Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
ти знаеш ли къде се намира филм, който е пуснат на торент тракер и такъв, който е на http server? :)

я пак?! :blink:

zashto mi otgovarqsh po takav na4in dali sam znael .... az govorq za bt.wrzru.com kadeto sa torentite i wrzru.com kadeto samo na nqkoi filmi sa pusnati linkove ot bt.wrzru.com a ostanalite sa samo oblojki,a za igrite vsi4kite sa samo oblozki.

kato vleznash v wrzru.com pishe - "novi filmi" nali i tezi novi filmi sa s linkove ot bt.wrzru.com , sashto taka pishe i novi igri , no tam sa samo oblojki, ne trqbva li da se pusnat linove i za igrite ot torent sekciqta na saita

v kraina smetka iskam da kaja , 4e 4ovek da moje spoino d asi vlezne v wrzru.com i da si razgledaigrite i filmite i kato reshi da svalq linka shte go otvede do torenta v bt.wrzru.com

Нали някой трябва да я е качил тая игра и да я сийдва, за да има линк към който да те отведе.

no tam e rabotata 4e na nikoq igra koqto e ka4ena v bt.wrzru.com nqma link v wrzru.com

Ху торенти торенти кфото е тфа е ще тарпим ама земите го пооправете тоя тракер бе , тоя КОЕФИЦИЕНТ ЗА КФО Е СЯ ? Направете нещо с него , направете така че да има смисал да се сиидва примерно някакви по големи права при определен коефициент , също така ката ви е рейтинг системата тфа да не е правено от някой третокласник я се стегнете тфа се пак трябва да е най-големия пловдивски тракер а мирише от сякаде сори ама е така преди когато още беше в деиствив тракера на ггбит е тфа беше тракер и правен от любители на сичкото от горе ...

За коефициента - на Д+ съм, свалям с около 150, а качвам с максимум 20 (като не седи постоянно на 20). Един филм на 1 диск 700мб ще го свалям за час и половина и после цял ден трябва да го ъпвам... като не трябва да ползвам нет-а защото тогава сигурно 2 дни ще го ъпвам, а представям си ако трябва да сваля нещо по-голямо... :(

Не може ли да го направите както е при арената- без коефициент?

аз съм на тарифа 30лв. към евроком и максималната ми скорост на ъплоуд е 30КБ/С.обаче от миналия вторник съм сийднал само от ALPHA DOG около 2.45ГБ при положение че сийдвам и други торенти.оставям си компа да бачка цяла седмица денонощно и компенсирам ниската ми изходяща скорост.имам обече едно чудене за тоя коефициент.те по-надоле може да се запознаете с другата ми тема и дадете съвет или мнение.благодарим на всички отзовали се

http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=51395

zashto mi otgovarqsh po takav na4in dali sam znael .... az govorq za bt.wrzru.com kadeto sa torentite i wrzru.com kadeto samo na nqkoi filmi sa pusnati linkove ot bt.wrzru.com a ostanalite sa samo oblojki,a za igrite vsi4kite sa samo oblozki.

kato vleznash v wrzru.com pishe - "novi filmi" nali i tezi novi filmi sa s linkove ot bt.wrzru.com , sashto taka pishe i novi igri , no tam sa samo oblojki, ne trqbva li da se pusnat linove i za igrite ot torent sekciqta na saita

v kraina smetka iskam da kaja , 4e 4ovek da moje spoino d asi vlezne v wrzru.com i da si razgledaigrite i filmite i kato reshi da svalq linka shte go otvede do torenta v bt.wrzru.com

като гледам кво си писал виждам, че наистина не знаеш какво е торент :D

като гледам кво си писал виждам, че наистина не знаеш какво е торент :D

qvno ti e trudno da si typ "deputat" mi svetnime kade sam sbarkal , neshto nevqrno li sam napisal gospodin depotate

linkovete kam torentite sa samo na nqkoi filmi

tolkova podrobno go bqh napisal 4e dori i kandidat deputat bi go razbral

Тези стари игри, качени в сайта едва ли някога ще им сложат линкове. Ако са нови да, но за стари, които ги е имало в локалния се съмнявам, освен ако някой не се заеме доста сериозно с такова нещо. Линковете за филмите са за новите, които ги е нямало или са били с друго качество в предишния локален

Тези стари игри, качени в сайта едва ли някога ще им сложат линкове. Ако са нови да, но за стари, които ги е имало в локалния се съмнявам, освен ако някой не се заеме доста сериозно с такова нещо. Линковете за филмите са за новите, които ги е нямало или са били с друго качество в предишния локален

mersi za otgovora

i taka v http://www.wrzru.com/games/ i http://www.wrzru.com/movies/ shte ostane edna prekrasna kolekciq ot oblojki na stari igri i stari filmi

na nqkoi po slu4ajnost moje da mu se priiska da po caka stara igra i da gleda star film :))

i vsepak vidqh edin star film :) Columbo - Prescription: Murder (1968)

do4uvane dami i gospoda

qvno ti e trudno da si typ "deputat" mi svetnime kade sam sbarkal , neshto nevqrno li sam napisal gospodin depotate

linkovete kam torentite sa samo na nqkoi filmi

tolkova podrobno go bqh napisal 4e dori i kandidat deputat bi go razbral

торент тракер - потребители споделят файлове с други потребители, като за целта използват въпросния тракер само да си комуникират по между си. сами файлове се намират на персоналните им компютри и за да можеш ти да го изтеглиш, той трябва да го е споделил с теб, което при тази система става чрез така нареченето сийдване посредством торент програма.

http сървър - най-общо казано голям масив, който е достъпен за потребителите по всяко време, без за това да е нужно да бъде поддържан от самите потребители, за разлика от торент системата.

сега ясно ли е защо едни филми са на торен и защо други не са? ако все още не е ясно, обърни внимание на името на страницата, която разглеждаш "с картинките" и тази, където се намират някои филми, недостъпните вече игри, музика и т.нат.

п.п. от край време имам впечатление, че писането на шльоковица прикрива явна неграмотност, но то си е за хората, които го практикуват

Нямам много опит с торенти и незнам дали е от utorrent-a или от нещо друго, но като тръгна да свалям фаил около 3-4 гб и ми казва, че нямам достатъчно място на харда. Имам по 30-40 г/б във всеки от партшъните. някой може ли да ми каже защо се получава така

Нямам много опит с торенти и незнам дали е от utorrent-a или от нещо друго, но като тръгна да свалям фаил около 3-4 гб и ми казва, че нямам достатъчно място на харда. Имам по 30-40 г/б във всеки от партшъните. някой може ли да ми каже защо се получава така

да не би файловата система да ти е фат32?

ne sam mnogo zapoznat s torentite.Samo znam 4e kolkoto pove4e hora teglat torenta tolkova po barzo e za si4ki.No kvo po dqvolite e Leecher,Seeder,Pear????

Molq vi otgovorete mi ;) ;) ;)

ne sam mnogo zapoznat s torentite.Samo znam 4e kolkoto pove4e hora teglat torenta tolkova po barzo e za si4ki.No kvo po dqvolite e Leecher,Seeder,Pear????

Molq vi otgovorete mi ;) ;) ;)

.... a potyrsi li !?

leecher-tegli

seder-uploadva

pears=leachers+seeders

А-а-а ша може ли някой да качва серийките от сериалчето "Transformers" дето го дажат пт БТВ че сам 2-ра смяна и няма как да го гледам..много ще сам благодарен

нали Dreamer ви писа, след една седмица само определени хора които са доказали че могат да качват качествено торенти и по качествен начин ще могат да ъплоудват торенти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...