ludoto_mimi Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Сигурно си се регистрирала още когато беше bt.evrocom.info/net Ако не си помниш името и/или паролата използвай линка за възстановяване на забравена парола. Още си чакам за писмото. Това ми беше първата работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 пффффф ...... kak се прави торент файл ? с бит комет 0.7 версия съм. Има едно : Създай .....ама нещо ме притеснява ,че нито ми показва направения торент файл де се съхранява ,нито ме пита за адреса на тракера .....,аз се сещам че преди май имаше такова нещо Някой да даде малко инфо как става хавата. Дайте да се поразвие малко тоя тракер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 http://torrentfreak.com/how-to-create-a-torrent/ Препоръчвам ти да си свалиш utorrent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 пффффф ...... kak се прави торент файл ? с бит комет 0.7 версия съм. Има едно : Създай .....ама нещо ме притеснява ,че нито ми показва направения торент файл де се съхранява ,нито ме пита за адреса на тракера .....,аз се сещам че преди май имаше такова нещо Някой да даде малко инфо как става хавата. Дайте да се поразвие малко тоя тракер. Имам едно филмче нагледно как се прави торент. Довечера ще взема да го кача. Аз лично първият си торент го направих, гледайки го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 2007-02-17 - За всички, които са си забравили паролите: bt.wrzru.com/recover.php. Ако не получите e-mail проверете в spam folder-а! Брех, а някой ползваше ли го? Така и не разбраха, че торент системите вършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Абе я кажете от къде да намирам .nfo файловете. Преди бях изкопал някакъв сайт, ама сега не мога да се сетя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 На мен не ми изпраща писмо за припомняне на паролата, нито в спам папката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PQI Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Абе я кажете от къде да намирам .nfo файловете. Преди бях изкопал някакъв сайт, ама сега не мога да се сетя. moje6 i sam da si napravi6 sigurno stawa duma za www.nforce.nl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 moje6 i sam da si napravi6 sigurno stawa duma za www.nforce.nl Благодаря. Точно за този сайт говорех. А да питам някой от 'шефовете', как става този фокус с появата на новите неща в каталога, ако не е военна тайна Link to comment Share on other sites More sharing options...
theblueskeleton Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 samo da kaja 4e koito smqta da se registrira v saita trqa po6tata mu da ne e v abv.bg shtoto ne pra6ta link za aktivirane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Получих писмо за активация от 2 път и когато щракна на баш линка ми пише 'Not Found Sorry Pal '.Каква може да е причината.Мейла ми е joro1987@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Nothing Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Първи опит за регистрация: invalid username (може би заради интервала) Втори опит (с друг ник): e-mail already in use (nothing@pestera.org) Ват'с уп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Аз искам да попитам защо не работят таговете?? С няква цел ли е или?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Ся новите филми , които са в каталога на врзру са на тоя тракер ! Така ли ще остане от сега за напред ! Щото като спрът сайтовете и линковете от каталога ще пренасочват към торенти ... поне така чух ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Ся новите филми , които са в каталога на врзру са на тоя тракер !Така ли ще остане от сега за напред ! Щото като спрът сайтовете и линковете от каталога ще пренасочват към торенти ... поне така чух ! то добре ама да го оправят малко този тракер в момента е леш Link to comment Share on other sites More sharing options...
azneron Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Кво става ся!Права си регистрация пращат ми писмо на пощата в абв.обаче писмото е празно,няма линк за активация??? Искам да си сваля нощен ездач от каталога на movies co jp и автоматично ма прехвърля към тракера в който обаче не мога да се регистрирам поради гореспоменатата причина!Май нещо не е дооправено тука аиде надявам се до 1,2 дена всичко да е в час... П.П На ггбит съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 С предишният акаунт към бт.евроком.нет (ако си имал такъв) трябва да дадеш рековър за паролата ! Поне при мен не стана със старата парола и трябваше с рековъра да си е възтановя ! Незнам точно за какво е тоя рековър , като пише , че само ако си забравил парола го използваш , но аз си е знах ! Просто дадох рековър и си въведох имейла за да ми изпратят нова и сега всичко е шест ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLLuSioN Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Sorry, you're not qualified to become a member of this site Какво ще рече това че е само за евроком ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Значи и аз нагоре попитах за каталозите. kills, тракерът изобщо не е леж. нали напирахте да имате права за ълпоуд- айде качвайте сега! само може би трябва да се разрешът таговете и евентуално да се слага cover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Значи и аз нагоре попитах за каталозите.kills, тракерът изобщо не е леж. нали напирахте да имате права за ълпоуд- айде качвайте сега! само можеби трябва да се разрешът таговете и евентуално да се слага cover. Сериозно ли ?! имаш ли си елементарна представа от такива тракери ?! маи маи не щом говориш за разрешаване на cover-и ? ако разбираше поне малко щеше да разбереш че просто този таг го няма в details ... това е най-елементарното нещо поне постер да се сложи ала бала това .nfo файла също знам за какво е задължително да се слага при качване на торент.... има много неща за до изглаждане но със сигурност ти не можеш да различиш най-елементарни елементи а ми казваш на мен какъв е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 А ти май не правиш разлика м/у постер и кавър. Както и да е. w proces na razrabotkareportwaite bugowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 wrzru.com zagina. Kajete mi edna pri4ina dapredpo4eta bt.wrzru.com pred arenata ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kills Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 А ти май не правиш разлика м/у постер и кавър. Както и да е. има ли смисъл да обсъждаме повече този въпрос ти пишеш единствено глупости и не можеш да четеш дори. успех с тракера дано му сложите някоя друга екстра wrzru.com zagina. Kajete mi edna pri4ina dapredpo4eta bt.wrzru.com pred arenata ?? ами ако направят тракера за хора само от ггбит и ек ще има причина и тя ще се нарича сигурна скорост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 az sam na D+ i svalqm s max ot arenata, dokato ot uj lokalnia server naposledak rqdko mi se slu4va i na 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 az sam na D+ i svalqm s max ot arenata, dokato ot uj lokalnia server naposledak rqdko mi se slu4va.. ти хубо сваляш на макс ама с колко качваш?щото нали се сещаш,че положението дето е в момента няма да е вечно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.