Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

Добре е че излезнаха правилата за ъплоадване на торентите, за да се спре най-накрай безразборното качване на зле описани торенти. Ако може един въпрос, който е леко offtopic. Отваря ли ви се http://www.zamunda.net ?

НЕ! :) А нещо за коефициента ще се въведе ли?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
НЕ! :) А нещо за коефициента ще се въведе ли?

Споко , всичко с времето си . Днес вече се направи една стъпка. Следващата ще бъде мисля споменатата от теб (за минимален коефициент) , но има време . :)

Абе хора занам че е офтопик, но не ми се прави нова тема за това да спамя само,моля да ме извините предварително,на в момента отваря ли ви zamunda.net

ЕДИТ Верно бе извинете за моята очевидна слепота явно и на вас не ви го отваря.

3 поста над твоя попитах абсолютно същото. И аз се чудя кво става с тея хора. На никой явно не мусе отваря.

3 поста над твоя попитах абсолютно същото. И аз се чудя кво става с тея хора. На никой явно не мусе отваря.

Не работи,да. За какво ви е тая замунда като в арената има много повече неща и повече сийдъри . Тя си работи безотказно ;)

Да не забравяме и локала :D

Имам 2 бързи въпроса, на единия от който предполагам никой няма да може да ми отговори но да си питам. Как очаквате да се развива този трекер като 50% сигурно от потребителите максималната им скорост на ъплоуд е 30кб ( включително и мойта ) и няма ли начин да се оправи това от страна на ЕК ??

другия е по прост. Как да ъплоудвам снимки в Bit-bucket-a ??

Аз имам следният въпрос, защо като имам един сийдър с едно

ай пи и той е свалил 87% процента от даден филм, не мога да се прикача към

него. Няма други сийдъри освен него. Това означава ли, че ми е сложил бан по ай-пи.Например

Кометата го има, като опция.Някакви идеи?

... Как очаквате да се развива този трекер като 50% сигурно от потребителите максималната им скорост на ъплоуд е 30кб ( включително и мойта ) и няма ли начин да се оправи това от страна на ЕК ??

.. и на мен това ще ми е интересно, въпреки че повечето, дето се напъват да up-ват, са на ggbit и си менката неща по между си, които са свали от други бг тракери или залежават по хардовете и т'ва ги устройва. само дето нещо не могат да се разберат как едните да получат необходимото признание за "труда си" (разбирайте качването на торенти), след като може би 80% от потребителите на тракера са упорити лийчъри :P

... и в тоя смисъл, това си е един "локален" тракер :)

upload-ването става както при всяки host-image сайт. просто името на картинката не трябва да се повтаря в базата данни.

Пак ли местят http://bt.wrzru.com/ ? Да не го резнат и него както стана вече със замундата? Щото тогава вече ще се гръмна. :angry1

ДА УТОЧНЯ, ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 2-3 ДНИ МОЖЕ ДА СЕ НАБЛЮДАВА "ЛИПСА" НА ТРАКЕРА, ТЪЙ КАТО ВСЕ ОЩЕ Е В ПРОЦЕС НА ПРЕДИСЛОЦИРАНЕ !!! МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !!!

Че какво са и резнали на замундата?

Ами явно са я спряли.

Извинявам се за въпроса си от преди малко, не бях прочел. :blush:

Едиственото явно нещо е, че за момента сайта не работи. Никакви явни причини за това няма, така че избягвайте с излишни спекулации.

Имам 2 бързи въпроса, на единия от който предполагам никой няма да може да ми отговори но да си питам. Как очаквате да се развива този трекер като 50% сигурно от потребителите максималната им скорост на ъплоуд е 30кб ( включително и мойта ) и няма ли начин да се оправи това от страна на ЕК ??

Тракера се ползва не само от хора на Ек или ГГБит.Както беше казал Вено май (не си спомням) Тракера не е локален и може да се ползва от всякъде.Вижда се дори и от чужбина..Затова просто е необходимо малко време да се развие :)

А това за уплоада ... като е 30кб, 30 е какво да се прави ;) нали все пак е някъв уплоад?

Нали все още не се въведени коефициентите?

ЕДИТ:Сайта не бачка, тракера си бачка :)

Едиственото явно нещо е, че за момента сайта не работи. Никакви явни причини за това няма, така че избягвайте с излишни спекулации.

"Във връзка с проведената акция на Столична Следствена Служба и ГДБОП, достъпът до някои раздели е преустановен."

Спирам вече да се отклонявам от топика.

EDIT: "Сутринта това си бяха чисти спецулации."

Не е точно така, тъй като видях в arenabg2.com, че тракерът на замундата е спрян. Пишеше го с големи червни букви. Да се надяваме, че и тук ще се потвърди поговорката "всяко чудо за 3 дни".

е, не. не можах да се сдържа :lol: .... явно някой е на материята "класически конституционни модели" на либералната демокрация :woot

polovinata e ot konstituciqta drugata polovina ot dogovora za evropeiskata obshtnost...super qko e :punk

Нали Петък и Събота сайта не бачкаше ,защото го премествахте на друг хостинг провайдър. И сега същото... Дооправяте нещата ли какво и кажете кога да го очакваме да е на линия ? Една препоръка :

По-добре 1 път го оправете всичко наведнъж отколкото през 2 дена да го спирате за по ден . Така сдухвате потребителите... :D

Кога ще работи пак тракер-а?Хайде пуснетего.Няма от де да се тегли....

5 човека питаме и никой не отговаря ... Да не се окаже ,че сме последвали съдбата на Замунда :angry1 Питам пак... Нали през уикенда премествахте тракера . Защо сега пак същото е оправданието? Кога ще се пусне тракера? Няма яснота ... работата намирисва. Моля дайте информация

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...