Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

хаха това ако стане ще си изгубят повечето клиенти, защото знам много хора, които седят на евроком само заради уареза

Ще си ги изгубят, но те определено няма да минат на Гигабит, след като сийдването не им отърва, а така или иначе няма да свалят от вареза

Приемете сайта като миниатюрна Peer2Peer програмка. Който намери нещо хубаво, сийдва и си мечтае някои като го свали да го сийдне, за да може да шерне още нещо ново ..

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Искам само да кажа: откакто стана така, че се наложи да използваме торенти - каквото съм лийчвал и до сега го сийдвам.РС-то ми вече 40 дена не спира-работи нон-стоп!Обаче в този торент няма интересни неща.Знам, че сега започва развитието му и съм 10000% " ЗА". Мога да качвам филми и ИГРИ, обаче скоростта ми е смърт, така, че :ghost

Между другото не искам никой да обиждам :)

Съжалявам, че изказването ми е малко в страни от дискутираното, но доколкото разбирам тук се пишат бъгове - ето един - един път си рег-вам юзър Antares - чаках известно време - няма мейл за активиране на акаунта, открих как да изтрия потребителя си, пробвах още веднъж да се регистрирам (вчера вечерта) реших да изчакам малко повече за мейл-а - все още няма такъв...

Съжалявам, че изказването ми е малко в страни от дискутираното, но доколкото разбирам тук се пишат бъгове - ето един - един път си рег-вам юзър Antares - чаках известно време - няма мейл за активиране на акаунта, открих как да изтрия потребителя си, пробвах още веднъж да се регистрирам (вчера вечерта) реших да изчакам малко повече за мейл-а - все още няма такъв...

Прочети по нагоре за типовете пощи, ако е българска нестава!

Напротив. Става всякаква поща, но трябва да бъде изключен спам филтъра. На майл.бг си има настройки, на абв също.

Можете ли да ми препоръчате клиент, който да ползвам, защото вече с втори клиент не мога да се преборя да сваля един файл... (bittornado, burst)

И двата клиента ми обясняват, че нямало такъв .torrent файл еди-къде-си (май го търсят в Temporary Internet Folders)

Edit: И ако не е проблем някой да направи една тема или просто по-подробно обяснение за тези торенти, работа с торент клиенти че аз, дето уж мога да чета и прочетох доста !@#!@# по различни сайтове, различни F.A.Q.-ове, все още нямам кой-знае каква представа к'во е това животно и с какъв фураж да го храня....

Edit2: Уф, подкарах го тоя download...

И на мен от скоро почна да ми дава това на Биткомет. Обаче като си сейвнах торент файла на компютъра и като го отворя тръгва без грешки.

Аз съм свалям с БитТорнадо и нямам никакви проблеми да чукна на дърво.Създавам торент файлове за сийдване с жабата(Азуреус) и пак нямам проблеми.Това за мен са най-лесните и надеждни програми за торенти.

Лично мое мнение.

Хммм,интересна работа,кометата ми отчита ъплоуд,същевременно тракера ми показваа,че нямам лийчъри на съответния торент,къде и каква е причината,сеща ли се някой :confused

Хммм,интересна работа,кометата ми отчита ъплоуд,същевременно тракера ми показваа,че нямам лийчъри на съответния торент,къде и каква е причината,сеща ли се някой  :confused

И при мен става така. Интересното е, че не е 1-2 КБ/с, а понякога доста повечко. :blink:

И при мен става така. Интересното е, че не е 1-2 КБ/с, а понякога доста повечко. :blink:

Абсолютно,при мен скоростта на ъп в момента е максималната,от това което позволява тарифата ми разбира се-18 лв на ЕК.

Хммм,интересна работа,кометата ми отчита ъплоуд,същевременно тракера ми показваа,че нямам лийчъри на съответния торент,къде и каква е причината,сеща ли се някой  :confused

Продъжавайте да ползвате BitComet ;).

Azureus - the best choice.

Продъжавайте да ползвате BitComet ;).

Точно така. Само Биткомет. :) Все пак е
най-user friendly

А Аzureus не товари ли много компютъра? Не съм чувал много добри неща за него. ;)

А Аzureus не товари ли много компютъра? Не съм чувал много добри неща за него. ;)

Че го товари,товари го,но не чак толкова....обаче като си инсталираш Azureus-a ще разбереш че кометата му е беден роднина :P По професионално написан клиент от него не съм виждал,пробвайте го :punk

Искам само да попитам какво означава графата "TTL"  какво показват тези часове ???  Намира се между "Added" и "Size"

TTL = Time To Live (време на живот докато 'експиряса'). Теоретично.

На мен ли така ми се струва или тоя торент запада яко!Почти не се увеличават юзерите, а торентите постоянно намаляват! :cry

На мен ли така ми се струва или тоя торент запада яко!Почти не се увеличават юзерите, а торентите постоянно намаляват! :cry

Така е. Юзърите не се увеличават, защото има доста хора, които още не знаят за японците, та камо ли торента. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...