Exploit Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Значи не съм много на ясно с тея торенти но ако някой ми обясни как се правят ще е хубаво за да мога да уплодвам и аз. Учи се ЕДИТ: как ме изпревари така бреееееееееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Дай да ти ги видим торентите, че не мога да ги намеря ЕТО ги : Exploit torents Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Без сийдъри както е в момента нищо няма да стане.Докато всеки тегли и бяга няма да стане НИЩО !!! Няма как да заработи машината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burko Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 как се прави тоя NFO файл ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 как се прави тоя NFO файл ? eto vi tova http://bt.wrzru.com/details.php?returnto=%...php&id=1672. mislq 4e 6te vi pokaje na vsi4ki, koito ne znqt. Tova e film4e kak se pravi torent (siidvam redovno, taka 4e dori i da ne po4ne da vi se tegli otna4alo go ostavete i 6te se iztegli 6te vi pomogne kakto pomogna i na men ) NFO file mojete da si napravite i sami: 1.pi6ete kvoto iskate v notepad 2.davate "save as" 3.pi6ete imeto i nakraq ".nfo" 4.davate da se pakazvat "all" a ne ".txt" 5.save 6 gotovo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Едно от главните правила на форума е пишете на кирилица, ама май има някои които са над правилата а? я прочети правилата и ми посочи къде пише че трябва да се пише на кирилица Ако торента ще замества напълно фтп - сервъра няма ли да качите вече ВСИЧКИ филми на този торент??? вероятно не си наясно какво е торент, щом питаш админите дали ще качат всички филми на торента Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Уоу и ти ли ще им купиш 10ТБ хардове че да качат всичките филми... не че ще е възможно да се seed толкова много торенти...но мисля ще е хубаво да се реголира малко какво се качва както беше преди на фтп-то примерно музиката да се качва по изпълнител албум и такива неща(да е подреденко и да дава инфо) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 защи иконата(картинката) за divx/xvid и dvd е една и съща? не може ли да са различни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 защи иконата(картинката) за divx/xvid и dvd е една и съща? не може ли да са различни fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Всички тук са си прави за оплакванията, но само от мрънкане нищо няма да стане. По-добре вместо само да се оплакваме, да даваме предложения как да се оправи работата. Аз лично съм дал предложение в предишния ми пост, но като гледам си оставам само аз Надявам се да не се окаже, че тук има само мрънкала(нищо против оплакванията, но бяха достатъчни!), а хора решени да си направим тракера по-хубав Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 според мен е хубаво да може всеки да качва някакви неща,но не и безразборно...такива дето качват някоя песен или клип-бан...песни и клипове в дс колко щеш.но определени неща като новия епизод на касов сериал или нова игра или филм трябва да се качват само от хора със сериозна ъплоуд скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 я прочети правилата и ми посочи къде пише че трябва да се пише на кирилицавероятно не си наясно какво е торент, щом питаш админите дали ще качат всички филми на торента Може ли да не се направиш на интересен и да не си качиш важните постове... КАзвам, че няма смисъл от торента, ако ги няма всички филми и наистина с торенти не съм се занимавал много, но съм горе - долу наясно и не е невъзможно всъщност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Тоя торент все едно го няма. 99% от филмите, които 'харесах' от каталога, или сочат старите несъществуващи сайтове, или ги няма в торента, а всичките ги потърсих. А харесах 20-тина филма след 2005-та. Добре че преди няколко месеца дръпнах 30-40 филма, които ще гледам сигурно поне 2-3 години напред. Не гледам много. А сега каквото и да потърся, го няма. Ами ако не бях дръпнал преди Lost първите 2 сезона, ако сега някой реши да го дърпа, ще намери само еп. 10. Neat . Нямаме съвест и подготвеност да ползваме тракери, вижда се колко са сийдърите, повечето от нас нямат и елементарен ъплоуд за да сийдват, макар желание да не липсва (поне от моя страна). Вече няма никакви локали, торента не го броя почти за нищо, 1-2 филма пуснах колкото да имам да гледам след време, и да не ги изтърва, че като се изпусне момента, след 2 седмици може и следа да няма от тях. Т.е. струва ми се, че единствената задръжка на повечето хора към ггбит и т.н. вече я няма, и ще се търси доставчик с добър външен. За мен ЕК засега е такъв доставчик, винаги е бил, аз лично съм доволен от външния, дори и сега, винаги си държи поне 130 К. Дано дойде някой като мегалан в Пловдив, защото дори ЕК е мизерия в нета спрямо най-бавните в София. Аз не се оплаквам от тия 150 КБ, а от ниския ъплоуд. Кога ще стане поне симетричен. 150 КБ ъп за пиъринга поне, ако не за външен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ....Аз не се оплаквам от тия 150 КБ, а от ниския ъплоуд. Кога ще стане поне симетричен. 150 КБ ъп за пиъринга поне, ако не за външен. във форума на ekk.bg въпрос(моя милост) - в крайна сметка някой от "вътрешните" хора ще се произнесе ли дали евроком има намерение да доближи upload-а до download-a? отговор(админ на форума) - За момента не се предвиждат промени по въпроса. .... и аз бих споделил към 50-на филми с добро качество - waf / tlf / jupit, които според мен си заслужават по-качествен-и release-ове, ама с тоя келяв ъплоад просто е утрепия да ги сийдвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Айде някой от тези, които са свалили Babel да си включи програмата да сийдва, че от 2 дни ми е на 34% и няма сийдъри да си го доизтегля ЕДИТ: Като гледам торента вече го няма, така че може да пренебрегнете молбата ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Защо вече от няколко дена не мога да ъплоудвам.Когато се опитам и ми дава това --> Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/wrzru/public_html/include/benc.php on line 186 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 ам аз искам да попиам дали има някакъв проблем с торентите щот немога да влезна в сайта дава каннот фине дъ пайдж ПП:sry маъ проблема е бил от мен нещо ся сичко е ОК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ru6^4o Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Мислите ли да фиксирате TTL, или поне очетворите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Къде изчезна английския? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Може ли да не се направиш на интересен и да не си качиш важните постове... КАзвам, че няма смисъл от торента, ако ги няма всички филми и наистина с торенти не съм се занимавал много, но съм горе - долу наясно и не е невъзможно всъщност. невъзможно е всички филми, които бяха на сървъра да се качат на торенти, защото няма кой да си качи 5 терабайта на компютъра и никога да не го трие и винаги да му е заета връзката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Къде изчезна английския? Кой английски? Ако говориш за Тойфел торента, аз го свалих и съм го качил в DC++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Съгласен съм с теб. Но теоретично погледнато има регистрирани над 9000 юзера и ако всеки качи по 10 филма, което предполагам всеки може да си позволи, са 90 000 филма, което вече е нещо. Но това са само мечти... edit: @samkijot, Разбира се, че е невъзможно, особено с тази съзнателност, дето я имат някои, да дръпнат и беж... Но пък в онези, масовите, за които ти говориш, намирам всичко без да ми искат регистрация и коефициенти. А и много буквално ме разбираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Съгласен съм с теб. Но теоретично погледнато има регистрирани над 9000 юзера и ако всеки качи по 10 филма, което предполагам всеки може да си позволи, са 90 000 филма, което вече е нещо. Но това са само мечти... тук започна да става нещо като научна фантастика ... те тея 9000 хил. user-и само т'ва им е работата - да съгласуват кой какво качва, колко да го сийдва и т.нат. все едно всички биха разсъждавали и действали като теб. по твоята логика в най-масовите тракери трябва да има милиони филми, които при това да не се повтарят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗАЩОТО ИМАХ ПРОБЛЕМ И ФОРМАТИРАХ И РАЗЦЕПИХ НА НОВО ХАРДА И ЗАГУБИХ ВСИЧКИ ТОРЕНТИ КАЧЕНИ ОТ МЕН АКО ИМА ПРОБЛЕМ С МОИТЕ ТОРЕНТИ ДА ГИ КОРИГИРАТ .МЕРСИ ЗА РАЗБИРАНЕТО ВИЖТЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ натисни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.I.M Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Моля някой да каже как точо става Upload-a и сидването . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.