Белов Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 After you do this, your password will be reset and emailed back to you. Добре ся ще чакам..колко ?! 2,3,4,5,10,23,48 часа.. Да си регна ли нов акаунт във връзка с промените или да си чакам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Dreamer, няма да е зле да едит-неш първия пост и там да напишеш да ти пишат с проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 (HTML/BB code is not allowed.) почему? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 а бе то се е видяло че няма да мога да се докопъм до NFS U2 ае ако има някой да го качи че ми се пляка ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Не съм се регистрирала, а user name-ът ми е зает, а електронната ми поща is already in use Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Не съм се регистрирала, а user name-ът ми е зает, а електронната ми поща is already in use щото сиурно си се регнал преди много много време и си забравил .... пробвай с recovery - то и чакай скоро писмо Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Защото си се регистрирала преди в bt.evrocom.net , а тракера е един и същ, така че може да влизаш със старите юзер нейм и парола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 а бе то се е видяло че няма да мога да се докопъм до NFS U2 ае ако има някой да го качи че ми се пляка ..... до утре го имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeX PauL Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Някой мисли ли скоро да оправи mp3.com.hk???? изобщо даунлауда от уареза мирише!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 mIRCata, изтрих ти акаунта. pls регни се пак, няма да ти е нужно потвърждение. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 "Между другото от минимум 2 год. се чуваха предупреждения и предвиждания, че рано или късно локалните удоволствия ще изчезнат. Е, оказа се вярно, а аз успях да свикна с тази мисъл достатъчно отдавна." Изчезват, ама къде, в ЕК Пловдив, навсякъде другаде си съществуват, а за София пък изобщо не говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 А как се прави това nfo???И още нещо сега успях да кача торент,но ми казва че докато не заочна да сийдвам той няма да е видим!Ок ясно,но не мога изобщо да го пусна да се сийдва-с у торент съм като сложа файла в програмата той започва да се сваля и нищо не става.Никъде не виждам да има бутон сийд??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 А как се прави това nfo??? отваряш нов текстови документ пишеш квото пишеш даваш му save as-file name-ясно save as type-all files encoding-ansi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 ти хубо сваляш на макс ама с колко качваш?щото нали се сещаш,че положението дето е в момента няма да е вечно Ами в повечето случаи пак с мах Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 отваряш нов текстови документпишеш квото пишеш даваш му save as-file name-ясно save as type-all files encoding-ansi Ок до тук добре,ама защо не мога да го пусна да се сийдва както писах по-горе!10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ами в повечето случаи пак с мах мисълта ми беше,че ъплоуда като скорост е нисък-25-30к иначе и аз ъплоудвам на "макс",само дето като дръпна нещо дето е 1-2гига и трябва после 2 дена само него да сийдвам Ок до тук добре,ама защо не мога да го пусна да се сийдва както писах по-горе!10х чети бе приятелю...има си едит торент...слагаш отметката на видим на заглавната страница и си готов ами нали за да го сийдваш трябва някой да го тегли Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ок ама нали би трявало да го сийдвам???Ама нещо не става!Или бъркам нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ru6^4o Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Добре ще е да слагате снимки и малко повече инфо, дали има субтитри и такива подобни,особено за игрите гледаш някаква черна страница всичко на английски, а ся де каква е тая игра, да имаше някой скреен поне или като в нормалните тракери инфото на български е задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunio Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 защо не мога да се регна в торентите Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Ок ама нали би трявало да го сийдвам???Ама нещо не става!Или бъркам нещо? Мдам и аз него правя нещо като хората,и мен не ме дава като сийдар Някой да има някви идеи,защо така се получава? Даже някой от модераторите ако може да едитне 1вия пост и да обесни точно какво трябва да се направи за да ползваш торента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardcore_united Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 а как да направя торент с музикален албум,при положение,че Биткомета ми позволява да избера само 1 файл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Моля ви, обяснете за непросветените какво означава сийдър, лийчър, пиър, коефициент и закво се правят тея класации и какво трябва правим за да имаме хубав коефициент и да сме напред в класацията и има ли някаква връзка това, с тарифата, на която сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 тук има полезни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 тук има полезни неща Има, ама нещо линка ти не работи.Добавям още един въпрос-Ще можем ли да сваляме(за абонатите на ЕК става въпрос) с по-висока скорост с тея торенти, отколкото досега(скоростта, с която дл от локала)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 20, 2007 Share Posted February 20, 2007 Има, ама нещо линка ти не работи.Добавям още един въпрос-Ще можем ли да сваляме(за абонатите на ЕК става въпрос) с по-висока скорост с тея торенти, отколкото досега(скоростта, с която дл от локала)? Линкът работи- регистрирай се в форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.