Stenli Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 на колко време се ъпдейтват коефициентите качено/свалено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 на колко време се ъпдейтват коефициентите качено/свалено? На десетина минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 може ли някой който не е на гигабит или евроком да влиза в торента,ако е на други доставчици на нет имам предвид или ако е от друг град или държава Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 може ли някой който не е на гигабит или евроком да влиза в торента,ако е на други доставчици на нет имам предвид или ако е от друг град или държава ДА - http://www.bgcell.net/ - София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 може ли някой който не е на гигабит или евроком да влиза в торента,ако е на други доставчици на нет имам предвид или ако е от друг град или държава може дори един приятел в Бразилия сваля от тук според мен е доволен защото преди не виждаше локалните Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Pak ne mi otvarq trakera Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Изглежда си е легнал Няма да е лошо все пак админите да кажат на какво се дължат тези спирания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Изглежда си е легнал Няма да е лошо все пак админите да кажат на какво се дължат тези спирания. Бе това става като по времето когато имаше режим на тока и на водата. Сега имаме режим на тракера . След 10 вечерта до сутринта... чакайте тракер Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Бе това става като по времето когато имаше режим на тока и на водата. Сега имаме режим на тракера . След 10 вечерта до сутринта... чакайте тракер Хах тъкмо и аз щях да пиша нещо свързано с режима на тока! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Някой няма ли да каже какво става ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smirn0ff Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 ari we maina 6to go spirate ba6 ve4erta se toq traker we Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Абе хора не съм мн мн запознат с тея работи ама ся като се замисля тракера не бачка ,но можем да си даунлоудсим и респективно - ъплоудим Извода къв е ? Избирате си повечко файлове за сваляне и вечерта сваляте и т.н. Важно е обаче хората да не спрат да сийдват само защото тракера ни дава заето ... оставяте да си сийдва и аиляк Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Абе хора не съм мн мн запознат с тея работи ама ся като се замисля тракера не бачка ,но можем да си даунлоудсим и респективно - ъплоудим Извода къв е ? Избирате си повечко файлове за сваляне и вечерта сваляте и т.н. Важно е обаче хората да не спрат да сийдват само защото тракера ни дава заето ... оставяте да си сийдва и аиляк Да, ама точно тракера не работи, така че не можеш нито да сийдваш, нито да дърпаш. Това, за което ти говориш би станало, ако само сайта не бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Да, ама точно тракера не работи, така че не можеш нито да сийдваш, нито да дърпаш. Това, за което ти говориш би станало, ако само сайта не бачка. Нз как е при тебе ама аз дърпам и ъплоудвам в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Всичките ми торенти спряха. No connection could be made because the target machine actively refused it. Може по някакъв начин да са ограничили ip-тата, но се съмнявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Всичките ми торенти спряха.No connection could be made because the target machine actively refused it. Може по някакъв начин да са ограничили ip-тата, но се съмнявам. И на мене ми изписва същото , но ми дава 280 кб ъплоуд и 150 кб даунлоуд Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Да, ама точно тракера не работи, така че не можеш нито да сийдваш, нито да дърпаш. Това, за което ти говориш би станало, ако само сайта не бачка.Ами аз дося така сийдвах и флашгета отчиташе ,че качвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Ами аз дося така сийдвах и флашгета отчиташе ,че качвам Абе ламер тракер не работи като не се отваря,а това че ти отчита е за държаву! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Правилата са добри!Обаче Много Хора все още не разбират че не може само да се Лийчва...на 90 процента от User-ите и Upload-дарите Share Ratio-to им е на червено...тва не е добре...Давайте повече Seed ве хора..Мойто Shaer Ratio под 2 не е падало...Ако всички започват да Seed-ват повечко а не само да искат живота ша стане по лесен Според таблицата, сийдърите трябва да са 8,9,5,4,4,1 отгоре надолу. Смятам го (свалени пъти+1(аз)). Е както виждате ги свалят и изчезват. Еми как да прогресира тракера в такъв случай? Те не разбират, че колкото повече сийд, толкова по-бърз ъплоуд. Не да ми се ядосват, че примерно сваля торента с 5к. Ми как няма? Ако бяхме 5 сийдъра и всеки минимум по 5к дава, 5x5=25к по прости сметки. Явно не го схващат все още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mangiza Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Според таблицата, сийдърите трябва да са 8,9,5,4,4,1 отгоре надолу. Смятам го (свалени пъти+1(аз)). Е както виждате ги свалят и изчезват. Еми как да прогресира тракера в такъв случай? Те не разбират, че колкото повече сийд, толкова по-бърз ъплоуд. Не да ми се ядосват, че примерно сваля торента с 5к. Ми как няма? Ако бяхме 5 сийдъра и всеки минимум по 5к дава, 5x5=25к по прости сметки. Явно не го схващат все още. Ми кво да ти кажа пич.Полжението е трагично тук.Погледни и мойте торенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Ей това е най-показателно... Абсолютна срамота!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Ми докато се пооталожат нещата така ще е ама сичко си дое по старо му Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyXoTo Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 и да се възмущавате момчета няма как да се накарат хората насила да сийдват по дълго.Единственото решение е ние да сийдваме колкото можем и да се надяваме, че и другите некой ден ше се събудят.Иначе да се говори за разрастване на тракера в това му състояние е направо смешно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 ... като видиш някой с коеф. 0.005, а свалените от него неща са с ratio 0.000 ... изобщо никаква жал. да си го търси другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Аз имам въпрос към АДМИНИТЕ защо махнахте ТОП10 беше си супер ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.