Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

Ясно някой решава че сървара трябва да нанка :) но наистина като цяло звучи тъпо след определен час да спира..

Явно човека, на чийто комп се хоства тракера, вечер като си ляга да спи, си изключва компа :bgrin: .

Иначе какво толкова, като че ли зависите толкова от тракера, който и без това засега е на много отчайващо ниво. Когато админите имат нещо за казване, ще кажат, това не е услугата интернет, че ако ви спре, да мрънкаме като невидели. Това е един тракер, не е като локален сървър, от който си теглим филми, и да няма друга подобна алтернатива със същите параметри ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Админа не е в България стига сте ревали дееба. Като се върне ще пише.

Еми тва трябваше да се каже по-рано.Предполагам няма гадатели във тоя форум ;)

не мислиш ли, че е достатъчно че си плащам месечната такса?!И айде ако обичаш по-спокойно.Нямам нито намерение нито желание да се карам с тебе

Не е вярно не отчита и аз проверих,но има вероятност да е от самия тракер защото и на един приятел му отчита ,хаиде АДМИНИТЕ да кажат като го няма тракера вечер и се сийдва отчита ли се уплолда реално или не?

Еми ся примерно вчера коефициента ми беше ~1.6 а днеска ми е 1.844 . Ся не знам аз лично се радвам ,че дори и вечер някои могат да свалят и да качват ,защото това най-малкото намалява неудобството от вечерните липси на bt.wrzru.com .

не мислиш ли, че е достатъчно че си плащам месечната такса?!И айде ако обичаш по-спокойно.Нямам нито намерение нито желание да се карам с тебе

Явно не знаеш или си забравил, че не работят вече в ЕК.И този тракер го правят със собствени средства, а не от ЕК... ама че си.. и като си плащаш месечната такса не им даваш парите на хората, който ти пускат тракера.. топлиш?

Да направете нещо с тоя ттл не само неговите изчезват а и други добри торенти към, които има интерес.

и един мой торент изчезна!!! :( :( :(

Явно не знаеш или си забравил, че не работят вече в ЕК.И този тракер го правят със собствени средства, а не от ЕК... ама че си.. и като си плащаш месечната такса не им даваш парите на хората, който ти пускат тракера.. топлиш?

Ами евала на момчетата и много им благодаря.И все пак не смятам да си замълча като някой ми скача така

Месечна такса ??? За кое плащаш месечна такса ??? За това че ползваш тракъра и форума ??? Не мисля че си в правото да изискваш от нас каквото и да било. Никой не ти скача, но в тинейджърските години момченцата имат лошия навик да си мислят че всеки им скача. Ако е така се радвай че наистина не ти скачам. Повече глупости по темата няма да търпя. Когато някой от нас прецени да напише нещо тука като информация тогава ще получиш съответната информация. Как, кога и защо ще стане това, не е твоя работа. Както ти казаха отделяме си от времето и нервите да се занимаваме с тази работа без някой да ни плаща. Както е било винаги, нищо че преди взимахме заплати от Евроком. А сега даже и заплати не взимаме и на мене ми точно през центъра на гащите каква точно такса плащаш. Така че приятелю, не си позволявай да изискваш неща които нямаш право да искаш от нас. Благодаря за разбирането. Същото важи и за всички които си мислят че тоя форум и тракър са пряко зависими от плащането на месечни такси на Евроком или Гигабит.

Бате в грешка си за няколко неща ;) Първо верно наистина съм благодарен, че се занимавате с тоя тракер без каквото и да е заплащане и отново евала.И все пак не е тва правилното отношение :) А относно тинейджърските ми години - те отдавна минаха

аз имам един въпрос

като е затворен тракера

като Upload-вам

seedariete теглят ли ако им е вкючен клиента или ........

Е не до сега не съм се оплаквал ама..ай сикана вече с тва спиране вечер. Някой ВЕЩ не може ли да се изкаже ?! Ако я няма арената аз директно си спирам интернета.. :angry1

аз имам един въпрос

като е затворен тракера

като Upload-вам

seedariete теглят ли ако им е вкючен клиента или ........

Само сайта не бачка.Тракера си бачка... до ся само 1-2 вечери и той е спирал..в момента си упвам и свалям без пр..

Имам и един друг въпрос

торентите ще имат ли Rating ?

и защо не се направи кадето пише свалено

да пише последните 10 users които са дръпна ли дадения торент

така може да се взем някакви мерки завбъдеще за хората които само дърпат и бягат !!!

Абе вие админите хем искате да качваме и да ъплоудваме,хем триете торенти.Вземете го махнете тоя TTL,че започнаха да исчезват един по един!!!

някой може ли да ми обясни защо към някои peer-и (май са предимно такива на кабелен интернет), подавам информация със скоросто 6-15 k/s след като upload-a ми е 32, a не знам да има тарифа, която да е под тази стойност :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...