liquid Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Той е клиент и е прав да недоволства. Докато не въведете минимуми за коефициент от тракера ще може да се дърпат само най-полулярните неща... и ще е пълно с тарикатчета , така че мисля ,че знаете каква е следващата стъпка Ти трябва да помагаш на юзерите ,а не да си показваш пренебрежението и да се правиш на тежък! На кой е клиент? Тракера няма нищо общо с евроком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 На кой е клиент? Тракера няма нищо общо с евроком. liquid Не бъди наивен... Всичките тия твърдения евроком + ггбит нямат нищо общо с врзру.ком ми изглеждат супер смешни и ,че са само за замазване на очите на НСБОП. Че естествено ,че Евроком+Ггбит имат далавера да гхо има тоя тракер ... Нали иначе като се махнат локалните и ако го няма и тоя тракер и ще се прецакат супер жестоко ,защото половината абонати ще се преместят и ще потърсят друг интернет доставчик... Постоянно повтаряте това със свободното време на админите и че сайтовете нямат нищо общо със евроком и ггбит все едно за всеки такъв пост ви дават по 10тачка Много им се вързваш на админите . Не всичко ,което кажат е така... Целия този пост го написах преди 1 седмица и сега го поствам за втори път специално за liquid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 liquid Много си наивен... Всичките тия твърдения евроком + ггбит нямат нищо общо с врзру.ком ми изглеждат супер смешни и ,че са само за замазване на очите на НСБОП. Че естествено ,че Евроком+Ггбит имат далавера да гхо има тоя тракер ... Нали иначе като се махнат локалните и ако го няма и тоя тракер и ще се прецакат супер жестоко ,защото половината абонати ще се преместят и ще потърсят друг интернет доставчик... Постоянно повтаряте това със свободното време на админите и че сайтовете нямат нищо общо със евроком и ггбит все едно за всеки такъв пост ви дават по 10тачка Много им се вързваш на админите . Не всичко ,което кажат е така... Целия този пост го написах преди 1 седмица и сега го поствам за втори път специално за liquid. Аз не съм наивен, но ти си прекалено заблуден от идеята, че това е гениалния план на ЕК. Каква им е далаверата при положение, че ВСИЧКО на тоя тракер се качва от потребителите? Локалните ги няма, а и тоя тракер едва ли може да ги замести и на 10%. Приказката с местещите се абонати я забрави. Ако щяха да се местят да са го направили до сега. Първо изкарай някакво доказателство, че този тракер е свързан директно с доставчика. До колкото знам и двата админа не работят вече за ЕК. Няма да сме единствения форум, който си има тракер. Да не говорим, че това не е изцяло локален- аз съм на лангейм и имам пълен достъп до него. Всеки явно е свободен да се регистрира. Това не е изцяло ЛОКАЛЕН тракер. Потребители и админи се занимават с него. Виж ако започнеш да плащаш трафика и хостинга- тогава може да се оплакваш. Стига си спекулирал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Аз не съм наивен, но ти си прекалено заблуден от идеята, че това е гениалния план на ЕК. Каква им е далаверата при положение, че ВСИЧКО на тоя тракер се качва от потребителите? Локалните ги няма, а и тоя тракер едва ли може да ги замести и на 10%.Приказката с местещите се абонати я забрави. Ако щяха да се местят да са го направили до сега. Първо изкарай някакво доказателство, че този тракер е свързан директно с доставчика. До колкото знам и двата админа не работят вече за ЕК. Няма да сме единствения форум, който си има тракер. Да не говорим, че това не е изцяло локален- аз съм на лангейм и имам пълен достъп до него. Всеки явно е свободен да се регистрира. Това не е изцяло ЛОКАЛЕН тракер. Потребители и админи се занимават с него. Виж ако започнеш да плащаш трафика и хостинга- тогава може да се оплакваш. Стига си спекулирал. Намери отговора във въпроса... Аз не съм наивен, но ти си прекалено заблуден от идеята, че това е гениалния план на ЕК. Каква им е далаверата при положение, че ВСИЧКО на тоя тракер се качва от потребителите? Демек не се мъчат да качват толкова нови неща както преди и не хвърлят толкова усилия за поддържане на локалите. Другото което е ,че така и да ги хванат връзките между тракера и Евроком+ГГбит никой няма да пострада за разлика от ако бяха набарали локалното http. Колкото до доказателството ако потърся сериозно ще намеря,но доводи колкото щеш и още толкова мога да изкарам за връзката между тракера и Евроком. А това ,че са свързани е ПУБЛИЧНА ТАЙНА. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 тракера няма нищо общо с евроком, домейна е моя собственост, скоро и сайта няма да се помещава в евроком. Както знаете аз не работя повече от месец в Евроком, така че не пишете глупости моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Вено, евала за работата ти!Благодаря ти за това, което правиш за нас! Само имам 1 малка молба към тебе и към другите ти колеги, който се занимавате с това... Направете нещо, защото не е приятно от тебе да лиичват 10 човека и след това вместо и те да сиидват се махат... Мога да си мечтая да е само като в замунда, но поне помислете и направете някви санкции за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Вено, евала за работата ти!Благодаря ти за това, което правиш за нас!Само имам 1 малка молба към тебе и към другите ти колеги, който се занимавате с това... Направете нещо, защото не е приятно от тебе да лиичват 10 човека и след това вместо и те да сиидват се махат... Мога да си мечтая да е само като в замунда, но поне помислете и направете някви санкции за това Ти пък много искаш, всичко да ти е приятно и на поднос поднесено? Нали това е идеята, вече цяла България мина на торенти, а повярвай не са толкова хората, които знаят как се борави с торенти, камо ли "да оставя компа и програмата цяла нощ пуснати, глупости!". Една секретарка, която е далеч от тия неща, знае да работи с офис софтуер, и досега е гледала някой филм у дома от варезите, изобщо няма да 'преживее' в някой тракер. За тия пари, които ръсим на доставчиците, получаваме толкова мизерен като скорости, а вече и като качество нет, че не един, ами два вареза трябва да пуснат като стария. Вярно е че тук конюнктурата е различна, но не можем да не забележим скоростите в софия какви са за по-малко пари даже. Вие се задоволявате с някакви мизерни 300-400 KB/с, а ЕК с 150, и 32 ъплоуд. Нашия тракер според мен няма светло бъдеще. Поне докато се има за локален един вид. А като споменем съществуването на тракери като арена и замунда, за какво говорим. Според мен трябва да има само един или два национални тракера, ето и арената както дава на потребителите си да пазят базата му данни за черни дни, мисля че докато скоростите са еднакви за локала и пиъринга, нашия тракер няма добро бъдеще. Аз например с еднаквите скорости тук и наввсякъде, защо бих сийдвал в него, заради 1-2-мата сийдъри на торента който точа ли (като в другите два тракера има х100 повече), или заради многото торенти (99% не намирам от филмите които търся, а ги намирам 99% на останалите два). И без това мизерния ми ъп предпочитам да го хабя за там където намирам много повече неща. Нищо против нямам bt.wrzru, даже си го обичам, и в него сийдвам някои нещица още, но истината е това - и преди 2 години когато за пръв път го откриха, и сега, положението е 1 и също, очевадно е. Тракерите, които се правят от софиянци имат бъдеще, там са скоростите, защо няма световно известен тракер от село Долно Нанагорнище, или от Батак?! Защото и Пловдив е един батак та няма накъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Мале мале що глупости се изписаха тука Вместо да си губите времето в безмислени спорове що не земете да качите по някое торентче и да посийдвате малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted March 11, 2007 Author Share Posted March 11, 2007 Ти пък много искаш, всичко да ти е приятно и на поднос поднесено? Нали това е идеята, вече цяла България мина на торенти, а повярвай не са толкова хората, които знаят как се борави с торенти, камо ли "да оставя компа и програмата цяла нощ пуснати, глупости!". Една секретарка, която е далеч от тия неща, знае да работи с офис софтуер, и досега е гледала някой филм у дома от варезите, изобщо няма да 'преживее' в някой тракер. За тия пари, които ръсим на доставчиците, получаваме толкова мизерен като скорости, а вече и като качество нет, че не един, ами два вареза трябва да пуснат като стария. Вярно е че тук конюнктурата е различна, но не можем да не забележим скоростите в софия какви са за по-малко пари даже. Вие се задоволявате с някакви мизерни 300-400 KB/с, а ЕК с 150, и 32 ъплоуд. Нашия тракер според мен няма светло бъдеще. Поне докато се има за локален един вид. А като споменем съществуването на тракери като арена и замунда, за какво говорим. Според мен трябва да има само един или два национални тракера, ето и арената както дава на потребителите си да пазят базата му данни за черни дни, мисля че докато скоростите са еднакви за локала и пиъринга, нашия тракер няма добро бъдеще. Аз например с еднаквите скорости тук и наввсякъде, защо бих сийдвал в него, заради 1-2-мата сийдъри на торента който точа ли (като в другите два тракера има х100 повече), или заради многото торенти (99% не намирам от филмите които търся, а ги намирам 99% на останалите два). И без това мизерния ми ъп предпочитам да го хабя за там където намирам много повече неща. Нищо против нямам bt.wrzru, даже си го обичам, и в него сийдвам някои нещица още, но истината е това - и преди 2 години когато за пръв път го откриха, и сега, положението е 1 и също, очевадно е. Тракерите, които се правят от софиянци имат бъдеще, там са скоростите, защо няма световно известен тракер от село Долно Нанагорнище, или от Батак?! Защото и Пловдив е един батак та няма накъде. Никой не кара никой да сиидва, вероятно ще се измислят начини да се поощряват тези които сиидват. Всеки има право да си сиидва и лиичва от който тракер го кефи. Тракера ни се вижда от всякаде по света така че всеки който го устройва може да го ползва. Целта на тракера не е да придобива някакви облаги, целта е да запази някаква общност която се беше обособила, който му харесва се навърта тук и наоколо който не му харесва си ходи кадето му харесва. Това е и такъв е живота, аз също съм колокиран в София, това не ми прече да ползвам тракера, даже бих казал че постигам доволни скорости от него, а и имайте напредвид че част от хората поддържащи тракера ще се грижат в него да се появяват неща преди другите тракери. Нормално е да сме много по-назад от другите тракери, но това незначи че няма да пораснем, все пак съществуваме активно от по-малко от месец а вече имаме над 13 000 нови потребителя. ДА УТОЧНЯ, ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 2-3 ДНИ МОЖЕ ДА СЕ НАБЛЮДАВА "ЛИПСА" НА ТРАКЕРА, ТЪЙ КАТО ВСЕ ОЩЕ Е В ПРОЦЕС НА ПРЕДИСЛОЦИРАНЕ !!! МОЛЯ ДА НИ ИЗВИНИТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Никой не кара никой да сиидва, вероятно ще се измислят начини да се поощряват тези които сиидват. Всеки има право да си сиидва и лиичва от който тракер го кефи. Тракера ни се вижда от всякаде по света така че всеки който го устройва може да го ползва. Целта на тракера не е да придобива някакви облаги, целта е да запази някаква общност която се беше обособила, който му харесва се навърта тук и наоколо който не му харесва си ходи кадето му харесва. Това е и такъв е живота, аз също съм колокиран в София, това не ми прече да ползвам тракера, даже бих казал че постигам доволни скорости от него, а и имайте напредвид че част от хората поддържащи тракера ще се грижат в него да се появяват неща преди другите тракери. Нормално е да сме много по-назад от другите тракери, но това незначи че няма да пораснем, все пак съществуваме активно от по-малко от месец а вече имаме над 13 000 нови потребителя. Евала! Аз ще правя каквото трябва, пък да става каквото ще! Обаче ако скоро не се променят нещата, сериозно ще се замисля дали да продължавам да качвам. Защото определено масата от хората не разбират идеята на торент системата. Всичко, което съм качил, съм го качил за да го споделя с други хора. Не за коефициент, не заради някакви облаги. Но виждайки как хората дърпат и бягат, се чувствам малко кофти. Искам да споделям, ако хората знаят, че го правя заради тях, а не защото съм им локален достъп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Вено, напълно те разбирам. Аз даже все още продължавам да се навъртам в този, и почти само този форум за кеф, просто се чувства тази обособена и сплотена общност в него. С удоволствие бих дал каквото мога и за тракера, примерно ако някой иска нещо по-старо, пазя адски много неща, но с моя ъплоуд просто не мога да си го позволя. За да имам поне минимален коефициент там откъдето съм намерил нещо което ми трябва, трябва само там да сийдвам. Това, че тракера и форума са видими отвсякъде е хубаво, като мина на друг нет някой ден с по-голям ъп, ще си ги ползвам отново, още повече вече домейна не напомня за ЕК, и ще си остане все едно 'нашия' форум и тракер Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 наблюдение ... търсачката не може да открива торенти, чиито заглавия са изцяло на български. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 На мен пък са ми най-интересни хората, които искат да бъда ъплоудъри, пускат торента и изчезват после. И другият тип искат да са ъплоудъри, пък си ограничават скоростта на ъплоуд на минимум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Ne trqbva da ima kirilica nikade nito v imeto na torrent faila nito v imeto s koeto se predstavq pred trackera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Ne trqbva da ima kirilica nikade nito v imeto na torrent faila nito v imeto s koeto se predstavq pred trackera. защо? давам ти прост пример - направил съм rip на едни дискове с футболни голове. на обложката, която се разпространява из българия всичко е на български. източника е gazetta dello sport. за едни има информация, следователно ще се изписват на италиански. добре, ама за други като няма ... на к'ъв език ще се изписват? английски? ... след като никъде в мрежата ги няма под каквото и да е име, к'ъв съм аз, че ще им слагам английско заглавие?! или к'во толкова, да си правим хамалогията и т'ва е ... освен това в най-използваните бг тракери търсенето на бг е възможно, следователно не е невъзможно, нали? .. И другият тип искат да са ъплоудъри, пък си ограничават скоростта на ъплоуд на минимум. ... а ти откъде си сигурен, че си я ограничават? виждаш им компютрите ли к'во?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 защо? давам ти прост пример - направил съм rip на едни дискове с футболни голове. на обложката, която се разпространява из българия всичко е на български. източника е gazetta dello sport. за едни има информация, следователно ще се изписват на италиански. добре, ама за други като няма ... на к'ъв език ще се изписват? английски? ... след като никъде в мрежата ги няма под каквото и да е име, к'ъв съм аз, че ще им слагам английско заглавие?! или к'во толкова, да си правим хамалогията и т'ва е ...освен това в най-използваните бг тракери търсенето на бг е възможно, следователно не е невъзможно, нали? ... а ти откъде си сигурен, че си я ограничават? виждаш им компютрите ли к'во?! Елементарно Уотсън! Много елемнтарно. Сийдват по един торент, нищо не свалят, защото го покзава ако дърпат нещо и продължаваш да дърпаш от тях с 30КБ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Елементарно Уотсън! Много елемнтарно. Сийдват по един торент, нищо не свалят, защото го покзава ако дърпат нещо и продължаваш да дърпаш от тях с 30КБ. май мисленето не ти е силната страна 1-во - не можеш да кажеш колко торента сийдват, защото не знаеш дали в същото време не го правят и към друг тракер, нали? 2-о - 30k? знаеш ли, че на една от най-масовите (според мен) тарифи на кабелен интернет от евроком макс. скорост на upload е 32k/s? 3-o - не знам също така дали знаеш, но при кабелните модеми скоростта на download влияе на тази на upload btw аз затова по-горе бях предложил всеки да си посочва макс. скорост на upload, за да могат останалите да преценят дали това, което споделя си заслужава по-ниската скорост в случая или не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyXoTo Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 малко ше ви прекратя спора щото имам въпрос.Защо при ъплоад-ването на един филм в bt.wrzru.com въпреки че не съм спирал да го сийд-вам, лийчър-ите не могат да го дръпнат на повече от 99.8% ? въпросния филм е http://bt.wrzru.com/details.php?id=3178&dllist=1#seeders Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Преамбюл: Ние, администраторите и модераторите на wrzru.com в стремежа си да изразим волята на потребителите, ,водени от непрестанното желание за усъваршенстване и подобряване на услугите на wrzru.com общноста,гарантиращи, че всеки потребител е равен измежду останалите такива,убедени, че подобна общност неможе да съществува без определени условия, нетолериращи ламерското отношение към общноста и потребителите приехме единодушно: е, не. не можах да се сдържа .... явно някой е на материята "класически конституционни модели" на либералната демокрация малко ше ви прекратя спора щото имам въпрос.Защо при ъплоад-ването на един филм в bt.wrzru.com въпреки че не съм спирал да го сийд-вам, лийчър-ите не могат да го дръпнат на повече от 99.8% ? въпросния филм е http://bt.wrzru.com/details.php?id=3178&dllist=1#seeders най-вероятно си променил нещо незначително в някой от файловете, които сийдваш ... сигурно в nfo-то нека тези, които го leech-ват кажат, кой файл от 2-та не е на 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Pravila za upload: http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=52044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Така, да попитам. След създадените правила, ще трябва ли да си оправяме старите торенти според новите изисквания? Не че е голям проблем, но все пак да питам (пък и след появата на темата за правилата тази малко поутихна)... Сега трябва да се измисли, какво да се прави срещу тези, който не сийдват... Бтв сега админите, ще имат доста работа с триенето на торентите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Така, да попитам. След създадените правила, ще трябва ли да си оправяме старите торенти според новите изисквания? Не че е голям проблем, но все пак да питам (пък и след появата на темата за правилата тази малко поутихна)... Естествено, че трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Естествено, че трябва. Оки... аз мойте утре ще ги управям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 3-o - не знам също така дали знаеш, но при кабелните модеми скоростта на download влияе на тази на upload при кабелните модеми на евроком може би. При мен няма никакво влиание между двете скорост. Мога да свалям с 1.2 МБ и да ъплоадвам с 96 по едно и също време Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Добре е че излезнаха правилата за ъплоадване на торентите, за да се спре най-накрай безразборното качване на зле описани торенти. Ако може един въпрос, който е леко offtopic. Отваря ли ви се http://www.zamunda.net ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.