Stenli Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 и смисъла е че трябва да има нфо файл, а въпросния ъплоудър не е намерил нфо на някоя рилийз група и сам е направил такъв(предполагам). а ако искаш да видиш песните там където пише num files и са даени броя на файловете, под него има see full list от там можеш да видиш имената на файловете (освен ако не са 01track и т.н.) <{POST_SNAPBACK}> много ти благодаря не го знаех това Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 А има ли възможност за слагане на обложки към линковете,както е в арената, примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Абе тва Share Ratio добре ли е? Share ratio 20.118 Изобщо, шера ще има ли някво значение или ще си е просто колкото да има? Ще слгате ли някви правил с които да се стимулира ъплоуда? Ще има ли нещо като рикуест форум или нещо подобно? Знам че всичко е още в няква pre-alpha версия обаче дайте малко повече инфо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 абе момчета поне като ъплоадвате нещо, най-вече музика, пишете изпълнители и песни в албума. е преди малко гледам OST Be cool и в nfo фаила пише Be cool soundtrack, е къв е смисъла като, аз го виждам още в началото тва Ееее.. на 1 торент да забравя да сложа траклист и вече съм виновен . Добре поне че каза, та да го оправя. На всички торенти съм сложил, само на 2 Unlimited не съм, защото са Track**.mp3 и смисъла е че трябва да има нфо файл, а въпросния ъплоудър не е намерил нфо на някоя рилийз група и сам е направил такъв(предполагам). а ако искаш да видиш песните там където пише num files и са даени броя на файловете, под него има see full list от там можеш да видиш имената на файловете (освен ако не са 01track и т.н.) Еми торента като съм го свалил от арената, а там всички НФО-та ги показва като картинки, няма как. Сам си го правиш инфото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 я кажете с какъв е-майл се регистрирахте ? аз опитах с битех.бг и уахоо и двата не ми върна отговор. Кажете някой изпробван е-майл ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 На абв.бг получих доклада на секундата. Ама не винаги е гаранция. Така като гледам на доста видове пощи го има този проблем. Въпрос на късмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 На абв.бг получих доклада на секундата. Ама не винаги е гаранция. Така като гледам на доста видове пощи го има този проблем. Въпрос на късмет. <{POST_SNAPBACK}> На hotmaila nikakvi griji Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Еми аз съм с Gmail и получих писмо венага-регнах се, пуснах тъндърбърда и писмото вече беше в пощата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Еми торента като съм го свалил от арената, а там всички НФО-та ги показва като картинки, няма как. Сам си го правиш инфото. <{POST_SNAPBACK}> има си отделен нфо, а и дори това може да се копира и да го пейстнеш в notepad и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Абе да питам-графата Snatched какво показва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Колко пъти е свален дадения торент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 я кажете с какъв е-майл се регистрирахте ? аз опитах с битех.бг и уахоо и двата не ми върна отговор. Кажете някой изпробван е-майл ? <{POST_SNAPBACK}> yahoo най якия маил е тва ся е дори 1гигабайт, кво повече ... виж само да не ти го е преместило в булк папката аз с yahoo се регнах на секундата се получи абв и маил.бг са смотани много Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 yahooнай якия маил е тва ся е дори 1гигабайт, кво повече ... виж само да не ти го е преместило в булк папката аз с yahoo се регнах на секундата се получи абв и маил.бг са смотани много <{POST_SNAPBACK}> При него, както пише, не се е получило. Walla е 2 ГБ. Mail.ru е неограничено. Yahoo е пълен с мизерни реклами, бавен е. Yahoo sux Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 При него, както пише, не се е получило. Walla е 2 ГБ. Mail.ru е неограничено. Yahoo е пълен с мизерни реклами, бавен е. Yahoo sux <{POST_SNAPBACK}> ша ма извинявате за офтопика така е да има големи реклами ама аз изобщо не ги виждам тях де защото съм с myie2/maxthon тва нещо има луд ads blocker най различни видове - така че от гадните реклами почти нишо не остава Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Имам Проблем не мога да Upload малко инфо защо не мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Имам Проблем не мога да Upload малко инфо защо не мога <{POST_SNAPBACK}> Еми дай някво по-подробно описание на проблема,то така можем само да гадаем закво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 taka za za po na4inaestite kkak da si napraq NFO file i kvo da se sadarja v nego ???????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Ако нямаш готов NFO файл, същата работа върши и .txt файл. Добре е той да съдържа допълнителна информация за торента. Например ако е музика е добре да се напише списъка с песните, което улеснява останалите потребители. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 А ако все пак държиш да е NFO файл, просто му смени разширението на .nfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Реших да ви дам едно линкче където пише как се прави торент нфо файл и други полезни неща за торент сървърите. Торент Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Проблем! Вчера се регистрирах в сайта и така не ми прати потвръждение на пощата ми в mail.bg Днеска пробвах отново да се регистрирам - и ми написа че съществува такъв акаунт с тази поща Така или иначе не мога да се логна с име и парола която написах . Ко стаа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 да беше прочел темата от начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Всичко работи идеално, АМА АКО ИСКАТЕ ДА ВЪРВИМ НАПРЕД ЗАПОЧНЕТЕ ДА СИЙДВАТЕ СЛЕД КАТО ИЗТЕЛИТЕ ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС ТОРЕНТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Е немога да повярвам с гмайл ме регна. Който има проблеми като мойте - да опита с гмайл ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Всичко работи идеално, АМА АКО ИСКАТЕ ДА ВЪРВИМ НАПРЕД ЗАПОЧНЕТЕ ДА СИЙДВАТЕ СЛЕД КАТО ИЗТЕЛИТЕ ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС ТОРЕНТ <{POST_SNAPBACK}> Dam nqma da e losho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.