casperpld Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 и аз имах честта да похабя 3гб при първия даун просто старите пиъри остават свързани към теб ,а тракера не бачка и не отчита уп/дн ..кофти е Е какво си похабил толкова... аз на твое място бих се зарадвал, защото тези 3ГБ означават, че някой си е свалил филма и го е гледал, балгодарение на теб... Е бих те разбрал, ако коефициента ти е някъв мн зле, ама за ден 3ГБ-ъп и нисък коефициент не се връзва мн мн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Да ама 100 мб с 3-7К ъп си е. Просто казвам какъв проблем се получи при мен. При положение, че не се иска коефициент не е болка. Но ако ми свалят торента, че няма интерес към него е друга работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Аз пък предлагам, да се направи отделна тема или друга за торент тракера, в която да се наказват хора, които качват торенти, пък не си ги сийдват. Вече имам един който от 1 седмица, не си сийдва филмите, и ако продължава така, ще го предложа да му се отнемат ъперските функций. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Аз пък предлагам, да се направи отделна тема или друга за торент тракера, в която да се наказват хора, които качват торенти, пък не си ги сийдват. Вече имам един който от 1 седмица, не си сийдва филмите, и ако продължава така, ще го предложа да му се отнемат ъперските функций. ... ами пиши му pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 гадно е така аз от 1 месец чакам да сваля 0.02 процента от един торент.Трябва да има санкция за такива. Но от друга страна те губят защото като не seed-ват нямат ratio а като нямат...немогат да дарпат.Ще ни трябва малко време да свикнем с торентите и да превъзпитеме част от потребителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 добре де ... аз пък имам един пиър, който ми отчита че е "вързан", ама де факто нищо не тегли от мен, а аз съм единствения сийдър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 добре де ... аз пък имам един пиър, който ми отчита че е "вързан", ама де факто нищо не тегли от мен, а аз съм единствения сийдър. ami da dam primer svalih na 50cent ot 8 albuma svalih samo 3 sega seedvam samo 3 i me dava 4e sam lii4ar , a defakto sam seedar , no samo na 4ast ot torenta. t.e. ako svali6 samo 4ast ot torenta i seedva6 samo 4asta te dava lii4ar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 гадно е така аз от 1 месец чакам да сваля 0.02 процента от един торент.Трябва да има санкция за такива.Но от друга страна те губят защото като не seed-ват нямат ratio а като нямат...немогат да дарпат.Ще ни трябва малко време да свикнем с торентите и да превъзпитеме част от потребителите. И що да не могат да дърпат? Да не е въведено ограничение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Предлагам да се направи тема с име "Torrent-и нуждаещи се от seed" Ако ъп-а вече изтрил това което е качил, и няма seed, а някой се нуждае от нещото, да пише в темата, ако някой има нещото на компа, да помогне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 добре де ... аз пък имам един пиър, който ми отчита че е "вързан", ама де факто нищо не тегли от мен, а аз съм единствения сийдър. И при мен го има същия проблем: За един филм гледам в сайта, че лийчъра е на 99,98% и си седи така от 1 седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Преди 10 минути видях, че имам лично съобщение в тракера, което беше с час 18:47 и беше получено преди (1 час)??? В мен ли е нещо проблема или таймера на тракера е прецакан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Преди 10 минути видях, че имам лично съобщение в тракера, което беше с час 18:47 и беше получено преди (1 час)??? В мен ли е нещо проблема или таймера на тракера е прецакан. Таймера е прецакан нещо! И при мен го имаше това!!!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mangiza Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Аз пък не мога да разбера как така качих 2 торента днес,единия е свален над 80 пъти и сега гледам че е истрит,а втория не го виждам изобщо.Торентите са playboy april и winrar 3.7 beta ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 predlagam da se sloji edna tema za zaqwki...ili naprawo na saita na trakera (kato zamunda)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Трябва да има санкции. Натиснете only dead и ще ви излезнат 601 - 608 торента, които не се сийдват. Еми от 2000 торента това е към 20%? Недопустимо е просто. Като ще се качва нещо. Да се сийдва поне докато има 4-5 сийдъри поне. И защо трябваше 2 пъти да си пращам recovery. bt » bt.wrzru.com account details - As per your request we have generated a new password for your account. Here is the information we … Feb 19 bt » bt.wrzru.com password reset confirmation - Someone, hopefully you, requested that the password for the account associated with this email … Feb 19 bt » bt.wrzru.com account details - As per your request we have generated a new password for your account. Here is the information we … 6:38 pm bt » bt.wrzru.com password reset confirmation - Someone, hopefully you, requested that the password for the account associated with this email … 6:37 pm На 19ти февруари не ме пускаше да влезна. Смених паролата. Днес пак не ме пускаше да влезна. Пратих мейл и пак си я смених. Ако се логаутна и пак не ме пуска, значи има някакъв бъг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Коефициентите му е майката, ще се сетите най-накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 ... delete me . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Аве, хора я наистина помислете дали да не се спре временно нашия тракер, че тея НСБОП са погнали всички торент тракери подред. Не искам това да се случи и с bt.wrzru.com . Колкото и мизерен да е в момента, все пак си е нашия торент тракер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Мислиш ли си, че админите не си знаят работата? Ако се налага да го спрат ще го спрат. Те знаят най-добре дали трябва или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ru6^4o Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Трябва да има санкции. Натиснете only dead и ще ви излезнат 601 - 608 торента, които не се сийдват. Еми от 2000 торента това е към 20%? Недопустимо е просто. Като ще се качва нещо. Да се сийдва поне докато има 4-5 сийдъри поне. И защо трябваше 2 пъти да си пращам recovery. Приятел от 1 месец сийдвам торенти изтеглени достатъчно пъти, 4-5 помошника за сийда е направо абсудно, без правила за коефицентите. Писна ми и започнах да си трия торентите само дочаквам последните лийчари и трия и останалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Има ли някаква конкретна причина или проблем с тракера, поради който 6 ми торента с Nightwish са изтрити? И имената с "." сложих и в секцията музика съм избрал, даже на 4-те успях и да изброя песните , които са вътре в описанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Пичове сори че не си сийдвам торентите но тегля от много други тракери и трябва да uploadna малко с тая скорост на upload направо полудявам а уж подучух за някакво увеличение скоро за user-рите на ЕК Едит: Ще има ли някакво увеличение на скороста и uploada скоро ( че не помна скоро да е имало ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 А къде изчезна TOP10?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 А къде изчезна TOP10?!? Най-вероятно са го махнали заради проверките на НСБОП. Много добре, че са се сетили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Най-вероятно са го махнали заради проверките на НСБОП. Много добре, че са се сетили. Да е. Верно! Че можеше и мене да издирват! Ае поздравче с Chamillionaire - Not a Criminal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.