Lil Scrappy Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 трябва задължително да има Last 10 users downloaded за да се търсат хората при ивентуално 0 сийдари а и така ще се вземат мерки за бъдещише бегълци Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 някой може ли да ми обясни защо към някои peer-и (май са предимно такива на кабелен интернет), подавам информация със скоросто 6-15 k/s след като upload-a ми е 32, a не знам да има тарифа, която да е под тази стойност Вероятно защото дърпат парчета и от доста други пиъри и клиента им вижда, че от теб скоростта е по-ниска, и дава предимство на по-бързите, които и заемат bandwidth-а с повече приоритет. Поне така си мисля. А ти сигурен ли си че в този момент само един пиър е вързан към теб или нещо друго не дърпа от връзката? Кристално наясно си, че ако се вържат двама, 32 ще стане 15 на човек теоретично Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Вероятно защото дърпат парчета и от доста други пиъри и клиента им вижда, че от теб скоростта е по-ниска, и дава предимство на по-бързите, които и заемат bandwidth-а с повече приоритет.Поне така си мисля. А ти сигурен ли си че в този момент само един пиър е вързан към теб или нещо друго не дърпа от връзката? Кристално наясно си, че ако се вържат двама, 32 ще стане 15 на човек теоретично само аз съм seeder и има един, който опъва от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 може да дърпа други торенти Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 може да дърпа други торенти с 9-12 k/s? .... btw сега смених клиента, сийдвам го с utorrent (по принцип го правя с bitcomet), но пак същата хава .... даже не ме дава като сийдър в тракера Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Имам 1 въпрос тъй като съм малко...притеснен. На торентите ми доколкото виждам не им остава мн време. На единия му остават 12 часа живот още(ТТL=12 hours). Някой може ли да ме светне ще ми се изтрие ли торента или не. И, ако се изтрие, защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Имам 1 въпрос тъй като съм малко...притеснен. На торентите ми доколкото виждам не им остава мн време. На единия му остават 12 часа живот още(ТТL=12 hours). Някой може ли да ме светне ще ми се изтрие ли торента или не. И, ако се изтрие, защо? Ами доколкото знам, ще се изтрие, защото така е направено... Ако питаш дали има смисъл - няма такъв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Ами доколкото знам, ще се изтрие, защото така е направено... Ако питаш дали има смисъл - няма такъв! ами ок, ама искам да чуя това от някой със сиурност! И ако може да ми се даде логично обяснение, защото аз нещо....не мога да го схвана замисъла на това Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 някой може ли да ми обясни защо към някои peer-и (май са предимно такива на кабелен интернет), подавам информация със скоросто 6-15 k/s след като upload-a ми е 32, a не знам да има тарифа, която да е под тази стойност аз съм направил BitComet-а да дърпа(ако може) едновременно 100 файла,защото не винаги всички са активни.та може и твоя лийчър да има такива настройки.като свалям 10 торента наведнъж и 150КБ/С се разпределят както си знаят.освен това понякога пускам и FlashGet и става.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 аз съм направил BitComet-а да дърпа(ако може) едновременно 100 файла,защото не винаги всички са активни.та може и твоя лийчър да има такива настройки.като свалям 10 торента наведнъж и 150КБ/С се разпределят както си знаят.освен това понякога пускам и FlashGet и става.... Ми аз тва се опитах да му кажа още в началото, ама вече няколко души му посочват вероятната причина . samkijot, предполагам си се стреснал защото каквото и да правиш, все с по 15 КБ/с сийдваш, през дълъг период от време, но вероятно, щом можеш да го забележиш, явно само един пиър се връзва и те кара да се чудиш . Явно е един и същ и е заредил сто торента. И аз съм с 32 К ъп, и като махна ограничението за ъплоуд (понеже нета ми трябва често и за други неща), качвам на 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 и като махна ограничението за ъплоуд (понеже нета ми трябва често и за други неща), качвам на 30. Как се маха ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Как се маха ? Настройки=>предпочитания Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanko Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Събота и неделя ми спираше нета за по 3-4 часа и от тогава нещата с downa в нашия тракер са в дивия. Max. speed 20-30kb. Вече трети торент опитвам и нъцки. То по толкова дърпам от Демона и Пиратския залив. Не мога да си обясня на какво се дължи това. Ако има някой светнат да ме открехне и мен,че нещо ми е тъпо така. Преди 1 седмица нещата стигаха до 1,4 Мб/сек. Мисля че има разлика. После да се развива тракера?????????? Ми аре да се развива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Ще се махне ли TTL или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Ще се махне ли TTL или не? ми аз бях писал за него още преди 1 месец, но още не са го махнали Link to comment Share on other sites More sharing options...
darky Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Що не ми дава да се регистрирам? И не трябва ли например старите регистрации на старите евроком клинти от форума да важат автоматик ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ru6^4o Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 TTL- трябва да се опрви, вместо да се премахват мъртвите торенти които никои не си прави труда да сийдва изчезват даже активни в момента, а при тази ниска торент култура при повторно качване пак трябва да се чака 1 месец да натрупаш нови сийдари, и то дошло време пак да изчезне . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Аз пък имам предложение да се сложи система за рейтинг на торентите както беше в дата-та и преди в Арена-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Аз пък имам предложение да се сложи система за рейтинг на торентите както беше в дата-та и преди в Арена-та Която е напълно безсмислена, защото 99.9% от хората даващи оценки го правят по глупави причини (има/няма сийд, по принцип не ги кефи това, което е качено или пък обратното и т.н.). Оценката е за самото качество на това, което е качено. Няма никакъв смисъл от тези оценки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Която е напълно безсмислена, защото 99.9% от хората даващи оценки го правят по глупави причини (има/няма сийд, по принцип не ги кефи това, което е качено или пък обратното и т.н.). Оценката е за самото качество на това, което е качено. Няма никакъв смисъл от тези оценки. да, много си прав. ъплоудера не сложил обложка или шотове - оценка 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 От 3-4 дни немога да се логна в торента. Дава ми грешен user/pass. Опитах се да се регна отново и това нестава. Никъде не виждам опция в случай на забравена парола (поне така да пробвам дали ще стане) Какво да правя ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Е нз, ама това TTL смърди ! Няма смисъл(поне никой не го обясни)! По-добре да се махат несийдваните торенти, а не всички(както казаха и по-горе) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 От 3-4 дни немога да се логна в торента. Дава ми грешен user/pass.Опитах се да се регна отново и това нестава. Никъде не виждам опция в случай на забравена парола (поне така да пробвам дали ще стане) Какво да правя ? http://bt.wrzru.com/recover.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 az puk uploadnah torrent ama neshte da go siidva... sprql sam ostanalite torenti dl i ul,zakachiha se 2-ma leecher-i no neshte da uploadva.kakvo da pravia ? pozlvam Bitcomet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 ti sam si se lii4nal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.