u3poga Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Бе то всичко хубаво ама пак неразбрах дали някок има идея от къде да дръпна епизодите Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 dc++ dc.evrocom.net User: niko002 можеш да теглиш всяка вечер след 18 часа до 8 сутринта, през деня го спирам , защото ми пречи на работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 dc++dc.evrocom.net User: niko002 можеш да теглиш всяка вечер след 18 часа до 8 сутринта, през деня го спирам , защото ми пречи на работата <{POST_SNAPBACK}> Някой ако каже от къде да теглим и субтитри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Las Vegas-mi edin ot lubimite seriali,ne znam 6to-malko e naglasen i si4ko e dosta luskavo,no vse pak go gledam sus super interes i kef!a vie gledate li go i kvo vi e mnenieto kato cqlo?kazvaite koi vi kefi na-mnogo(pri vas 6a sa jenkite ama kazvaite) <{POST_SNAPBACK}> хич не е нагласено...в смисъл лъскавината и т.н. в действителност самият Лас Вегас е точно такъв какъвто го представят в сериала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 19, 2005 Author Share Posted May 19, 2005 fire of love,pod naglaseno,iskah da kaja 4e vinagi e happy end(a ne luskavo),i to4no kogato trqbva ,te sa tam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 аха.ясноеми в такъв случай бих казала"типичен американски филм" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 След От местопрестъплението тва е сериала който най-много ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Някой да знае от каде мога да си сваля 3 сезон на български или поне със български субтитри .10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
zidbotev Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 много ми харесва сериала, особено след като посетих Вегас, малко има колажи и леко преместват хотелите но плажа на Манделей Бей наистина е номер 1. само да ми каже някой от каде да си дръпна пълните сезони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 И аз да си призная, сериала ме кефи, но като всеки американски продукт си има недостатъци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Аз да попитам някой знае ли защо свърши по такъв никакъв начин и дали ще има продължение ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Сериала е сушер хубваф и много ме кефи само дето не го гледам много често щото незнам кога точно го дават и за тва съм запланувал в най-скоро веме да взема да си дръпна всички серии от начлото за да му се накефя на макс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafioso Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Аз да попитам някой знае ли защо свърши по такъв никакъв начин и дали ще има продължение ?? И аз това се питам ама като гледам явно няма да има повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.