Jump to content
BulForum.com

Как да забравим жена :(

Recommended Posts

Това е... изкаже ли се някой не-против бате Христу и веднага минава от тъмната страна... де'а злобните джедаи :allien

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply
Това е... изкаже ли се някой не-против бате Христу и веднага минава от тъмната страна... де'а злобните джедаи  :allien

Затова давай по моята тактика с неутралните мнения.

И като заговорихме за джедаи: The Alcohol is a pathway to many abilities some consider to be...unnatural... :D

Otnovo dokazhate ,che ste chast ot scenariq na edin chovek ,koito vi provokira i kara da mu se vryzvate....:))))a,btw,KAK SE ZABRAVQ JENA?

Мацко в сценария си май само ти и той , ти самолетна писта ли си в кифирицата , че неможа да разбереш как се забравя :wacko:

Мацко в сценария си май само ти и той , ти самолетна писта ли си в кифирицата , че неможа да разбереш как се забравя  :wacko:

ahahahahahahhaha.. ти направо я закопа бе пич :) хаахххаха. "самолетна писта в кифирицата". оле не не мога.

Jane_doе , защо се интересуваш толкова не мога да разбера? жена ли искаш да забравяш? питай идола си - кака ти Христина "дрислата".

Още ли я точите тая боза, бе хора?Май-май всички са самолетни писти в кифириците, дето са писали в тая тема(аз също).

Агресив - добър лаф :)

Zashto li ne se chuvstvam zakopana, ami sigurno ,zashoto se opitvat da me zakopaqt hora ,koito predi tova dovolno se naqdoha s na bat Ico "akitata".hahahahahah,samo smqh mi pravite ...i btw,100% ako imam problem bih se obyrnala kym bat Ico ,vmesto kym vas,...samo sa opitvate da mi promiete mozyka ,ne vi e sram:))))

Като чета изписаното от вас след поста на бате Ицо, още повече му се възхищавам. Едва ли не правите точно това, което ви 'помоли' да правите в поста си. В такива моменти започвам да се отчайвам - наистина ли са толкова повърхностни, предсказуеми и елементарни хората?! Тъжното е, че повечето четете буквите, думите, а смисъла ви остава чужд. Това, което е написано зад думите го изпълнявате 1:1. Go on, have fun...

Като чета изписаното от вас след поста на бате Ицо, още повече му се възхищавам. Едва ли не правите точно това, което ви 'помоли' да правите в поста си. В такива моменти започвам да се отчайвам - наистина ли са толкова повърхностни, предсказуеми и елементарни хората?! Тъжното е, че повечето четете буквите, думите, а смисъла ви остава чужд. Това, което е написано зад думите го изпълнявате 1:1. Go on, have fun...

Някакси на никой не му е приятно да го обиждат. не мислиш ли? или поне на мен не ми е приятно. и то някаква си пеперудка. срам..

Обида?! Обидата е въпрос на избор. След като е някаква пеперуда и както там го описа - защо му обръщаш внимание?! Мен нищожества не могат да ме обидят.

Обида?! Обидата е въпрос на избор. След като е някаква пеперуда и както там го описа - защо му обръщаш внимание?! Мен нищожества не могат да ме обидят.

Ами защото има такива като Jane_Doe дето слагат дърва в огъня. иначе аз си написах последния пост към него. нека се вживява в ролята си на режисьор и си играе сам с почитателката си. да си "акат" двамата.

Ами защото има такива като Jane_Doe дето слагат дърва в огъня.

да си "акат" двамата.

Защото главите им са дървени.

Нека се молим да хванат "хемороиди" от това "акане".

Сапунки едно друго гледам разработвате. Тоя пич, XpucTyyy, откъде го изкопахме в тоя форум не ми е много ясно. Дали да не затворя темата, че става все по зле и все по зле. Големи хора тука се връзват на някакви глупости и си губят времето. JIS, на годините на които си ти в момента, нямаш нужда да забавяш квото и да е. С времето се убедих, че по-младите представители на човечеството, не са способни на дълбоки и силни чувства, поради простата причина, че са безгрижни и безотговорни и всичко това е много весело. Не е нужно да преиграваш тука и да искаш тъпи съвети, които така и така няма да изпълниш. Какво точно искаш да забравиш. Дупето на Рени или начина по който те е гледала след бурен секс. Дупета и нежни погледи валяло, мойто момче. Говорим си за най-продаваната стока на нашето съвремие. Дупета и нежни погледи. Гледай 5 реклами и в 4 от тях ти предлагат дамски превръзки, чрез дупета и нежни погледи. Смешно е изобщо цялото ти терзание, щото след две напивания и ще си забравил всичко не само Рени. Хората които имат нужда от забрава са изгубили всякаква надежда, а пред тебе надежда колкото си искаш. XpucTyyy, от хора като тебе винаги съм се пазил. Хора за които плюнките са дъжд. Хора толкова повърхностни, че не искат да признаят дори пред себе си, простия факт, че нямат грам чувства и са безскрупулни да се подиграят с какво ли не. Нещо от сорта на "От едното влязло от другото излязло". Като цяло е cool да нямаш скрупули и да не ти пука, но с времето ще разбереш, че си сам. Приятелите ще те търсят само когато можеш да им свършиш нещо. Познавам не един и двама в твоето положение. Като пораснеш ще разбереш, сега е прекалено рано за истината. Сега тя ти се вижда смешна. От твоята позиция в момента, може би говоря безсмислени работи. Не ме притеснява това. Това е просто приятелски съвет, колкото да те накара, евентуално, да помислиш какво правиш и дали искаш да е така. Ако не сега, то след време ще ти го каже някой друг и тогава може би ще си достатъчно зрял да се замислиш. Но времето ще покаже. Айде стига толкова от мене щото стана много дълго, пък аз много не се кефя на дълги постове.

П.С. Ако темата продължи в същия дух с плюнките, аканията и другите простотии, предполагам, че ще я затворя. Лек ден.

Ми то начи темата се обезмисля! Той JIS е улеснен по този начин, щото аз ако бях на негово място нямаше да искам да чуя за тази там..не я познавам..И обратното е вярно, щото тя явно е имала повод и причини да го направи! А ние тук чухме(видяхме) 1/2 от истината, другата половина се опита да ни я представи ХристЮ - леко вулгарно и без стил, но все пак явно свърши работа, че и поддръжнци и фенове си намери:

XpucTyyy, malko si prekalil, ama ina4e vse edno mi 4ete6 mislite - davam ti ocenka 9/10. trqbva da ima pove4e hora kato teb, 6toto ina4e e qko skuka - nqkvi sladnikavi, ligavi postove, koito me e gnus da gi 4eta polovinata, ama na tva se razcepih. Ako imah i az tolkova svobodno vreme kato teb i az 6tqh da otgovorq na polovinata ligotii, koito se bulvat v toq forum.

P.S. samo DMX  :punk

ми той KILLERINCHO почна да говори за дупета, та като стана въпрос - що не идеш да му оближеш дупето на ХристЮ. И знайш ли кво, не ти липсва време, а акъл за да отговориш на всеки по подобен начин!

П.С. Ако темата продължи в същия дух с плюнките, аканията и другите простотии, предполагам, че ще я затворя. Лек ден.

По-добре късно, отколкото никога.

Има 2 начина:

1. Да забравиш предишната с някоя нова - на принципа "Клин клин избива" :hump:

2. Да забравиш с помощта на добри приятели (коч компани), достатъчно алкохол и повечко време (разправят лекувало!) - на принципа "Не съм умрял, ша знайш, за твойта..." :beerchug :beerchug

tazi tema q bah zabravila...Vreme e zabludenoto malko kote da se obadi:)))iskam da se obyrna kym don_anton,hm ,qvno govori za men ,makar i mnogo greshno da ste razbrali "idoliziraneto" na tozi "edin"..don_anton, kakto kaza KILLERINCHO ne stava vypros za tolkova "dylboki silni chuvstva"...i spored men e taka...ako bqha tolkova dylboki i slina,edva li shteshe da tyrsi pomosht i razbirane ot "edni" hora v "edin" forum, i oshte poveche da se "vyrzva na nqkakvi gluposti"...a tova za akaneto...ami kakvo se oplakvate ,vie izbirate da qdete lainata...Male to dupeta stanaha:)Jenski dupeta kolkoto shtesh,a dokolkoto do tazi istina deto govori KILLERINCHO, smqtam che ne moje da ima samo edna istina, no kakto i da e, vijdam ,che nikoi ne vzima moeto mnenie naseriozno,i normalno ,zashoto sam na 15...pyk i liubov ima li v cqlata tazi istoriq,btw??:PpPp...I na nqkoi pomogna li vyobshte tazi tema?

izobshto k'vo se zanimavam.....

tazi tema q bah zabravila...Vreme e zabludenoto malko kote da se obadi:)))iskam da se obyrna kym don_anton,hm ,qvno govori za men ,makar i mnogo greshno da ste razbrali "idoliziraneto" na tozi "edin"..don_anton, kakto kaza KILLERINCHO ne stava vypros za tolkova "dylboki silni chuvstva"...i spored men e taka...ako bqha tolkova dylboki i slina,edva li shteshe da tyrsi pomosht i razbirane ot "edni" hora v "edin" forum, i oshte poveche da se "vyrzva na nqkakvi gluposti"...a tova za akaneto...ami kakvo se oplakvate ,vie izbirate da qdete lainata...Male to dupeta stanaha:)Jenski dupeta kolkoto shtesh,a dokolkoto do tazi istina deto govori KILLERINCHO, smqtam che ne moje da ima samo edna istina, no kakto i da e, vijdam ,che nikoi ne vzima moeto mnenie naseriozno,i normalno ,zashoto sam na 15...pyk i liubov ima li v cqlata tazi istoriq,btw??:PpPp...I na nqkoi pomogna li vyobshte tazi tema?

izobshto k'vo se zanimavam.....

Не виждам никой от нас да е ял нещо, затова ще те помоля да престанеш да обиждаш, но ако все пак имаш такава нужда, да се присъединиш към идолизираната от теб Пеперуда Христина и да си псувате двамката по форумите като преди това отделято около 1-2 часа за потбиране на думите от тълковния речник и подреждането им в една смислова цялост, за образуването на "ако" (или поне на нещо, което вие самите определяте като такова).

Изобщо "к'во" ли разсъждаваш?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...