Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

Искам да попитам само при мел ли е така или и при вас проблемът е следния: като вляза в wareza и като дам на раздел филми и си избера някой от новокачените филми и бутончето "Download" го няма... това умишлено ли е или само при мен е така ???

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Искам да попитам само при мел ли е така или и при вас проблемът е следния: като вляза в wareza и като дам на раздел филми и си избера някой от новокачените филми и бутончето "Download" го няма... това умишлено ли е или само при мен е така ???

Ти как мислиш? Няма нищо случайно на този свят... :)

Аз имам едно въпросче. Защо филма, който качих ( http://bt.wrzru.com/details.php?returnto=%...php&id=3767 ) не се появи в каталога на сайта? Всички изисквания за ъплоад на торента са изпълнени, а няколко филма добавени по-късно от моя са добавени вече.

Точно това търсех. Защо имам някакъв спомен, че преди като пуснеш да качваш торент и имаше надпис някъде "натиснете тук, за да видите позволените тагове" или нещо от сорта? Днес като отворих да проверя го нямаше.

Аз имам едно въпросче. Защо филма, който качих ( http://bt.wrzru.com/details.php?returnto=%...php&id=3767 ) не се появи в каталога на сайта? Всички изисквания за ъплоад на торента са изпълнени, а няколко филма добавени по-късно от моя са добавени вече.

Какво те интересува?Аз примерно не съм влизал в каталога от както вкараха торент системата.Директно си влизам в bt.wrzru.com и от там си разглеждам.

Какво те интересува?Аз примерно не съм влизал в каталога от както вкараха торент системата.Директно си влизам в bt.wrzru.com и от там си разглеждам.

То и аз съм така, обаче много хора не го правят, а си избират филмите от каталога. В момента въобще не ме интересува тъй като бутона download от каталога го няма, но по принцип си питам.

Тракера и тая вечер не бачка. За сега от както е създаден (от 2 седмици и нещо) сигурно му се събират 5-6 дена да не бачка . Преди се местеше , после пак се местеше , вчера вечерта го спряли от страх да не ги хванат ,а днес вече сигурно друга причина ще се измисли... Взе да става навик тракера да не работи всяка вечер.

Има ли смисъл да казвам, че торента не отчита всичко. Напр. сега дърпам 2 торента, а отчита само единия и това е почти постоянно

Бе майната му на отчитането . Няма минимални изисквания за "SHARE RATIO" ,така че нямаш проблем ;) Работата е ,че тракера не работи системно и никой не дава инфо защо се получава така... Кажете да знаем поне да не разчитаме на този тракер. Имаме си регистрации другаде ,но искаме да подобрим този тракер като качим нещо ново и шерваме постоянно. Как да стане с тия постоянни спирания?

Кое в България работи системно? Имаше период, в който за месеци аз бях единственият сийдър в този тракер. И не защото съм с огромно сърце, просто го ползвах за споделяне на някои файлове към някои приятели.

Спрете да се лигавите, ами сийдвайте по някой файл. И бъдете по- благосклонни към ъплоударите откъм правилата за ъплоуд, защото на този етап според мен най- важното е да се размножат ( съхранят ) филми , музика, игри и други неща с цел запазването им в този момент.

Абе хора ама само на мен ли ся не ми бачка bt.wrzru.com-a ?Става въпрос тва е супер гадно така веднъж бачка , веднъж - не .Е днеска през деня си свалях аиляк . Ама ся мога само да сийдвам и нищо друго ,а пък ми се иска да си сваля няква глупост дори и само заради спорта :)

Спрете да се лигавите, ами сийдвайте по някой файл. И бъдете по- благосклонни към ъплоударите откъм правилата за ъплоуд, защото на този етап според мен най- важното е да се размножат ( съхранят ) филми , музика, игри и други неща с цел запазването им в този момент.

Честно да си кажа аз този тракер го ползвам само за ъплоуд :excl:

Да не се засягат другите ъплоудъри ама аз от тук нищо няма кво да изтегля.

Доволен съм си със скоростта към чуждите тракери (90 до 110kbps) и филмите от там си ги тегля.

Музиката от ДЦ-то,програмите и те,всичко по-трудно за намиране го търся в мулето (30-70kbps).

ПС Бассси сигурно съм единственият потребител дето не се оплаква от положението на ГГЩИТ и тракера към вареза :)

Честно да си кажа аз този тракер го ползвам само за ъплоуд :excl:

Да не се засягат другите ъплоудъри ама аз от тук нищо няма кво да изтегля.

Доволен съм си със скоростта към чуждите тракери (90 до 110kbps) и филмите от там си ги тегля.

Музиката от ДЦ-то,програмите и те,всичко по-трудно за намиране го търся в мулето (30-70kbps).

Същата работа ,ама не виждам смисъл да ъплоудвам и да качвам нови торенти ,когато след всяко спиране сийдърите на торентите, които съм качил от 10 например като пуснат тракера стават 3-4... А той се спира почти всяка вечер.

Музика - ДЦ++

Филми и други шитове - Арена + Деманоид...

Ъплоуд - врзру и тук там някое ново филмче или няква интересна простотийка с локална скорост :)

Какво ще правим с хората, които свалят и бягат, така наречените "leechers"?

Имам 4 торента, които са сваляни, а ъплоудър съм само аз, т.е. са свалени и са се разкачили. Еми аз не мога да сийдвам 7 торента (в момента) с ~30k. Поне като ги бяха свалили, да ги оставят да става по-бързо работата!

Аре да ме светнете,какво е ДЦ++, мулето ит.н..Че съм много задръстен.

Не е тук мястото на твоя въпрос, а и можеше да си направиш труда да използваш търсачката - http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=30659

Какво ще правим с хората, които свалят и бягат, така наречените "leechers"?

Имам 4 торента, които са сваляни, а ъплоудър съм само аз, т.е. са свалени и са се разкачили. Еми аз не мога да сийдвам 7 торента (в момента) с ~30k. Поне като ги бяха свалили, да ги оставят да става по-бързо работата!

Гледам ,че си фен . Качи нещо на "Happy tree Friends" в bt.wrzru.com. Ама нещо различно от First blood, Second serving или third strike.... Обещавам да спомагам сийда минимум 12 часа дневно :)

еми ще пускаш 1, а не 7 :)

Всъщност няма значение с колко качвам. Нека ти обясня нагледно с един пресен пример.

Казах, че качвам с 30к. В момента към мен са вързани 9 човека. Представи си на всеки по отделно колко му давам :lol:. Последния човек се върза към мен преди около 5 минути. Свали торента за толкова, а на други им трябваше по няколко часа. Защо? Еми на всеки давам по малко и те си ги разменят. Гледах, как скоростта му на download не падаше под 260к (може би защото бяха на ггбит :)). Идеята ми е че може и с 5к да качвам, и пак да се свали мой торент с максимална скорост, стига да не се бяга, като се свали торента.

Имам всички епизоди на happy tree friends, само че те и без това ги има в ДВД-тата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...