samkijot Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Много ми е интересно защо някои хора споменават без връзка с поста им "...торента дето АЗ съм го качил". Едни пък по-нагоре си разменяха линкове към това, което те са качили. Голяма работа. Освен това стига сте мърморили, че филмът е свален 500 пъти пък сега има 15 сийдъра. Хората са сийдвали примерно 1 седмица и са изтрили филма, докога да го държат. Едва ли и ти пазиш всичко на рс-то си някои хора просто търсят признателност по подобен начин и го приемат много вътрешно, ако не я намерят. btw имам едно предложение - всеки качил торент да си казва max. скорост на seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Много ми е интересно защо някои хора споменават без връзка с поста им "...торента дето АЗ съм го качил". Едни пък по-нагоре си разменяха линкове към това, което те са качили. Голяма работа. Освен това стига сте мърморили, че филмът е свален 500 пъти пък сега има 15 сийдъра. Хората са сийдвали примерно 1 седмица и са изтрили филма, докога да го държат. Едва ли и ти пазиш всичко на рс-то си Да да да сийдват те по 2 седмици,много си е право момчето това е торрент тракер все пак и трябва да се сийдва,игра която качих за 1 седмица беше свалена над 40 пъти и кво?? Сийдвам си я само аз и тия дето на момента я свалят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 http://bt.wrzru.com/userdetails.php?id=26017 e aко кажете как става тва??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 http://bt.wrzru.com/userdetails.php?id=26017 e aко кажете как става тва??? Май се казва "чийт" или "хак" Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 http://bt.wrzru.com/userdetails.php?id=26017 e aко кажете как става тва??? А бе батка стига си ни занимавал с твойте глупости бе а по темата - и аз мисля, че има нещо шмекерско тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 А бе батка стига си ни занимавал с твойте глупости бе а по темата - и аз мисля, че има нещо шмекерско тук Глупав си ти,спамер гаден!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Много ми е интересно защо някои хора споменават без връзка с поста им "...торента дето АЗ съм го качил". Едни пък по-нагоре си разменяха линкове към това, което те са качили. Голяма работа. Освен това стига сте мърморили, че филмът е свален 500 пъти пък сега има 15 сийдъра. Хората са сийдвали примерно 1 седмица и са изтрили филма, докога да го държат. Едва ли и ти пазиш всичко на рс-то си Казвам го това, защото ми е най - лесно да погледа My torrents и от тамда си взема инфо... като знам кви се мрънкала, ако бях посочил друг торент, щяхте да кажете: "Ти кво мрънкаш, след като този, които го е ъпнал не мрънка..." Не мога да задължа никого, да държи нещо на компа си... още повече, че някои нямат достатъчно хард... но мисълта ми беше друга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Май се казва "чийт" или "хак" И аз го искам тоя хак тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 И аз го искам тоя хак тогава А бан искаш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Кви са тия хакове и глупости.Моя Кофициент е Ratio: 1.289 http://bt.wrzru.com/userdetails.php?id=10357 Тва не е хак П.Ц А,защо като направя торент на Uptorrent ми дава грешка и неще да сеедва сичко съм направил като хората адреса http://bt.wrzru.com/announce.php всичко ;(: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Ако искате тоя тракер да се разрасне тряя да се предприемат рестрикции към всеки с коефициент по - малък от 1 просто тракер без сиидари отива да пасе... не ме интересува кой на какъв доставчик е - вие сами сте си виновни и няма сеа заради мизерния ви ъплоад да оставяме паразитите да си развяват байрака и тракера да буксува на едно място... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Ако искате тоя тракер да се разрасне тряя да се предприемат рестрикции към всеки с коефициент по - малък от 1просто тракер без сиидари отива да пасе... не ме интересува кой на какъв доставчик е - вие сами сте си виновни и няма сеа заради мизерния ви ъплоад да оставяме паразитите да си развяват байрака и тракера да буксува на едно място... Абе що трябва задължително да се гледа коефа.Най-добре да се отчита ъплоуднатото.Щото иначе човек дето си сваля редовно и сиидва едновременно има не повече от 1,5 коеф.Аз викам да се напраи така,че всички юзъри до 1 седмица след рега ако нямат поне 15ГБ ъп да се махат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 коефициента е най-справедливата форма на оценка - все пак това е P2P...а 1 коефициент значи че най-малкото не си паразит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Кви са тия хакове и глупости.Моя Кофициент е Ratio: 1.289 http://bt.wrzru.com/userdetails.php?id=10357 Тва не е хак П.Ц А,защо като направя торент на Uptorrent ми дава грешка и неще да сеедва сичко съм направил като хората адреса http://bt.wrzru.com/announce.php всичко ;(: Мани... Имах 120-и-нещо коеф. и сестра ми дръпна Ghost Rider и тя не знае защо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Remember kids, the bigger score you get, the bigger your penis is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Remember kids, the bigger score you get, the bigger your penis is... Не бе... Изнервих са, защото й казах, че не е с хубаво качество и тя пак реши да го дръпне. Не знам даже и как го е направила, защото не знае как се бачка с тея торенти И ся като образцов юзер трябва да го сийдвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Абе що трябва задължително да се гледа коефа.Най-добре да се отчита ъплоуднатото.Щото иначе човек дето си сваля редовно и сиидва едновременно има не повече от 1,5 коеф.Аз викам да се напраи така,че всички юзъри до 1 седмица след рега ако нямат поне 15ГБ ъп да се махат. Ти верваш ли си ве? Тва е най - тъпото предложение до сега!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Ако искате тоя тракер да се разрасне тряя да се предприемат рестрикции към всеки с коефициент по - малък от 1просто тракер без сиидари отива да пасе... не ме интересува кой на какъв доставчик е - вие сами сте си виновни и няма сеа заради мизерния ви ъплоад да оставяме паразитите да си развяват байрака и тракера да буксува на едно място... а бе, голям капацитет нещо го раздаваш ... и мен може да не ме интересува, че някои са на ггбит и да ги баннвам примерно ... ей така за кеф ... ебати и големеца този тракер е от полза предимно за абонатите на ggbit, тъй като всички останали могат да си ги свалят от другите със същата скорост. освен това по-голяма част от неща, които са нови и се качват са mirror-и от бг тракерите. така че мен особено свалянето на неща от него не ме касае. интересува ме само upload-a ... и от тази гледна точка ми е смешно, когато някои тук започнат да се вземат на сериозно, че виждаш ли едва ли не ако не са те, абонатите на евроком и ггбит няма да могат да се "захранват" с нови неща. живи и здрави да сте, ако мислите по този начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 да го кажем така - плащам 36 на месец (в цената влизат и локалните скорости) а в момента нямам локален (ако си мислиш че с тоя либерален тракер ша заместиш локала - на кукуво лято) така че не ми се прай на остроумен и да - като гледам ако не съм аз и неколцина други ентусиасти (на ГГБИТ) едва ли скоро щеше да видите некоя нова игра качена (камо ли сиидвана - с тоя скапан либерален режим) Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 а бе, голям капацитет нещо го раздаваш ... и мен може да не ме интересува, че някои са на ггбит и да ги баннвам примерно ... ей така за кеф ... ебати и големеца този тракер е от полза предимно за абонатите на ggbit, тъй като всички останали могат да си ги свалят от другите със същата скорост. освен това по-голяма част от неща, които са нови и се качват са mirror-и от бг тракерите. така че мен особено свалянето на неща от него не ме касае. интересува ме само upload-a ... и от тази гледна точка ми е смешно, когато някои тук започнат да се вземат на сериозно, че виждаш ли едва ли не ако не са те, абонатите на евроком и ггбит няма да могат да се "захранват" с нови неща. живи и здрави да сте, ако мислите по този начин. според мен, тук някои от хората не мисялт как да ви захранват с нови неща, а просто как да направят така, че да си ни е добре и да си развием хубавото тракерче. Тракера е супер и ся остана хората да си свършат тяхната работа. Все пак сега сме нещо като отбор(нито може само със сийдари, нито пък само със лийчъри). Трябва да се разбираме за да ни е добре. Ако не-просто ще останем с 1 миризлив тракер, който ако не е умрял, то е на смъртно легло,-и...така няма да е по-добре, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 да го кажем така - плащам 36 на месец (в цената влизат и локалните скорости) а в момента нямам локален (ако си мислиш че с тоя либерален тракер ша заместиш локала - на кукуво лято) така че не ми се прай на остроумени да - като гледам ако не съм аз и неколцина други ентусиасти (на ГГБИТ) едва ли скоро щеше да видите некоя нова игра качена (камо ли сиидвана - с тоя скапан либерален режим) arena, zamunda, torrentleech все тракери на светлинни години пред този. Стига да искаш можеш да имаш всичко ново много бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 arena, zamunda, torrentleech все тракери на светлинни години пред този. Стига да искаш можеш да имаш всичко ново много бързо въпроса е принципен...просто и ясно е че за да работи тоя тракер (нашия ЛОКАЛЕН) трябва да има стимул за сиид (или рестрикции при отсъствие на такъв)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 да го кажем така - плащам 36 на месец (в цената влизат и локалните скорости) а в момента нямам локален (ако си мислиш че с тоя либерален тракер ша заместиш локала - на кукуво лято) така че не ми се прай на остроумени да - като гледам ако не съм аз и неколцина други ентусиасти (на ГГБИТ) едва ли скоро щеше да видите некоя нова игра качена (камо ли сиидвана - с тоя скапан либерален режим) а медал не искаш ли? ... ми, давайте да се обадим на евроком да ви вземат на някаква щатна длъжност. хем ще имате парички за школото, хем ще захранвате самолюбието си. ... за да работи тоя тракер (нашия ЛОКАЛЕН) трябва да има стимул за сиид (или рестрикции при отсъствие на такъв)... и да те питам нещо - какво разбираш ти под "локален"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 WTF?! Сравнете заглавие с .nfo http://bt.wrzru.com/viewnfo.php?id=3431 Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 WTF?!Сравнете заглавие с .nfo http://bt.wrzru.com/viewnfo.php?id=3431 Хаххахах леле... как може такова нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.