Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
А в чужбина ли ша е цялата хава? Ако не е тайна де ;)

То и в момента bt.wrzru.com е в чужбинско. Само, че е на shared сървър. Сега взимаме dedicated сървър само за bt.wrzru.com, което си е парички, но да се надяваме, че ще има рекламодатели за да покриваме разходите.

Което ще рече колко време горе долу? Скоро като 1-2 дена или скоро като замундата 1-2 седмици :wacko:

Докато ни setup-нат сървъра и няколко часа в допълнение. Предполагам, че до 48 часа ще са готови от data center-а.

То и в момента bt.wrzru.com е в чужбинско. Само, че е на shared сървър. Сега взимаме dedicated сървър само за bt.wrzru.com, което си е парички, но да се надяваме, че ще има рекламодатели за да покриваме разходите.

Докато ни setup-нат сървъра и няколко часа в допълнение. Предполагам, че до 48 часа ще са готови от data center-а.

Супер. Мерси за инфото :) Айде ,че съм подготвил още няколко интересни торента :)

А аз искам да питам как така:

http://www.savagenews.com/

и

http://bt.wrzru.com/

са с едни и същи IP address-и ?

А като вземеш да отваряш - диретно http://66.98.220.26/ се отваря друг адрес :))

Че какво му е странното? Ти намери какво да питаш.

Половината свят, ако не и повече, разчита на shared servers за сайтовете, при които един сървър хоства хиляди сайтове под един IP адрес. Ако два сайта са с един и същи IP, това просто означава, че са хостнати от един и същ хостинг провайдър. Обратното не е задължително да е изпълнено :P

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

При други има ли го този проблем? Вчера май си го отварях без проблеми.

Дава ми някви грешки като ъпвам! Само при мене ли е така???

Показва ми ето това.

Warning: move_uploaded_file(/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpwwD1xi' to '/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent' in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php:177) in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 281

Едит: даже и като тръгвам да свалям някъв торент ми дава

Not Found

Sorry pal :(

Показва ми ето това.

Warning: move_uploaded_file(/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpwwD1xi' to '/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent' in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php:177) in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 281

И на мен ми го даде т'ва, ама торента все пак се ъп-на.

Показва ми ето това.

Едит: даже и като тръгвам да свалям някъв торент ми дава

Not Found

Sorry pal :(

Мда и на мен така ми дава на всеки торент който искам да започна да си свалям :(

Оправих го, трябваше да изтрия няколко торента, които реално не бяха качени поради горната грешка. Сори.

ПИШЕТЕ КАТО КАЧВАТЕ РЕЛИЗИТЕ НА ФИЛМИТЕ И КАЧЕСТВОТО ИМ в названието, в противен случай може да се окажат изтрити.

Не може да се качи Taxi 4 и да не се напише, че е TS на френски или руски...

ПИШЕТЕ КАТО КАЧВАТЕ РЕЛИЗИТЕ НА ФИЛМИТЕ И КАЧЕСТВОТО ИМ в названието, в противен случай може да се окажат изтрити.

В самото заглавие на торента или в описанието? Според мене ако си го има в описанието и в NFO-то няма смисъл да е написано и в заглавието :unsure:

Оправих го, трябваше да изтрия няколко торента, които реално не бяха качени поради горната грешка. Сори.

Forbidden

You don't have permission to access /browse.php on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Само за Евроком/ггбит ли ще е видим?

Soulless, има смисъл да е в заглавието защото а)такае прието и б)защо да трябва да цъкам и да чета вътре какво става щом мога още като го видя да знам дали ще го искам или не?

Едит: Ще чакаме да се ъпдейтне тогава :).

В заглавието е нужно, както се прави във всички останали торенти - това е неизменно правило.

За какво да влизаш да гледаш в торента за качеството, като можеш да го видиш още в листинга? Особено при положение, че в самия scene релийз нейм си го пише ясно.

liquid, вероятно dns-а не се е ъпдейтнал за другите доставчици.

Абе заглавието си е закон, ако е само в нфото ебавката е двойна и тройна.Аз имам един въпрос.Като дърпам торент и гледам свалил 700 МБ от 700 големина на филма значи готово дето се вика ама процентите към 50, рестартирам свалянето аз и кво да вида - почва от 350МБ демек свалял съм аз горил съм трафик,време и коефициент ама филма наполовина готов. И това става без значение от тракера.Понякога е по-малко, понякога повече.

Има ли нещо общо с понятието дропинг с което не съм много добре запознат.Адски гадно е. ЕК имат ли нещо общо, преди не ми се е случвало такова нещо. И Евроком да пуснат локална скорост защото иначе няма никаква мотивация да ползваме тракера и ще си остане малък и забравен от бога.

Точно така аз бих добавил и скрийншоти.

Дам Dreamer определено е прав за заглавието ;) Също така трябва и да се пише името на crew-то което е краквало някоя си игра примерно :) Въобще заглавието си носи основната информация събрана накратко ;)

Също така имам едно предложение - да не се качват торенти с по една песен само. Това е мнооого глупаво - като ще качваш някакъв торент то поне си свърши работата кат хората, сложи целия албум и т.н. :)

Също така имам едно предложение - да не се качват торенти с по една песен само. Това е мнооого глупаво - като ще качваш някакъв торент то поне си свърши работата кат хората, сложи целия албум и т.н. :)

Това май го имаше като предложение в предните няколко страници! И аз съм на същото мнение. За видео-клип съм съгласен да е само един в торент, но една мп3-ка?!?

А вече е крайно време да се реши, какво ще се прави срещу тези, които не сийдват. Pursiut of Happyness, който съм качвал, в момента има някви си смешни 17 сийдъра при 500+ сваляния... :pirate :pirate :pirate ...

Аз се надявам да остана със статуса да мога да качвам , защото има едни нови релийзове на игри , който никой не се е сетил да ги качи , но дано ми оправят нета за да мога да сийдвам като хората ! Връзката на уплоад ми е ОГРОМНА и ще е много добре за хората , които теглят ! Просто ме е яд колко много неща мога да кача и то все търсини и нямам възможност заради проблемите на евроком и на компютъра ми ! :(

А вече е крайно време да се реши, какво ще се прави срещу тези, които не сийдват. Pursiut of Happyness, който съм качвал, в момента има някви си смешни 17 сийдъра при 500+ сваляния... :pirate :pirate :pirate ...

Много ми е интересно защо някои хора споменават без връзка с поста им "...торента дето АЗ съм го качил". Едни пък по-нагоре си разменяха линкове към това, което те са качили. Голяма работа. Освен това стига сте мърморили, че филмът е свален 500 пъти пък сега има 15 сийдъра. Хората са сийдвали примерно 1 седмица и са изтрили филма, докога да го държат. Едва ли и ти пазиш всичко на рс-то си

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...