Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

Май никой не се отзовава....жалко!Аре бе хора ай да си имаме торент сайт има и неща дет ги няма в Японците!Аз съм NightKiller и съм качил 17 торента и днес ще продължа качването ама сам няма какво толкова да направя...моля за помоща ВИ!!! :excl:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Май никой не се отзовава....жалко!Аре бе хора ай да си имаме торент сайт има и неща дет ги няма в Японците!Аз съм NightKiller и съм качил 17 торента и днес ще продължа качването ама сам няма какво толкова да направя...моля за помоща ВИ!!! :excl:

Аз съм нов можеш ли да ми обясниш само каде да го кача т.е нали има на 2 места "Преглед" на кое място да да избирам къвто и да е фаил? На торент или там дет пище NFO file и ако може да ми обясни някой к'во е т'ва NFO file .

П.С Ъ като се пробвам да кача някав файл ми изписва The page cannot be displayed :(

Идеята да се възроди торент-сайта е много добра.Не се знае дали отново няма да настъпи някаква забрана и тогава ако го няма този сайт яко ще закъсаме.Аз нито за момент не съм спрял да свалям от Арената и Датата и си мечтая кога ще ги стигнем...

Аз съм нов можеш ли да ми обясниш само каде да го кача т.е нали има на 2 места "Преглед" на кое място да да избирам къвто и да е фаил? На торент или там дет пище NFO file и ако може да ми обясни някой к'во е т'ва NFO file .

П.С    Ъ като се пробвам да кача някав файл ми изписва The page cannot be displayed :(

NFO файла представлява кратко описание на филм,игра или каквото и да е било друго прави се с Notepad...Пример Торент файла ти се казва WoW.torrent.Nfo файла тряя да се казва като го запаметиш WoW.torrent.nfo и готово не е кой знае каква философия...

Dominik ако имаш време качвай нещо щот аз имам едва 30 гигабайта в Д-то и просто нямам много неща за качване...

Аре бе хора дайте малко "живот" на Торент Сайта!!!Нищо не ви коства нито ще ви лагва нещо нито място ще ви взима само пускате програмата и разпространявате торентите не е трудно!!!И ние да си имаме Торенти с които да се гордеем!!!

Имам сериозен проблем. Правя торент файл , уплоадвам го и след като го стартирам в програмата ми стои в Leech а не в Seed.

В сайта казва че Leech-вам  :angry1  :confused

Help  :punk

oppp Забравих .. с BitComet 0.57 съм.

На мен ми дава това... и не мога да ъплоадна нищо....

На мен ми дава това... и не мога да ъплоадна нищо....

Ако искаш смени програмата на Azureus с нея нямам никакви проблеми а и ще мога да те насоча ако изникнат други...

Торента започва да се оформя...само така пичове!!!

Абе някав проблем имам напоследак качил съм 19 торента и всеки ден вече от 3 дена по едно време всичките спират сийда и пише "Queued" и така се пускат и се спират постоянно...по едно време спрат и всичко си е ок ама после пак се прецакват....махам ги и ги пускам наново да се сийдват ама след време пак става тоя проблем....в моя телевизор ли е проблема или при вас се прецаква нещо...а да и съм с Azureus!

ka4vam torent.

seedvam si.

i po nqkoe vreme mi pi6e 4e failovete sami nqkyf procent <100%

i me prehvarlq pri licherite ?

za da se opravi trqbva da triq torenta i pak da go ka4vam.

a sq de !?

EDIT:

za6to mi pi6e 4e sym s BitTorrent/3.4.2

a vsa6nost sym s bitcomet 0.60

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

имам един въпрос - ако пусна едно двд от ggbit-ски адрес, на тарифа 18 лв. с колко ще го дърпат другите - съответно евроком (предполагам, че колкото им е тарифата) и ggbit

• 2 months later...

И аз имам въпрос. Защо няма вече никакви торенти в сайта. каквото и да търсу не ми излиза нищо, а като дам да покаже всички торенти, пак ми казва че няма такива.

И аз имам въпрос. Защо няма вече никакви торенти в сайта. каквото и да търсу не ми излиза нищо, а като дам да покаже всички торенти, пак ми казва че няма такива.

Ами защото наистина няма никакви торенти. За сега си има всичко в локалните сайтове ;). Ако искаш да си резмениш нещо с няколко човека може да го ползваш. След време вероятно ще се развие, но има доста време до този момент.

• 1 month later...

Това нещо си работи и е много удобно за споделяне на файлове. Вместо да се катерят по разни фтп-та, прави се торентче и го теглят директно от вашия комп. После се затрива торента от тракера и всичко е шест. А като му дойде времето ще качваме и ще сийдваме както се полага :music

Аз лично го използвам когато искам да дам на някой нещо и е просто перфектно не е нужно да се занимавам с рапидето или някакви други фтп-та всичко е бързо лесно и удобно да не говорим че съм на гигабит и ако го сваля някой от нашата мрежа всичко става за секунди

• 1 month later...

Хора що като искам да дам upload ми пише тва "invalid announce url! must be <b>http://bt.evrocom.net/announce.php</b>" някой ще помогне ли.Имам и още един проблем защо като дам search квото и да напиша не намира нищо кво трябва да направа????????? :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...