Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Iskam da popitam za6to sled kato napraih vsi4ko(ka4ih torenta,i posle go siidnah(pokaza mi i kak se ka4vat procentite i pi6e6e 4e vsi4ko e na 100%)) ne mi dava 4e moq torent nqma nikakyv siid? Ne6to ne razbiram za6to e taka tyi kato v moq BitCommet sym go siidnal :unsure: zabelqzah, 4e kato natisna trackeri v BC mi pi6e: "Tracker Response Error:torrent not registered with this tracker" :blink:

ina4e hardcore unitet mersi mn za informaciqta. :rolleyes:

След като качиш торента на тракера трябва от там да го изтеглиш и вкараш в торент клиента си да се сийдва. А при самото правене на файла трябва да си вкарал съответното Announce URL.

.Miro., аз не съм видял някой от филмите да е с ненормални файлове ;)

След като качиш торента на тракера трябва от там да го изтеглиш и вкараш в торент клиента си да се сийдва. А при самото правене на файла трябва да си вкарал съответното Announce URL.

това за тегленето на торента от тракера не го пише никъде и май не е вярно

Аве пичове защо не мога да се логна в http://bt.wrzru.com/

регнах се емайл не ми се изпрати а и не мога да се логна

to mai ve4e e bez e-mail. Naprao se regva6 i vliza6 :rolleyes:

ami vsi4ko koeto kazva6 sym go naprail. Vsi4ko stava idealno do momenta, v koito kato ide na 100% mi izpisva na "trackeri" "Tracker Response Error:torrent not registered with this tracker" :angry1 ne moga da razbera za6to e taka?! I sq torenta mi sedi v saita kato umrql(bez seed)

toku 6to probvah sys FlashGet da siidna i Stana! Ama ne iskam s FlashGet! Ako nqkoi moje da mi kaje kak da si napravq BitCommeta da moga da si siidvam torentite i s nego, neka kaje pls.

probvai da smeni6 porta

някой който е качил нещо и са го теглили да каже с каква скорост е ъплоудвал-тази която му е за ъплоуд или както в дс-с максималната?

Стига сте слагали торенти с описания от сорта на ":)" и ":D" :wacko:

ЕДИТ: И не качвайте някви наблъскани мп3-та, ами поне ги разделяйте по албуми

VeSo подкрепям те,сега писах на един такъв торент коментар и го помолих ъпа да не прави така повече...

П.С БЛАГОДАРЯ НА АДМИНА ЧЕ ПУСНА ББ ТАГОВЕТЕ ! :)

с оглед на това, че потребителите с кабелни модеми не могат да осигурят добър seed, а и че е отворен, не може ли тракера да се направи по-подобие на isohunt(int) или bgnova(bg)?

Tracker down! :excl: Не мога да разбера при мен ли е проблема или наистина е down :confused . Пoлзвам Shareaza, не съм имал проблеми досега. So Help pls

pri men si4ko raboti

bbcode-а при мен нещо не работи както трябва. правя го в секцията tags? пробно. там стават, но като отида на страницата на самия торент, в description - тц :confused

bbcode-а при мен нещо не работи както трябва. правя го в секцията tags? пробно. там стават, но като отида на страницата на самия торент, в description - тц :confused

Не само при теб, а при всички, просто не е разрешен. Работи само html code :)

Кви са тия торенти кво е тва чудо?

Мисля,че съм достатъчно ясен?

Не само при теб, а при всички, просто не е разрешен. Работи само html code :)

при мен и т'ва не работи. показва се иконка на снимка, но не и самата снимка :bgrin:

кофти ... докато не го оправят, аз описание няма да слагам. да е гадно и грозно! :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...