Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Тоест скоро ще го пуснете пак?

Смятай де . :) След около 35 часа . От Вторник сутринта го няма демек Петък сутринта е на линия . Дано това да е финалното преместване или ще спирате всяка седмица така за по 2-3 дена ... защото гледам ,че взе да става нещо като традиция...

Нали Петък и Събота сайта не бачкаше ,защото го премествахте на друг хостинг провайдър.
Или са се пробвали да минат тарикатската с прокси, като замундата. :)

Каквото и да е, важното е да се появи отново, че БГ си останахме без тракери. Сега след пускането му, очаквайте към още 50 000 осиротели лийчъри от спирането на датабг, болбг и замунда. Ша земе да стане конкурент на арена. :woot

Или са се пробвали да минат тарикатската с прокси, като замундата. :)

Каквото и да е, важното е да се появи отново, че БГ си останахме без тракери. Сега след пускането му, очаквайте към още 50 000 осиротели лийчъри от спирането на датабг, болбг и замунда. Ша земе да стане конкурент на арена. :woot

И аз смятам ,че може да се наблюдава такъв процес . Само малко рекламка трябва да има и ще се получи. Но май с това спиране изпуснахме момента за бонуса - осиротели пиъри. Но може публичността и известността да не са приятел на тракера. Виж как орязоха главите на класовете ,които стърчаха най-високо. (замунда.нет дата.бг) Евала на аренабг.ком... Fight !!!

Според мен няма нужда да става прекалено известен нашия тракер. Достатъчно е да бъде ползван от всички пловдивчани. А, иначе да се надяваме, че замунда ще се завърне с гръм и трясък, а НСБОП най-накрая ще престанат да се занимават с торент тракерите.

SS24 е много прав не трябва много да раздавеме линкове към тракера на ляво и на дясно!Нека си го знаем само ние.Абонатите на Евроком и ГГБИТ!

Пичове, дайте да погледнем реално на нещата. bt.wrzru.com няма какво да предложи на user-ите на zamunda.net, arenabg.com и т.н. Там си имат ъплоудери дето следят постоянно за излизането на нови неща в sct, tl, tb, fl и се стремят да го качат първи в пиъринга. В bt.wrzru.com няма хора, които могат да са им конкуренция. Да не говорим за торент култура, speed, seedване и разни други неща от тоя сорт.

Онзи ден попаднах на страница във wikipedia за wrzru, но не помня как :). Даже и скрийншот имаше. Колкото повече-толкова повече. Трябват добри правила и добри ъплоудери. За сега се качват неща преточени от арена само.

Пичове, дайте да погледнем реално на нещата. bt.wrzru.com няма какво да предложи на user-ите на zamunda.net, arenabg.com и т.н. Там си имат ъплоудери дето следят постоянно за излизането на нови неща в sct, tl, tb, fl и се стремят да го качат първи в пиъринга. В bt.wrzru.com няма хора, които могат да са им конкуренция. Да не говорим за торент култура, speed, seedване и разни други неща от тоя сорт.

Не съм съгласен напълно. Каза го все едно познаваш всичките юзъри до 1. Тук всяка серия на "Призън брейк" например излиза 20-30 минути след световната премиера (преди замунда и арена)... Има си хора за всичко просто тук са по-малко защото все пак имаме 23 000 юзъра , а не 280 000 като замундата или 800 000 като арената . Трябва само мерак и въпрос на торент култура както спомена...

Колкото до това ,че тракера е най-добре да си остане за нас-пловдивчаните и аз съм съгласен с това. Аз съм напълно доволен от това ,което представлява тракера в момента. Само малко торент култура и повече сийд да има и наказания за малък коефициент да се въведат и всичко е 6 :)

Е, определено за момента bt.wrzru.com е на светлинни години зад водещите торент сайтове в бг (имам предвид арената и замундата), но ако хората, които се заниваха с подръжката на movies.co.jp, gamez.com.tw и др. локални сайтове, се заемат с торент тракера, като нищо той може да настигне горе споменатите. Като се замисля старите локали бяха доста добре организирани и незнам има ли или имало ли е други като тях в България. Да не забравяме, че сега и всеки обикновен потребител може да помогне на сайта да се развие като качва нови неща.

абсолютно ... и като се има в предвид, че потребителите на ggbit, които могат да осигурят сравнително прилична скорст на upload за останалите потребители, са именно на този доставчик, тъй като очакват да генерират локален обмен (наречете го както искате), не виждам как bt.wrzru.com може да се развие към нещо повече от това, което представлява в момента. "външни" хора едва ли ще си направят труда да качват нещата своевременно.

Може да се развие и още как.Само трябва да има добър екип който да следи какво става в тракера.Също така и правила написани на БЪЛГАРСКИ език,какво трябва и какво нетрябва,какво може и какво не може да се прави в тракера и.т.н.Трябва да има и наказания за тези който

не спазват правилата написани от екипа който поддържа тракера,както и поущтрения(някои привилегий) за тези които ги спазват съвестно!

Ако това липсва настъпва хаус просто няма как....

Може да се развие и още как.Само трябва да има добър екип който да следи какво става в тракера.Също така и правила написани на БЪЛГАРСКИ език,какво трябва и какво нетрябва,какво може и какво не може да се прави в тракера и.т.н.Трябва да има и наказания за тези който

не спазват правилата написани от екипа който поддържа тракера,както и поущтрения(някои привилегий) за тези които ги спазват съвестно!

става въпрос за различни неща ...

Не съм съгласен напълно. Каза го все едно познаваш всичките юзъри до 1. Тук всяка серия на "Призън брейк" например излиза 20-30 минути след световната премиера (преди замунда и арена)... Има си хора за всичко просто тук са по-малко защото все пак имаме 23 000 юзъра , а не 280 000 като замундата или 800 000 като арената . Трябва само мерак и въпрос на торент култура както спомена...

Колкото до това ,че тракера е най-добре да си остане за нас-пловдивчаните и аз съм съгласен с това. Аз съм напълно доволен от това ,което представлява тракера в момента. Само малко торент култура и повече сийд да има и наказания за малък коефициент да се въведат и всичко е 6 :)

Бих се радвал ако има повече хора като теб, които се стремят да вдигат нивото. За съжаление проблемът е, че 99% от юзерите са на гигабит и евроком, което значи, че имат лимитиран трафик. Неограничен пиъринг би бил от голяма помощ, защото като излезе нещо в sct и веднага 50 български хиени го погват и реално трафика става повече в пиъринга отколкото извън бг. Това е голям плюс, но от друга страна изразвнява позициите до голяма степен.

Супер тракера върви :) Но какво забелязвам ...На всичките ми торенти сийдърите са спаднали наполовина. И при миналото спиране се получи така :( .

Бтв има някакъв black warrior , който има 62 314 коефициент и е ъплоуднал 1 терабайт за 5 дена и от 10 дена седи в топлистата на ъплоудърите . Моля погрижете се :) Мерси предварително http://bt.wrzru.com/topten.php

Офф: Вземи и ти малко наблегни на БЪЛГАРСКИЯ език ;)

Е съжалявам ако някой си го познае тва ама да знае че не е с цел убида и подигравка!

Сега като го истегли някой спирам сеед-а,защото си лягам ...............

Ако такива ще са ни сиидърите незнам направо :(

Някой иска ли VTC - видео уроци. Ако има желаещи, нека пишат на ЛС, ще кача, имам към 15 20 Гига някъде.

Поздрави

Супер тракера върви :) Но какво забелязвам ...На всичките ми торенти сийдърите са спаднали наполовина. И при миналото спиране се получи така :( .

Дам и при мен е така. ;)

При мен има нещо друго - на единия торент, който съм сложил ми го дръпнаха целия, но в момента ми показва 0 качено и 0 пъти дръпнато. Дърпането стана докато се местеше тракера. Как така хем го нямаше, хем са дръпнали от мен торента, хем пък сега и никой не го сиидва освен мен и статистиката е на 0?

и аз имах честта да похабя 3гб при първия даун :(

просто старите пиъри остават свързани към теб ,а тракера не бачка и не отчита уп/дн ..кофти е

edit: @casperpld прав си не е болка за умиране за мен ,но за друг може да означава още дълги часове ъп ,примерно

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...