geraldo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Супер някой най-накрая се сети да качи този Филм.Аре гледайте малко бе хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Като не те кефи, просто не го ползвай. Многократно е споменато, че е още в тестов период тракера, както и че хората го правят на доброволни начала. Ами щом е така защо не уведомявате хората да не слагат снимки като е в тестов период ами ги карате да ги правят профисионално ари обясними двете неща съвместими ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Ами щом е така защо не уведомявате хората да не слагат снимки като е в тестов периодами ги карате да ги правят профисионално ари обясними двете неща съвместими ли са? Но явно като гледам другите слагат снимки но аз немога защо качвам снимката изпълнено но празен екран няма линк обясними защо е така и кога ще се ОПРАВИ. какво е това "професионално качване на снимки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 какво е това "професионално качване на снимки" сори малко съм издразнен и сгреших профисионално правене на торенти е как да ги правя като не работи bitbucket уплалдвам снимката пише изпълнено но линк няма празен бял екран Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 е как да се качат, като никой не може да сваля оттам. п.п. ебати, сигурно трябва да се напише с големи червени букви в header-а на форума, че 70% от http сървъра на warez-a е капут, та да се спестят подобни предложения, въпроси и т.нат. не бе тва го написах към тия дето имат (и винаги са имали достъп) до сървара...демек админите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
casperpld Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Едно предложение от мен: Да се направи като в замундата: От 12:00 до 17:00 да не се отчита download, а само upload. Така абонатите на евроком, ще потдържат по-лесно коефициента си, пък тея на ГГбит ще им скочи много. Но ако се сложи наказание за нисък коефициент, задължително трябва да има т.нар. happy hours (ако не за всички поне за потребителите на евроком!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 shto ne za potrebiteli na btk mi tochno na evrokom ? i nqma da e chesno ti da sa bahtish da pravish koificient za da mojesh da svalqsh a nqkoi ot 2-4 dokato gleda sapunki da smuche na avanta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Едно предложение от мен: Да се направи като в замундата: От 12:00 до 17:00 да не се отчита download, а само upload. Така абонатите на евроком, ще потдържат по-лесно коефициента си, пък тея на ГГбит ще им скочи много. Но ако се сложи наказание за нисък коефициент, задължително трябва да има т.нар. happy hours (ако не за всички поне за потребителите на евроком!) aaa Ще има тарикати така. Ъплодвам аз 1гб и коеф ми стаа 1 (аз съм ггбит и иам скорост) После всяко нещо което свалям ще е от 12 до 5. Така моа и 100гб да сваля, но да са от 12 до 5. коеф ша си остане 1 и няма да ми прай никви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goja Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 aaa Ще има тарикати така. Ъплодвам аз 1гб и коеф ми стаа 1 (аз съм ггбит и иам скорост) После всяко нещо което свалям ще е от 12 до 5. Така моа и 100гб да сваля, но да са от 12 до 5. коеф ша си остане 1 и няма да ми прай никви проблеми. Не съм съгласен Кво сте се хванали с тоя коефициент . То нека си няма лийчъри па ти си чакай коефициент , обаче знаете ли кое е забавното и ми кажете дали не съм прав . Тука 80% само ще лийчват и ще бягат , а останалите 20 % ще се лъжем един на друг с тея коефициенти . В Замундата ми е 12.5 е и какво от това да ме наградиха нещо , а като се има предвид имам около 100 торента качени там може и повече . Така , че забравете коефициенти и тем подобни ами да се наблегне на качеството , че каквато е каша сега Мама Миа . Тежко им на Модераторите не ги виждам , тепърва ги чака много работа ако не предприемат нещо с ограничаването на ъперите . Така виждам аз нещата . Чаооо ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Еврокомците стига сте мрънкали - кво да ви напраа че ви е толкова акъла да сте на модем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Еврокомците стига сте мрънкали - кво да ви напраа че ви е толкова акъла да сте на модем... Ха незнам за какво да мрънкат като с този въпросен модем теглиш от всеки един възможен торент да ли БГ или чуждестранен с локална скорост, на да ли вие от ГИГАБИТ ще се похвалите с такова нещо само сте добре от към скорост на локален и uploada но на дали всеки тегли само от локалните така съм аз и съм си много доволен от ЕК-то даже чувам за някакви увеличения на скоростите скоро тогава пък ще съм oще по доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Ха незнам за какво да мрънкат като с този въпросен модем теглиш от всеки един възможен торент да ли БГ или чуждестранен с локална скорост, на да ли вие от ГИГАБИТ ще се похвалите с такова нещо само сте добре от към скорост на локален и uploada но на дали всеки тегли само от локалните така съм аз и съм си много доволен от ЕК-то даже чувам за някакви увеличения на скоростите скоро тогава пък ще съм oще по доволен В Пловдив имам гигабит 20 лв и пуснах торент от чужд тракер и си хвана 100КБ, което е малко по-малко от достъпна +. Но пък ако има локален пиър и познай кво става - връзката може да достигне до няколко мегабайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 БитБукета на тракера не работи от снощи !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 В Пловдив имам гигабит 20 лв и пуснах торент от чужд тракер и си хвана 100КБ, което е малко по-малко от достъпна +. ... ако 1/3 е "малко по-малко" за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 ... ако 1/3 е "малко по-малко" за теб ми цената е с 10 лв по-малко, а ъплоада е дори по-голям - понякога стига 100К, а ако хванеш локален лийчър може да ъплоадваш и с няколко мегабайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 http://bt.wrzru.com/details.php?id=2487 ..................^ ..................| Сравнете това с това ...........................| ...........................v http://bt.wrzru.com/details.php?id=1923/ => мисля, че наистина трябва да има лимит на ъперите Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 http://bt.wrzru.com/details.php?id=2487 ..................^ ..................| Сравнете това с това ...........................| ...........................v http://bt.wrzru.com/details.php?id=1923/ => мисля, че наистина трябва да има лимит на ъперите Tva ne sa li 2 razlichni versii ednoto pishe 2 drugoto ne pishe 2 ? ne sam zapoznat s igrata a i ima razlika v razmera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Tva ne sa li 2 razlichni versii ednoto pishe 2 drugoto ne pishe 2 ? ne sam zapoznat s igrata a i ima razlika v razmera. просто във втория случай е сложено на едно място 1-вата(+ експанжън версията) и 2-та. п.п. не знам дали само на мен ми се струва, ама някои прекалено са се вживявяли в това как да се оформи торент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 БитБукета на тракера не работи от снощи !!! Не думаи къде са админите аз съм сигнализирал още в 3 часа по среднощ за този проблем ама никои не взима отношение И наи сетне въведете 50 гб за уплодер и ОГРАНИЧЕТ безразборното качване на торенти също има много паразити само теглят без да сиидват ами за тая БАМ и готово аман от админи и модератори ученици за спрвки 2-3 поста по нагоре Пълно безумие с Call of Duti Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 На мен ми излиза някаква странна грешка. Дава ми че 3те торента които съм upload-нал ги сийдвам по два пъти и даже си leech-вам един от торентите. Всичко стана след като ми спря тока за малко и после ги пуснах пак да се seed-ват. Оправи сe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 така и не се разбра махнате ли автоматичното изтриване на торентите. Защото още има TTL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 незнам дали някой го е репортнал това, но когато в коментарите на кой и да е торент се напишат " (кавички) излиза и \ - тоя символ пример: ако напишеш "КИРИЛИЦА" ще получиш в коментара: \"КИРИЛИЦА\" малко е дразнещо, но не е фатално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Значи ако правите ъплоудъри мога да качвам нови игри, филми за отрицателно време, защото имам международна скорост над 1 МБ/с. Но проблема е, че ъплоуда ми е само 100, но мисля, че ако се закачат по 10 лийчърa няма да има проблеми със ниска скорост. И разбира се имената ще са както му е реда. Пример - FIFA.07-RELOADED, а не примерно Fifa 07.iso. И разбира се игрите на архиви (както е в добрите тракери) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Ха незнам за какво да мрънкат като с този въпросен модем теглиш от всеки един възможен торент да ли БГ или чуждестранен с локална скорост, на да ли вие от ГИГАБИТ ще се похвалите с такова нещо само сте добре от към скорост на локален и uploada но на дали всеки тегли само от локалните така съм аз и съм си много доволен от ЕК-то даже чувам за някакви увеличения на скоростите скоро тогава пък ще съм oще по доволен да, наистина е много яко да теглиш от всеки един БГ или чуждестранен торент с локална скорост, особено пък ако локалната ти скорост е 40кб Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 По каква причина не мога да свалям от http://bt.wrzru.com ? Отвсякъде другаде няма проблем. Не дава грешка или нещо подобно, просто стоят закачени и няма трансфер. В момента за Лост дава: 25 seeder(s), 39 leecher(s) = 64 peer(s) total ?!? и все така нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.