CyberHill Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Проблема е доста кофти с тоя SEED Всеки сваля все едно си му е локал и директно трие Job-a , а файла съответно си го слага в друга папчица Лошото при мен примерно е че сега съм с Лаптоп който има 40гб HDD. Не мога да Seed-вам 24/7 също. Но гледам поне ако има интерес към дадения торент да го докарам до 1,5 поне . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forreg Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 RSS Feed-да показва торенти от преди една седмица, а не най-новите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 RSS Feed-да показва торенти от преди една седмица, а не най-новите. Оправих RSS, че не работеше. Вече работят и показват 40 на брой позиции вместо досегашните 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Аз имам ВЪПРОС КЪМ АДМИНИТЕ кои качва торентите да се виждат в локала вижте снимката за да разберете за какво говоря:натисни тук Е нямали да ми отговорите на въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Е нямали да ми отговорите на въпроса? Аз мисля ,че това го правят самите администратори. Те качват торент и добавят връзката към врзру.ком . Торентите на обикновените потребители не им се дава линк там. Освен ако администратора не реши. Но за целта със сигурност трябва да отговаря на изискванията за оформление на торент и да е постоянно сийдван Аз смятам така , а за повече инфо ще помоля наистина някой админ да обади как стават тия неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Добре в крайна сметка, нека някой да прави контрол върху торентите. Не може в двд раздела, непрекъснато да се качват рипнати филми от двд. Те не са двд издание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 В момента се върти въпросчето за ъплоудерите. 56% са казали, че трябва да има ограничение, а 44% са тези, които са казали че не трябва да има. 44%! 56% са хората, които са съгласни да сийдват,уплоудват хубави торенти и спазват правилата. 44% са хората, които обаче няма да спазват правилата, няма да сийдват и нямат ни наи-малко намерение да се заинтересоват как се ъплоудва! 44%! Това са почти половината! Еми определено трябва да има някво наказание за хората с коефициент под 0.5, за да се научат, че вече няма друг избор! Искам да кажа на тези, които още се жалват по старите локали, че нямаме избор. Вече НЯМА да има ония локали, които бяха досега. Но замисете се! По-добре с торенти отколкото без тях, нали?! Сега въпросът не е "Няма ли да ги има пак старите локали беееее " , а е "Как да направим така че всики да са доволни". Разбирам, че ще има хора, които няма да имат мн възможност да сийдват(дори и да искат) и затова според мен за да им се помогне може да се пуснат някакви бонуси за коеф. Нз точно какви, но например за 1 час сийд - *00 MB бонус коеф. Ако някой не е съгласен или смята че съм прав, или има някои забележки нека пише. Все пак нека не забравяме, че въпросът е "Как да сме доволни " Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 1. DA samo adminite updatvat kataloga na wrzru.com i taka shte e dokato ne se reshi drugo. 2. Shte ima sech za nespazvashti pravilata, i na men mi pisa da gledam nqkvi torenti suzdadeni lamersko. Spored men shte e dobre da se kachvat samo oficqlni releasi ili oformeni kakto si triabva ( Ime.Versiq/Godina.) kakto beshe edno vreme eto obosnovka. + Plusove: Esteticheski vid orintirasht maksimalno tegleshtiqt,Pulna informaciq ot NFO faila i dr takiva. - Minusi: Malko hora shte mogat da kachvat samo releasi.Shte se lishim ot torenti kato "оргия" "кючеци" "някви си там пият" i drugi takiva. Kak vi se struva ? P.S Pravilata shte se spazvat striktno...spomnete si kakvo beshe predi da se vuvedat i kolko mnogo hora nedovolstvaha i ne gi spazvaha i kak oridqha userite...no tezi koito ostanaha sega izrazqvat negoduvane ot deistviqta na novite useri koeto pokazva spored men che pravilata DEISTVAT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Направете нещо за стимул за поддържане на коефициент, че направо мамата си ****. Например при коефициент над 5.0 да става автоматично Uploader (освен ако вече няма такава титла) или Power user или VIP, или нещо то тоя род. Толкоз много титли имате пък не ги ползвате. Пуснете примоции, както се вика. И няма ли вече да скриете инфото за кой какво качил и кой какво сийдва? Всички БГ тракери вече го направиха, а тук сме още по старому. Нали все пак вече сме в друга ера. Боповците дебнат. А да. И някой админ или модератор вече да направи някаква тема за ъплоудерите, с това как трябва да изглежда един торент и какви задължителни изисквания да има, че сега темата дето е с такова име е толкова смешна, че вътре няма нищо освен реклама на собствени торенти. Ми, това е дето ми хрумна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas_ Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Zna4i az ne razbiram mnogo ot mnogoto pisanici tuk.Pylno ABD sym si (daje ne znaq kak si precakah kirilicata......)Vse pak se spravih s mnogo pomo6t s torentite i me interesuva za6to svalqm tu sys blizo 500kb,tu skorosta pada do max. 35kb i si ostava takava!!! 80% gi svalih za 2 4asa, a za ostanalite 20 trqbva da 4akam 6-7 4asa.Tva si e meko kazano drazne6to za men.A kato pusna da svalqm vtori fail vyrvi s mnogo po visok download/upload? Kraino sym obyrkan..... we4e si otgoworih na moq vypros blagodarq za PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Само да питам админите какво възнамеряват да направят с остатъчния каталог, старите филми, от който сочат още към сървърите? Просто ще си седи така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 1. DA samo adminite updatvat kataloga na wrzru.com i taka shte e dokato ne se reshi drugo.2. Shte ima sech za nespazvashti pravilata, i na men mi pisa da gledam nqkvi torenti suzdadeni lamersko. Spored men shte e dobre da se kachvat samo oficqlni releasi ili oformeni kakto si triabva ( Ime.Versiq/Godina.) kakto beshe edno vreme eto obosnovka. + Plusove: Esteticheski vid orintirasht maksimalno tegleshtiqt,Pulna informaciq ot NFO faila i dr takiva. - Minusi: Malko hora shte mogat da kachvat samo releasi.Shte se lishim ot torenti kato "оргия" "кючеци" "някви си там пият" i drugi takiva. Kak vi se struva ? P.S Pravilata shte se spazvat striktno...spomnete si kakvo beshe predi da se vuvedat i kolko mnogo hora nedovolstvaha i ne gi spazvaha i kak oridqha userite...no tezi koito ostanaha sega izrazqvat negoduvane ot deistviqta na novite useri koeto pokazva spored men che pravilata DEISTVAT. Едно от главните правила на форума е пишете на кирилица, ама май има някои които са над правилата а? Ако торента ще замества напълно фтп - сервъра няма ли да качите вече ВСИЧКИ филми на този торент??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Искам да попитам дали торента може да се отвори от някой, който не е на евроком или ггбит???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Едно от главните правила на форума е пишете на кирилица, ама май има някои които са над правилата а? Ако торента ще замества напълно фтп - сервъра няма ли да качите вече ВСИЧКИ филми на този торент??? Първо прочети правилата и после ги цитирай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 В момента се върти въпросчето за ъплоудерите. 56% са казали, че трябва да има ограничение, а 44% са тези, които са казали че не трябва да има. 44%! 56% са хората, които са съгласни да сийдват,уплоудват хубави торенти и спазват правилата. 44% са хората, които обаче няма да спазват правилата, няма да сийдват и нямат ни наи-малко намерение да се заинтересоват как се ъплоудва! 44%! Това са почти половината! Еми определено трябва да има някво наказание за хората с коефициент под 0.5, за да се научат, че вече няма друг избор! Искам да кажа на тези, които още се жалват по старите локали, че нямаме избор. Вече НЯМА да има ония локали, които бяха досега. Но замисете се! По-добре с торенти отколкото без тях, нали?! Сега въпросът не е "Няма ли да ги има пак старите локали беееее " , а е "Как да направим така че всики да са доволни". Разбирам, че ще има хора, които няма да имат мн възможност да сийдват(дори и да искат) и затова според мен за да им се помогне може да се пуснат някакви бонуси за коеф. Нз точно какви, но например за 1 час сийд - *00 MB бонус коеф. Ако някой не е съгласен или смята че съм прав, или има някои забележки нека пише. Все пак нека не забравяме, че въпросът е "Как да сме доволни " Мисля и, че трябва да се ограничат по някакъв начин възможностите на обикновения "user". Помислете, че ако си такъв хич няма да се харесва на "торент-вампирите" . Така мисля, че всеки ще имат стимул да станат с 1 ниво по-нагоре(например "Супер потребител" да е 2ро ниво за което е нужен коеф на ...0.75 например). Предлагам това защото мн от хората не ги интересува дали ще качват торенти или не! Тях ги интересува само да дърпат, но като се ограничи здраво и това тяхно право и ще се сетят за сийда и ще искат стигнат до 2ро ниво Просто предлагам Нищо лично, но ме е страх от вампири Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Аз не мога да разбера от къде идва цялата тази алчност. Какво ще му стане на човек, ако сийдва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade_ Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 На мене вече ми омръзна качих 5-6 торента и от 40 човека които теглиха(и някои още теглят) само към 7-8 ми помогнаха със сиида и то само докато ги изтеглят.Това е егати простотията.Ние дето имаме добри коефициенти да ни дадат някакви привилегии,а на лентяите ограничения.Само така така торента ще си заслужи труда на целия екип и не на последно място на съвестните ъплоудари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Ще се обърна към @ZGAN и другите от модераторския екип и админите. Ника ми в бт-то е Exploit.Да погледнете уплоадните ми торенти и да кажете мнение..Защото, ще уплоадвам още доста..Нали искате да е качествено..погледнете и ми кажете дали стават така, както съм ги качил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Ами аз сийдвам постоянно, ама гледам на 2-3 торента съм единствения сийдър без да съм ги качвал. Сийдвайте си поне вашите торенти. @liquid чел съм правилата не се притеснявай.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Ще се обърна към @ZGAN и другите от модераторския екип и админите.Ника ми в бт-то е Exploit.Да погледнете уплоадните ми торенти и да кажете мнение..Защото, ще уплоадвам още доста..Нали искате да е качествено..погледнете и ми кажете дали стават така, както съм ги качил? Пич и други има дето са качили хубави торенти и не си единствения... За всеки торент трябва да получаваш по 9981 похвали от целя форум ли? Аз предлагам всеки като направи як торент и да поства и да търси похвала в тази тема Всички трябва да качват така оформени торенти (като твоите) . Похвалите и благодарностите ще си ги получиш в тракера. Няма нужда да се хвалиш и сам да си правиш реклама в тази тема. Бъди спокоен ъплоудърските права няма да ти бъдат отнети без причина ,така че споко ще си останеш ъплоудър както всички ,които си правят труда да качат нещо интересно,оформят го добре и сийдват редовно Едит: Абе ,аз все пак ще те похваля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Пич... С торенти не съм се занимавал докато не го направиха така и локалните изчезнаха...Не се хваля, а наистина гледам да е прилежно, но все пак като не съм се занимавал питам дали всичко е наред да знам дали да продължавам да си ги правя.. Не търся похвала от никой... ЕДИТ:Аз все пак, ще ти благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Пич... С торенти не съм се занимавал докато не го направиха така и локалните изчезнаха...Не се хваля, а наистина гледам да е прилежно, но все пак като не съм се занимавал питам дали всичко е наред да знам дали да продължавам да си ги правя.. Не търся похвала от никой... Продължаай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Дай да ти ги видим торентите, че не мога да ги намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burko Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Значи не съм много на ясно с тея торенти но ако някой ми обясни как се правят ще е хубаво за да мога да уплодвам и аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Значи не съм много на ясно с тея торенти но ако някой ми обясни как се правят ще е хубаво за да мога да уплодвам и аз. Ще ми избоде очите Clades, прочети ги пак тогава, че нещо почна да мислиш нови правила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.