетих и за тва не съм го писал в предишните ми постове: колкото се мъчиш да забрвиш някой, толкова повече мислиш за него и става друго(тва си е мое мнение)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 колкото се мъчиш да забрвиш някой, толкова повече мислиш за него и става друго(тва си е мое мнение)... и не само твое. то си е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 juji, ако ми кажеш още 1 тип в тази категория за дали си струва да помния някоя може и да се съглася. <{POST_SNAPBACK}> Ама хайде стига с тези категории! Това, че за теб едно момиче е изключително съвсем не означава, че и за друг ще е изключително. Пък и не можеш да наложиш на съзнанито си да забравиш напълно някого. Айде, моля те, кажи ми как става, че аз още се опитвам да не мисля за някои хора... И в крайна сметка за какви типове говорим?! Тип, категория... от чия позиция се разглеждат тези типажи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Стига с тези жени вече Всичко е химия. Няма какво да го обсъжаме повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 абе казах че тя не е сигурна какво иска и "че чъвствата и за момента не са достатъчно силни" не ми е казала : 100% няма да стане нищо бегай от тука ................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 абе казах че тя не е сигурна какво иска и "че чъвствата и за момента не са достатъчно силни" не ми е казала : 100% няма да стане нищо бегай от тука ................. хубаво, че не си казал такова нещо, но и аз не помня да съм показал с нещо, че си казал. нали? май не можеш да ме разбереш какво искам да ти кажа... въпреки, че 2 пъти го обясних. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XpucTyyy Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 как се забравя любима ? <{POST_SNAPBACK}> Предвид случилото се между мен и Рени в емоционален аспект и последвалия неколкократен физически такъв…мдам наистина ще ти се наложи да я забравиш Вярвам,че този мой пост..ее след като се убедиш в истинността му де…ще те накара по-бързо да я забравиш,защото сега поне знаеш,че не само разстоянието ви дели,а и други предпоставки.Предполагам,че в този случай аз се явявам един вид като лечител на изтерзаното ти от любов съзнание Пазарната икономика подлага продуктите на конкуренция,а твоята такава в мое лице и за този продукт не струва… п.с.Странно е,че това никога нямаше да ти го кажа,не и без нейното съгласие,не и без този пост: забравих я но сега трябва да позабравям друга <{POST_SNAPBACK}> Сам ковеш съдбата си.Липсата на уважение поражда липса на такава,така че на мен тази ми леко ниска проява ми е простена.Учи се от грешките…а не да лепиш аватари с нещо,дет си си помислил,че е твое …дерзай… п.с.Премислил съм си поста и не мисля,че има каквато и да е смислена аргументация модератор да го пипа от съображения за нарушаване на каквото и да е правило…а аз знам,че си слабичък и ще прибегнеш до тази инстанция …пронЕцателен съм…и това,че темата е твоя не значи,че може да са махат постове,които не ти отърват… Честитоооооооооооооо да ти е!!!Да почерпиш и не ни мрази….много п.с.Привет на всички какички,на които съм липсвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ох,Ицее,завърна се ти.Хич не ти се радвам,но с този си пост ти просто си на върха Нужно беше някой да свали JIS от черешата,а ти го направи по най-жестокия начин.Брутално,но животът не е розов...кво да се прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ох,Ицее,завърна се ти.Хич не ти се радвам,но с този си пост ти просто си на върха Нужно беше някой да свали JIS от черешата,а ти го направи по най-жестокия начин.Брутално,но животът не е розов...кво да се прави и аз хич не му се радвам, но и на мен поста ми хареса.. макар че ако бях на мястото на JIS щях да се почувствам много криво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.