Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

не знам за кое точно пишеш, но май не ме разбираш... когато съм с пуснат биткомет версия 0,85 и примерно иска да пиша тук във форума или в icq на български и си пусна фонетиката на флекс тайпа всъщност не пиша на български, а се изписват разни цифри и знаци... това е проблема ...

не знам за кое точно пишеш, но май не ме разбираш... когато съм с пуснат биткомет версия 0,85 и примерно иска да пиша тук във форума или в icq на български и си пусна фонетиката на флекс тайпа всъщност не пиша на български, а се изписват разни цифри и знаци... това е проблема ...

този проблем съм чувал че го прави някой от ъпдейтите на винбоз.

Някой може ли да ми каже защо като се опитам да влезна в bt.wrzru.com ми дава това:

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/local/www/apache22/data/tb/include/bittorrent.php on line 254

Table './tb/users' is marked as crashed and should be repaired

:unsure: На мен също!! WHY?<><> :confused

Проблемът с кирилицата ще оправите като си махнете последната версия на Бит комет :) Не знам защо така се получава, но на мен също ми се случи и един приятел, който работи в компютърна фирма, ме светна! Така че, махате новата версия и проблемът се решава!

Не знам какво сте направили с тези паскейове, ама нещо определено има сбъркано. Сложих си ги ръчно във всеки торент файл и ми тръгна всичко нормално. След няколко часа, отново ми вади грешка в паскея и да сваля наново торента. Спирам ги и ги пускам наново и ми тръгват нормално. И след няколко часа се повтаря същото.

Не знам какво сте направили с тези паскейове, ама нещо определено има сбъркано. Сложих си ги ръчно във всеки торент файл и ми тръгна всичко нормално. След няколко часа, отново ми вади грешка в паскея и да сваля наново торента. Спирам ги и ги пускам наново и ми тръгват нормално. И след няколко часа се повтаря същото.

Тъкмо щях да пиша по същия проблем. Искате сийд? Оставям цял ден, а то е сийдвало 1 час заради това...Тряа през малки интервали от време да се рефрешват торентите, което е неудобно, а често и невъзможно :huh:

Тъкмо щях да пиша по същия проблем. Искате сийд? Оставям цял ден, а то е сийдвало 1 час заради това...Тряа през малки интервали от време да се рефрешват торентите, което е неудобно, а често и невъзможно :huh:

Абсолютно и при мен е така явно още системата не е доизпипана. :wacko: :wacko: :wacko:

Значи ,аз изтрих свален файл ,заедно с орент файла,свалих отново торент файла и започна да лийч и сийд без проблем! С една дума -квото било ,било,оттук насетне наново лийч и сийд :bgrin: B)

Здравейте.. тъй,като много от хората се оплакват,ще помоля тук,че админа е забравил в официалния сайт wrzru да добави линка към торента,просто е останал стария линк към японеца... Ето го торента,моля да го оправите :) http://bt.wrzru.com/details.php?id=7427

Явно проблемът е всеобщ, защото това явление се наблюдава и при мен. Обаче ми се случваше и преди въвеждането на passkeys. Дали затова е виновен тракерът или версията на BitComet, примерно?

Искам да се въведе система за рейтинг и също така хората, които качват филм да бъдат принудени да го сийдват поне 1 месец.

Искам да се въведе система за рейтинг и също така хората, които качват филм да бъдат принудени да го сийдват поне 1 месец.

Първото Ок , ама за второто няма как да стане . Никой не е длъжен да ти сийдва филма един месец при условие , че за един ден се сваля десетки пъти . Проблема е в тези които бягат след като го свалят. Ще се прибегнат към по сурови мерки и ако не се вразумят - още по сурови и тогава ще се сетят за какво иде реч.

Първото Ок , ама за второто няма как да стане . Никой не е длъжен да ти сийдва филма един месец при условие , че за един ден се сваля десетки пъти . Проблема е в тези които бягат след като го свалят. Ще се прибегнат към по сурови мерки и ако не се вразумят - още по сурови и тогава ще се сетят за какво иде реч.

... и за второт - като им въведете ограничения, познайте дали няма да се ориентират към друг тракер. има доста отворени, а и най-големите в bg peering-a не отчитат коефицент (след подновяването на дейността си, zamunda.net почти не ползва собствен анонс за торените)

при условие , че за един ден се сваля десетки пъти .

Да да! Аз с моите мизерни (25к вече) ако пусна да се качва филм, за един ден ще го свалите нанайци. А ако е на 2 диска просто ще се отказват на втория час. Защото са свикнали да го свалят за 5 мин и да избягат.

Може ли някой да обясни за какво служи RSS Feed. Само информационна стойност ли има; и въобще какво му е предназначенито?

Може ли някой да обясни за какво служи RSS Feed. Само информационна стойност ли има; и въобще какво му е предназначенито?

Показва списък с последно добавените релийзи на тракера, цъкайки на някой релийз може (ако го настроиш така) да свалиш направо торент файла. Може да си го добавиш рсс-а в клиента (uTorrent, Azureus, нормалните клиенти) и той да сваля торенти автоматично :woot (разбира се настройваш си филтри (ключови думи, качество, епизод) за да сваляш определени торенти).

Аз имам нещо като проблем, втори ден вече тракера ме отчита че не съм Connectable, а аз съм, не съм правил промени по клиента си, който е с отворен порт в файъруола и още повече други сайтове със същия скрипт на бт.врзру си ме отчитат като connectable.

:wtf:

Edit: Леле, стреснахте ме... Махнахте и линковете от началната страница... главата ми се напълни с черни мисли!

Скрий си passkey-а от скрийншота и го reset-ни от менюто в тракера и не го показвай вече. Изключвай ДХТ и когато правиш торента го прави private.

Скрий си passkey-а от скрийншота и го reset-ни от менюто в тракера и не го показвай вече. Изключвай ДХТ и когато правиш торента го прави private.

Ама то и сайта може да се направи да ги обръща на Private ама кой да го настрои........

М/у Другото моя проблем с нот конектабъл отмина.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...