NightKiller Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Май никой не се отзовава....жалко!Аре бе хора ай да си имаме торент сайт има и неща дет ги няма в Японците!Аз съм NightKiller и съм качил 17 торента и днес ще продължа качването ама сам няма какво толкова да направя...моля за помоща ВИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Май никой не се отзовава....жалко!Аре бе хора ай да си имаме торент сайт има и неща дет ги няма в Японците!Аз съм NightKiller и съм качил 17 торента и днес ще продължа качването ама сам няма какво толкова да направя...моля за помоща ВИ!!! <{POST_SNAPBACK}> Аз съм нов можеш ли да ми обясниш само каде да го кача т.е нали има на 2 места "Преглед" на кое място да да избирам къвто и да е фаил? На торент или там дет пище NFO file и ако може да ми обясни някой к'во е т'ва NFO file . П.С Ъ като се пробвам да кача някав файл ми изписва The page cannot be displayed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Идеята да се възроди торент-сайта е много добра.Не се знае дали отново няма да настъпи някаква забрана и тогава ако го няма този сайт яко ще закъсаме.Аз нито за момент не съм спрял да свалям от Арената и Датата и си мечтая кога ще ги стигнем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Аз съм нов можеш ли да ми обясниш само каде да го кача т.е нали има на 2 места "Преглед" на кое място да да избирам къвто и да е фаил? На торент или там дет пище NFO file и ако може да ми обясни някой к'во е т'ва NFO file . П.С Ъ като се пробвам да кача някав файл ми изписва The page cannot be displayed <{POST_SNAPBACK}> NFO файла представлява кратко описание на филм,игра или каквото и да е било друго прави се с Notepad...Пример Торент файла ти се казва WoW.torrent.Nfo файла тряя да се казва като го запаметиш WoW.torrent.nfo и готово не е кой знае каква философия... Dominik ако имаш време качвай нещо щот аз имам едва 30 гигабайта в Д-то и просто нямам много неща за качване... Аре бе хора дайте малко "живот" на Торент Сайта!!!Нищо не ви коства нито ще ви лагва нещо нито място ще ви взима само пускате програмата и разпространявате торентите не е трудно!!!И ние да си имаме Торенти с които да се гордеем!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Имам сериозен проблем. Правя торент файл , уплоадвам го и след като го стартирам в програмата ми стои в Leech а не в Seed. В сайта казва че Leech-вам Help oppp Забравих .. с BitComet 0.57 съм. <{POST_SNAPBACK}> На мен ми дава това... и не мога да ъплоадна нищо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 На мен ми дава това... и не мога да ъплоадна нищо.... <{POST_SNAPBACK}> Ако искаш смени програмата на Azureus с нея нямам никакви проблеми а и ще мога да те насоча ако изникнат други... Торента започва да се оформя...само така пичове!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Абе някав проблем имам напоследак качил съм 19 торента и всеки ден вече от 3 дена по едно време всичките спират сийда и пише "Queued" и така се пускат и се спират постоянно...по едно време спрат и всичко си е ок ама после пак се прецакват....махам ги и ги пускам наново да се сийдват ама след време пак става тоя проблем....в моя телевизор ли е проблема или при вас се прецаква нещо...а да и съм с Azureus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 ka4vam torent. seedvam si. i po nqkoe vreme mi pi6e 4e failovete sami nqkyf procent <100% i me prehvarlq pri licherite ? za da se opravi trqbva da triq torenta i pak da go ka4vam. a sq de !? EDIT: za6to mi pi6e 4e sym s BitTorrent/3.4.2 a vsa6nost sym s bitcomet 0.60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Защо става така и не мога да ъплоадвам pls помогнете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Оправих си проблема! Започвам т.н. Съживяване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 оправено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 имам един въпрос - ако пусна едно двд от ggbit-ски адрес, на тарифа 18 лв. с колко ще го дърпат другите - съответно евроком (предполагам, че колкото им е тарифата) и ggbit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted February 17, 2006 Share Posted February 17, 2006 V dc+ svalqm s max skorost ot hora na ggbit (na evrokom sam). S torentite trqbva da e sa6toto Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 И аз имам въпрос. Защо няма вече никакви торенти в сайта. каквото и да търсу не ми излиза нищо, а като дам да покаже всички торенти, пак ми казва че няма такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 И аз имам въпрос. Защо няма вече никакви торенти в сайта. каквото и да търсу не ми излиза нищо, а като дам да покаже всички торенти, пак ми казва че няма такива. Ами защото наистина няма никакви торенти. За сега си има всичко в локалните сайтове . Ако искаш да си резмениш нещо с няколко човека може да го ползваш. След време вероятно ще се развие, но има доста време до този момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Абе тва ша бачка ли някой ден и ако да как мога да получа ъплод права??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Абе в тва има ли изобщо нещо качено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Абе, това съществува ли изобщо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Това нещо си работи и е много удобно за споделяне на файлове. Вместо да се катерят по разни фтп-та, прави се торентче и го теглят директно от вашия комп. После се затрива торента от тракера и всичко е шест. А като му дойде времето ще качваме и ще сийдваме както се полага Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Аз лично го използвам когато искам да дам на някой нещо и е просто перфектно не е нужно да се занимавам с рапидето или някакви други фтп-та всичко е бързо лесно и удобно да не говорим че съм на гигабит и ако го сваля някой от нашата мрежа всичко става за секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
doct0ra Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Хора що като искам да дам upload ми пише тва "invalid announce url! must be <b>http://bt.evrocom.net/announce.php</b>" някой ще помогне ли.Имам и още един проблем защо като дам search квото и да напиша не намира нищо кво трябва да направа????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Не намира нищо защото няма нищо. Announce url в торент файла трябва да е този http://bt.evrocom.net/announce.php а явно не си го направил така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doct0ra Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Зна1и тва http://bt.evrocom.net/announce.php трябва да го напиша там кадето създавам торрента така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Там където създаваш торента, където пише Announce URL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doct0ra Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Там където създаваш торента, където пише Announce URL. Няма токова има tracker там ли трябва до го напиша тва???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.