Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

Напълно заставам под това и според мен дори варианта без коефициенти е по-добър...........Трябва да има минимално време, през което трябва да сийдват торентите........

Ами тъй де....за мен не е проблем да сийдвам 1-2 денонощия, но ако е на трафик с моите 14К, такъв "огромен" трафик ще спретна, че нямам думи. На всичкото отгоре "ъп/даун" ми е в съотношение повече от 1:3....к'во ще си говорим изобщо. Някой по-горе каза - "да си сменят доставчика" - да ама поради ред причини изобщо не ми се ще (дори ми е невъзможно) да го сменям. ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Някой говорят за сийд за време, добре младежи аз ще си огранича уплоада на 1кб/с, тракерчето ще си ми трупа коефицент, вярвайте ми има и такива.

Други твърдят, че без коефицент е по добре, ок аз ще си уплоадвам торентите, те ще си ги теглят, и колко време мислите че ъпера физически може да уплоадва един торент, за това торентите няма да нарастват а само ще има един дълъг списък с мъртви торенти.

Хора, в мен ли е проблема или някъде дргугаде? Когато тръгна да ъплоад-вам нещо и след като съм му насложил каквото иска и дори свястен NFO файл ми изписва следното нещо:

dictionary is missing key(s)

От мен ли е нещо или друг е проблема?

Пробвай да не слагаш точки, запетаи и подобни знаци в името на торента(самия файл), както и да не го правиш на кирилица(файла пак).

http://bt.wrzru.com/details.php?id=1784

Мисля, че това ще ви хареса! ;)

човек няма нужда да ги пускаш и тука. виждаме го...

@Midex- такава е технолгията батка, освен ако не ви дигнат с доста down скоростите и от там up, просто няма др начин. Просто Ек до сега усилено промотираха най-вече скоростите на сваляне, и си дойде момента в който се показа същественият недостатък...

Да не пикаеш олио? Айде сега ще се навъдят тея дето си мерат пишките с коеф.

ne6to ne te razbrah? Nali uj vse pretendirate "Siidvaite, pomagaite, Uploudvaite,da ima i za drugite" a sq po4va6 da me naliva6, za6toto imam golqm koef. Az ne6to ne shva6tam. To 4ovek kolkoto i da se opitva da pomaga, vse 6te se nameri nqkoi koito da mu kaje, 4e syym si bil meril pi6kata. Brao. 6tom iska6 toq tracker da se napylni samo s leechari i takiva deto reitinga im e pod 0.2 OK! Taka da e ;)

ne6to ne te razbrah? Nali uj vse pretendirate "Siidvaite, pomagaite, Uploudvaite,da ima i za drugite" a sq po4va6 da me naliva6, za6toto imam golqm koef. Az ne6to ne shva6tam. To 4ovek kolkoto i da se opitva da pomaga, vse 6te se nameri nqkoi koito da mu kaje, 4e syym si bil meril pi6kata. Brao. 6tom iska6 toq tracker da se napylni samo s leechari i takiva deto reitinga im e pod 0.2 OK! Taka da e ;)

ако всеки почне да си пише коефициента темата ще стане 100 страници за 2 дена

Абе хора, дайте малко по-сериозно!

http://bt.wrzru.com/details.php?id=1823

Нашия човек решил, че тракера не може да мине без негов торент, хакнал една папка с miscellaneous мп3-ки без грам инфо и си мисли че прави нещо. :angry: Нали смисъла на торентите е да се качи нещо завършено и цяло (например албум, компилация и т.н.) и най-важното - да има информация за това, което съдържа.

Абе хора, дайте малко по-сериозно!

http://bt.wrzru.com/details.php?id=1823

Нашия човек решил, че тракера не може да мине без негов торент, хакнал една папка с miscellaneous мп3-ки без грам инфо и си мисли че прави нещо. :angry: Нали смисъла на торентите е да се качи нещо завършено и цяло (например албум, компилация и т.н.) и най-важното - да има информация за това, което съдържа.

Да... много е тъпо, даже май имаше Skype 3.torrent :ph34r:

Няма да е зле да направите така, че като цъкнеш на сиидъри/лиичъри и да ти излизат наи многото..се пак да тегла бързо искам :rolleyes:

Това ще го направим

Заще се пускат линкове само на някои филми от bt.wrzru.com към wrzru.com

защо не се пускат всичките и филмите и игрите

wrzru.com да не е сайт само за обложки

Някой да светне как така веднъж дърпам с 100 веднъж с 1000. Има сийдъри колкото искаш пък кранчето едвам тече?!

ami ako ima6 50 seedara s moq net po 15k tva sa 750k

ako ima6 1 seedar kato 1 fr ot sofiq s net deto ka4va s 8MB/s .....

nadqvam se razbra kvo ti kazvam...

Заще се пускат линкове само на някои филми от bt.wrzru.com към wrzru.com

защо не се пускат всичките и филмите и игрите

wrzru.com да не е сайт само за обложки

ти знаеш ли къде се намира филм, който е пуснат на торент тракер и такъв, който е на http server? :)

ami ako ima6 50 seedara s moq net po 15k tva sa 750k

я пак?! :blink:

Вие ли сте го направили така, че ако не си логнат в сайта не можеш да сийдваш? Това не е голям проблем, но ако не е проблем за вас да го махнете го направете. А ако има някакъв замисъл в това, кажете. :huh:

Защото си зад рутер или зад firewall. Това означава, че не можеш да се свързваш с други user-и, които също не са connectable.

ясно мерси,а как да го да направя да не е така,кои отметки трябва да дам за да ме виждат всички?

Хубаво ще е да се едитне 1вия пост и да се обеснят ей такива неща,за да могат такива като мен неуките да се научат как да се исползва тракера пълноценно :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...