Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

After you do this, your password will be reset and emailed back

to you.

Добре ся ще чакам..колко ?! 2,3,4,5,10,23,48 часа.. Да си регна ли нов акаунт във връзка с промените или да си чакам ?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Не съм се регистрирала, а user name-ът ми е зает, а електронната ми поща is already in use :blink: :blink: :confused

щото сиурно си се регнал преди много много време и си забравил .... пробвай с recovery - то и чакай скоро писмо :)

а бе то се е видяло че няма да мога да се докопъм до NFS U2 ае ако има някой да го качи че ми се пляка .....

до утре го имаш.

"Между другото от минимум 2 год. се чуваха предупреждения и предвиждания, че рано или късно локалните удоволствия ще изчезнат. Е, оказа се вярно, а аз успях да свикна с тази мисъл достатъчно отдавна."

Изчезват, ама къде, в ЕК Пловдив, навсякъде другаде си съществуват, а за София пък изобщо не говорим :huh:

А как се прави това nfo???И още нещо сега успях да кача торент,но ми казва че докато не заочна да сийдвам той няма да е видим!Ок ясно,но не мога изобщо да го пусна да се сийдва-с у торент съм като сложа файла в програмата той започва да се сваля и нищо не става.Никъде не виждам да има бутон сийд???

А как се прави това nfo???

отваряш нов текстови документ

пишеш квото пишеш

даваш му save as-file name-ясно

save as type-all files

encoding-ansi

ти хубо сваляш на макс ама с колко качваш?щото нали се сещаш,че положението дето е в момента няма да е вечно ;)

Ами в повечето случаи пак с мах ;)

отваряш нов текстови документ

пишеш квото пишеш

даваш му save as-file name-ясно

save as type-all files

encoding-ansi

Ок до тук добре,ама защо не мога да го пусна да се сийдва както писах по-горе!10х

Ами в повечето случаи пак с мах ;)

мисълта ми беше,че ъплоуда като скорост е нисък-25-30к

иначе и аз ъплоудвам на "макс",само дето като дръпна нещо дето е 1-2гига и трябва после 2 дена само него да сийдвам ;)

Ок до тук добре,ама защо не мога да го пусна да се сийдва както писах по-горе!10х

чети бе приятелю...има си едит торент...слагаш отметката на видим на заглавната страница и си готов

ами нали за да го сийдваш трябва някой да го тегли

Добре ще е да слагате снимки и малко повече инфо, дали има субтитри и такива подобни,особено за игрите гледаш някаква черна страница всичко на английски, а ся де каква е тая игра, да имаше някой скреен поне или като в нормалните тракери инфото на български е задължително.

Ок ама нали би трявало да го сийдвам???Ама нещо не става!Или бъркам нещо?

Мдам и аз него правя нещо като хората,и мен не ме дава като сийдар :(

Някой да има някви идеи,защо така се получава?

Даже някой от модераторите ако може да едитне 1вия пост и да обесни точно какво трябва да се направи за да ползваш торента.

Моля ви, обяснете за непросветените какво означава сийдър, лийчър, пиър, коефициент и закво се правят тея класации и какво трябва правим за да имаме хубав коефициент и да сме напред в класацията и има ли някаква връзка това, с тарифата, на която сме.

тук има полезни неща

Има, ама нещо линка ти не работи.Добавям още един въпрос-Ще можем ли да сваляме(за абонатите на ЕК става въпрос) с по-висока скорост с тея торенти, отколкото досега(скоростта, с която дл от локала)?

Има, ама нещо линка ти не работи.Добавям още един въпрос-Ще можем ли да сваляме(за абонатите на ЕК става въпрос) с по-висока скорост с тея торенти, отколкото досега(скоростта, с която дл от локала)?

Линкът работи- регистрирай се в форума.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...