Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

трябва задължително да има

Last 10 users downloaded

за да се търсат хората при ивентуално 0 сийдари

а и така ще се вземат мерки за бъдещише бегълци

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
някой може ли да ми обясни защо към някои peer-и (май са предимно такива на кабелен интернет), подавам информация със скоросто 6-15 k/s след като upload-a ми е 32, a не знам да има тарифа, която да е под тази стойност :blink:

Вероятно защото дърпат парчета и от доста други пиъри и клиента им вижда, че от теб скоростта е по-ниска, и дава предимство на по-бързите, които и заемат bandwidth-а с повече приоритет.

Поне така си мисля.

А ти сигурен ли си че в този момент само един пиър е вързан към теб или нещо друго не дърпа от връзката? Кристално наясно си, че ако се вържат двама, 32 ще стане 15 на човек теоретично :)

Вероятно защото дърпат парчета и от доста други пиъри и клиента им вижда, че от теб скоростта е по-ниска, и дава предимство на по-бързите, които и заемат bandwidth-а с повече приоритет.

Поне така си мисля.

А ти сигурен ли си че в този момент само един пиър е вързан към теб или нещо друго не дърпа от връзката? Кристално наясно си, че ако се вържат двама, 32 ще стане 15 на човек теоретично :)

само аз съм seeder и има един, който опъва от мен :blink:

може да дърпа други торенти :)

с 9-12 k/s? .... btw сега смених клиента, сийдвам го с utorrent (по принцип го правя с bitcomet), но пак същата хава .... даже не ме дава като сийдър в тракера :wacko:

Имам 1 въпрос тъй като съм малко...притеснен. :huh: На торентите ми доколкото виждам не им остава мн време. На единия му остават 12 часа живот още(ТТL=12 hours). Някой може ли да ме светне ще ми се изтрие ли торента или не. И, ако се изтрие, защо? :blink:

Имам 1 въпрос тъй като съм малко...притеснен. :huh: На торентите ми доколкото виждам не им остава мн време. На единия му остават 12 часа живот още(ТТL=12 hours). Някой може ли да ме светне ще ми се изтрие ли торента или не. И, ако се изтрие, защо? :blink:

Ами доколкото знам, ще се изтрие, защото така е направено... Ако питаш дали има смисъл - няма такъв!

Ами доколкото знам, ще се изтрие, защото така е направено... Ако питаш дали има смисъл - няма такъв!

ами ок, ама искам да чуя това от някой със сиурност! И ако може да ми се даде логично обяснение, защото аз нещо....не мога да го схвана замисъла на това :huh:

някой може ли да ми обясни защо към някои peer-и (май са предимно такива на кабелен интернет), подавам информация със скоросто 6-15 k/s след като upload-a ми е 32, a не знам да има тарифа, която да е под тази стойност :blink:

аз съм направил BitComet-а да дърпа(ако може) едновременно 100 файла,защото не винаги всички са активни.та може и твоя лийчър да има такива настройки.като свалям 10 торента наведнъж и 150КБ/С се разпределят както си знаят.освен това понякога пускам и FlashGet и става.... :punk

аз съм направил BitComet-а да дърпа(ако може) едновременно 100 файла,защото не винаги всички са активни.та може и твоя лийчър да има такива настройки.като свалям 10 торента наведнъж и 150КБ/С се разпределят както си знаят.освен това понякога пускам и FlashGet и става.... :punk

Ми аз тва се опитах да му кажа още в началото, ама вече няколко души му посочват вероятната причина :) .

samkijot, предполагам си се стреснал защото каквото и да правиш, все с по 15 КБ/с сийдваш, през дълъг период от време, но вероятно, щом можеш да го забележиш, явно само един пиър се връзва и те кара да се чудиш :D . Явно е един и същ и е заредил сто торента.

И аз съм с 32 К ъп, и като махна ограничението за ъплоуд (понеже нета ми трябва често и за други неща), качвам на 30.

Събота и неделя ми спираше нета за по 3-4 часа и от тогава нещата с downa в нашия тракер са в дивия. Max. speed 20-30kb. Вече трети торент опитвам и нъцки. То по толкова дърпам от Демона и Пиратския залив.

Не мога да си обясня на какво се дължи това. Ако има някой светнат да ме открехне и мен,че нещо ми е тъпо така.

Преди 1 седмица нещата стигаха до 1,4 Мб/сек. Мисля че има разлика. После да се развива тракера?????????? Ми аре да се развива. :angry1

Що не ми дава да се регистрирам? И не трябва ли например старите регистрации на старите евроком клинти от форума да важат автоматик ????

TTL- трябва да се опрви, вместо да се премахват мъртвите торенти които никои не си прави труда да сийдва изчезват даже активни в момента, а при тази ниска торент култура при повторно качване пак трябва да се чака 1 месец да натрупаш нови сийдари, и то дошло време пак да изчезне :).

Аз пък имам предложение да се сложи система за рейтинг на торентите както беше в дата-та и преди в Арена-та :)

Която е напълно безсмислена, защото 99.9% от хората даващи оценки го правят по глупави причини (има/няма сийд, по принцип не ги кефи това, което е качено или пък обратното и т.н.). Оценката е за самото качество на това, което е качено. Няма никакъв смисъл от тези оценки.

Която е напълно безсмислена, защото 99.9% от хората даващи оценки го правят по глупави причини (има/няма сийд, по принцип не ги кефи това, което е качено или пък обратното и т.н.). Оценката е за самото качество на това, което е качено. Няма никакъв смисъл от тези оценки.

да, много си прав. ъплоудера не сложил обложка или шотове - оценка 1 :bgrin:

От 3-4 дни немога да се логна в торента. Дава ми грешен user/pass.

Опитах се да се регна отново и това нестава. Никъде не виждам опция в случай на забравена парола (поне така да пробвам дали ще стане)

Какво да правя ?

Е нз, ама това TTL смърди :sayjin ! Няма смисъл(поне никой не го обясни)! По-добре да се махат несийдваните торенти, а не всички(както казаха и по-горе) :wacko: .

От 3-4 дни немога да се логна в торента. Дава ми грешен user/pass.

Опитах се да се регна отново и това нестава. Никъде не виждам опция в случай на забравена парола (поне така да пробвам дали ще стане)

Какво да правя ?

http://bt.wrzru.com/recover.php

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...