Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Защото скоро ще бъдат трити....? Къде отиваш ти,може би?! xaxa ;>

Нз,ама вече новите филми в каталога са с линкове за торентите.А някои филми в каталога имат линкове и към локала ама не работи...... А и някои си работят хаха - сеш се?

Направете нещо с тези коефиценти не се издържа от "хитри" юзери.

Малко е раничко още :D ама то наистина още от сега ще е по добре,че да могат да си свикнат.

Не само да свалят и да бягат ;)

Имам един въпрос:защо се качват филми,които ги има в локалните?

Аз съм на гигабит и не мога да свалям повечето филми от локалния и вече се научих да си бачкам с торентите.

има ! отпуши му порта да редиректва TCP заявките към компа на който ти е инсталиран торент клиента

Може ли малко по-подробно обяснение как точно става това, защото и аз съм зад рутер?

zna4i sq 6a napi6a kvo kak kade za6to...za primer 6te izpolzvam utorrent

37058176dw9.jpg

announce url http://bt.wrzru.com/announce.php

90465455bl3.jpg

sledva upload i seed...

65259047fx1.jpg

tva e.

ako ima problemi 4etete i nadolu...

ako imate nqkvi za6titi/ruter ot tuk

87691992jv1.jpg

da testvate porta

kato caknete tam izliza nov prozorec v koito ima informaciq.

current port e tozi koito izpolzva programata.

za da go testvate cakate tva deto sam o4ertal.

44360034qv7.jpg

ako vsi4ko e nared iskarva tova s va6eto ip i va6iq port:

16032802pl0.jpg

za da prenaso4ite/forward/[ili kakto mu kazvate] port ot ruter stava po dolu gore ednakyv na4in , no vseki model ruteri imat razliki v nastroikite pri men e taka:

65040509rr0.jpg

za da smenite porta na utorrent ot uk:

70635579zr9.jpg

are stigade mahnete gi teq torenti iskam da si gledam kakto predi onlive filmite ne iskam da gi svalqm s torenti basiii horata

Много правилно ама кой ли слуша... аз например като работа по 12 часа на ден само до торенти ще ми е да качвам и свалям ! :angry1 Категорично съм против торентите ! Значи поне 20% от хората ще си спрат интернета заради това (поне от тези които ги познавам) 1. Някой незнаят и нещат и да знаят как да се оправаят с торенти 2.Като цъкнат на онлаин филми например и нищо не излезе 5-6 дена ще хванат къра. Ай Стига вече GL & HF

искам да кажа на хората които са направили тозо тракер едно голямо браво понеже надявамсе това ще бъде най големия пловдивски тракер все пак тук сме събрани еврокомци и гигабитци

имам и една две забележки :)

първо нека тракера да се преведе целия Rules, FAQ, Links вси4ки секции да са на български

второ нека да бъде задалжително и ползването на българския език както в Description на торентетите така и в самитер коментари на торентите

имам и едно предлужение чета недоволството на хора от евроком които качват с 10-15к разбирасе 4е те са прави за себеси не са егоисти и аз ако качвах с 15к щях да недоволствам но според мен има решение и на тоя проблем заще не се освободят хората от евроком които са с модем от Ratio те просто да не са длъжни да качват

Много правилно ама кой ли слуша... аз например като работа по 12 часа на ден само до торенти ще ми е да качвам и свалям ! :angry1 Категорично съм против торентите !

Сега сме по-спокойни като знаем какво мислиш ти и до какво не ти е.

abe hora koga 6te moje da se svalqt igrite ?? :( bahti 2 sedmici ve4e ne mogat :zzz

Да... само ако имаше и от другаде каде да ги теглим тези игри! Но уви...

заще не се освободят хората от евроком които са с модем от Ratio те просто да не са длъжни да качват

Това си е техен проблем. Да сменят ISP. Защо едни и същи хора да качват за всички та да може да са като локални сървъри за тези на ЕК и да свалят и трият? Това е просто немислимо според мен. Както споменах когато се добавят екстри ще е хубаво да се добави seed bonus. Примерно 1ч сийд е 500кб бонус и постепенно да се увеличава или нещо такова. Има го по чужди тракъри и действа. Само и да се внимава да не се злоупотребява с това.

Сега сме по-спокойни като знаем какво мислиш ти и до какво не ти е.

Да... само ако имаше и от другаде каде да ги теглим тези игри! Но уви...

Това си е техен проблем. Да сменят ISP. Защо едни и същи хора да качват за всички та да може да са като локални сървъри за тези на ЕК и да свалят и трият? Това е просто немислимо според мен. Както споменах когато се добавят екстри ще е хубаво да се добави seed bonus. Примерно 1ч сийд е 500кб бонус и постепенно да се увеличава или нещо такова. Има го по чужди тракъри и действа. Само и да се внимава да не се злоупотребява с това.

къв си ти да коментираш кво говорят хората ве агне?

добре но и това е смешно 1ч сийд 500кб бонус аз това го сийдвам за 1-2 секунди неможели по IP само тези хора които са на модем да бъдат освободени от Ratio предполагам че те не са много и няма да е много трудно

2pac_rulez и аз бачкам по 12ч на ден но не ми пречи че ще има торенти а аз online гледането си напълно прав те просто трябва да го направят като в арената даже са задължени да го направят и то в най скоро време ако ги е грижа да не загубят клиентите си

Преди бях на гигабит и там от скоро скоростите са по-добри. Не ми е пречило да правя по 50-100гб ъплоуд по тракърите. Иска се желание да се споделя, а не друго. Може да не е 500кб, а 1мб, но все пак няма да е само бонуса, а и ъплоуда ще се зачита. Торентите са за споделяне. Защо да се привилигироват разни хора само защото доставчика им не пуска скорости на качване? Хиляди по света и с по-малко се справят. Не е коректно да се освобождават хора от това, а те хич не са малко. Много са хората на модеми. Желание само трябва и да се превъзпитат хората и да се научат, че за да вземат трябва и да дават.

Upload: 30KB/s за 1ч. качва 105мб. Да кажем, че сваляш филм. Първо- доакто го сваляш сигурно и ще качваш на други, които го свалят. За 5 часа ще го свалиш. Докато го гледаш ще минат 2 часа. Ако се сийдва за тези 2 часа и има хора да го свалят ще си качил ~210мб. Няма да умреш ако го оставиш още 1-2 дни да си сийдва. То няма да товари ако не прави трафик. Все ще се закачи някой и ще качваш още 4-5 часа, за да стигне 1:1. На тези с dial-up (или направо АДСЛ) понеже им са малки ъплоуд скоростите това, което свалят да им се брои за качено направо? :)

Ще си прави потребителя сметка кога колко може да сваля и после колко време може да го държи. Ако това не може или не му отърва така- да си спира нета ;). Цял свят е така и ние също ще сме. Не може да държим вечтно терабайти нелегална информация достъпна за всеки по всяко време. Това е "цената" да имаме достъп до тези благинки.

The_Daemon, никой не е задълежн да прави нищо. Този тракер и този форум нямат клиенти, които да губят. Нямат нищо общо с Евроком. Евроком може да загубят клиенти ако не оправят нета и скоростите. Всичко тук се поддържа от свободното време, добрата воля и джоба на администратори, а сигурно и модератори.

Преди бях на гигабит и там от скоро скоростите са по-добри. Не ми е пречило да правя по 50-100гб ъплоуд по тракърите. Иска се желание да се споделя, а не друго. Може да не е 500кб, а 1мб, но все пак няма да е само бонуса, а и ъплоуда ще се зачита. Торентите са за споделяне. Защо да се привилигироват разни хора само защото доставчика им не пуска скорости на качване? Хиляди по света и с по-малко се справят. Не е коректно да се освобождават хора от това, а те хич не са малко. Много са хората на модеми. Желание само трябва и да се превъзпитат хората и да се научат, че за да вземат трябва и да дават.

Upload: 30KB/s за 1ч. качва 105мб. Да кажем, че сваляш филм. Първо- доакто го сваляш сигурно и ще качваш на други, които го свалят. За 5 часа ще го свалиш. Докато го гледаш ще минат 2 часа. Ако се сийдва за тези 2 часа и има хора да го свалят ще си качил ~210мб. Няма да умреш ако го оставиш още 1-2 дни да си сийдва. То няма да товари ако не прави трафик. Все ще се закачи някой и ще качваш още 4-5 часа, за да стигне 1:1.

Ще си прави потребителя сметка кога колко може да сваля и после колко време може да го държи. Ако това не може или не му отърва така- да си спира нета ;). Цял свят е така и ние също ще сме. Не може да държим вечтно терабайти нелегална информация достъпна за всеки по всяко време. Това е "цената" да имаме достъп до тези благинки.

несъм съгласен с теб но не ми се и спори въпреки че съм на гигабит и скорстите са ми доста добри пак съм против не съм съгласен хора с Upload: 30KB/s и Upload: 300KB/s да се слагат под един общ знаменател а и не всеки може да се позволи машина с 200 или 500 GB хард и все пак според мен ще е много добре ако се направи като w арената филмите да се гледат online тогава много недоволни ще спрат да се ядосват и руптаят въпреки че аз ли4но винаги съм предпо4итал първо да си сваля филма и послр да го гледам понеже винаги online гледането лагва и тва ме вбесява

Много правилно ама кой ли слуша... аз например като работа по 12 часа на ден само до торенти ще ми е да качвам и свалям ! :angry1 Категорично съм против торентите ! Значи поне 20% от хората ще си спрат интернета заради това (поне от тези които ги познавам) 1. Някой незнаят и нещат и да знаят как да се оправаят с торенти 2.Като цъкнат на онлаин филми например и нищо не излезе 5-6 дена ще хванат къра. Ай Стига вече GL & HF

Може и да си прав, но никой няма да се наеме да хостне поддържа тоя сървър с филми и др работи, просто защото е незаконно(глоби,затвор). А в момента поне за абонатите на гигабит като мен е много удобно защото вече свалям работите с повече пиъри с около 1мб\s. Освен това в договора никъде не пише, че ЕК са длъжни да поддържат този сървър, за удобство да кажем, макар че те го правят най-вече с цел да намалее международния трафик(който те си плащат на количество 1mb=$), просто вече ги хвана страх хората, с тия шитави проверки. Но няма начин, нали вече сме в Европа. :) :) :)

The_Deamon, в магазина като отидеш цените персонализират ли се спрямо твоя доход? Аз искам да си купя монитор, но нямам пари. За мен с моите възможности и за мулти-милярдер монитора ще е една и съща цена. Не може да се прилагат тези неща и тук.

Тракера е тракер. Условията са едни за всички. Всеки сам преценява какви са му възможностите. То на мен ЦПУ-то ми е по-слабо, харда може да не ми е голям, да не мога да плащам тока да стои вечер, за това да ми точита и по-малко и т.н.- айде да не ми отчитат изобщо. Даже това дето го свалям да ми се брои за качено. Това не е концерт по желание.

The_Deamon, в магазина като отидеш цените персонализират ли се спрямо твоя доход? Аз искам да си купя монитор, но нямам пари. За мен с моите възможности и за мулти-милярдер монитора ще е една и съща цена. Не може да се прилагат тези неща и тук.

Тракера е тракер. Условията са едни за всички. Всеки сам преценява какви са му възможностите. То на мен ЦПУ-то ми е по-слабо, харда може да не ми е голям, да не мога да плащам тока да стои вечер, за това да ми точита и по-малко и т.н.- айде да не ми отчитат изобщо. Даже това дето го свалям да ми се брои за качено. Това не е концерт по желание.

кво съм тръгнал и аз да се занимавам с вас и да си казвам мнението оравяйтесе просто се опитах да бъда полезен с нещо аз лично нямам никви възражения даже съм и доволен свалям с 1000к качвам с 500к а преди от локала с повече от 300к неможеше айде GL и HF

torrent протокола е създаден за максимално бърза размяна на файловe.,

той не е създаден за равностойна размяна.

........

Затова според мен е по-изгодно да се търси seed за време, вместо за трафик. Така seeder-ите от гигабит гарантирано ще остават по-дълго време. Потребителите на ЕК кабел няма да се чувстват наказани за това че ползват кабелен модем. Според мен 24 часа ще са напълно предостатъчни.

Напълно заставам под това и според мен дори варианта без коефициенти е по-добър. Тракера не губи от това, че има хора които само точат, а печели от тези, които сийдват т.е. ако има достатъчно голям брой потребители не би било никакъв проблем всеки торент да има адекватен брой сийдъри според интереса. Единствения контрол, който трябва да се осъществява, според мен, е този върху upload-ерите. Трябва да има минимално време, през което трябва да сийдват торентите, за да се избегне появяването на голямо количество "неизползваеми" такива.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...