Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Мерси разбрах как става.

"Имам и още един проблем защо като дам search квото и да напиша не намира нищо кво трябва да направа????????? confused.gif"Никой ли не може да ми отговори на тизо въпрос????

И аз се регнах там в bt.ggbit.info. Супер си е там . Избарано , няма хиляди бъгове и т.н. както тука . Кофтито е ,че там сме много по-малко юзъри от бт.евроком.нет . :(

4000>600

И аз се регнах там в bt.ggbit.info. Супер си е там . Избарано , няма хиляди бъгове и т.н. както тука . Кофтито е ,че там сме много по-малко юзъри от бт.евроком.нет . :(

4000>600

Така е не е важна бройката а и все пак е на няколко дена !!!!!!!

Това нещо си работи и е много удобно за споделяне на файлове. Вместо да се катерят по разни фтп-та, прави се торентче и го теглят директно от вашия комп. После се затрива торента от тракера и всичко е шест. А като му дойде времето ще качваме и ще сийдваме както се полага :music

ima 1000 000 po lesni i udobni na4ina da 6erne6 ne6to.

• 2 months later...
  • 6 months later...
не си ли пазиш Емейла когато се регистрира

trakera mi kaza "izchakai nqkolko minuti da ti doide e-mail s parolata" tva beshe predi 20 minuti.

P.S : opa doide :))) v pismoto ima link koito ne se otvarq "the page cannot be displayed" :(

trakera mi kaza "izchakai nqkolko minuti da ti doide e-mail s parolata" tva beshe predi 20 minuti.

P.S : opa doide :))) v pismoto ima link koito ne se otvarq "the page cannot be displayed" :(

На мен ми го прати в спам филтъра :) И линка за recover бачкаше при мен. Би ли го дал на PM да погледна или преди това пробвай отново?

Нищо против идеята но просто тракерчето не ми харесва хич !

добавете му малко екстри сложете постер там оверлиб таблиците не са както трябва също и български ако му направите няма да е лошо... последните 5 торента + препоръчваме ви ще е също добре да сложите

направете там когато се регистрират потребителите да е на конфир за да не изисква проверка чрез и-маил

На мен ми го прати в спам филтъра :) И линка за recover бачкаше при мен. Би ли го дал на PM да погледна или преди това пробвай отново?

gotovo,opravi se :)

Сигурно си се регистрирала още когато беше bt.evrocom.info/net Ако не си помниш името и/или паролата използвай линка за възстановяване на забравена парола.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...