Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

Защо да не е позволено? Можеш ли ти да обясниш какъв е проблемът на тази свастика? Или просто си чул че някъде се преследват такива неща и дай да изпортим на "другарката" ?!?

Хмм... ти чуваш ли каво говориш?! Мн си зле МНОГО! Знаеш ли какво означава пречупения кръст, а?! Или само знаеш да пишеш?! Чел ли си нещо по история или в часовете си чоплиш в носа, а ако някой ти каже нещо за историята му казваш "Е*и си майката"?! Знаеш ли с какъв чвек е свързан този знак, а?! Знаеш ли какво е правил?! Виждал ли си снимки?! Чел ли си за експериментите с хората, дрехите, сапуните от човешка плът?! Знаеш ли с какво е свързано числото 6 000 000, ааа?! Отговора на всичко това е НЕ! И казваш "какъв е проблемът"!!! Българската необразованост и простотия!!! божичкоо...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Прочетох постовете до 4-та страница и нататък ме болеше главата :D Така че, извинете ме ако поставения по-долу проблем вече е бил разискван.

Тракерът има единствен недостътък - не му работи търсачката (т.е. работи, но не дава коректни резултати). За мен това се е важно, защото не отварям тракера всеки ден/час/минута :D и бих искал да потърся конкретно заглавие и т.н.

Пример: търсех дали не са качени серии от The Unit (2006). Резултатите които излизат при търсене по ключова дума "unit" или "the unit" са меко казано абсурдни. Нямам включени филтри.

Прочетох постовете до 4-та страница и нататък ме болеше главата :D Така че, извинете ме ако поставения по-долу проблем вече е бил разискван.

Тракерът има единствен недостътък - не му работи търсачката (т.е. работи, но не дава коректни резултати). За мен това се е важно, защото не отварям тракера всеки ден/час/минута :D и бих искал да потърся конкретно заглавие и т.н.

Пример: търсех дали не са качени серии от The Unit (2006). Резултатите които излизат при търсене по ключова дума "unit" или "the unit" са меко казано абсурдни. Нямам включени филтри.

Хих , чел си 4 страници ама поне и последната страница да беше прочел :D

Ето отговора на въпроса ти:

Това ще го направим

Хмм... ти чуваш ли каво говориш?! Мн си зле МНОГО! Знаеш ли какво означава пречупения кръст, а?! Или само знаеш да пишеш?! Чел ли си нещо по история или в часовете си чоплиш в носа, а ако някой ти каже нещо за историята му казваш "Е*и си майката"?! Знаеш ли с какъв чвек е свързан този знак, а?! Знаеш ли какво е правил?! Виждал ли си снимки?! Чел ли си за експериментите с хората, дрехите, сапуните от човешка плът?! Знаеш ли с какво е свързано числото 6 000 000, ааа?! Отговора на всичко това е НЕ! И казваш "какъв е проблемът"!!! Българската необразованост и простотия!!! божичкоо...

Много е прав човекът между другото :rulez: :read:

Много е прав човекът между другото :rulez: :read:

абе не чак толкова ;) зависи от това в какъв смисъл го "облича" човека, който го използва. Ако се е неофашист, то е ясно. Но всъщност, така наречената свастика е доста по-древен символ от Третия райх (минимум с около 3000 години!). Просто Хитлер е бил запален фен на окултното и е краднал символа за собствени цели. Но както е казал нашенеца "тури му пепел ..." не трябва да се заяждате и да обръщате внимание на тия неща. Той като няма акъл в главата, защо и вие да се приравнявате към него.

boji4ko Hitler е бил един от най-великите управници и военачалници в човешката история и тряя да го уважаваш като такъв...колкото до еврейте и мангалите - и двете племена не са стока, така че могъл е да ги напрай на сапун - направил ги е...

Кой ги ражда такива идиоти????

Въпреки че ре-даунлоадвам торентите поради въвеждането на IP-less passkey authentication, отново ми дава, че е невалиден пасскея.

Какво става?

EDIT: Поправка. Работи, но трябва явно да се свали първо торента, и да се отвори локално, защото при директното зареждане, не става.

А при мен след като заредя новия торент в клиента, той тръгва да сваля наново целия филм при положение че вече го имам на рс-то. Как да го "накарам" направо да ъплоудва?

А при мен след като заредя новия торент в клиента, той тръгва да сваля наново целия филм при положение че вече го имам на рс-то. Как да го "накарам" направо да ъплоудва?

Като заредиш торента в клиента, ако си задала същия път където се намира на харда ти, клиентът би трябвало да се усети, да направи моментално една хеш - проверка дали все пак е същото като в торента, и директно за започне да сийдва. Може в биткомет да се наложи да укажеш че искаш да го сийдваш, не го ползвам и не съм сигурен. Но в uTorrent е така.

Кой ги ражда такива идиоти????

Няма да се разправям...Смешни сте! Мн сте смешни ти и онзи дето уважава Хитлер, а всички, които са на същото мнение като вашето. Хитлер е бил болен, параноик, побъркан и нестабилен със психиката човек! Бил е ЛУД! Ако си мислите, че САМО 6 000 000 евреи са умрели заради неговите планове за "великия райх" мн се лъжете! Малее...говоря със толкова некадърни хора... Защо да го уважавам?! Щот бил добър управник и военачалник ли?! Малее... Иди в Германия и питай ГЕРМАНЦИТЕ уважават ли Хитлер, защото е бил добър военачалник и управник. Но няма да споря. Хората които не знаят нищо, а говорят много не могат да разберат от дума... Лесно е от страни да кажеш: "абе уважавайте го", като обаче не знаеш какво е правил... И България за малко да стигне до поредната си национална катастрофа заради това, че е трябвало да бъдем или със него, или разбити от него. Добре, че другият ненормалник по това време(Сталин) ни спасява от нея, тъй като на него не му трябват слаби съюзници! Абе кво да кажа...Нострадамус го е предрекъл и го назовава като "антихрист"! Този човек е работил против човечеството! Добре че не му е стигнали времето за да открие атомната бомба, която е открита от американците. Бог знае какво е щяло да стане, ако такова оръжие е вило в ръцете на ПОБЪРКАН ЗАВОЕВАТЕЛ! Хаха...уважавайте Хитлер, уважавайте Фашизма и Националсоциализма ;) Вие сте зле!

Като заредиш торента в клиента, ако си задала същия път където се намира на харда ти, клиентът би трябвало да се усети, да направи моментално една хеш - проверка дали все пак е същото като в торента, и директно за започне да сийдва. Може в биткомет да се наложи да укажеш че искаш да го сийдваш, не го ползвам и не съм сигурен. Но в uTorrent е така.

Да, би трябвало. Дикекторията е същата където се намира вече сваленият филм и въпреки тоаа...

Нищо, ще го побъзикам още малко, пък дано да се оправи. Мерси все пак :)

Слагаш го да се сваля в същата директория след което даваш стоп, hash check и старт след като стане 100% и остане 100%. Някои клиенти автоматично чекват ако видят нещо в директорията със същото име.

Ако някой има проблеми произлизащи от въвеждането на passkey моля да свирка за да решаваме бързо нещата.

С ръчно поставяне на пас-кея ще стане ли или е уникален за всеки торент?

Бтв вижте какво стана с броя на сийдарите.

На всяка секунда клиента ми вади съобщения инвалид пас-кей/работи

С ръчно поставяне на пас-кея ще стане ли или е уникален за всеки торент?

Бтв вижте какво стана с броя на сийдарите.

На всяка секунда клиента ми вади съобщения инвалид пас-кей/работи

Логнал ли си се в сайта преди това?

Ако да, пробвай първо да изтеглиш торент файлчето локално през браузъра, и тогава го зареди в клиента. Не вреди да пробваш да рестартираш и клиента.

1. да

2. само през браузара става и след това ръчно пускане на торент файла, първоначално торент файла не се разпознава от клиента, става само с open with.

3. да

На всяка секунда клиента ми вади съобщения инвалид пас-кей/работи, но торентите се сийдват.

Пас-кея може и ръчно да се въведе.

passkey-а е един и същ за всички торренти за ЕДИН потребител

т.е. passkey-а е само един, уникален и е към потребител, не към торент файл така, че става без проблем

tracker адреса може да се вземе от нов торрент и да се сложи на всеки друг стар торент.

Малко не ги разбирам нещата и ще питам. :blink: Ще ми отчете ли трафика на торенти които се свалят все още но са отпреди без този passkey. :rolleyes:

10Х

Ааааааа...

Защо торент клиета ми отчита ъплоуд, а тракера ми изкарва 0 сийдъри?

Защото пиърите вече са ти дадени и ти ги имаш, защото имаш и DHT и от там си взел пиъри. Факта, че не се свързваш към тракера или те не се свързват към тракера не е повод клиентите да се дисконектват помежду си.

И защото peer-ите са 0 поради факта, че хората ползват торенти без passhash.

ВАЖНО ЗА UPLOADЕРИТЕ: Поради същата промяна се налага uploader-ите след като качат torrent да го свалят от сайта и едва тогава да го сийдват.

... Факта, че не се свързваш към тракера или те не се свързват към тракера не е повод клиентите да се дисконектват помежду си.

И защото peer-ите са 0 поради факта, че хората ползват торенти без passhash.

в тази насока на мисли някъде бях прочел, че файлове през торент протокола могат да се обменят и без посредничеството на даден тракер.

Здравейте... значи като си дойдох току що.. видях че торента ми се ъплоадва и влизам в тракера гледам 0 сеедери,това го разбрах защо и просто изтрих торент задачата от клиента и пак "свалих" торента ми от тракера ... искам да попитам "За какво се използват тези passkey-ове" :wacko: :wacko:

и може ли да добавите този торент: http://bt.wrzru.com/details.php?id=7195 Благодаря

Почваш да сваляш нещо от тракера. Даваш да видиш тракерите през торент клиента и ти дава нещо такова http://bt.wrzru.com/announce.php?passkey=х...ххххххххххххххх

на мястото на хххххххххххххххх стои твоят паскей. За да ти тръгнат пак торентите трябва да добавиш този(http://bt.wrzru.com/announce.php?passkey=ххххххххххххххххххххх) тракер към всичките торенти през торент клиента или сваляш всички .торрент файлове наново от сайта :)

PIPO - с този паскей няма значени какво ти е ИП-то, винаги трафика го отчита на тебе. Ако щеш и от 10 компа сийдвай, все на тебе ще се отчита трафика :)

АААаааа,значи като правиш торент в примерно Bit Comet и вместо да пишеш анонса на тракера ... пишеш анонса+пас кея ? правилно ли да разбирам ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...