Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

ще се очовечи тракера.Има доста голяма разлика от преди.Преди ако на даден торент иамше 10-тина сийдъра,щеше да е хубаво.А сега направо нямам думи-над 100 сийдъра имат някой торенти.Занапред мисля че ще се оправя в тази насока,хората вече нямат локални и искат-неискат ще се научат да сийдват,а не да свалят и бягат,щото тогава няма да ги има и това.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
само на мен ли новите торенти дето са обявени в wrzru в тракера ги няма на началната страница :wacko:

И при мен е така и не само тва ами и ми изчезна 1 торент от "My Torrents" въпреки,че с търсачката го намирам (не е "умрял") и всичко е ок :confused

Само да беше и по-стабилен server-a щеше да е супер, че ми писна всяка вечер да го няма. И някои хора трябва да седнат серизно да научат стиловете музика, а не на някав грозен, мега отвратително електро или хаус ми го кръстят техно. Поне се опитайте ве м***а му!!!

П.С. Вече 10 минс се опитвам да напиша коментара си за един торент и не успявам.

Перфектно е това топ 7 в момента според мен. :punk :P :P

Все още си стои проблема с излизшната графа в my torrents. Ако можете да го оправите няма да е зле.

Перфектно е това топ 7 в момента според мен. :punk :P :P

Все още си стои проблема с излизшната графа в my torrents. Ако можете да го оправите няма да е зле.

fixed

От къде мога да скрия този топ?

Ся пък и да го скриеш L:D

P.S. Ще се опитам да добавя опция за криене/показване

@Veno знам,че миналия път казах за топ 10,и топ 7 е добре,гледам,че си премахнал ХХХ в топ 7,добре ще е,ако може да се направи нещо от рода,примерно влизаш в категория филми... и то ти дава топ 5-7 или 10 (както прецените) и... после пък влизаш в раздел музика и гледаш пак топ 5-7-10 само за музиката би било яко...

Бтв,може ли да направим нещо от рода,като дадеш с мишката на някой торент и то ти изкарва малка снимчица(както е в аренка),мисля,че ще е интересно :) А и... благодаря ви за това,че сега вече се проверяват повече торентите,затегната е каишката и искат или не наистина хората ще се научат да работят с торенти (най вече да сеедват) Човек се учи докато е жив,няма лошо :) Айде и мерси за всичко.А вие в този форум,можете да кажете какво мислите за горепосочените ми предложения.Поздрави PIPO

@Veno знам,че миналия път казах за топ 10,и топ 7 е добре,гледам,че си премахнал ХХХ в топ 7,добре ще е,ако може да се направи нещо от рода,примерно влизаш в категория филми... и то ти дава топ 5-7 или 10 (както прецените) и... после пък влизаш в раздел музика и гледаш пак топ 5-7-10 само за музиката би било яко...

..........

sled kato topa e spored broq seederi , mislq 4e ne e neubhodimo da ima top muzika ,igri...

koito iska sam 6te si gi namira!

За какво са ви тея топ торенти толкова? Много са важни, няма що! Вместо да се направи някое истинско подобрение по сайта и функционалността то топ тва топ онва...айде стегнете се малко де. Повече сийд и по-малко приказки ;). (може да си ги сортирате по сийдъри и лийчъри, какво ви трябва повече?)

liquid - за някой хора е много важно да се видят някъде на челни позиции, пък и други хора да ги гледат - това е гордост някаква, която ние не я разбираме.

С топ и без топ хората искат да имат някакво деление на такива - които искат и се стремят да станат популярни и такива, които винаги са били в сянка, но пък са правили много повече от всичките други взети заедно.

Някой може и да ми се обиди за тези мои думи, но хора - не ме разбирайте погрешно, не е важно дали сте в някакви топ-ове или сте в сянка, важното е да помагате на другите и да развивате сайта.

Преди като я нямаше торент системата - ъплоудерите бяхме колкото пръстите на едната ръка, никога не сме се стремили да влизаме в някакви топ-ове, те и хората си ни знаеха. Евала на всички тези, които бяха и ще си останат за мен ТОП 5, 10 ... ТОП n на free-veno и warez.ru.

Ами да,аз нямах предвид да се вижда на кой е торента и някой да се прави на "Кой съм аз" имах предвид това,че ако някой влезне в сайта,може да види кои са новите тенденции и да прецени какво свалят хората,за да може да се ориентира.Незнам за останалите,ама на мен изобщо не ми пука за каквито и да било класации,важното за мен е ,че потребителите за да имат инетерес към даден торент,трябва той да е оформен добре,прилично,спретнато и като го погледнеш да разбереш за какво става въпрос (даже се радвам ,че махнаха там топ нещо си на усерите,кой ъплоаднал най-много кой даунлоаднал най-много и т.н)Така,че не ме разбирайте погрешно,нямах предвид за някаква изява или нещо такова,просто предложих. :rolleyes:

Тва с профила кво сиидва лиичва даден юзер на колко време се обновява, защото на мен не ми се е сменило от вчера вечерта? Да не говорим за тва дето го пише в колонките, C&C-Tiberium Wars съм го ъплоаднал около 23 пъти приблизително 200гб, а то нищо не е отчело. И се чудя защо толкоз често тоя тракер е оверлоаднат... ;)

A според мен пък трябва да се преправи топ класацията да изкарва от всеки вид по един-два торента. Защото сега топ класацията е фрашкана само с филми. Или поне да се прави ръчно от админи и модератори. То ясно, че всеки точи най-много филми, ама хубаво е да има и нещо друго все пак.

A според мен пък трябва да се преправи топ класацията да изкарва от всеки вид по един-два торента. Защото сега топ класацията е фрашкана само с филми. Или поне да се прави ръчно от админи и модератори. То ясно, че всеки точи най-много филми, ама хубаво е да има и нещо друго все пак.

Мда прав си поне и некви игрички трябва да има в класацията ;) както и програмки :punk !!! А и освен това класацията ще е хубаво да е Топ 10, а не Топ 7 както е ся :pirate

Топ 10 е леко досадно, с оглед на това, че когато си отвориш страницата, не можеш да виждаш новите торенти, ами гледаш топ 10. Като го видя 10 пъти това топ 10 и вече хващам къра. Такива класаций не струват, но ако всички искат да има, нека поне да е топ 5.

Хмм... аз си мисля, че мн време се отдели за говорене за глупави прищевки(защото само с 1 натискане имате не ТОП 7, а ТОП на всичко). Има и по-важни неща според мен :) Нека си остане така и да не се бара повече(въпреки, че хич не е нужно, ама карай :) )

Честно казано, тъкмо си мислех, че нашия скин е по-як от на замундата ;) Какво му е лошото? Не дразни очите, не свети толкова, и напомня за wrzru.com :D Има и ред др причини(лично за мен), заради които мога да кажа, че скина си ни е супер. Мен поне ме кефи :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...