po_taka Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 а абонат на гигабит според правилата публикувани на сайта им, ще му бъде отрязан нета от админите още в началото на 2рата седмица (10% месечно натоварване какво ти говори на теб? торентите мислиш ли че не се броят?) -Нищо. Ако може обясни какво се има впредвид понеже не съм запознат с това ограничение. **********ЕДИТ http://ggbit.net/?a=info&info=servicesето и частите от тяхната страница дето най-много ме кефят: 10% това да кежем бг трафиц 150*10/100=15К Еми отделяш си 15К за уплоад + доунлоад да кажем 11.5К доун и 3.5 уп. Коефоциента ти става 0.304348 ето готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 -Нищо.Ако може обясни какво се има впредвид понеже не съм запознат с това ограничение. http://ggbit.net/?a=info&info=services ето и частите от тяхната страница дето най-много ме кефят: * Услугата е за 1 компютър, не се позволяват локални мрежи, NAT, proxy. * Тарифите са предвидени за средно месечно натоварване до 10%. По-интензивна употреба на услугата е основание за въвеждане на допълнителни персонални ограничения Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Ако има някакъв коефициент - аз ще напусна тракера... предпочитам да точа от Замунда, след като и от тук и от там дърпам със 150 кб/с... разликата е, че техния каталог е много, много, много по-богат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 http://ggbit.net/?a=info&info=servicesето и частите от тяхната страница дето най-много ме кефят: да ти кажа това до сега на никой не е приложено. И мрежи на гигабит колкото искаш и теглене на макс 24 часа 7 дни в седмицата. Познавам такива хора и до сега нета не им е бил ограничаван, спиран или квото се сетиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Проблема е че примерно , ако почнете да дърпате стари неща , съответно коефициента Ви пада , а същевременно никой не иска да дърпа това което сиидвате защото е от 1985 г. и се казва Командо или е 1-вия албум на Vengaboys - примерно.Тогава се получава ,че ако щеш да сиидваш една седмица едвали ще качиш нещо Идва следващия проблем .... падаш под 0.5 ( примерно ) защото си искал да гледаш Prison Break и си продължил да Leech-ваш .... А в същото време тоя епизод на Prison Break се Seed-ва от 50 човека и ако чакаш да си вдигнеш коефиеиента от него ... забрави ! Така се получава че ти трябва да имаш доста HDD за десетки торенти които евентуално някой я свали , я не .... Но съм съгласен че всеки може намири начин да е на над 0.5 . Ако не ви харесва 0.5 , го направете 0.1 въпроса е да е на плюс. abe tuka seki si prai nqkvi tynki smetki kvo 6tqlo da stane kvo nqmalo da stane,ot 1985 godina ima ne6ta koito sa mnogo po dobri ot kolkoto 2007 i 6te se teglat mnogo pove4e,a to4no pyk za filma komando hi4 ne mi govori 6toto ako go be6e gledal nqvremeto nqma6e da moje6 da si zatvori6 ustata prez cqloto vreme.V toq traker ne vsi4ki sa mejdu 12 i 16(ne 4e imam ne6to protiv tqh) godini i za vseki vlak si ima pytnici v zamundata si ima super mnogo ruski filmi i taka natatyka i se teglat dosta dobre ot dosta hora.i sa mnogo po stari ot 85 godina.metallica sa stara grupa no kato ka4ih diskografiqta q teglat nali!!!Ne go presmqtaite toq koeficient kvo 6tql da stane ami prosto siidvaite.Rano ili kysno 6te se vzemat merki za tiq deto ne siidvat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 http://bt.wrzru.com/details.php?id=3190 Я сега кажете, как тоя има още право да ъплоудва! Вижте му и другите торенти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mangiza Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ако има някакъв коефициент - аз ще напусна тракера... предпочитам да точа от Замунда, след като и от тук и от там дърпам със 150 кб/с... разликата е, че техния каталог е много, много, много по-богат. Ами според мен(а със сигурност не само аз мисля така) по-добре е такива да напуснат тракера.Стига толкова бацили.А относно замундата-и там ще ти спрат кранчето ако само точиш и бягаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Моето предложение във връзка с потребителите на ЕК дето качват с 15кб/с . Може примерно да се направи следното: Да се вдига коефициента и според времето през което се Seed-ва. Примерно за 12 часа - 0.5 , ако скороста на ъплоад примерно е под 20кб/с. Но незнам сложноста за направа на такава диференциация и дали си струва да се прави това. А има и друго! Кой го интересува че ЕК не можели да ъпват бързо?! Това не е сайт на ЕК с който да привличат клиенти! Това е някъв сайт поддържан от група хора които не са обвързани с ЕК. Да не би някой от Замундата да го е грижа че ЕК Пловдив ъпват с 10кб/с ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ами според мен(а със сигурност не само аз мисля така) по-добре е такива да напуснат тракера.Стига толкова бацили.А относно замундата-и там ще ти спрат кранчето ако само точиш и бягаш! Ми с такава мизерна скорост от 30 кб/с ъп кво да правя... От замудата скоро няма да ме изритат, зощото 1-во си поддържам коеф. над границата от 0.3 и 2-ро винаги след като сваля нещо от тракера, го сийдвам около 24-часа... Така, че предпочитам и мизерни да са 30-то кб/с да ги насочвам само към замунда-та... например. Да се вдига коефициента и според времето през което се Seed-ва.Примерно за 12 часа - 0.5 , ако скороста на ъплоад примерно е под 20кб/с. Но незнам сложноста за направа на такава диференциация и дали си струва да се прави това. А има и друго! Кой го интересува че ЕК не можели да ъпват бързо?! Това не е сайт на ЕК с който да привличат клиенти! Това е някъв сайт поддържан от група хора които не са обвързани с ЕК. Да не би някой от Замундата да го е грижа че ЕК Пловдив ъпват с 10кб/с ? Това е добра идея... Така бих бил навит. Нищо не ми коства 48 часа например да ъпвам, но след това коеф. да ми е 2 примерно.... Ако от "нашенския" тракер случайно изритат клиентите на ЕК колко хора ще останат вътре? 200 - 300 човека? В крайна сметка след като договора ми изтече просто смянам доставчика... жалко че платих за една година. За какво да им пълна гушите на ЕК? Нито скоростта им е скорост, локалите вече ги няма... за какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 И аз платих за една година и ми изтича някаде юли. Аз се чудя как от всички доставчици в Пловдив само Евроком ги грее за забраните. Ейндъл софт например си имат локал и то доста богат. Когато затвория варез.ру пак си им работеше локала. Така е и с Визио (не съм сигурен, може в близката седмица да са ги резнали и тях) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Малко по-малко всички ще си ги махнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Те все някой ден ще ги махнат , но интересното е че при абсолютно всеки проблем само ЕК имат такъв Но както и да е ! @evil_smith то е добре , но не се знае дали въобще ще може да се направи. Някой ако компетентен да каже.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mangiza Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ми с такава мизерна скорост от 30 кб/с ъп кво да правя... От замудата скоро няма да ме изритат, зощото 1-во си поддържам коеф. над границата от 0.3 и 2-ро винаги след като сваля нещо от тракера, го сийдвам около 24-часа... Така, че предпочитам и мизерни да са 30-то кб/с да ги насочвам само към замунда-та... например. Ами и аз съм на евроком.И аз съм с модем!Ама си поддържам коефицента навсякъде.В замунда ми е 1.20 и имам ъплоуднати 130 гигабайта,но и тук си държа коефицент.Ако всички го правим,този тракер ще има по-богат каталог от замундата.Но нали сме си свикнали само да взимаме , та от къде на къде ще трябва да даваме.За това аз съм за коефицент под 0.4 да се банват ъкаунти.Само така ще има интерес да се сийдва,а и тогава ще има и по-голям интерес да си сийдър(но трябва коефицентче Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 да ти кажа това до сега на никой не е приложено. И мрежи на гигабит колкото искаш и теглене на макс 24 часа 7 дни в седмицата. Познавам такива хора и до сега нета не им е бил ограничаван, спиран или квото се сетиш A моя мисля, че го бяха резнали и когато комшото ми каза, че е от торентие не му повярвах. На един суич сме с него и когато аз нямам и той няма, освен ако единия от двамата няма вирус. Е в този случай аз нямах вируси. Ако може малко по-голяма яснота за това "срязване" Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 ако иксаме да свалим нещо,което никой не сийдва повече,какво може да направим?може ли да се свържем с ъплодъра по някакъв начин и да поискаме пак да качи торента?в еин торента сайт има следното-"THE RESEED REQUEST WILL SEND A PM TO THE LAST 10 DOWNLOADERS ASKING THEM TO COME BACK AND HELP SEED THIS TORRENT".тук не може ли да се нарави нещо подобно(освен ако вече няма такова,обаче аз не намерих)?или да се отвори тема в която всеки пище това което му трябва и ако някой го има да го качи.на мен например ми се гледат някой филми,които вече не мога да открия.,а предполагам има доста хора в същото положение.10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ами то всичко може , но аз се си мисля че тези които поддържат сайта имат и друга работа , която им носи пари Защото никой не работи за слава Така че сигурно ще става по бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.†.a.l.k.e.r.™ Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Хора ацли бавно ми презарежда и зарежда старниците не е в мен грешката защото другите сайтове е перфектно и много пъти също така ми дава no document contains no data и много ме дразни!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 ако иксаме да свалим нещо,което никой не сийдва повече,какво може да направим?може ли да се свържем с ъплодъра по някакъв начин и да поискаме пак да качи торента?в еин торента сайт има следното-"THE RESEED REQUEST WILL SEND A PM TO THE LAST 10 DOWNLOADERS ASKING THEM TO COME BACK AND HELP SEED THIS TORRENT".тук не може ли да се нарави нещо подобно(освен ако вече няма такова,обаче аз не намерих)?или да се отвори тема в която всеки пище това което му трябва и ако някой го има да го качи.на мен например ми се гледат някой филми,които вече не мога да открия.,а предполагам има доста хора в същото положение.10х Ами ако са съвестни тези, които са пуснали торентите, пускаш им ПМ и те пускат сийд. Аз бях ъплоуднал Еквилибриум, обаче не ми отчиташе сийда... След молба на потребител, го ъплоуднах наново и се оправиха работите! За това, че всичко зависи от ъплоудърите и сийдърити... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 в момента сайта се хоства на много натоварен сървър, пуснали сме заявка за отделен сървър и очакваме да ни го подготвят, бъдете търпеливи надяваме се да се оправят нещата възможно най-скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 в момента сайта се хоства на много натоварен сървър, пуснали сме заявка за отделен сървър и очакваме да ни го подготвят, бъдете търпеливи надяваме се да се оправят нещата възможно най-скоро Дано да е по-скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ще се изгуби ли някаква информация от това, което беше качено в стария тракер и сайта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ще се изгуби ли някаква информация от това, което беше качено в стария тракер и сайта? Не, няма да се изгуби, разбира се. Просто го местим, 1:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Не, няма да се изгуби, разбира се. Просто го местим, 1:1. А в чужбина ли ша е цялата хава? Ако не е тайна де Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 в момента сайта се хоства на много натоварен сървър, пуснали сме заявка за отделен сървър и очакваме да ни го подготвят, бъдете търпеливи надяваме се да се оправят нещата възможно най-скоро Което ще рече колко време горе долу? Скоро като 1-2 дена или скоро като замундата 1-2 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 good luck ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.