fotty Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 PQI ти нищо ама абсолютно нищо не каза Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Те търсачките станаха повече от тракерите. Айде мерси, няма нужда, поредното чудо за три дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 явно нещата наистина са сериозни,след като бурята премина,другите тракери заработиха,и точно сега този спира Тъкмо се кефих на коефициента си ( 4.1 ),даже исках да го направя 5 барем,то виж к'во стана.Мн странна работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 кво сте се размрънкали ве все едно некой ви иска пари за нещо...нестига че не плащате ами и с претенции... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 кво сте се размрънкали ве все едно некой ви иска пари за нещо...нестига че не плащате ами и с претенции... За какво точно да плащаме, приятелю? Нима в международните тракери, от които в момента дърпам без да ми искат регистрация дори, плащам? А между другото многократно е заявявано от юзери, че са готови да помогнат финансово някои начинания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Незнам аз едно нещо ще кажа,тъкмо беше зело да става добро тракерче и всичко се скапа. Не знам по чия вина ама тва е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Незнам аз едно нещо ще кажа,тъкмо беше зело да става добро тракерче и всичко се скапа.Не знам по чия вина ама тва е истината А готин, има време и хляб докът стане готин Link to comment Share on other sites More sharing options...
parkur Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 И да го закрият все ми е тая,обаче тряяше някои админ да излезе и да даде някви информация стига с тея курвенски изпълненияИ наистина ми се струва че Пловдив тряя да направи един стабилен тракер около които да се обединят всички пловдивски доставчици http://plovdivtorrents.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 http://plovdivtorrents.com/ Ако нямате достъп до този сайт, можете да се свържите с вашия доставчик Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ако нямате достъп до този сайт, можете да се свържите с вашия доставчик ... т'ва ми прилича на "едни стари времена" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 ... т'ва ми прилича на "едни стари времена" Да верно си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
parkur Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 ами затова можете да вините само доставчика си, защото принципно достъпът до сайта от доставчиците в Пловдив е безплатен стига съответния доставчик да се свързва с ръководството на тракера всеки път, когато добавя нови мрежи към обхвата си. По вътрешна информация някои от доставчиците в Пловдив го правят и нямат проблем с достъпа. Между другото ще съобщя за проблема и вярвам, че ще се измисли нещо в следващите няколко дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Абе не знам какво и кой ще съобщи ама кода от картинката е направен за членове на Менса. Много мразя такива кодове дето от 10-тия път ако имаш късмет ги улучваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 mai pak si imame traker a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 mai pak si imame traker a?да само,че торент тракър. Не видя ли,че файловете са торентфайлове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 ами кажете ми смисала да го потдържат тоя сайт като има арената и безброй още такива сайтове неказвам че е добре че го спират локалния ама хората просто нямат изгода да го потдържат чудя се как не са се сетили да го изтрият по рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 ами кажете ми смисала да го потдържат тоя сайт като има арената и безброй още такива сайтовенеказвам че е добре че го спират локалния ама хората просто нямат изгода да го потдържат чудя се как не са се сетили да го изтрият по рано Аз много по-бързо свалям от нашия wrzru. А и щом не са го спряли до сега значи има изгода . Link to comment Share on other sites More sharing options...
J_o_T_o Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Хах,отново е спряно всичко...мисля че е по-добре да си ползваме дц++ и други тракери.тоя нашия нещо много често се спира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 ами то може да не е спряно ама не са ни казали как да пуснем сайта нали? Kanartikin ни каза какво да направим а той не е от админите (поне така си мисля ) пък и от сайта са изтрили почти всички торенти според мен след 1-2 дена сайтът ще е изтрит ама дали ще го пускат пак незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
parkur Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 и вярвам, че ще се измисли нещо в следващите няколко дни. прав се оказах Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 ? Как така решиха да го махат без нищо да кажат преди това? Това беше гадно и неучаквано . Тъкмо бях започнал да се изживявам като ъплоадер . В момента няма кой знае какво значение дали ще сваляме от пловдивски тракер или от арената, замундата, аватара и всички др. бг тракери, при положение че вдигнаха малко бг скоростта. Жалко можеше да стане добър тракер, но уви не му е било писано . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 пък и от сайта са изтрили почти всички торенти според мен след 1-2 дена сайтът ще е изтрит ама дали ще го пускат пак незнам Ти пък от каде видя, че са изтрили торентире ?? , защото аз влизам в тракера и всички торенти си стоят, само дето няма кой да ги сийдва... Сичко си е на мястото!!! Само дано го пуснат отново.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Ти пък от каде видя, че са изтрили торентире ?? , защото аз влизам в тракера и всички торенти си стоят, само дето няма кой да ги сийдва... Сичко си е на мястото!!! Само дано го пуснат отново.. Да и аз си свалих 1-2 филма, но много малко хора влизат и няма сеед. Щом на каталозите слагат линкове към други тракери мисля, че тожи е пред умиране Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankera Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 iskam da popitam za6to nemoga da se svurja s http://bt.wrzru.com/browse.php i za6to sa go napravili da se svurzvam s bgnova ? samo na men li ne otvarq saita http://bt.wrzru.com/browse.php 6toto na moite priqteli go otvarq Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeyeless Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Прочети малко по-нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.