Dreamer Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Signup failedSorry, you're not qualified to become a member of this site. Вероятно не си цъкнал чековете... За seedването - ако се качва нещо трява да се сийдва постоянно поне първите няколко дни. Иначе какъв е смисъла? Ако е нещо голямо и ви е бавна връзката и пускате пц-то за 3 часа на ден то човека трябва да чака 2 седмици за да свали въпросното голямо нещо. Затова или е постоянно, поне през деня и вечерта или според мен няма смисъл въобще да се качва даден торент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squiffy Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 w proces na razrabotkareportwaite bugowe. <{POST_SNAPBACK}> Да се надяваме ли на RSS Feed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Защо като цъкна Forums ми се отваря тозиhttp://www.evrocom.info/invision/index.php?showforum=32 А не http://www.evrocom.info/invision/ ?? <{POST_SNAPBACK}> Защото тук говорим за торенти и п2п може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Само може ли да ви помоля някой да пробва един торент че един приятел каза че нещо неможе да сваля а е на ЕК Lineage II C2 Patch.Благодаря предварително Оправих го проблема е бил причинен от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Хора това ли трябва да ми е тракер-сървъра за да качвам- http://bt.evrocom.net/announce.php ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Хора това ли трябва да ми е тракер-сървъра за да качвам-http://bt.evrocom.net/announce.php ??? Да. Това е, точно както пише в ъплоуд страницата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowy Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Upload failed! invalid announce url! must be <b>http://bt.evrocom.net/announce.php</b> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qual-Kehk Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Поздравления за добрата работа.Току що се регнах.Използвах gmail и писмото направо утрепа секундата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Добре де направих торент качих го с инфо файл ама пише че е Dead как да го оправя това и да стана сийдър все пак е мой файл?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Тъй като никой админ не ми отговаря, аз пак ще питам: 1. На един сийдър, колко лийчира може да има? 2. Гледам в класацията за страни, че има и много чуждестранни. Това означава ли, че нашият торент е международен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 1. Може да има доста. Днес например видях на един сийдър, че се бяха накачорили 8 лийчъра. Но за максимума незнам. 2. Това за страните е пълна фалшификация. Можеш да си го променяш от профила. Аз например в началото бях от афганистан, след това не ми хареса и се преместих в Русия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Добре де направих торент качих го с инфо файл ама пише че е Dead как да го оправя това и да стана сийдър все пак е мой файл?? След като криейтнеш торрента (примерно с биткомет) след това той ти седи паузед. Ъплоудваш го и ... ънпаузваш. Няма максимум в тракера. Ако има максимум и единствен сийдър той се определя от сетингите на сийдъра, но другите си точат помежду си така, че трансфер на практика винаги има Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 няма ограничение на броя лийчъри на един сийдър. Единствения проблем е, че ако лийчърите са с кофти ъплинк ще падне средната скорост на даунлоуд .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Upload failed! dictionary is missing key(s) wtf ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Вече втори ден не мога да вляза в сайта.Получих мейл с потвърждение, но когато се опитам да се логна, получавам следното:"Not logged in! Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in." И това е и с Firefox и с Internet Explorer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Отговора се крие в грешката която ти дава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 След като криейтнеш торрента (примерно с биткомет) след това той ти седи паузед. Ъплоудваш го и ... ънпаузваш. Файла е направен с Жабата(Azureus) и вече е ъплоднат казва се D-Devils.Trance ама изглежда е все още паузд как да го ънпаузна дай малко инфо че ми е за севте Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Отговора се крие в грешката която ти дава. <{POST_SNAPBACK}> Да, обаче cookies са включени (разрешени) и този проблем го нямам на другите сайтове, които имат също изискване за cookies enabled Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Да, обаче cookies са включени (разрешени) и този проблем го нямам на другите сайтове, които имат също изискване за cookies enabled <{POST_SNAPBACK}> Виж си firewall-a, ако си със зонеаларм ънчекни всички които са свързани с кукиис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 ама изглежда е все още паузд как да го ънпаузна дай малко инфо че ми е за севте <{POST_SNAPBACK}> Ми селектваш файла и му даваш START Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Виж си firewall-a, ако си със зонеаларм ънчекни всички които са свързани с кукиис. <{POST_SNAPBACK}> Мерси много!!!Получи се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Файла е направен с Жабата(Azureus) и вече е ъплоднат казва се D-Devils.Trance ама изглежда е все още паузд как да го ънпаузна дай малко инфо че ми е за севте <{POST_SNAPBACK}> Десен бутон върху него/force re-check Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 logwai se bez confirmation oprawih go <{POST_SNAPBACK}> и аз искам, че още като видях заглавието от бързане да се регна в тракера направих глупостта да дам имейл на мейл.бг, без да прочета до края темата.юзърнейма ми е lubb бях дал имейл lubb@mail.bg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Направих тоя файл дет съм качил наново но този път му казах автоматично да започне да се сийдва в Azureus(програмата с която направих файла)ми пише че има 1 копие и би трябвало да се сийдва само че по долу на тракър ми пише че има грешка ето я и тя:Error(port 6881 is blacklisted)сигурно затва неще да тръгне за да го сваляте и някои да го сийдва дайте идея от каде е тая грешка.Направил съм торент файла по описание от дата.бг също и инфо файла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Направих тоя файл дет съм качил наново но този път му казах автоматично да започне да се сийдва в Azureus(програмата с която направих файла)ми пише че има 1 копие и би трябвало да се сийдва само че по долу на тракър ми пише че има грешка ето я и тя:Error(port 6881 is blacklisted)сигурно затва неще да тръгне за да го сваляте и някои да го сийдва дайте идея от каде е тая грешка.Направил съм торент файла по описание от дата.бг също и инфо файла. Това беше казано и по-рано в тази тема. Смени си порта! Макар, че можем да ги unlacklistнем. Тествай сега... трябва тези ограничения да ги няма, или поне с този порт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.