Jump to content
BulForum.com

http://bt.wrzru.com

Veno

Recommended Posts

kwo go upluhte 4oweka we kato nikoi ne swalq dadeniq torrent oswen nego kwo e vinowen,suto moje i da ne mu ot4ita pravilno

Хм, сега като поразгледа малко показателите в топ секцията се оказаха големи разминавания. Ако се сумира ъплоуда на всички страни които ъплоудват в тракера се оказва че общия ъплоуд не надвишава 100 ГБ. А в топ 250 на ъплоудърите се събира някъде около 150 ГБ. В такъв случай не може този да е свалил чак толкова много. Но и не мога да повярвам че не е качил поне няколко КВ, защото при даунлоуд на мен ми отчита няколко байта ъплоуд и докато сваля около 200 МВ съм ъплоуднал около 60 КВ. А когато ъплоудвам нещо ми отчита и малки байтове даунлоуд въпреки че вече го сийдвам цялото. Незнам защо се получава така. niko и тебе те бях мернал ;) . Честно да ти кажа, работил съм със Zone Alarm, но я махнах след 1 месец защото просто много фалшиви тревоги постоянно ми даваше и ме дразнеше, пък не съм й бърникал по опциите. Но трябва да има някъде за отваряне на портовете. Прочети това. Дано да ти помогне. Ето малко и за портовете на различните торент програми. Ако не намериш решение порагледай останалото може пък да видиш нещо сходно.
Ако мислиш, че това някой ще го свали, жестоко се лъжеш. "Рилийз" озаглавен "mp3 techno", име на торента mp3.torrent и нфо файл в който пише

2cd
action game
1st person

си е повече от манжда с грозде. Най-малкото пиши що за буламач си качил, тва надали някой ще тръгне да тества да го види кво е при положение, че теб те мързи да го напишеш ..

Ето това си е вече подигравка с тракера. Отворих торента за да видя как се казва файла. Познайте: Techno.koq.e.pesenta.pratete.PM.na.SPEED-FIEND.mp3

Има си тема за това във форума бе хора...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply
Ползвам Zone Alarm и не знам откъде и кой порт да отворя за да стане.

Ами и аз съм със Zone Alarm. Не съм я настройвал допълнително, но всичко си е нормално и може да се тегли от мен. :)

kwo go upluhte 4oweka we kato nikoi ne swalq dadeniq torrent oswen nego kwo e vinowen,suto moje i da ne mu ot4ita pravilno

Така е. А и никъде не е казано, че всеки е задължен да ъплоъдва иначе... ножа в гърлото ;) Но при липса на downloadери човека и да иска да ъплоудва няма особен избор.

Ако някой ъплоудер не иска той да сваля от него може да го банне (в зависимост от опциите на клиента).

i na men mi se struwa 4e ne ot4ita pravilno trackera,zasto kogato swalqha ot men v bitspirit mi pokazwashe 4e swalqt s 300k,a na trakera beshe dosta po-malko(ne pomnq to4no).V arenata tozi problem ne sum go zabelqzal

i na men mi se struwa 4e ne ot4ita pravilno trackera,zasto kogato swalqha ot men v bitspirit mi pokazwashe 4e swalqt s 300k,a na trakera beshe dosta po-malko(ne pomnq to4no).V arenata tozi problem ne sum go zabelqzal

Ами да има нещо такова, особено като по-вечето ламери са прочели статията във форума на аренабг.ком :angry1

Но при липса на downloadери човека и да иска да ъплоудва няма особен избор.

То верно, че няма такова условие, ама ако са реално свалени 250 ГБ, не мисля че няма да попадне на поне 2-3 даунлоудери.

Скоростта там е усреднена спрямо общото време на активност/пасивност/скорост upload/download. Затова стойностите са ниски.

Ето това си е вече подигравка с тракера. Отворих торента за да видя как се казва файла. Познайте: Techno.koq.e.pesenta.pratete.PM.na.SPEED-FIEND.mp3

Има си тема за това във форума бе хора...

ami ako si napravi6 truda da vidi6

i az sam q pusnal za da mi kajat v temata za "Търся една песен, но не знам как се казва, тема за всички с подобен проблем

" Post #2129 , dori ti si mi quotnal posta da keje6 ne6to v onaq tema.

Ami zaglavieto takova 6toto predi da mahnat wareza 6tqh da q ka4a i pak da pitam.Pyk ot muzikalno CD q imam i nqma nikvo ime.

-=->

i kvo zna4enie ima kvo info slagam !? Nali koito si tarsi ne6to nqma da gleda az kvo sym pisal , pyk az kvo mislq : mi az misla 4e fifa e nai-typata igra na sveta i ? da q uploadna i da go napi6a li ?Ili WoW i ako napi6a 4e za men e typa bezsmislena igra izob6to boza , a mnogo trud v neq i nikaf efekt !

ako nqkoi si tyrsi info ima si saitove v koito si ima glasuvaniq Screen Shoti , film4eta .....

mi kato nqmam infota i si imam 1 txt i nego slagam nasqkyde

Ili pyk film kvo Info ??? Da kaja - kvo stava ? mi az taka 6te razvalq kefa na horata da go gledat.

А уе SPEED-FIEND, може би ще е по-разбираемо за нас, ако пишеш на КИ-РИ-ЛИ-ЦА! И без това нищо не може да ти се разбере. И така и не разбрахме каква е тази игра-песен... цитирам:

mp3 techno

Description mp3

Type Music

2cd

action game

1st person

OMG!?!

А уе SPEED-FIEND, може би ще е по-разбираемо за нас, ако пишеш на КИ-РИ-ЛИ-ЦА! И без това нищо не може да ти се разбере. И така и не разбрахме каква е тази игра-песен... цитирам:

OMG!?!

emm pi6a kakto mi e udobno .

Zna4i Taq MP3-ka q ka4ih za da si pusna mnenieto v Temata s tarseneto na imenata na pesni i poneje nz ni6to za neq slojih kvot mi padne , nima tova e zabraneno ? Ne moje li da se izpolzva torenta za takiva ne6ta ? Nali posle 6te si q iztriq / editna s ime album , izpalnitel .

Mi kato ne vi haresva ne svalqite otmen , nito sam zadyljil nqkoi da slu6a pesenta nito ni6to.

6to se zaqjdate s men 1 ne6to sam ka4il samo za men si 4e mi trqbva i ve4e go obarnahte 4e sveta 6e svar6i. Emi Zaqjdaite se s teq deto Samo svalqt i ka4vat ili samo ka4vat torenta i ne seedvat

Ta kazvam za6to v infoto da pi6a kvoto trqbva ? nima nqkoi go 4ete ili mu trqbva ? ami kato nqmam info :confused

Dobre de :

1 Koi obikalq iz torentite da gleda koi kvo info e slojil i da si izbira po infoto kvo da svali ?

2 Kak nqkoi user 6te se povliqe ot tva info ako si e re6il da svali NFSU2 ( primerno ), nima ako napi6e "Igrata e boza , ne si zaslujava " i tozi user nqma da q svali i da q probva ?

Emi eto editnah go , dano e po-dobre

Utre 6a si oprava i drugite ne6ta 6tom infoto bilo tolkova vajno

1 Koi obikalq iz torentite da gleda koi kvo info e slojil i da si izbira po infoto kvo da svali ?

2 Kak nqkoi user 6te se povliqe ot tva info ako si e re6il da svali NFSU2 ( primerno ), nima ako napi6e "Igrata  e boza , ne si zaslujava " i tozi user nqma da q svali i da q probva ?

Emi eto editnah go , dano e po-dobre

Utre 6a si oprava i drugite ne6ta 6tom infoto bilo tolkova vajno

1. Аз.

Никой не ти говори за инфо което ти решиш да си напишеш. естествено, че за mp3 няма какво да напишеш. но в случая в инфото можеше да напишеш че това е песен която търсиш и не знаеш как се казва.. ако някой знае.. да ти напише. за другите неща се слага приложения към тях NFO файл.

ami ako si napravi6 truda da vidi6

i az sam q pusnal za da mi kajat v temata za "Търся една песен, но не знам как се казва, тема за всички с подобен проблем

" Post #2129 , dori ti si mi quotnal posta da keje6 ne6to v onaq tema....

....i kvo zna4enie ima kvo info slagam !? Nali koito si tarsi ne6to nqma da gleda az kvo sym pisal , pyk az kvo mislq : mi az misla 4e fifa e nai-typata igra na sveta i ? da q uploadna i da go napi6a li ?Ili WoW i ako napi6a 4e za men e typa bezsmislena igra izob6to boza , a mnogo trud v neq i nikaf efekt !

ako nqkoi si tyrsi info ima si saitove v koito si ima glasuvaniq Screen Shoti , film4eta .....

mi kato nqmam infota i si imam 1 txt i nego slagam nasqkyde

Ili pyk film kvo Info ??? Da kaja - kvo stava ? mi az taka 6te razvalq kefa na horata da go gledat.

Ако си забелязал, поста ми там е "малко" по-късно от този тук, понеже разбрах по-късно замисъла ти. Аз например гледам винаги инфото. То за това се слагат, за да не се обикаля по разните му там сайтове. Пък и тук е позволено да се слагат текстови файлове. Какво ти струваше да направиш един файл. 1 минута.
Никой не ти говори за инфо което ти решиш да си напишеш. естествено, че за mp3 няма какво да напишеш. но в случая в инфото можеше да напишеш че това е песен която търсиш и не знаеш как се казва.. ако някой знае.. да ти напише. за другите неща се слага приложения към тях NFO файл.

А не да го пишеш това в заглавието на песента. Можеше да го качиш примерно в дата.бг Торента по прнцип е за да се слагат нови и търсени неща а не някой да ти каже как се казва това или има ли крак за еди кое си.

EDIT: както и да е. То така става когато на всеки му се дава да си ъплоудва каквото му падне и няма ред.

@SPEED-FIEND - чакаме скоро да качиш снимки от сватбата на чинка, та да може баба и калеко ти да си я свалят .. Ебаси за една песен защо не ползвате НЯКОЙ от фрий хостингите по света ? Предлагам за такива, които си ъпват лични шитове да им се отнемат правата за ъплоуд.

Освен това, за другите ти ъплоуднати торенти - какъв е смисъла от тях като си ги копнал директно от японските сайтове? И игрите са от тайван, и филма е от японците .. какво да говорим. Абсолютно безмислени неща шерваш. По-добре се напъни, потърси нещо интересно, което го няма на локалните сайтове и го шерни .. Не се обиждай(много:P) ама напълно се губи смисъла.

Добре де Повече сте печелите .....

Ми добре де ами това :

http://bt.evrocom.net/details.php?returnto...ents.php&id=380

ако се е прецакал линка , става въпрос за моя профаил GTA нещото дето сам уплоаднал.

Вапроса ми е в какъв TYPE да му сложа !?

Ами ти си ги сложил вече в тип игри. Нещо не мога да ти схвана въпроса, пък ужким на кирилица. :blink: Или може би трябваше да го сложиш като Appz/misc, ако това искаш да питаш де, понеже не е точно играта, а инсталери и други буламачи. И се научи да слагаш и някакво инфо. Не вярвам да няма. И тези дълги надписи можеше да ги напишеш там. Можеш да пишеш нещо като версия изискванияи т.н. То хубаво си качил Българската Енциклопедия, ама напиши коя версия е някъде. И си сийдвай торентите след като си ги качил, а не да качиш и дърпаш шалтера след 2-3 часа. Ако нямаш намерение да ги сийдваш поне 12 часа след това не ги качвай. ;) А бе ужким не си кой знае колко малък пък правиш детски работи.

Ами ти си ги сложил вече в тип игри. Нещо не мога да ти схвана въпроса, пък ужким на кирилица. :blink:  Или може би трябваше да го сложиш като Appz/misc....

Appz/misc - tova li e razdela za tezi ne6ta dobavki kam igrite ?to4no tova pitam.

Seedvam kato moga , kato igraq WC ne seedvam 6toto to ne se igrae ot lag kato nqkoi po4ne da svalq.

Emi kato pi6a Description ima li smisyl da go kopvam v info ?

ta kva e razlikata m\u description i info ?

SPEED-FIEND, гледам си качил последните три торрента и не си ги сийдваш. Ако нямаш как да ги сийдваш поне половин ден след като си ги качил по-добре въобще не качваш - само създава лошо впечатление.

Напълно се уверих, че 99% тук бъркат торент тракера с фри сървър. Съвсем официално спирам да сийдвам след като последния който тегли имаше търпението да тегли 5 дена, но нямаше търпение да сийдва и 5 минути. Goro някакъв си.

едит: Оставих да сийдвам само Hiren's.BootCD.6.0, т.к. не обслужва консуматорските интереси на ламерите.

Напълно се уверих, че 99% тук бъркат торент тракера с фри сървър. Съвсем официално спирам да сийдвам след като последния който тегли имаше търпението да тегли 5 дена, но нямаше търпение да сийдва и 5 минути. Goro някакъв си.

едит: Оставих да сийдвам само Hiren's.BootCD.6.0, т.к. не обслужва консуматорските интереси на ламерите.

Хич ги няма хорцата....

Аз също изтрих доста работи които бях качил... :blink:

Ще се научат. А и лакомията е голяма работа. ' Що да го давам на другите , като го имам - да се спасяват... ' :angry1

то за това уж е коефициентната система, която трябва да се затегне :devil

Трябва да го направят като Арената само който сийдва активно да има достъп до HTTP !!!!

Трябва да го направят като Арената само който сийдва активно да има достъп до HTTP !!!!

И ти се изказа! :blink:

А доскоро като имаше уарез, ти качвал ли си нон-стоп, за да си имал достъп до HTTP ?! Много ми е интересно как давате такива акъли, без да помислите малко. Слава богу, че правоимащите могат само да се посмеят на мненията, които се пускат по форумите :D без да взимат насериозно повечето от тях. Това какво трябва да направят няма да го кажем ти или аз, това се прави съвсем не на база на чувства или нечий каприз или неоправдан и безсмислен псевдо-гняв.

Дам, така е. От край време аз разправям. В крайна сметка, защо е пуснат този торент, като не управляват контрол? :(

@tedi за съжеление караш по навик. Не си прав. Ако доставчика ни смята да не се набутва с много трафик то трябва да се обясни що е това торент и като как се яде. Трябва да се затегне дисциплината, щото фри скоро може и да няма. Знам, че ентусиасти има много, но малко хора знаят какво трябва да правят.

хаха това ако стане ще си изгубят повечето клиенти, защото знам много хора, които седят на евроком само заради уареза

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...