JIS Posted May 15, 2005 Author Share Posted May 15, 2005 Аз отдавна съм ги огледал , само че ми остана последен изпит да взимам в глупавия университет и тогава може да съм по свободен да работя по твоя въпрос , ако пък не свърша нищо , поне ще съм ти вдигнал бойния дух и ще черпиш едно whisky , може и 2 <{POST_SNAPBACK}> Ем че кво .. па ше те черпа бе дано само да не си капризен за уискитата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 JIS, преди много време и аз имах същата раздяла. Не се скарахме, просто ходехме 2 години и тя замина в Америка и вече я нямаше... Първата вечер си купих бутилка Джин, надух на уредбата "Total Eclipse of the Heart" и се напих много зле. Кучето ми беше единствената компания... После тоалетната чиния... На сутринта нищо не се промени, нея все още я нямаше... На другата сутрин - също. Мъката си стоеше в стомаха ми, аз си бях самотен и никой не можеше да ми помогне. Приятелите съчувстват, говорят, успокояват, но какво от това. Всяко нещо ти напомня за нея, дори и да си я забравил за малко - тя бързо се връща в главата ти. После реших да си хвана друго гадже, но какво стана - непрекъснато я сравнявах с предишната. Фатално лошо е и за теб и за нея - Не го прави! (Ако ще се пробваш да я забравиш, не всъщност по-правилно казано е ако ще се пробваш да се излекуваш от мъката по нея, чрез друга връзка - то тогава трябва да си обърнал нова страница, защото веднъж почнеш ли да я сравняваш и всичко се връща със страшна сила и накрая пак си сам, с мрачните си мисли и топката в стомаха...) След това минава време... Случват се много неща... Пак минава време... Постепенно, без да разбереш започваш да закоравяваш и накрая, само си спомняш как си се гърчил от любовна мъка, дописваш поредния си пост във любимия си форум и шляпваш по дупето любимата си приятелка, с която живееш щастливо и си даваш сметка че ходите вече 3 години и нещо - супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 а не ми стана ясно в момента дали е свободна? щото задника е добър. ако и в предника бива..... <{POST_SNAPBACK}> hubav e i prednika az q poznavam. JIS samo vremeto moje da ti pomogne.Ni6to ne lekuva pove4e ot vremeto.4akai.malko e gadno no s vremeto 6te q zabravi6.e razbira se ako iska6 moje da se nareje6 nqkoq ve4er ama tva 6e ti pomogne samo za ve4erta. 4akai ada6 4akai. btw govorim za K a ne za J nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 hubav e i prednika az q poznavam.JIS samo vremeto moje da ti pomogne.Ni6to ne lekuva pove4e ot vremeto.4akai.malko e gadno no s vremeto 6te q zabravi6.e razbira se ako iska6 moje da se nareje6 nqkoq ve4er ama tva 6e ti pomogne samo za ve4erta. 4akai ada6 4akai. btw govorim za K a ne za J nali? <{POST_SNAPBACK}> R Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 ... дописваш поредния си пост във любимия си форум и шляпваш по дупето любимата си приятелка, с която живееш щастливо и си даваш сметка че ходите вече 3 години и нещо - супер! <{POST_SNAPBACK}> btw govorim za K a ne za J nali? <{POST_SNAPBACK}> R <{POST_SNAPBACK}> Това ми напомни за И + М = ВНЛ @sMARTBomber е много прав и даде стахотен съвет за това как не бива да въвличаме и други. Макар че си мисля че в неговия случай е било доста по силно влечението към предишната мацка, защото в противен случай гарантирам че ще забравиш бързо R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 И на мен ми беше трудно да забравя предишната си приятелка! Ами то как да я забравя като не можах да я запомня Но ако трябва да съм изкрен - не ми се е случвало да се налага да забравя някой, когото обичам много и сигурно е много гадно! До сега не ми е било кой знае колко трудно да зарежа приятелка или тя да ме зареже, защото поне от моя страна не имало любов! 1-2 седмици и ми минава, но това момиче, с което съм в момента......не ми се мисли какво ще стане с мен ако се наложи да скъсаме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 абе хора стига сте му говорили за времето, та времето. времето се оправи - вече пече повечко слънце! сега човека сам трябва да се стегне да си вземе живота в ръце и да си го живее както си иска и/или с когото си иска. та Джис, ако си искал си щял и ти да заминеш, щом само това ви е разделило. разстоянието е само въпрос на перспектива и мащабиране, дали ще живее в съседната къща, или квартал, или град, или държава, или континент - все тая. В 21 век сме и начини за транспорт има хиляди..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 mobo е прав ама единствения начин според мен да забравиш някоя мадама е да си хванеш друга по-готина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Абе хора, аз да ва питам, па кво пък... Вас страх ли ви е от самотата, че толкова тежко приемате раздялата? ПП: сори ако не е точно по темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Ами самотата е гадно нещо, а не всички хора са толкова контактни и привлекателни, че да могат да си ги намират една след друга. Съответно тях ги е страх от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Най- лесно се забравя една жена като просто си намериш друга. Така че по-добре действай по въпроса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Абе хора, аз да ва питам, па кво пък... Вас страх ли ви е от самотата, че толкова тежко приемате раздялата? ПП: сори ако не е точно по темата... <{POST_SNAPBACK}> мен вече не ме е страх например. сега съм в периода, когато си се кефя на самотата и всеки момент очаквам пак някоя фурия да нахлуе в животеца ми да ме натроши и да си тръгне. после пак ще потъгувам малко докато свикна и почна да се кефя, че съм сам. после пак някоя ще нахлуе и т.н. и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 мен вече не ме е страх например. сега съм в периода, когато си се кефя на самотата и всеки момент очаквам пак някоя фурия да нахлуе в животеца ми да ме натроши и да си тръгне. после пак ще потъгувам малко докато свикна и почна да се кефя, че съм сам. после пак някоя ще нахлуе и т.н. и т.н. <{POST_SNAPBACK}> напълно съм съглесен в момента и аз съм така и все едно аз съм го писал Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 26, 2005 Author Share Posted May 26, 2005 забравих я но сега трябва да позабравям друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 забравих я но сега трябва да позабравям друга ти пък много бързо стигна до фаза "не мога да забравя". Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Що ни занимаваш с глупости?Кво ме интересува мен,че през 20 дни се опитваш да забравиш любима?Или нещо се хвалиш колко мацки си забърсал и са те зарязали?Аре да си ги разправяш тези истории на аверите на живо,щото тук ставаш смешен Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 забравих я но сега трябва да позабравям друга <{POST_SNAPBACK}> е значи вече знаеш как става..... действай и спри да ни занимаваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Една жена се забравя най-лесно като не я виждаш. Това показва опита. Иначе виждате ли се... гадна история. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 забравих я но сега трябва да позабравям друга <{POST_SNAPBACK}> Ха! Какво ни занимаваше толкова време с това? От този пост личи колко си държал на нея изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Защо упреквате момчето , нормално е като е бил абитуриент да разцъка подло некое маце и да забрави любовта на живота си . Особено ако мацето се е представило добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 да,хубаво е че споделяш,но все пак!!!!!!!!!!!получава се нещо като"бях до WC-то -мина добре/зле" и така всеки път!айде поспри се малко!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Защо упреквате момчето , нормално е като е бил абитуриент да разцъка подло некое маце и да забрави любовта на живота си . Особено ако мацето се е представило добре да бе. любовта на живота. тия в 7-ми клас си ги разправяхме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 Бе яяяяяяяяяяяя close! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Бе яяяяяяяяяяяяclose! <{POST_SNAPBACK}> така де.. в един момент караш хората да те подкрепят, а после ... говоря от позицията на човек които споделя сходна съдба със твоята и ако се поставиш на мое място ще разбереш гнева ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 как се забравя любима ? <{POST_SNAPBACK}> Ако е било истинско,не се забравя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.