Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

Аз имам въпрос към АДМИНИТЕ защо махнахте ТОП10 беше си супер ?

Защото могат да ти дойдат на гости ....

Сеаш ли се

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
... като видиш някой с коеф. 0.005, а свалените от него неща са с ratio 0.000 ... изобщо никаква жал. да си го търси другаде. :devil

А аз кво да направя като 1 семица е така. Това е при изклучени всичко изискващо нет.

RSS Feed-а пак показва само стари торенти.

Това също, но имам и предложение относно RSS-а! Ще е хубаво да може да си избираш кои категории да ти показва. Защото няма нужда да ми вади по 120 entry-та на ден, при положение, че от тях ме интересуват 50 максимум!

Абе ламер тракер не работи като не се отваря,а това че ти отчита е за държаву!

Ае малко по-полека с нападките а ?Мен ми отчита ,че качвам дори и bt.wrzru.com да не бачка и винаги на следващия ден като си погледна коефициента виждам ,че съответно съм качил повече.Преди да скачаш на някой поне провери дали си прав или не .

това за сегашното положение на нещата е ясно. някой от вас случайно да знае някой адрес на който могат да се ъплоаднат филми или каквото там има човек и да не е необходимо да си е шарнал компа впоследствие завинаги та да могат хората да теглят не от неговия компютър или от други потребители, а от този адрес?

това за сегашното положение на нещата е ясно. някой от вас случайно да знае някой адрес на който могат да се ъплоаднат филми или каквото там има човек и да не е необходимо да си е шарнал компа впоследствие завинаги та да могат хората да теглят не от неговия компютър или от други потребители, а от този адрес?

Еми ако искаш пробвай от ftp-то (не съм сигурен кво зна4и тва) http://www.warez-plovdiv.hit.bg/ в тоя сайт най-отдолу има едни адреси съответно за филми , сериали , xxl и т.н. Влизаш в някой от тия адреси и сваляш каквото ти трябва. Само да спомена ,че е най-добре да деийстваш с Internet Explorer ,защото с Mozilla Firefox на мен не ми даде да ги отворя адресите .

Успех !

Опа ся видях ,че са махнали фтп адресите . Извинете мн за заблудата :( Мир на всички !

Стига и вие с тва топ 10 ве тва да не е модно ревю.Изкате цяла бг да ви гледа че ъплоадвате ли кво.Трябва да се вижда свалено и качено само от теб и от никои друг

Прекалено много се шашкате с цялата тая история покраи акциите :) Никой няма да тръгне да гони некви нещастни иузъри дето са ъплоуднали по неколкостотин ГБ :) А относно Топ10 :) Верно беше гъзарийка да се зяпам там ама честно казано не ми пука, че го няма вече :D

Точно така. Хич и не ми липсва ТОП 10 , но си мисля, че каталозите трябва да се допълват ,нищо че го няма бутона "ДАУНЛОАД" - Всеки знае къде да търси. Ама като не знам какво ново има :unsure: :unsure: :wacko:

точно вечерта (единственето вр през което ми е удобно да свалям), тракера не баца що така поне кажете :(

Ае малко по-полека с нападките а ?Мен ми отчита ,че качвам дори и bt.wrzru.com да не бачка и винаги на следващия ден като си погледна коефициента виждам ,че съответно съм качил повече.Преди да скачаш на някой поне провери дали си прав или не .

Не е вярно не отчита и аз проверих,но има вероятност да е от самия тракер защото и на един приятел му отчита ,хаиде АДМИНИТЕ да кажат като го няма тракера вечер и се сийдва отчита ли се уплолда реално или не?

Мани ъплоуд-а ама наистина вече се изписаха сигурно едно 100 поуста с въпроса "Защо всяка вечер сайта го нема?" и нито един админ не си направи даже труда да отговори.Мисля че сме в правото да знаем.Не е ли така?! :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...