Water4o_bg Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ей т'ва е наглост: http://bt.wrzru.com/details.php?returnto=%...php&id=2226 Свалено 528 пъти, а само 38 сийдъри. Т'ва прави 491 хора, които са пълни егоисти. За това торента suck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Няма ли вече да се сваля директно през http? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Няма ли вече да се сваля директно през http? Как мислиш? Аз видях ,че вече и повечето филми ,които бяха останали на хттп-то и можеха да се гледат он-лайн вече са изтрити. Така ,че малко по малко всичко се заличава от хттп-то и ще останат само торентите. Това се говореше от месеци и ето ,че стана. Да ни е честито Кофтито на торентите е ,че един торент може да е бил много полулярен и много дърпан ,но 1-2 години след това се намират много малко сийдъри на същия и малко по малко замира Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_mouse Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 И какво им беше лошото на хттп-тата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 ...Кофтито на торентите е ,че един торент може да е бил много полулярен и много дърпан ,но 1-2 години след това се намират много малко сийдъри на същия и малко по малко замира Така е. И затова няма да е зле да може някакси да има тема примерно с рекуести за разни неща, та ако някой има 'нещото' (щото доста хора складират ала 'Плюшкин') да се разберат някакси да си го обменят, дали чрез някой прост http сървър, или dc++, или друг начин. Ако търсиш нещо старо, или което го няма в торента, това може да е начин да се сдобиваме с неща, които много искаме. Същото и за софтуера. Това с торентите е е.ана работа, щото ако имаш нещо, и не си ъплоудър, няма как да го споделиш. Затова DC++ в много случаи се явява по-добро от торента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Интересно ми е как ще се каже, кой да е Uploader и кой не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
g0ldmember Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Така е. И затова няма да е зле да може някакси да има тема примерно с рекуести за разни неща, та ако някой има 'нещото' (щото доста хора складират ала 'Плюшкин') да се разберат някакси да си го обменят, дали чрез някой прост http сървър, или dc++, или друг начин. Ако търсиш нещо старо, или което го няма в торента, това може да е начин да се сдобиваме с неща, които много искаме. Същото и за софтуера.Това с торентите е е.ана работа, щото ако имаш нещо, и не си ъплоудър, няма как да го споделиш. Затова DC++ в много случаи се явява по-добро от торента. Има как да се сподели. Даденият човек се свърза с ъплоудер и му праща .torrent-файла. Ъплоудера го качва в тракаера а даденият човек го сийдва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ей т'ва е наглост: http://bt.wrzru.com/details.php?returnto=%...php&id=2226 Свалено 528 пъти, а само 38 сийдъри. Т'ва прави 491 хора, които са пълни егоисти. Напълно прав си!!! Неможе торрент който съм качил преди 6 дни да е свален 38 пъти и да има само 2 ма сийдъри(аз + още 1) .Аз как да качвам нови торенти харда ми не е безкраен!!! Крайно време е да се въведът някакви правила в тоя тракер!!! Аз още в началото като го пуснаха го предположих че така ще стане.Всеки е свикнал само да си сваля и да си гледка и тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 То 37 сийдъра са даже много за този тракер. Вие изобщо се радвайте, че има толкова. На някои торенти дори е късмет ако има и един. А и като си погледна списъка, на сийдваните торенти, на повечето съм единствен там. Там е работата, че има прекалено малко хора регистрирани в тракера и може да минат и дни докато някой се сети да изтегли дадения торент. А до тогава на сийдърите им е писнало да чакат и изчезват. Ако не се популяризира този тракер, много скоро ще стане същото както и с bt.evrocom.net, само че този път ще сме и без локален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Напълно прав си!!! Неможе торрент който съм качил преди 6 дни да е свален 38 пъти и да има само 2 ма сийдъри(аз + още 1) .Аз как да качвам нови торенти харда ми не е безкраен!!!Крайно време е да се въведът някакви правила в тоя тракер!!! Аз още в началото като го пуснаха го предположих че така ще стане.Всеки е свикнал само да си сваля и да си гледка и тва е. а вие сигурни ли сте, че тракера отчита правилно? 'щото в data.bg беше нещо обичайно да не отчита реалната бройка на свалените и да ги дава много завишени. за другите не знам как е, но специално за data.bg със сигурност мога да твърдя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Кофти стана за еврокомците на модеми с ъплоад максимум 13 кб/с. Извинявай ама аз трябва да се отдам изцяло на торентите за да може ако ми се догледа някой филм - прмерно taxi 4 да го гледам. Не може - не стига, че плащам 18 лева са интернета ами и още да трупам за ток. Не става! Дано си бачка датата или бол.бг за да си свалям мп3, vbox - да си гледам клипчета, ако ми се затъжи за доброто старо време на movies.co.jp Не става, не ми се занимава с тракери и глупости, както повечето хора които познавам на най-евтиния интернет - просто ще живеем като другите по света. BTW като говорим за евтино и за другите по света - 18 лв на месец за средностатистическия българин не е малко - ама това си е политика на ЕК и монополизъм естествено - верно ме е яд, ама който го е яд да си реже кабела и да си е добре - нема начин!!! За хората които не им се занимава с никакви глупости и искат най-тарикатско да прецакат всички препоръчвам Lime Wire - ако искате ще я кача в датата - малка на МБ, трябва да шернеш 2-3 ГБ от твоя хард, квото избереш може и да е нищо, после в OPTIONS намирате някъде там "Max number of uploaders", тоест колко хора да теглят от теб и го правите на 0 (сууупер тарикатско), после в search пишете и се наслаждавате. И програмата я пускате само когато ви се сваля нещо, после я изключвате, така е най-аванта. Не е мн зле там - само мп3 и музикални видеоклипове съм свалял и съм доволен - стига да не търся български песни . Програмата не работи със сървари като арена и бт.варез - тя си има някво собствено, така че прецаквате другите хора които имат lime wire (Вие дърпате от всички, те от вас не) EDIT: Много хора го използват по света и там спазват примерно правилата Има файлове със над 50 сиида, въпреки че програмата позволява само 8 ако не се лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 За хората които не им се занимава с никакви глупости и искат най-тарикатско да прецакат всички препоръчвам Lime Wire - ако искате ще я кача в датата - малка на МБ, трябва да шернеш 2-3 ГБ от твоя хард, квото избереш може и да е нищо, после в OPTIONS намирате някъде там "Max number of uploaders", тоест колко хора да теглят от теб и го правите на 0 (сууупер тарикатско), после в search пишете и се наслаждавате. И програмата я пускате само когато ви се сваля нещо, после я изключвате, така е най-аванта. Не е мн зле там - само мп3 и музикални видеоклипове съм свалял и съм доволен - стига да не търся български песни . Програмата не работи със сървари като арена и бт.варез - тя си има някво собствено, така че прецаквате другите хора които имат lime wire (Вие дърпате от всички, те от вас не) Това е много хубаво, ама ако почнат сички да действат така "тарикатски", накрая няма да има от кой да теглиш въобще. Иначе се чудя какви точно ще бъдат критериите за един ъплоадер. Според мен, трябва да се гледа качеството, а не количеството. Например по-добре е да сложиш няколко добре оформени торента и да ги сийдваш дълго време, отколкото да сложиш 100 на бързо направени торента, които да се сийдват с няква супер бавна скорост или въобще да не се сийдват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Кой малоумник е качил целия първи сезон на Нашествие епизод по епизод вместо да си направи един торент с целия сезон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Ако един файл бъде изтрит от рс-тата на всички юзери,които разполагат с него (малко вероятно , но теоретически възможно), значи ли, че файлът е безвъзвратно изгубен (поне временно, до повторното му качване) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 da Kriteriite za upload nai veroqtno shte sa kakto bqha edno vreme ili kakto e prieto: Oficqlno ime na releasa s grupata i godinata i nfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Кой малоумник е качил целия първи сезон на Нашествие епизод по епизод вместо да си направи един торент с целия сезон? И на мен ми направи впечатление това!ЕВАЛА ЕВАЛА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veso_PLD Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Напълно прав си!!! Неможе торрент който съм качил преди 6 дни да е свален 38 пъти и да има само 2 ма сийдъри(аз + още 1) .Аз как да качвам нови торенти харда ми не е безкраен!!!Крайно време е да се въведът някакви правила в тоя тракер!!! Аз още в началото като го пуснаха го предположих че така ще стане.Всеки е свикнал само да си сваля и да си гледка и тва е. Съгласен съм с теб но за едно не си прав ...Казваш всеки е свикнал да си сваля и да си гледка ми да в крайна сметка 70 процента от хората на времето минаха на ЕК и ГГБИТ заради локалите да си свалят и гледкат без никой да ги закача .Да правила трябва да има и определено уплоъдари трябва да само някой хора но да няма граници кой колко сваля и колко сййдва щот тва ако критерии да си Юзер става много коФти за ония нищо неразбиращи който едвам се оправят с бтикомет Юзери ....Тоест в крайна сметка нека има определен брой Upload - ари който си разбират от това и на които им се занимава да си уплоудват на добра воля квот искат и да си го сийдват когато искат но не да се задължава 45 годишен човек да си даржи компа включен ден и нощ за да сийдва ......малку тъпо спрямо тях !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ru6^4o Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Проверявате кой тегли от вас, гледате му коефицента, изтеглил 20гб ъпнал 300мг, нещо не ви кефи, слагате му едно банче да не тегли от вас пък той да си прави каквото иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 Абе тука имали админи да ограничат качването на торенти в 20 55 мин.поредното безумие качват хора торенти като не знаят после как да го сийдват аре позагледаите се малко поне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Така...значи аз имах регистрация в стария торент сървар тоя с проблемите дето така и не се разрасна...та проблема е че ми казва сега в тоя новия торент сървар че е-мейла ми се използва а пък немога да си спомня ника и паролата дето използвах в миналия торент сървар и немога да си освободя е-мейла за да направя нова регистрация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Ем направи един бърз емайл.. за такива моменти имам 3-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Един въпрос към админите: кога и как ще се изберат хората, които ще могат да качват в сайта? Щото аз имам желанието и уменията да съм uploder. П.С. Забележка към тея дето свалят: да оставят да се качва, щото от 3 мой торенти качени до сега, забелязвам че само аз си ги качвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Един въпрос към админите: кога и как ще се изберат хората, които ще могат да качват в сайта? Щото аз имам желанието и уменията да съм uploder. П.С. Забележка към тея дето свалят: да оставят да се качва, щото от 3 мой торенти качени до сега, забелязвам че само аз си ги качвам! 2007-03-04 - От днес 04.03.2007 всички нови юзъри ще са със статус User, ще се правят Uploader по определен критерий, който още се обмисля, досегашните юзъри остават uploader-и, докато се издънят и минат в клас User. А аз искам да попитам как ще става репортването на "издънките"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Аз имам ВЪПРОС КЪМ АДМИНИТЕ кои качва торентите да се виждат в локала вижте снимката за да разберете за какво говоря:натисни тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Сега като влезнах в тракера забелязах, че много хора са почнали да качват торенти на 1 песен, което е тъпо, за тая чел има data.bg и dc++. Ако искате да качите нещо, качете цял албум или няква компилация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.