CyberHill Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Малеее аз само си представям колко работа е това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 А в чужбина ли ша е цялата хава? Ако не е тайна де То и в момента bt.wrzru.com е в чужбинско. Само, че е на shared сървър. Сега взимаме dedicated сървър само за bt.wrzru.com, което си е парички, но да се надяваме, че ще има рекламодатели за да покриваме разходите. Което ще рече колко време горе долу? Скоро като 1-2 дена или скоро като замундата 1-2 седмици Докато ни setup-нат сървъра и няколко часа в допълнение. Предполагам, че до 48 часа ще са готови от data center-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 То и в момента bt.wrzru.com е в чужбинско. Само, че е на shared сървър. Сега взимаме dedicated сървър само за bt.wrzru.com, което си е парички, но да се надяваме, че ще има рекламодатели за да покриваме разходите.Докато ни setup-нат сървъра и няколко часа в допълнение. Предполагам, че до 48 часа ще са готови от data center-а. Супер. Мерси за инфото Айде ,че съм подготвил още няколко интересни торента Link to comment Share on other sites More sharing options...
popaay Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Братлета , желая ви късмет с местенето Дано стане по-скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 А аз искам да питам как така: http://www.savagenews.com/ и http://bt.wrzru.com/ са с едни и същи IP address-и ? А като вземеш да отваряш - диретно http://66.98.220.26/ се отваря друг адрес Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 А аз искам да питам как така: http://www.savagenews.com/ и http://bt.wrzru.com/ са с едни и същи IP address-и ? А като вземеш да отваряш - диретно http://66.98.220.26/ се отваря друг адрес Че какво му е странното? Ти намери какво да питаш. Половината свят, ако не и повече, разчита на shared servers за сайтовете, при които един сървър хоства хиляди сайтове под един IP адрес. Ако два сайта са с един и същи IP, това просто означава, че са хостнати от един и същ хостинг провайдър. Обратното не е задължително да е изпълнено Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. При други има ли го този проблем? Вчера май си го отварях без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 На мен ми дава 404 not found! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Вече работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Тръгна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Дава ми някви грешки като ъпвам! Само при мене ли е така??? Показва ми ето това. Warning: move_uploaded_file(/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177 Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpwwD1xi' to '/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent' in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php:177) in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 281 Едит: даже и като тръгвам да свалям някъв торент ми дава Not Found Sorry pal Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Дава ми някви грешки като ъпвам! Само при мене ли е така???Показва ми ето това. Warning: move_uploaded_file(/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177 Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpwwD1xi' to '/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent' in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php:177) in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 281 И на мен ми го даде т'ва, ама торента все пак се ъп-на. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Да ама не се е ъпнал! Я се опитай да свалиш някой торент та дори и собствения си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Дава ми някви грешки като ъпвам! Само при мене ли е така???Показва ми ето това. Warning: move_uploaded_file(/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177 Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpwwD1xi' to '/home/wrzru/var/tb/torrents/3311.torrent' in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 177 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php:177) in /usr/local/apache2/htdocs/wrzru/tb/takeupload.php on line 281 Едит: даже и като тръгвам да свалям някъв торент ми дава Not Found Sorry pal Мда и на мен така ми дава на всеки торент който искам да започна да си свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Оправих го, трябваше да изтрия няколко торента, които реално не бяха качени поради горната грешка. Сори. ПИШЕТЕ КАТО КАЧВАТЕ РЕЛИЗИТЕ НА ФИЛМИТЕ И КАЧЕСТВОТО ИМ в названието, в противен случай може да се окажат изтрити. Не може да се качи Taxi 4 и да не се напише, че е TS на френски или руски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 ПИШЕТЕ КАТО КАЧВАТЕ РЕЛИЗИТЕ НА ФИЛМИТЕ И КАЧЕСТВОТО ИМ в названието, в противен случай може да се окажат изтрити. Не може да се качи Taxi 4 и да не се напише, че е TS на френски или руски... В самото заглавие на торента или в описанието? Според мене ако си го има в описанието и в NFO-то няма смисъл да е написано и в заглавието Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Искам да попитам, защо половината от торентите ги няма и дали ще се появят изобщо??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Оправих го, трябваше да изтрия няколко торента, които реално не бяха качени поради горната грешка. Сори. ПИШЕТЕ КАТО КАЧВАТЕ РЕЛИЗИТЕ НА ФИЛМИТЕ И КАЧЕСТВОТО ИМ в названието, в противен случай може да се окажат изтрити. Не може да се качи Taxi 4 и да не се напише, че е TS на френски или руски... Forbidden You don't have permission to access /browse.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Само за Евроком/ггбит ли ще е видим? Soulless, има смисъл да е в заглавието защото а)такае прието и б)защо да трябва да цъкам и да чета вътре какво става щом мога още като го видя да знам дали ще го искам или не? Едит: Ще чакаме да се ъпдейтне тогава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 В заглавието е нужно, както се прави във всички останали торенти - това е неизменно правило. За какво да влизаш да гледаш в торента за качеството, като можеш да го видиш още в листинга? Особено при положение, че в самия scene релийз нейм си го пише ясно. liquid, вероятно dns-а не се е ъпдейтнал за другите доставчици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakka Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Абе заглавието си е закон, ако е само в нфото ебавката е двойна и тройна.Аз имам един въпрос.Като дърпам торент и гледам свалил 700 МБ от 700 големина на филма значи готово дето се вика ама процентите към 50, рестартирам свалянето аз и кво да вида - почва от 350МБ демек свалял съм аз горил съм трафик,време и коефициент ама филма наполовина готов. И това става без значение от тракера.Понякога е по-малко, понякога повече. Има ли нещо общо с понятието дропинг с което не съм много добре запознат.Адски гадно е. ЕК имат ли нещо общо, преди не ми се е случвало такова нещо. И Евроком да пуснат локална скорост защото иначе няма никаква мотивация да ползваме тракера и ще си остане малък и забравен от бога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Оправих го, трябваше да изтрия няколко торента, които реално не бяха качени поради горната грешка. Сори. ПИШЕТЕ КАТО КАЧВАТЕ РЕЛИЗИТЕ НА ФИЛМИТЕ И КАЧЕСТВОТО ИМ в названието, в противен случай може да се окажат изтрити. Не може да се качи Taxi 4 и да не се напише, че е TS на френски или руски... Точно така аз бих добавил и скрийншоти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Дам Dreamer определено е прав за заглавието Също така трябва и да се пише името на crew-то което е краквало някоя си игра примерно Въобще заглавието си носи основната информация събрана накратко Също така имам едно предложение - да не се качват торенти с по една песен само. Това е мнооого глупаво - като ще качваш някакъв торент то поне си свърши работата кат хората, сложи целия албум и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Също така имам едно предложение - да не се качват торенти с по една песен само. Това е мнооого глупаво - като ще качваш някакъв торент то поне си свърши работата кат хората, сложи целия албум и т.н. Това май го имаше като предложение в предните няколко страници! И аз съм на същото мнение. За видео-клип съм съгласен да е само един в торент, но една мп3-ка?!? А вече е крайно време да се реши, какво ще се прави срещу тези, които не сийдват. Pursiut of Happyness, който съм качвал, в момента има някви си смешни 17 сийдъра при 500+ сваляния... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Аз се надявам да остана със статуса да мога да качвам , защото има едни нови релийзове на игри , който никой не се е сетил да ги качи , но дано ми оправят нета за да мога да сийдвам като хората ! Връзката на уплоад ми е ОГРОМНА и ще е много добре за хората , които теглят ! Просто ме е яд колко много неща мога да кача и то все търсини и нямам възможност заради проблемите на евроком и на компютъра ми ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 А вече е крайно време да се реши, какво ще се прави срещу тези, които не сийдват. Pursiut of Happyness, който съм качвал, в момента има някви си смешни 17 сийдъра при 500+ сваляния... ... Много ми е интересно защо някои хора споменават без връзка с поста им "...торента дето АЗ съм го качил". Едни пък по-нагоре си разменяха линкове към това, което те са качили. Голяма работа. Освен това стига сте мърморили, че филмът е свален 500 пъти пък сега има 15 сийдъра. Хората са сийдвали примерно 1 седмица и са изтрили филма, докога да го държат. Едва ли и ти пазиш всичко на рс-то си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.