BurnRus Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Нито паролата от стария акаунд ми идва,нито от новия койти направих не ми идва поща да си потвардя регистрацията,направо нямам думи.Луда работа,земете се стегнете и направете нещо по въпроса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Ией изцяло на торенти ли минахме...ще ме извинявате ама е доста ТЪПО майна иначе пратих за рекавър..да видим дали ще стане.. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Awe xora imam nekav problem s Upload.iskam da uploadna ne6to, pravq vsi4ko bez onzi .nfo file.I ako toi e zaduljutelen nqkoi 6te mi kaje li kak da go opravq Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanko Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 [size=1]Kwo stawa ......?????????????????????????? Ni6to ne moga da otworq ot mp3,filmi/movies.hu,na movies.co.jp mi otwarq spisaka,no ne moze da se downloudva/ NQKOJ 6TE ME SWETNE LI KAKWO STAWA 4e ne6to ne mi e qsno. Blagodarq za otziw4ivostta,predwaritelno!!!!!!!!!!!![/size] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Йупий..сбозахме се хептен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
govy Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Само "БТВ"(между другото) тея торенти ... не ми е ясно ако са повече сидерите дали ще ми се качи скороста на данлоудът или ще остане същата мизерна 45кб, че немога са сета !!!!??? само това ще ви запитам!!! мерси за отговора предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Ние потребителите на евроком с тоя мизерен ъплоуд, къв коефицент трябва да постигаме??? Ако ми кажете на 1.05 и ще избухна!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Не мога да разбера,защо всички му се кефите на това.Преди си беше супер,влизаш сваляш си и готово.А сега торенти и всякакви други простотий.98% от абонатите на EВРОКОМ и ГИГАБИТ бяха само заради вътрешните сървари.Разбирам на каде отиват нещата:АКО НЯМА ВЪТРЕШНИ СЪРВАРИ-Б.Т.К ADSL-Това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Ще зема ли да получа активационен е-мейл някой ден?!Образуват се нерви 2 дни да не получиш.Факин Съпортърс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Ей това беше върха на простотията, майна! Първо насират нета, а после резват и локалните! То не, че торентите са лошо нещо ама преди си беше много по яко. То ся наистина за кво да стоя към ггбит? То нали и преди ггбит имаха един торен сайт ама той беше бахти умрялата работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Сега....Значи има хора, които досега не сме ползвали торенти и не знаем какво означава дори тази дума.Та, въпроса ми е.Каква е разликата между торент и обикновен даунлоад(както си беше досега), какво представлява торента, как се използва(щото разбрах, че няква програма тряа си слагам и да се регвам някъде) и не на последно място-каква е причината да се превърне всичко в локала на торенти. И не бързайте да плюете лайна и да се оплаквате...може да е добро в крайна сметка, админите никога не са ни мислили лошото.Аз предполагам, че е нещо свързано пак с НСБОП. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Значи мисля, че е време да се внесе малко инфо по темата за торентите. Как става share-ването: информация Как работи P2P като цяло: информация С какви програми мога да тегля торенти: Има няколко популярни програми. Ето няколко от тях: BitComet: информация от локалния uTorrent: информация от локалния за FlashGet няма тема(или аз не намерих), но и с нея става. Официален сайт на BitComet Официален сайт на uTorrent Как да качваме торенти: В нашия тракер всеки може да качва файлове. Това става по следния начин: Стартирате BitComet(това е обяснение за BitComet). Отваряте менюто "Файл" и избирате "Създай торент...". Разглеждате настройките от прозореца, харесвате си даден файл и го селектирате. Като тракер сървър избирате "http://bt.wrzru.com/announce.php". След това чакате ~1 минутка и торент файла е готов. По дифоут той се сейфа в папката /torrents в главната директория на вашия bitcomet. Забележете, че току що направения торент го има в текущите ви задачи. После отивате на този адрес: http://bt.wrzru.com/upload.php и попълвате формата. После пляскате "Do it!". Чакате малко. След като качите торент файла натискате в/у линк-а даден най-отгоре и избирате файлът да бъде отворен от BitComet. Като задача в BC можете да изберете само сийд. Натискате ОК и чакате някой да свали файла ви. още информация ако се сетя за още нещо ще го допълня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Потвърждението на e-mail вече не е нужно за всички регистрации от този момент нататък, въпреки, че за момента все още след регистрация пише, че трябва да се потървди през мейла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 На мен ми го прати в спам филтъра И линка за recover бачкаше при мен. Би ли го дал на PM да погледна или преди това пробвай отново? Аз имам следния проблем - когато се регистрирах едно време, дадох е-майл в маил.бг Обаче стана ясно, че не трябвало да се дават едреси от там. И като писах за проблема Veno ми оправи активирането на акаунта. Сега обаче не мога да влезна и да си редактирам акаунта, нито пък мога да получа писмо с новата парола. Някакви идеи как да оправим нещата - да ми смените адреса на пощата и аз тогава да си пусна за забравена парола или пак да ми активирате акаунта с няква парола, а аз да се оправям от там на сетне ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yavo_d Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Това добре ама аз като не си помня паролата, какво правим? Не мога да се регистрирам пак защото ми пише че такъв имейл имало вече. намерих форма за забравена парола обаче нищо не получавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 mIRCata, изтрих ти акаунта. pls регни се пак, няма да ти е нужно потвърждение. WoW_Lo6iq, активирах те Yavo_d, можеш да се регнеш наново - изтрих стария акаунт. Ако има друг с подобни проблеми нека ми пише на PM за да мога да помогна максимално бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Вече всички трябва да са конфирмнати и да може да си влизате в акаунтите. Който иска да му се изтрие стария акаунт моля да ми пише PM като спомене user-а си или e-mail-а си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Много моля някой да обясни малко по-подробно как точно се работи с тракера!Имам у торент и с даунлоада май ще се справя,но как да се поддържа този коефицент?Достатъчно ли е да сийдвам?И къде мога да си видя коефицента?А ако ъплоудвам дига ли се той?10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Значи закриването на mp3.com.hk секцията и преобразуването на добрия стар movies сървър в торент тракър има пряка връзка с влошаването на скоростите и причината, по която една голяма част от активните членове на този форум пишат ядни постове във форума на ЕКК София, така ли? (Само загатвам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Не знам при вас как е но на мен повече ми харесва свалянето така ! едно че има по добра скорост друго че хората могат да качват каквото си искат и така файловете са описани по добре ! Идеално браво но направете тракера с повече екстри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 ... друго че хората могат да качват каквото си искат и така файловете са описани по добре ! Идеално браво но направете тракера с повече екстри! Дано само не Upload- а не стане привилегия. Един въпрос за настройката на BitComet: В Connection има Remove port on NAT/Firewall when exiting (Windows XP only). Трябва ли да сложа отметка? Между другото от минимум 2 год. се чуваха предупреждения и предвиждания, че рано или късно локалните удоволствия ще изчезнат. Е, оказа се вярно, а аз успях да свикна с тази мисъл достатъчно отдавна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Много моля някой да обясни малко по-подробно как точно се работи с тракера!Имам у торент и с даунлоада май ще се справя,но как да се поддържа този коефицент?Достатъчно ли е да сийдвам?И къде мога да си видя коефицента?А ако ъплоудвам дига ли се той?10х Коефицента се образува по следната формула- с:к (с-свалено, к-качено). Достатъчно е да сийдваш, но зависи колко време. Не е лошо и да качиш някой-друг торент. Как мога да направя тъка, че да има повече лийчове със статут 'connectable" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Не знам при вас как е но на мен повече ми харесва свалянето така ! едно че има по добра скорост друго че хората могат да качват каквото си искат и така файловете са описани по добре ! Идеално браво но направете тракера с повече екстри! Да прав си ... Аз Ghost rider го дръпнах за 5мин но .... ВИнаги има едно но ... Като изчезне сийда Кво прайм ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Да прав си ... Аз Ghost rider го дръпнах за 5мин но .... ВИнаги има едно но ...Като изчезне сийда Кво прайм ? Надяваш се на ре-сийд :І) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 mIRCata, изтрих ти акаунта. pls регни Ако има друг с подобни проблеми нека ми пише на PM за да мога да помогна максимално бързо. Аз се регнах, но немога да пращам ПМ-и. При мен ли е проблема? Иначе тракера е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.