Dreamer Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 последно - bbcode или htmlcode? bbcode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazinski Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Извинявам се, ама някой ще може ли да ми каже как мога да се регистрирам, щото пробвах ама не става? Изобщо ще може ли, или просто още се тестват нещата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Извинявам се, ама някой ще може ли да ми каже как мога да се регистрирам, щото пробвах ама не става?Изобщо ще може ли, или просто още се тестват нещата? Какво значи, че не става? Може ли малко по-конкретно какво точно не става, грешка ли вади, има такава регистрация или нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazinski Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Signup failed Sorry, you're not qualified to become a member of this site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Signup failedSorry, you're not qualified to become a member of this site. Цъкна ли трите квадратчета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazinski Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Да, ще взема да пробвам пак. Благодаря за премахване на 40% от WARN-а. Ха, сега взе, че стана. Благодаря. <== Signup successful! Your account is ALREADY CONFIRMED (yes, CONFIRMED), but an e-mail might have been sent to the the address you specified (kazinski@abv.bg). You don't need to read and respond to this email if you can login and use the site properly. If not then please read and respong to the e-mail within few days. ==/> Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Dreamer дали можеш да ми кажеш username и парола на моя акаунт, понеже ми исписва че името и имейла са заети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Dreamer дали можеш да ми кажеш username и парола на моя акаунт, понеже ми исписва че името и имейла са заети? Можеш да се регнеш наново вече. Изтрих стария акаунт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 предлагам следните бутони над списъка с торенти Files , Comm. , Added , Size , Snatched , Seeders , Leechers да бъдат направени че да могат да се натискат,тоест торентите да се подреждат по начина по който user-а си пожелае натискайки съответния бутон Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Добре де къде бъркам при ъплоуда,защо ми пише на сйдар 0 като аз го качвам Някой ако има идея да сподели щот явно аз бъркам някъде бая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Айде някой да обясни(сорка ако е обяснено) как да оформяме торентите? Да слагаме картинки и т.н. Все пак всеки торент трябва да изглежда добре, а за това е нужна подредба....някой ще каже ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Добре де къде бъркам при ъплоуда,защо ми пише на сйдар 0 като аз го качвам Някой ако има идея да сподели щот явно аз бъркам някъде бая. Трябва да го добавиш за сийдване в торент клиента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Предполагам че тракера ще претърпи още доста промяни (надявам се за добо), но определено има нужда да бъде преведен на български език. Някак си не върви всичко да е на Английски. Аз лично нямам нищо против да си остане и така, но предполам че има много хора, които не разбират английски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Добре де къде бъркам при ъплоуда,защо ми пише на сйдар 0 като аз го качвам Някой ако има идея да сподели щот явно аз бъркам някъде бая. pi4 az imam sy6tiq problem kato teb! I na men mi dava 4e e na 0 siida vypreki 4e go siidvam. Ti s BitCommet li si? I ako si q vij kato cykne6 vyeho torenta(v programata) i posle cykne6 dolu na trackeri pi6e li ti: "Tracker Response Error:torrent not registered with this tracker"? Трябва да го добавиш за сийдване в торент клиента. kakyv e tozi torent klient? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 торент клиент,това е програмата ,която използваш за торенти. Аз бих ти препоръчал Utorrent , въпреки че повечето ползват Bitcommet,може би защото има меню на БГ език Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 торент клиент,това е програмата ,която използваш за торенти.Аз бих ти препоръчал Utorrent , въпреки че повечето ползват Bitcommet,може би защото има меню на БГ език utorrent също е на български...аз съм с последната версия 1.6.1 тракера ми се струва,че бързо набира сила сега стана и по красиво с таговете Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 То и азуреуса има меню на български... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Айде някой да обясни(сорка ако е обяснено) как да оформяме торентите? Да слагаме картинки и т.н. Все пак всеки торент трябва да изглежда добре, а за това е нужна подредба....някой ще каже ли? Някой админ или мод? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Мисля, че това си е до всеки човек, на който както му харесва и както вижда нещата, не мисля, че е нужно да има стрикни правила. Ако трябва да посоча как ми харесва примерно на филмите то 3 варианта: http://bt.wrzru.com/details.php?id=1371 http://bt.wrzru.com/details.php?id=1393 следващото не ми харесва толкова, но като един минимум е напълно достатъчно: http://bt.wrzru.com/details.php?id=1353 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Според мен трябва да има правила за ъплоуд. Какво да има какво да няма, относно и коментарите и т.н. Да е добре модериран както форума и също толкова стриктно. Това за превод на БГ няма да е лошо по принцип, но нека остава и опцията да си стои на английски. А ако на някой му се занимава и мисли, че сайта ще има повече живот от предшественика си може да дооправи ъплоуд процеса- например този от oink е доста добре направен, а там и има доста приятни функции изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Добре де къде бъркам при ъплоуда,защо ми пише на сйдар 0 като аз го качвам Някой ако има идея да сподели щот явно аз бъркам някъде бая. az moito si go napravih nai-nakraq. Pri4inata be6e 4e mi be6e star BitCommeta. Ako nqkoi ima problem, 4e ne mu siidva BitCommeta neka da si zapi6e onzi ot linka deto e daden v na4aloto na stranicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanko Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Mnogo 6te sam wi blagodarenako mi kazete kade ima TRAKLISTa na MP3,4e ne winagi moga da se setq za ne6to konkretno,apak kato razglezdam mi idwat razni idei? Blagodarq predwaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 Добре а не може ли да се направи освн BB Code и такава системка,както тук във форума когато постваш?Цъкаш върху картинката и само добавяш линка ,или цъкаш "B" и текста ти става Bold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boji4ko Posted February 22, 2007 Share Posted February 22, 2007 А какво ще става с "мъртвите" торенти? Питам защото са доста и са доста объркващи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Ще се опитаме да направим максимално каквото можем, но все пак всички работим нещо, и това което правим го правим в свободното си време, а то не е много, така че моля имайте търпение, надявам се че нещата ще стават по-добри със времето и ще се добавят нови "екстри". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.