Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

Значи ако правите ъплоудъри мога да качвам нови игри, филми за отрицателно време, защото имам международна скорост над 1 МБ/с. Но проблема е, че ъплоуда ми е само 100, но мисля, че ако се закачат по 10 лийчърa няма да има проблеми със ниска скорост. И разбира се имената ще са както му е реда. Пример - FIFA.07-RELOADED, а не примерно Fifa 07.iso. И разбира се игрите на архиви (както е в добрите тракери)

Т'ва е много тъпо да ги качваш на архиви.

Хем трябва да пазиш архивите, за да ги сийдваш, хем ти трябва и .iso-файла да си инсталираш и играеш играта...

И накрая 10ГБ за една игра.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Т'ва е много тъпо да ги качваш на архиви.

Хем трябва да пазиш архивите, за да ги сийдваш, хем ти трябва и .iso-файла да си инсталираш и играеш играта...

И накрая 10ГБ за една игра.

Като инсталираш играта и сложиш крак в повечето случаи .iso- то става излишно. А на архиви е ОК, щото ако някое парченце се е претаковало, сваляш само претакованото.

Ха незнам за какво да мрънкат като с този въпросен модем теглиш от всеки един възможен торент да ли БГ или чуждестранен с локална скорост, на да ли вие от ГИГАБИТ ще се похвалите с такова нещо

само сте добре от към скорост на локален и uploada

но на дали всеки тегли само от локалните така съм аз и съм си много доволен от ЕК-то

даже чувам за някакви увеличения на скоростите скоро тогава пък ще съм oще по доволен

Хаха ние пък на ггбит си теглим локал 300 бг,международен 100/100 ако не знаеш скоро ги овеличиха така скоростите скоро,скоро има месец и повече вече май,май така че мерси съм от гадния модем на който бях 2 години и половина на евроком! Кабеларката форевър :rolleyes:

просто във втория случай е сложено на едно място 1-вата(+ експанжън версията) и 2-та.

п.п. не знам дали само на мен ми се струва, ама някои прекалено са се вживявяли в това как да се оформи торент.

ами я ми кажи кое предпочиташ:

1) такъв малко "превзет" ъпрер, при който обаче ще разбереш всичко, което ти трябва!

2)ъпрер, който като му видиш торента даже не разбираш к'во е ъпнал :D според мен на 1 игра трябва да има 1 корица и 1 скрийншот ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

нека всички помислят(ако е нужно)какви ъпери предпочитат.

Спокойно превзетия ъпер няма да качи нищо в тракера докато не се направи нещо с коефицентите, писна му само да сийдва, съответно и няма да ви пълни главите с описания от рода на: Име>снимка>издател>системни изисквания

Хайде със здраве и без лоши чувства.

според мен на 1 игра трябва да има 1 корица и 1 скрийншот ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

Spored men nai vajnoto e da sudirja info za minimalnite i preporachitelnite iziskvaniq sushto !

Няма ли по-скоро да се ограничат uploader-ите? Гледам от вчера до сега се качиха доста торенти без каквото и да е било инфо и снимки.

Друго нещо което представлява проблем.. примерно сеедва Хероеса е са го свалили 12 човека от мен и 8 човека са свалили експанжъна а в момента няма нито един сеедър .. еми писна ми чесно няма само аз да сеедвам постоянно .тея са като някой търтеий само свалят да им е добре и кво ги ебе за другите няма стане работата по този начин.... също така трябва да се научат като слагат инфо да не е на патагонски език. Мисля че трябва да се въведат някви ограничения защото всеки си прави квото иска! :angry1

are pone kato sprqhte localniq sarvar za gledane online filmete pone gi ka4ete si4kite v torent saita deva mamamu agrrrr draznq se ve4e 6e si smena neta na langame

Това заплаха ли е....действай тогава - мен лично не ме е страх. :bgrin:

А що не копираме инфото за дадена игра директно от gamez секцията :blink: :confused

Ей така примерно :excl:

Просто и ефикасно. :punk

Spored men nai vajnoto e da sudirja info za minimalnite i preporachitelnite iziskvaniq sushto !

Ами аз не съм казал, че не трябва, но от тях нито 1 не ти върши работа за да разбереш каква е играта. Представи си, че някои е описал няква суперска игрица, теглиш я и само като я поглеждаш я вждаш каква тъпня с кофти графика е. То вярно е, че изискванията може да ти покажат г/д каква игра да очакваш, но това нищо не е!

А що не копираме инфото за дадена игра директно от gamez секцията :blink: :confused

ами ок, ама поне ако можеш си направи труда да преведеш на БГ(все пак сме българи!)и сложи 1 скрийншот да се види какво представлява геймплея.

Представи си, че някои е описал няква суперска игрица, теглиш я и само като я поглеждаш я вждаш каква тъпня с кофти графика е.

За това са коментарите.

Админите накараите ги тия хорица повече да сиидват.Ако трябва им забраняваите да свалят докато не си оправят коефициентите.Всички си патят от това. :( :(

По каква причина не мога да свалям от http://bt.wrzru.com ? Отвсякъде другаде няма проблем. Не дава грешка или нещо подобно, просто стоят закачени и няма трансфер.

В момента за Лост дава: 25 seeder(s), 39 leecher(s) = 64 peer(s) total ?!? и все така нищо.

ами ок, ама поне ако можеш си направи труда да преведеш на БГ(все пак сме българи!)и сложи 1 скрийншот да се види какво представлява геймплея.

А в гамеза превеждаха ли :blink: А за скрииновете - ще сложа линкове ;)

Не е приятно да чакаш 10 плаката да ти се заредят. Много по-прилежно е само с обложка и за всичко друго линкове.

аз точно това правя

Друго нещо което представлява проблем.. примерно сеедва Хероеса е са го свалили 12 човека от мен и 8 човека са свалили експанжъна а в момента няма нито един сеедър .. еми писна ми чесно няма само аз да сеедвам постоянно .тея са като някой търтеий само свалят да им е добре и кво ги ебе за другите няма стане работата по този начин.... също така трябва да се научат като слагат инфо да не е на патагонски език. Мисля че трябва да се въведат някви ограничения защото всеки си прави квото иска! :angry1

и на мен ми писна, NFS MW е изтеглена 5 пъти, но само аз съм сийдър. Щом е така няма да се занимавам повече с глупости

i basi....

na EK sym s 15k sam uploadnal na nfsu2 diskovete s koefient saotvetno 1.634 i 2.448 i samo az seedvam !!!!

i da mahaite gi teq s koef pod 0.05

В момента нещо не бачка bt.wrzru.com. Що така? Тракера си работи само сайта не се отваря...

EDIT: А, оправи се бързо. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...