Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

Може ли някой да ми каже как да сложа снимка в Описанието и как да оцветявам буквите,плс. :notify:

tags

... а ако ползваш mozilla firefox, свали си разширението за bbcode. доста е удобно и става по-лесно

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
нали Dreamer ви писа, след една седмица само определени хора които са доказали че могат да качват качествено торенти и по качествен начин ще могат да ъплоудват торенти.

Крайно време ще е това да стане, защото ми писна да виждам торенти от сорта на :"Skype 3.0.0", "Mozilla Firefox 2.0.2" "Your Uninstaller 2006". Преаклено много се flood-и в тракера с излошни торенти!

tags

... а ако ползваш mozilla firefox, свали си разширението за bbcode. доста е удобно и става по-лесно

mersi mn za tova link4e ama nz za kakvo razre6itelno govori6? Az sym na mozila, ama 6te sym ti blagodaren ako me upyti6 malko :)

Крайно време ще е това да стане, защото ми писна да виждам торенти от сорта на :"Skype 3.0.0", "Mozilla Firefox 2.0.2" "Your Uninstaller 2006". Преаклено много се flood-и в тракера с излошни торенти!

Че кой си ти да определяш кои торенти са излишни и кои не??? Като не ти трябват, просто не ги сваляш и тва е.

Po dobre da sa v takuv vid ot kolkoto v "Програма за отинсталиране" ili puk "Кючеци" i nqkvi takiva. Za sq takiva torenti sa nai malkiqt problem

Че кой си ти да определяш кои торенти са излишни и кои не??? Като не ти трябват, просто не ги сваляш и тва е.

Аз съм арменският поп!!! :blink: Я ми кажи, според теб, колко човека ще ги ползват тия торенти??? Май отговора е НУЛА. Ако са тръгнали основни програмки от торенти да свалят... (тука нещо не се връзва!!! Аз първо съм си слагал браузъри и помощни програми на PC-то и след това съм се насочил към торентите, а не обратното). Щом няма да има ползватели на даден торент и с оглед на лесната откриваемост, малкият размер на ъплоуднатите програми, то даден торент става излишен! Вярно е, че не съм аз този, който ще решава, какво може и какво не може да се качва, но на мен това нещо не ми харесва... Пък ако искаме хубав tracker, според мен ще трябва да се ограничат подобни торенти! Ако не си съгласен с нещо от моето мнение, може да поспорим честно, спортсменско и без обиди! :)

този тракер е от полза само за абонатите на ggbit ... тея с кабелните модеми кучета ги яли :devil

иначе е добре всеки да може да качва, въпреки че по-този начин ще има случаи като примерите по-горе.

Аз съм арменският поп!!! :blink: Я ми кажи, според теб, колко човека ще ги ползват тия торенти??? Май отговора е НУЛА. Ако са тръгнали основни програмки от торенти да свалят... (тука нещо не се връзва!!! Аз първо съм си слагал браузъри и помощни програми на PC-то и след това съм се насочил към торентите, а не обратното). Щом няма да има ползватели на даден торент и с оглед на лесната откриваемост, малкият размер на ъплоуднатите програми, то даден торент става излишен! Вярно е, че не съм аз този, който ще решава, какво може и какво не може да се качва, но на мен това нещо не ми харесва... Пък ако искаме хубав tracker, според мен ще трябва да се ограничат подобни торенти! Ако не си съгласен с нещо от моето мнение, може да поспорим честно, спортсменско и без обиди! :)

Първо никъде не съм тръгнал да те обиждам! Това от къде човек ще си сваля 'основния', както ти го наричаш софтуер си е негова работа и тъй като по-големия брой торенти не пречи на работата на един тракер, нито пък става за сметка на други 'по-важни' торенти, не виждам причина да не се качват тези торенти. Дори и един човек да се възползва от тях пак е добре.

ne pomnq nqkoga da sme podrajavali na nqkoi ;) nqma da go pravim i za v budeshte.Shte se reshi i tozi problem s vremeto...koeto ne e daleche.Estestveno, che shte budat suzdadeni novi pravila i estestveno koito ne gi spazva shte si nosi posledicite.Nali ne si mislite che viq ste zabelqzali parvi nerazboriqta...koito trqbva q e vidql i se vzemat merki.

Puk vi shte pomagate s kakvoto mojete.

И аз мисля, че трябва да се направят няк'ви ограничения, от към ъплоудрите. Има хора, които не знаят как се прави торент, как се сийдва, как се прави описанието (или не го правят кадърно). Пишат на латиница там, където не трябва и т.н.

сайта е в чужбинско вече, бъдете търпеливи докато се ъпдейтнат днс-те.

Какво ще рече това?Прекъсвания ли ще има?Густо точно сега не ми се отваря тракера!Тъкмо 2 часа подготвям един торент! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...