KyPo Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Аз имам въпрос към АДМИНИТЕ защо махнахте ТОП10 беше си супер ? Защото могат да ти дойдат на гости .... Сеаш ли се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forreg Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 RSS Feed-а пак показва само стари торенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 ... като видиш някой с коеф. 0.005, а свалените от него неща са с ratio 0.000 ... изобщо никаква жал. да си го търси другаде. А аз кво да направя като 1 семица е така. Това е при изклучени всичко изискващо нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delinquent Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 RSS Feed-а пак показва само стари торенти. Това също, но имам и предложение относно RSS-а! Ще е хубаво да може да си избираш кои категории да ти показва. Защото няма нужда да ми вади по 120 entry-та на ден, при положение, че от тях ме интересуват 50 максимум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 А кога ще се върне Top10? Или въобще няма да се върне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Пак спря ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Пак спря ;( Уфффф дам мн тъпо така... нерви вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 хаха пак не отваря Тракера.Стана вече традиция да го спират вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Абе ламер тракер не работи като не се отваря,а това че ти отчита е за държаву! Ае малко по-полека с нападките а ?Мен ми отчита ,че качвам дори и bt.wrzru.com да не бачка и винаги на следващия ден като си погледна коефициента виждам ,че съответно съм качил повече.Преди да скачаш на някой поне провери дали си прав или не . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Е, баси... За к'во го спират точно вечерта?! Поне да кажат причината. Почна да става изнервящо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
justify Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 това за сегашното положение на нещата е ясно. някой от вас случайно да знае някой адрес на който могат да се ъплоаднат филми или каквото там има човек и да не е необходимо да си е шарнал компа впоследствие завинаги та да могат хората да теглят не от неговия компютър или от други потребители, а от този адрес? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 А кога ще се върне Top10? Или въобще няма да се върне? Дано да се върне,кефя се да се гледам там Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 това за сегашното положение на нещата е ясно. някой от вас случайно да знае някой адрес на който могат да се ъплоаднат филми или каквото там има човек и да не е необходимо да си е шарнал компа впоследствие завинаги та да могат хората да теглят не от неговия компютър или от други потребители, а от този адрес? Еми ако искаш пробвай от ftp-то (не съм сигурен кво зна4и тва) http://www.warez-plovdiv.hit.bg/ в тоя сайт най-отдолу има едни адреси съответно за филми , сериали , xxl и т.н. Влизаш в някой от тия адреси и сваляш каквото ти трябва. Само да спомена ,че е най-добре да деийстваш с Internet Explorer ,защото с Mozilla Firefox на мен не ми даде да ги отворя адресите . Успех ! Опа ся видях ,че са махнали фтп адресите . Извинете мн за заблудата Мир на всички ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Стига и вие с тва топ 10 ве тва да не е модно ревю.Изкате цяла бг да ви гледа че ъплоадвате ли кво.Трябва да се вижда свалено и качено само от теб и от никои друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyXoTo Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Прекалено много се шашкате с цялата тая история покраи акциите Никой няма да тръгне да гони некви нещастни иузъри дето са ъплоуднали по неколкостотин ГБ А относно Топ10 Верно беше гъзарийка да се зяпам там ама честно казано не ми пука, че го няма вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Добре, защо всяка вечер, торентите не работят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjl Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Точно така. Хич и не ми липсва ТОП 10 , но си мисля, че каталозите трябва да се допълват ,нищо че го няма бутона "ДАУНЛОАД" - Всеки знае къде да търси. Ама като не знам какво ново има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Добре, защо всяка вечер, торентите не работят? Крият ги от полицията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanty Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 xaxax toq pi4 izbi naroda sry za qki wisp no ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 точно вечерта (единственето вр през което ми е удобно да свалям), тракера не баца що така поне кажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 точно вечерта (единственето вр през което ми е удобно да свалям), тракера не баца що така поне кажете Сигурно щото и на НСБОБ е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Ае малко по-полека с нападките а ?Мен ми отчита ,че качвам дори и bt.wrzru.com да не бачка и винаги на следващия ден като си погледна коефициента виждам ,че съответно съм качил повече.Преди да скачаш на някой поне провери дали си прав или не . Не е вярно не отчита и аз проверих,но има вероятност да е от самия тракер защото и на един приятел му отчита ,хаиде АДМИНИТЕ да кажат като го няма тракера вечер и се сийдва отчита ли се уплолда реално или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Бахти манията с тоя уплоъд... всеки иска да е номер едно в класацията там..ама за къф? аххахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyXoTo Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Мани ъплоуд-а ама наистина вече се изписаха сигурно едно 100 поуста с въпроса "Защо всяка вечер сайта го нема?" и нито един админ не си направи даже труда да отговори.Мисля че сме в правото да знаем.Не е ли така?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Ясно някой решава че сървара трябва да нанка но наистина като цяло звучи тъпо след определен час да спира.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.