Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Извинявам се, ама някой ще може ли да ми каже как мога да се регистрирам, щото пробвах ама не става?

Изобщо ще може ли, или просто още се тестват нещата?

Извинявам се, ама някой ще може ли да ми каже как мога да се регистрирам, щото пробвах ама не става?

Изобщо ще може ли, или просто още се тестват нещата?

Какво значи, че не става? Може ли малко по-конкретно какво точно не става, грешка ли вади, има такава регистрация или нещо друго?

Да, ще взема да пробвам пак. Благодаря за премахване на 40% от WARN-а.

Ха, сега взе, че стана. Благодаря.

<==

Signup successful!

Your account is ALREADY CONFIRMED (yes, CONFIRMED), but an e-mail might have been sent to the the address you specified (kazinski@abv.bg). You don't need to read and respond to this email if you can login and use the site properly. If not then please read and respong to the e-mail within few days.

==/>

Dreamer дали можеш да ми кажеш username и парола на моя акаунт, понеже ми исписва че името и имейла са заети?

Можеш да се регнеш наново вече. Изтрих стария акаунт.

предлагам следните бутони над списъка с торенти

Files , Comm. , Added , Size , Snatched , Seeders , Leechers

да бъдат направени че да могат да се натискат,тоест торентите да се подреждат по начина по който user-а си пожелае натискайки съответния бутон

Добре де къде бъркам при ъплоуда,защо ми пише на сйдар 0 като аз го качвам :angry1

Някой ако има идея да сподели щот явно аз бъркам някъде бая.

Айде някой да обясни(сорка ако е обяснено) как да оформяме торентите? Да слагаме картинки и т.н. Все пак всеки торент трябва да изглежда добре, а за това е нужна подредба....някой ще каже ли?

Добре де къде бъркам при ъплоуда,защо ми пише на сйдар 0 като аз го качвам :angry1

Трябва да го добавиш за сийдване в торент клиента.

Предполагам че тракера ще претърпи още доста промяни (надявам се за добо), но определено има нужда да бъде преведен на български език. Някак си не върви всичко да е на Английски. Аз лично нямам нищо против да си остане и така, но предполам че има много хора, които не разбират английски.

pi4 az imam sy6tiq problem kato teb! I na men mi dava 4e e na 0 siida vypreki 4e go siidvam. Ti s BitCommet li si? I ako si q vij kato cykne6 vyeho torenta(v programata) i posle cykne6 dolu na trackeri pi6e li ti: "Tracker Response Error:torrent not registered with this tracker"?

Трябва да го добавиш за сийдване в торент клиента.

kakyv e tozi torent klient?

торент клиент,това е програмата ,която използваш за торенти.

Аз бих ти препоръчал Utorrent , въпреки че повечето ползват Bitcommet,може би защото има меню на БГ език

торент клиент,това е програмата ,която използваш за торенти.

Аз бих ти препоръчал Utorrent , въпреки че повечето ползват Bitcommet,може би защото има меню на БГ език

utorrent също е на български...аз съм с последната версия 1.6.1

тракера ми се струва,че бързо набира сила :)

сега стана и по красиво с таговете :)

Айде някой да обясни(сорка ако е обяснено) как да оформяме торентите? Да слагаме картинки и т.н. Все пак всеки торент трябва да изглежда добре, а за това е нужна подредба....някой ще каже ли?

Някой админ или мод?

Мисля, че това си е до всеки човек, на който както му харесва и както вижда нещата, не мисля, че е нужно да има стрикни правила. Ако трябва да посоча как ми харесва примерно на филмите то 3 варианта:

http://bt.wrzru.com/details.php?id=1371

http://bt.wrzru.com/details.php?id=1393

следващото не ми харесва толкова, но като един минимум е напълно достатъчно:

http://bt.wrzru.com/details.php?id=1353

Според мен трябва да има правила за ъплоуд. Какво да има какво да няма, относно и коментарите и т.н. Да е добре модериран както форума и също толкова стриктно.

Това за превод на БГ няма да е лошо по принцип, но нека остава и опцията да си стои на английски.

А ако на някой му се занимава и мисли, че сайта ще има повече живот от предшественика си може да дооправи ъплоуд процеса- например този от oink е доста добре направен, а там и има доста приятни функции изобщо.

az moito si go napravih nai-nakraq. Pri4inata be6e 4e mi be6e star BitCommeta. Ako nqkoi ima problem, 4e ne mu siidva BitCommeta neka da si zapi6e onzi ot linka deto e daden v na4aloto na stranicata :punk

Добре а не може ли да се направи освн BB Code и такава системка,както тук във форума когато постваш?Цъкаш върху картинката и само добавяш линка ,или цъкаш "B" и текста ти става Bold.

Ще се опитаме да направим максимално каквото можем, но все пак всички работим нещо, и това което правим го правим в свободното си време, а то не е много, така че моля имайте търпение, надявам се че нещата ще стават по-добри със времето и ще се добавят нови "екстри".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...